Azi, incepand cu 21:30, voi fi la Sinteza Zilei

5 Dec

In seara aceasta, incepand cu ora 21:30, sunt invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea ”Sinteza Zilei”, difuzata de Antena 3. Astept sugestiile si intrebarile voastre!

46 Responses to “Azi, incepand cu 21:30, voi fi la Sinteza Zilei”

 1. vana December 5, 2011 at 4:15 pm #

  Va rog sa ne spuneti ce atitudine luati fata de revolutionarii care fac greva foamei in fata parlamentului?

  • Anonim December 6, 2011 at 10:29 pm #

   Nu traim in feudalism cu nobili si iobagi ca uniii sa primeasca bani de la stat doar pentru o legitimatie. Conform Constitutiei sintem toti egali in drepturi. Teoretic.

  • Liviu Balaban December 11, 2011 at 4:15 pm #

   Bila alba este clar a lui Basescu, PSD cat a stat la guvernare nu a luat atitudine vizavi de acesti revolutionari din cvasi motive cu siguranta (Domnul Presedinte Iliescu si acestia poate au dormit impreuna sub ploaia de gloante a celebrilor deja TERORISTI), printre ei, printre revolutionarii cu acte in regula fiind si puscariasi de drept comun, violatori, criminali asa cum am auzit in toata massmedia. E incredibil cum acesti “REVOLUTIONARI” au bursa pe viata de la stat de 15,… 20 si daca am inteles bine si 25 de milioane in conditiile in care un doctor rezident are 12-14 milioane salar, un profesor mai putin?!!!
   Luati atitudine caci tacerea uneri nu e acuza. Bafta !

 2. Reni December 5, 2011 at 4:42 pm #

  Datorita acestei guvernari ne aflam scosi din jocul economic al marilor puteri, puterea a mizat totul pe USA si EU, iar rezultatul nu este imbucurator. Absorbtia fondurilor europene ramine doar un slogan iar perceptia publica incepe sa capete contur, si anume, ca totul este doar o fantosa, o iluzie lansata pentru a putea deveni piata de desfacere pentru zona euro si forta de munca ieftina. USA sunt interesate doar de factorul strategic, economic nu prezentam interes.
  Totusi jocul se joaca. China va incepe cu generatia 5 de lideri intensificarea consumului intern, investitii uriase in zona de nord-vest, acolo firmele romanesti ar putea lucra/vinde forta de munca calificata si anumite produse. Li Keiang, cel care se pare ca va fi viitorul premier al Chinei este un prieten al tarii noastre si un cunoscator al performatelor specialistilor romani…la costuri reduse fata de pompa occidentala si cu randament echivalent
  Daca analizam tarile BRICS, vedem un trend de introvertire si crestere a consumului intern. Totul depinde de votul de anul viitor.
  Rusia a reusit sa organizeze gazoductele de export in China, direct, nu prin gaze lichefiate. In viitorul apropiat, Rusia va avea o piata chineza, alimentata prin gazoducte, egala sau chiar mai mare decat cea europeana, atunci jocul preturilor se poate schimba dramatic pentru Europa.
  Anul 2012 va fi un an decisiv pentru Romania.

 3. Marin December 5, 2011 at 5:02 pm #

  Daca parlamentarii pleaca de la un partid la altul PSD ul n are nici o vina ? Ani de zile ati fost la cirma dar v a placut constitutia asa cum ati facut o! Acum nu e bine. Basescu a pus mina pe cascaval si se pare ca nu i dispus sa l lase din mina . El stie ca daca nu mai e la putere va avea zile grele. A suparat pe multi de la Bercea Mondialu la SOV. Cu prezentari la Sinteza zilei nu faceti mare brinza. De ce nu l reclamati pe Basescu Europei ca doar sintem in uniune. Ei stiu ca aici deja este dictatura? Ei stiu ca sintem o tara cu o forta represiva imensa ?Aici parlamentul este egal cu zero. Legile sint adoptate “tacit” si prin “asumare” (nu cumva si aici ati avut o contributie-tacit si asumare); pai de ce sa mai alegem parlament ca si asa fiecare dupa ce este ales face ce ordona unul cu ouale tari ceea ce nu i cazul la PSD. Mobilizati oamenii sa iasa in strada impotriva comasarii alegerilor.

  • moromete December 8, 2011 at 11:22 pm #

   Ce bine le zici matale puicusorule -Cit adevar graiesti – bobocule (vorba lui Caragiale )-niste escroci conduc o tara de………………….

 4. Bibliotecaru December 5, 2011 at 5:25 pm #

  Am o întrebare scrisă cu litere mari la finele acestei postări:

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/12/cascadoria-comasarii-alegerilor.html

  • chiparosul December 5, 2011 at 8:10 pm #

   Numai timpenii antidemocratice si anticonstitutionale
   au in cap in asi perpetua PUTEREA –

  • Bibliotecaru December 6, 2011 at 11:19 am #

   @ chiparosul

   Alţii au alte idei de a face “economia de criză”.

   http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/12/masuri-de-criza-in-marea-britanie.html

   Stimate domn,
   Eu tot am propus “opoziţiei” o soluţie simplă. Depunerea şi susţinerea în Parlament a unei iniţiative pe Legea Jurământului… adică o lege care să pedepsească între 3 şi 12 ani de închisoare încălcarea jurământului depus la preluarea funcţiei sau mandatului.

   În cazul de faţă, un ministru care înaintează o astfel de iniţiativă legislativă ce “suspendă” aplicarea legii până ce domniile lor îşi fac treaba, sau un premier care angajează aberant răspunderea guvernului în scopul legiferării rapide şi fără dezbatere parlamentară, încalcă în mod vădit jurământul solemn depus conform Art. 104 – Juramantul de credinţă, din Constituţia României.

   “Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”

   Plângere penală, proces, între 3 şi 12 ani… (de la 3 ani în sus nu se mai dă cu suspendare)

   Interesant este că nimeni din “opoziţie” nu doreşte o astfel de lege şi nu depune o astfel de iniţiativă. Mai mult, nici colegii comentatori nu insistă pe o astfel de iniţiativă. Vă explicaţi domnia voastră de ce se întâmplă asta? Le este frică celor din “opoziţie” că se întoarce roata şi legea îi va afecta şi pe ei? Asta mai înţeleg, dar de ce anume le este frică comentatorilor pe bloguri, ei de ce nu susţin această iniţiativă cert în favoarea cetăţeanului?

   Legea Jurământului ar fi o lege puternică, pentru că are acoperire în Constituţie şi Lege. Preluarea funcţiei şi mandatului este CONDIŢIONATĂ de depunerea jurământului, atât de puternic este acest jurământ. Dar dacă nu există nici o pedeapsă la încălcarea lui, doar eventualitatea unei pedepse Divine de după moarte… Păi sunt aceşti oameni, care provoacă un genocid mult mai mare ca înainte de 1989, oameni cu frica lui Dumnezeu? Vă rog să-mi daţi voie să mă îndoiesc de acest lucru.

   • chiparosul December 6, 2011 at 9:00 pm #

    Joaca de-a *JURAMANTUL*
    Este o placere devoratoare
    A celui care iubeste *PUTEREA*
    Si doar ea ingrase MORMANTUL
    sclaviei- iubirii de SOARE.”Ardere si inocenta”.

   • Bibliotecaru December 7, 2011 at 8:28 pm #

    @ chiparosul

    Un jurământ fatidic, puternic şi solemn!
    Am repetat într-una, acuma şi mereu,
    Că este mult mai bine ca sub juridic semn
    Să te condamne omul, dar nu şi Dumnezeu.

 5. Caliman Eugen-analist de provincie December 5, 2011 at 5:50 pm #

  Va rog sa-mi spuneti,daca ve-ti discuta despre reindustrializarea Romaniei si programul economic pe care vi l-am oferit,pentru reindustrialzare !
  Cu stima.
  Caliman Eugen,TG.JIU.

 6. Bibliotecaru December 5, 2011 at 6:53 pm #

  Am impresia că sugestia mea a ajuns mult mai târziu decât era menit emisiunii. 😀 Ghinion.

 7. we December 5, 2011 at 7:11 pm #

  Spuneti ce veti face pentru patronii firmelor mici si medii. Doar cu pensionarii si bugetarii nu veti castiga alegerile. Un discurs aplicat despre masuri care sa ajute antreprenorul sa-si dezvolte afacerea.

 8. murfy December 5, 2011 at 7:28 pm #

  Privind jocul de-a *VIATA SI MOARTEA* – privind *DEMOCRATIA FURATA si
  INGENUNCHIATA * – de catre aceasta malefica *PUTERE DICTATORIALA* a raului — TU DRAGA OPOZITIE – in urma tuturor masurilor josnice si opresive la care aceasta recurge cu obstinatie pas cu pas sufocind
  toate libertatile si drepturile pe care le are omul de rind,
  nu ai ca alternativa prin LIDERI tai n*ai decit sa recurgi la masuri extreme de BOICOTARE a acestui regim *fanariot* atit in PARLAMENTUL TARII cit si in PARLAMENTUL EUROPEAN – activind toate
  structurile de baza ale organizatiilor pe care inca le aveti –
  in lupta cu aceasta *hidra – caracatita antidemocratica* distrugatoare a idealurilor nobile ale omului privind valorile
  fundamentale ale democratiei .
  Cit mai trebuie sa sufere acest popor – teroarea nemiloasa a acestor * calai * ce prin jaf si hotie terorizeaza intreaga ROMANIE. INTREPRINDETI MASURI SI ACTIUNI CURAJOASE -IN FORTA DE SALVGARDARE A POPORULUI ROMAN – altfel ve-ti fi anihilati de aceasta FORTA HIDOASA a raului -PDL + UNPR+UDMR +PP +PNG si alte pseudoformatiuni – PECINGINI VII PE TRUPUL ROMANIEI. TREBUIE SA PORNITI *RAZBOIUL* DE RECUCERIRE A ROMANIEI.
  POPORUL OBIDIT – ASTEAPTA INSUFLETIRE DIN PARTEA VOASTRA -VIATA ?
  NU MAI ZABOVITI – RIDICATI-VA SA SMULGEM LANTURILE SCLAVIEI!?

 9. murfy December 5, 2011 at 7:49 pm #

  Te uita – Ce SECETA e*n OPOZITIE
  Nici CLARITATE nici FORTA – doar DICTIE
  Au cita antidemocratie mai vreti? – INSURECTIE
  Porniti in FRONT -POPORUL VA ESTE MUNITIE.

 10. mihaela December 5, 2011 at 8:38 pm #

  V-ati gandit sa sesizati institutiile europene cu privire la ceea ce se intampla in Romania, referitor la incalcarea tuturor principiilor democratice? Vedeti ca din pacate, nicio motiune de cenzura, nimic din ceea ce face opozitia, nu are succes in fata actualei puteri care nu tine cont de nimic si care incalca din ce in ce mai rau, principiile democratice. Nu inteleg de ce USL-ul nu se adreseaza forurilor europene sesizandu-le situatia din Romania.

 11. Bibicu December 5, 2011 at 9:21 pm #

  Un şobolan electoral
  în capcana umorului.

  CU OCAZIA PREZENTĂRILOR
  între românul William Gabriel Brânză şi ambasadorul
  Irlandez Damatale, la Bucureşti :

  – William Gabriel Brânză.
  – Încântat, Damatale.
  – William Gabriel Brânză.
  -Damatale (îi strânge din nou mâna zâmbind).
  – William Gabriel Brânză.
  – Damatale. Aşa mă cheamă băi tâmpitule
  (într-o românească stâlcită).
  – Mare brânză !

 12. Vasile Roaita December 5, 2011 at 9:56 pm #

  “Metoda cea mai clara prin care sa-i convingi…”

  Timpul se razbuna; de prea multe luni, opozitia asteapta sa castige din cauza traiului greu al cetatenilor romani ( si nu al romaniloe, cum este la moda sa basescim…Ca sa nu zic altfel….).

  Acceptand realitatea ca s-a pierdut timp, foarte mult timp, trebuie un plan de bataie, batalie, razboi, etc…

  Politica de opozitie nu se face cu week-end uri, zile de sarbatoare si zile de lucru de 8 ore…Nu se face, doar, la televizor si in casa de cultura…

  Trebuie umblat din usa in usa, din casa in casa, din stana in stana, din vila in vila…Din palat in palat…

  Riscul face parte din joc; personal, am pierdut foarte mult, material, pentru opiniile politice exprimate in ultimele 12 luni; mai am, Slava Domnului, ce pierde si nu m-as mira sa se intample….

  Trebuie sa umplem casutele postale ale oamenilor, mailurile; sa le lipim afise pe poarta, pe gard, pe usa de la apartament…Sa le trimitem SMSuri…

  Trebuie sa coboram in underground, in ilegalitate…Sa iesim in piete, sa organizam flash-mob-uri, sa editam ziare de-o zi, sa facem manifeste…

  S-ar putea sa imi explice si mie cineva, ce inseamna “lupta cu sistemul”?

 13. cristi December 5, 2011 at 10:10 pm #

  Daca prin demisia in bloc puteti declansa anticipatele , de ce nu o faceti?

  • Miron December 6, 2011 at 3:58 pm #

   Daca opozitia demisioneaza din parlament, probabil se va face un simulacru de alegeri, pentru acele colegii si astfel actuala putere va avea 100% din parlament, o majoritate cu care pot modifica constitutia, reorganizarea teritoriala exact cum vrea Basescu.
   Credeti ca ar fi bine?
   In alta ordine de idei, D-l Nistorescu, printre celelalte aiureli debitate, l-a trimis pe De Gaulle in munti, cand acesta a stat toata perioada razboiului la Londra de unde se adresa francezilor prin BBC.

  • Bibliotecaru December 6, 2011 at 5:01 pm #

   Asta întreb şi eu mai jos… ce legătură este între demisia în bloc şi anticipate? Dar nici un răspuns de nicăieri.

 14. Bibliotecaru December 5, 2011 at 10:22 pm #

  @ Victor Ponta

  Domnule Ponta,
  Vă rog insistent să-mi explicaţi şi mie un lucru, că am ajuns într-o zonă a absurdului ce nu credem că ar putea să existe.

  Să spunem că sunt 16 milioane de cetăţeni români convinşi că sunt necesare alegeri anticipate, că trebuie îndepărtaţi domnii Boc şi Băsescu, să spunem că dau o semnătură, sau orice fel de dovadă, că doresc asta.

  Plecând de la această ipoteză.
  1. Cu ce ajută retragerea USL din Parlament?
  2. Ce pot face cei 16 milioane de cetăţeni români convinşi de mai sus, să dea jos PDL, premierul Boc, preşedintele Băsescu… altfel decât prin vot?

  Nu înţeleg cum de a ajuns în discuţie “soluţia” retragerii din Parlament. Personal eu nu văd absolut nici o cale democratică (instituţională) de a ajunge, prin decizia unei minorităţi parlamentare, chiar cu ajutorul tuturor cetăţenilor din România (cât au ieşit la recensământ minus cei ce susţin PDL), la alegeri anticipate sau la o contracarare a statului dictatorial.

  Dacă s-a ajuns la “suspendăm legea până ce ne facem treaba”, aşa cum este acest proiect, eu nu văd ce se mai poate face altceva în dimensiunea instituţională. Retragerea din Parlament este o cale de a le da mână liberă.

  Vă ascult, cu speranţa că îmi scapă ceva.

  • Black Rose December 7, 2011 at 9:50 am #

   Bine ai revenit Biblio in aceasta ograda virtuala…sincer ti-am simtit lipsa….o zi frumoasa sa ai!

  • Bibliotecaru December 7, 2011 at 5:30 pm #

   @ Black Rose

   Mulţumesc de urare.

   Nu am fost plecat, numai că nu am avut ce să spun. După cum vedeţi, nu prea primesc răspunsuri la întrebări esenţiale. Cred că am ajuns incomod pentru toate partidele politice.

 15. Bibicu December 6, 2011 at 8:03 am #

  Războiul umorului

  1. – Domnule William Gabriel Brânză aţi citit Istoria religiilor ?
  – Dragul meu, religia istoriilor, că despre asta vorbim, are un singur Zeu, votul sincer al poporului suveran indiferent de coordonatele planetare ale individului. Nu numai că am citit-o dar m-am hrănit cu ea.
  – Oare ce-ar zice Mircea Eliade ?
  – Îl voi contacta şi vă răspund după…

  2. – Domnule William Gabriel Brânză aţi contactat românii din Groenlanda ?
  – Ieri. De acolo vin. I-am convocat în Grădinile Semiramidei unde, cu lacrimi în ochi, urmăreau la plasme uriaşe asumarea răspunderii comasării alegerilor de către eternul guvern Boc.
  – Balene erau acolo ?
  – Era una mai durdulie, ca doamna Udrea, care-şi făcea ghetuţele cu cremă pentru Moş Nicolae.

  3. DA LA ATESTARE

  – Domnule cioban, ce brânzeturi consacrate cunoaşteţi ?
  – Roquefort, Ricotta, Dulce, Feta(de fată), De Sibiu…
  – Şi mai nou ?
  – Brânză William Gabriel.
  – Brovo ! De mâine vei lucra la târla din Cotroceni.

  4. ÎN FOAIER CU-N FRAIER

  – Domnule Brânză William Gabriel, ce brânză preferaţi ?
  – CAŞ, desigur.
  – Şi la ce instrument cântaţi ?
  – CAVAL, cu predilecţie la cel prezidenţial. Cele două
  majusculate (CAŞ – CAVAL) mi-auuuu conturat crezul politic !

 16. Mircea Hamza December 6, 2011 at 9:54 am #

  Daca nu punem pumnul in pieptul furtunii, ajungem curind la dictatura. Citeva asemanari cu istoria Germaniei la “Avem furher! Scurtul drum de la nazism la basism” pe http://mirceahamza.com/?p=1687.

  • ZOE, fii barbata ! December 7, 2011 at 7:38 am #

   @Mircea Hamza
   Exceptional articol !

 17. ZOE, fii barbata ! December 6, 2011 at 12:03 pm #

  Brânza versus Sobolanimea
  Dupa principiul ” fluturistic” (al lui Fluture) conform caruia, lupta contra Aviara se face cu apa chioara, Mr. Brânza va stropi tot cu aqua- chiorensis tot parcursul metrourilor în lung
  si-n lat , sigur pe bani grei dar nu ai lui , ci ai nostri ! Eu habar nu aveam ca se ocupa cu deratizarea – desi ca aspect , atitudine si mod de exprimare se vede ca “lucreaza” cu sobolani . Pe un plan subtire ar fi coleg cu frigotehnistul gunoier, ala care vrea sa schimbe ziua de 1 Decembrie, vara, conform celebrului “dicton” al si mai celebrului the first “filozof” al tarii si care spune ca “iarna, nu-i ca vara” !
  Ei, ce sa mai vorbim, ne-nvârtim în cercuri ‘nalte dar pâna acum n-am stiut ca suntem contemporani cu o somitate considerata de lingaii patentati, nici mai mult nici mai putin
  decât de talia lui Mircea Eliade sau a lui Marin Sorescu !
  S-ar putea ca mâine – poimâine sa citim continuarea lui Maitreyi, adica Mai4 scrisa de celebrul Mr. Brânza !

 18. gabryela December 6, 2011 at 1:17 pm #

  astia vor reducerea nr.de bugetari in schimb infiinteaza noi institutii bugetare.
  http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_25585/ARR-si-RAR-nu-mai-au-atributii-de-control-Cine-efectueaza-de-acum-controalele-din-transporturi.html

 19. Theodora December 6, 2011 at 8:36 pm #

  Se implinesc 2 ani de cand Basescu Traian a reusit sa ajunga din nou, dupa tot ce a facut in primul mandat, presedintele Romaniei.
  Doi ani de umilinte, infometare, amenintari si batjocura.
  http://theodora0303.wordpress.com/2011/12/06/6-decembrie-2011-astazi-se-implinesc-doi-ani-de-cand-basescu-traian-a-reusit-sa-ajunga-din-nou-presedintele-romaniei-doi-ani-de-umilinte-infometare-amenintari-si-batjocura/

 20. chiparosul December 6, 2011 at 9:17 pm #

  Vreau *La Sinteza clipei* sa prevad VIITORUL
  Imblinzirea SCORPIEI POLITICE (PDL+UNPR+UDMR) de catre
  NOI POPORUL .

 21. George December 6, 2011 at 10:31 pm #

  Domnule Ponta,

  Urmeaza niste alegeri a caror miza nu poate fi exagerata si sunt dispus sa fiu intelegator cu anumite ambiguitati strategice pe care PSD le intretine. Un exemplu de acest gen este relatia pe care PSD intelege sa o intretina cu Biserica Ortodoxa Romana. Totusi, in acesti din urma ani, separatia dintre Stat si Culte – in speta BOR – a devenit litera moarta. Ce veti face in aceasta zona daca veti veni la guvernare?

  Din punctul meu de vedere, ca persoana de stanga, este imperativ sa restauram un minim de izolatie septica intre politicile publice care ii vizeaza pe toti cetatenii romani, indiferent de religie sau lipsa ei, si pretentiile de a dicta ale ierarhilor ortodocsi. Alternativa este sa ne adancim in conservatorism religios cu nuante de verde déjà vu. Intr-o astfel de tara eu nu voi ramane, si nici nu voi vota cu o forta politica care se pretinde de stanga si progresista, dar care cautioneaza acest colaps.

  Puteti explica de ce parlamentarii dumneavoastra continua sa ceara bani pentru bisericile din circumscriptiile pe care le reprezinta, in conditiile in care este perfect vizibil ca asemenea prioritati indica o doza serioasa de iresponsabilitate? [articol din Gandul]

  Eu cred ca se pot castiga voturi in Romania si adoptand o pozitie calma, dar ferma, in fata influentei negative a BOR. Veti pierde niste voturi de la cei care se calca in picioare pentru a atinge oase. Dar puteti castiga voturile celor care nu vor ca banii lor sa fie risipiti, de exemplu, pe inca o rana de nevindecat in centrul Bucurestiului. Si puteti castiga si voturile ortodocsilor satui de aberatiile clerului si pe cele ale ne-ortodocsilor satui de agresivitatea BOR.

  Stiu ca am doar un vot, dar va asigur ca acesta depinde de pozitia pe care o veti adopta in aceasta privinta si in altele similare. Si pentru a nu exista interpretari eronate, mentionez ca, desi sunt ateu, familia mea e ortodoxa.

  Sper sa aveti curajul necesar pentru a oferi, pentru prima data, o solutie de stanga veritabila acestei tari.
  GT

 22. Vio76 December 6, 2011 at 11:12 pm #

  Poate ca sunt eu mai prapastioasa..dar Romania..situatia a 95 % dintre romani seamana din ce in ce mai mult cu cea a evreilor de la Auschwitz….
  lipseste o camera de gazare?? nici nu ne mai trebuie..
  NU suntem pe “Lista lui Schindler”(este un film bun) ..nu ne mai scoate nimeni “Din cenusa” (si acesta este un film bun) nu mai suntem nici macar in “Ultimul tren/metrou”(si acesta este un film bun) ..suntem pe “Lista Diavolului”(un film) ..de multa vreme suntem bagati in programul “Solutia finala”(un film foarte bun)..”Zona mortii” …poate ca a ramas “Pianistul “(un film bun) care se zbate sa supravietuiasca..sa spuna si celor de dupa noi ca pe acest pamant ..a fost poporul Roman..

  http://www.iherb.com/?rcode=obo125

 23. justitiaru December 7, 2011 at 12:09 am #

  D-le Ponta
  D-l Cosmin Gusa intr-o emisune la TVRinfo si-a anuntat disponibilitatea de a sustine (inclusiv financiar)o noua formula politica avandu-i in componenta pe d-l Geoana si d-l Vanghelie(accent pe Vanghelie)..Sa tinem seama ca d-l Gusa s-a “lipit”cum necum la Petromservice si alte afaceri banoase ,ceeace sugereaza ca ar fi vorba de o operatiune coordonata de la Cotroceni.

 24. Miron December 7, 2011 at 11:25 am #

  A inceput strangerea de semnaturi pentru demiterea presedintelui si daca da, cum se realizeaza aceasta, vin cei care strang semnaturile la domiciliu, sau trebuie sa mergem noi la sediile USL(PSD, PNL sau PC)??

 25. BIBICU December 7, 2011 at 1:44 pm #

  MARŞ(UL) JON*

  Şi-a plecat Emil la coasă,
  Un buget dictat să iasă ;
  Mulţumind pe dictator,
  Indignându-l pe popor.
  Refren : Hu la la, hu la la

  Hai în stradă fără vicii
  Să serbăm cu artificii,

  Să luăm ţara-napoi,

  Că ne-am săturat de boi.
  Refren : tot acela

  Jos Isuse de pe cruce ;
  Numai Tu ne poţi conduce
  Hai cu noi în Parlament
  Să rămânem permanent.
  Refren : fără.

 26. BIbicu December 7, 2011 at 1:50 pm #

  Războiul umorului de neoprit.

  NU E BANC BRE

  – Auzirăţi, demonstranţii americani au ocupat paşnic Congresul SUA, ieri !
  – Ce banc prost !

 27. santinela December 7, 2011 at 5:23 pm #

  Victore fara suparare dar Oana Stancu a fost peste.Ati parut nesigur,nervos si mai ales fara replica.De ce aveti staf ? Acum iarna, pe romani ii apasa cheltuielile cu energia si noi nimic.Ce mama dracului va costa, trei rinduri pentru o plingere penala(chiar daca este fara finalizare) si iesiti in fata.Informatii aveti,reclamati peste tot.Mai ales ca in energie aveti un specialist ,chiar foarte bun. Nu inteleg cum puteti fi asa de descoperit.Oana Stancu saraca, a crezut ca va ridica o minge la fileu si cind colo–.
  Cautati-va oameni care sa nu va linguseasca si care sa se bata.Acum nu aveti asa ceva.
  Probabil nu-mi puteti raspunde dar, daca Guvernul isi asuma raspunderea, ce spuneti despre toti parlamentarii USL care sa-si dea demisia concomitent cu informarea Europei.Dar “demisie” nu lipsa din Parlament.Sa vedeti cum ii puneti cu botul pe labe.

 28. Bibicu December 8, 2011 at 6:00 am #

  1. – Iubitule, ce ai reţinut azi din „raportul popular” pe sticlă de la 18:00 pm al celui care fix acum 2 ani „ ne-a ciuruit” ?
  – Două cestiuni : …sunt câteva state care plăteşte…; …soluţii imediate este…
  – „Şcoala românească fabrică tâmpiţi” a spus cândva, pe bune, Şeful Statului.

  2. – Tăticule, pot începe cu Eminenţă scrisoarea de mulţumire către d-l Boc ?
  – „Emilenţă” este corect. Poţi, desigur.

 29. CUCULEANU PETRE December 8, 2011 at 11:48 am #

  STOPATI TRASEISMUL POLITIC !!! OAMENII POLITICI AU DEVENIT PIESE DE SAH PE TARABELE PARTIDELOR POLITICE. INCHIDETI HAZNALELE POLITICE ( UNPR,PP-DD,UDMR,PDL ) . NU VA DORESC SA AVETI SOARTA LUI Sanzhar Kadyraliyev.

 30. Paraschiv Adina Florina December 11, 2011 at 3:11 pm #

  Dl.Ponta, am auzit azi 11.12. la “stiri” ca ati hotarat sa nu mai platiti taxa Tv din motive de impartialitate, de fapt slugi ale puterii.
  Sunt foarte bucuroasa sa aud acest lucru, pentruca si eu am luat aceasta hotarare a doua zi dupa ce Wiliam Branza a fost premiat la TVR1 si comparat cu Marin Sorescu si Mircea Eliade. Revoltator.
  Am trimes o scrisoare in acest sens la ENEL unde platesc factura pentru a-i instiinta.
  Toata stima,
  Adina P.

 31. COSMA LUCIAN December 13, 2011 at 5:10 pm #

  De ce nu-l luati la intrebari in mod diect despe repetatele incalcari ale constitutiei,incalcari pentru care ar putea fi suspendat in mod sigur.Dar la intrebarile d-voastra sa si raspunda,nu cu expresia deja stiuta :”poate am fost beat”.
  Si oricum,grabiti-va cu suspendarea. In legatura cu amendarea constitutiei,,asa cum ati spus: Numai cu noul Parlament,rezultat in urma alegerilor.
  La ,problema alegerilor comasate,sa nu faceti gresala si sa cedati. Vor sa faca un talmes-balmes cu atatea buletine.Ar profita de semi-analfabetismul celor batrani pentru a putea incurca lucrurile.
  Mult succes,si “SARBATORI FERICITE” intregii d-tale familii FITI TARI !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: