Disclaimer

Disclaimer-ul trebuie sa fie perceput mai degraba ca o conventie, nu ca o sectiune de tip termeni si conditii.

Pe blogul de fata gasiti opiniile mele personale, parerea omului Victor Ponta cu privire la ceea ce se intampla in jurul sau. Si pentru ca am ales sa imi fac blog, consider ca pot fi la fel de subiectiv si in ceea ce priveste subiectul comentariilor care vor fi publicate aici, care trebuie sa respecte urmatoarele recomandari:

  • sa fie utilizat un limbaj decent, adica sa nu existe injurii (nu doar cele adresate mie, dar si cele indreptate catre alti comentatori de pe blog sau alti politicieni);
  • fara tentative de autopromovare (orice link care nu este insotit de o explicatie pertinenta, la subiect, va fi considerat spam);
  • fara acuzatii nefondate. Fara calomnii, injurii sau provocari. De asemenea, nu ar strica daca acuzatorul isi va oferi datele de identificare in clar sau daca si-ar argumenta opinia.

Subliniez ca nu mi-am facut blog pentru mass media. In cazul in care vor fi, totusi, preluate informatii de pe blogul de fata, nu ar strica (ba chiar va recomand!) sa le preluati cu acordul si specificatia sursei/autorului, conform acestor principii.

Blogul lui Ponta este detinut, mentinut si actualizat constant de mine, Victor Ponta. Confidentialitatea datelor oferite de catre voi este respectata ferm, iar mail-urile voastre nu vor fi folosite in niciun scop politic sau electoral.

Acestea fiind spuse, va invit sa cititi, comentati si sa argumentati!

%d bloggers like this: