Vizita lui Tony Blair la Bucuresti in imagini

27 Mar

Intalnirea bilaterala cu Tony Blair de la sediul PSD

Discursul introductiv pentru conferinta "THE FUTURE OF EUROPE in the new global order", sustinuta la Bucuresti de Tony Blair, fostul premier al Marii Britanii

Discursul lui Tony Blair in cadrul conferintei "THE FUTURE OF EUROPE in the new global order"

32 Responses to “Vizita lui Tony Blair la Bucuresti in imagini”

  1. Ciprian March 27, 2012 at 11:27 am #

    In mod cert evenimentul de ieri va ramane in istorie si a reprezentat unul foarte important. Iar cum nici dumneavoastra si nici Blair nu ati spus o vorba despre proiectul progresist, inseamna ca acest subiect este inca foarte fierbinte. Banuiesc ca, la fel ca si in cazul intalnirii de la Washington, discutia despre progresism ramane oarecum discreta…

    Asteptam acum si vizita la Bucuresti a lui Peer Steinbruck, respectiv a lui Bill Clinton sau chiar a lui Felipe Gonzalez, ca sa se inchida cercul…

    Mult succes, domnule Ponta!

  2. ANETA March 27, 2012 at 2:28 pm #

    ti-ai vazut visul implinit

  3. fury March 27, 2012 at 3:16 pm #

    Parca ne mai revenim….!!! Ma bucura cand vad oameni destepti…!!!

    Fiecare cu cine se aseamana… Iliescu l-a adus pe Valesa…Constantinescu l-a adus pe Havel….Basescu a adus-o pe Udrea…Ponta a inceput cu Blair…si sunt convins ca nu se opreste…V-am convins sa votam USL in toamna…??? Io mai incerc…!!!

  4. Bibliotecaru March 27, 2012 at 3:17 pm #

    @ Victor Ponta

    Domnul Sorin Frunzăverde candidat al USL? S-a dus pe apa sâmbetei credibilitatea USL. Pe de o parte anunţaţi că se fac congrese pentru interzicerea colaborării cu PDL şi vă chinuiţi în lupta împotriva traseismului şi toate aceste prevederi ce ar trebui să ţină cumva de demnitatea unei poziţii principiale, şi acum… Probabil că acum urmează şi gruparea Blaga. Astfel USL şi-ar recupera şi postul de preşedinte al Senatului şi ar avea o majoritate numai bună de suspendat preşedintele.

  5. Bibliotecaru March 27, 2012 at 3:26 pm #

    Domnul Tony Blair avea un aspect obosit dar optimist…
    Eu sunt tulburat că în timp ce Anglia are forţa politică de a trage pe dreapta oameni precum Tony Blair sau Margaret Thatcher, în România încă nu a apărut, după 22 de ani, nici măcar un politician cu adevărat de forţă, copleşitor, capabil să schimbe istoria (în bine, că specialişti în rău sunt de nu-i mai încape ţara).

    Ca de obicei, doamna Daciana Sârbu, o prezenţă agreabilă…

    Mai recunosc câteva feţe…

    Aş spune că este un eveniment reuşit. Nu ştiu la nivel informal ce s-a întâmplat… pentru că întâlnirile mai ascunse de presă sunt la fel de importante.

  6. andron mustea March 27, 2012 at 4:28 pm #

    D le presedinte,
    va rugam sa va respectati promisiunea de a nu accepta in partidul condus de dv ,,sobolanii” ce fug de pe corabiile ce singuri si le-au incendiat,gen Frunzaverde si cine v-o mai urma.

  7. murfy March 27, 2012 at 4:51 pm #

    TONY BLAIR
    Acest nobil – cavaler laburist , – sir – ne-a cucerit prin prezenta si spiritul sau
    fermecator , echilibrat – intransigent , acum inaintea alegerilor locale a adus prin prezenta sa in Romania – alaturi de Ponta , un mesaj ferm de imbarbatare incurajare USL-ului – si alegatorilor , fiind cel mai bun sprijin moral pe care il poate primii USL -ul pentru bataliile electorale ce vor fii in 2012.

  8. Bibliotecaru March 27, 2012 at 10:59 pm #

    @ Victor Ponta

    Politicienii care au permis să treacă o asemenea aberaţie prin Parlamentul României sunt probabil ruşinea istoriei României de când există Parlament încoace. Nu ştie cum stă treaba cu motivele politice, dar nimeni nu mai are nici o scuză pentru faptul că acest lucru s-a întâmplat:

    http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/03/mare-atentie-mare-presedintele-e-mai.html

    Cum de la CCR nu mă mai aştept de mult timp la respectarea Constituţiei, ruşinea va fi consemnată de istorie. Aţi făcut din războiul politic şi câştigarea alegerilor un lucru atât de important încât aţi vândut şi democraţia şi poporul şi istoria şi România.

    Este prea mult. CÂTĂ UMILINŢĂ SĂ MAI SUPORTE POPORUL ROMÂN?

  9. cristi March 28, 2012 at 2:07 am #

    Dle. Ponta,
    vă rog să precizaţi dacă mai sunteţi social-democrat (ca în “PSD”) sau aţi adoptat “a treia cale”, şi ea inspirată din neoliberalismul lui Clinton. Sunt incompatibile, iar ca efecte pe termen lung diametral opuse. În ce priveşte şobolanii portocalii: fie îi respingeţi pe toţi fie îi acceptaţi pe toţi cu condiţia demolării regimului înainte de alegeri. Nici aici nu prea e a treia cale, dar nu-s sigur care din cele două rămase e bună.

  10. Alexandru March 28, 2012 at 3:16 am #

    Felicitari!

  11. ZOE, fii barbata ! March 28, 2012 at 11:00 am #

    Tara piere si Socaciu îsi piaptana chelia ! Dupa ce a încercat sa ne bage cu de-a sila dublarea filmelor în limba noastra, considerând ca nu stim sa citim, vine din nou cu o gaselnita mai veche de-a lui. Sa nu se mai câte colinde în reclame. Uite, d-aia nu mai ploua si n-o s-avem noi pâine, ca se cânta colinde la reclame ! Pai, d-astea ne trebuie noua acum ?! Pai, tot ce viseaza ei noapte trebuie sa ne bage noua pe gât ziua ?!
    Adica, eu când votez cu USL îl votez si pe Socaciu, nu ?! Ca sa nu mai vorbim ca îl votez si pe Frunzaverde, uscata în PDL , asa cevaaa ?

  12. claudia March 28, 2012 at 11:50 am #

    Buna ziua d-le Ponta, vreau sa va felicit pentru foarte multe lucruri pe care le faceti in aceste momente f. grele pentru tara cu portocalii la putere .
    In primul rind bine ca v-ati schimbat atitudinea si limbajul ,mai calculat ,mai putin agresiv ,mai altfel decit basescu de care ne-am saturat si-l dorim plecat
    Vrem o alta politica externa a Romaniei ,mai respectata si o voce luata in seama .In aceste momente tulburi ,in continua miscare va rog sa nu primiti pe oricine in partid ,vor fi f. multi oportunisti ,fripturisti care va vor cauta .Nu toti sint Frunzaverde care merge la pnl dar pina la urma tot in usl ,alegeti bine ,este respectul pentru noi ,pentru ideologia noastra ,pentru votantii partidului ,
    Succes pe mai departe

  13. Mircea March 28, 2012 at 12:34 pm #

    Felicitari Victor! A fost un eveniment foarte reusit desi neasteptat. Modul novator, foarte serios si deschis cu care abordezi problemele este de bun augur. Pe unde ma invart si mai testez oamenii, cand spui USL spui PSD si spui Ponta, asa este identificata uniunea de foarte multi cetateni. Din pacate, ceea ce faci tu este pus in umbra de alti colegi si in totala opozitie cu unele decizii luate de colegi in aceste zile, decizii care sper, din tot sufletul, sa nu fi fost luate pentru a te compromite si a compromite PSD.
    Concret, aflu din ziare ca PSD a nominalizat pe dna Lazar Maria pentru conducerea CNCD si ma minunez si ma revolt pentru ca nu cred ca ai putut sa-ti dai acordul, sau daca ti l-ai dat nu pot sa cred ca l-ai dat cunoscand “secretele” pe care, de atatia ani, le ascunde foarte bine (prin omisiune) dna Lazar Maria. Apoi, stiu ca avem in partid foarte multi oameni valorosi, foarte bine pregatiti, nelustrabili si aflati la varsta activa.
    Or, domna Lazar Maria nu are pregatirea necesara, are 73 de ani si mai ales este lustrabila, a fost membra a CC al PCR, prim-vicepresedinte al Comitetului executiv al Consiliului Popular judetean Buzau (ambele functii sunt lustrabile) si vicepresedinta a Marii Adunari Nationale. Lucrurile acestea sunt cunoscute de cei de la Buzau si nu numai, care au trait in acele vremuri si care o cunosc pe dna Lazar Maria si care stiu ce dictatura a facut dansa in domeniile invatamant, sanatate, cultura, de care raspundea.
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce campanie de presa anti Ponta si anti PSD se va starni cand se vor afla aceste lucruri. Tocmai cand Ponta si PSD au adus un suflu nou in politica si cand populatia se indreapta si isi pune sperantele din ce in ce mai mult in PSD. Pana cand va avea loc numirea la CNCD, legea lustratiei va opera si e mare pacat pentru tine, Victor, pentru noi, pentru PSD sa fim pusi intr-o astfel de situatie, pe care am mai putea-o inca evita. Stiu si se vede ca PSD s-a desprins de comunism. Dar ceea ce ma surprinde si mai mult este tupeul colegilor care au propus-o pe dna Lazar Maria si mai ales tupeul dnei Lazar Maria, care, stiind ca e lustrabila, nu se da deoparte, putand aduce mari prejudicii de imagine partidului in an electoral.

  14. andi March 28, 2012 at 5:11 pm #

    NU ASTA MĂ CONVINGE!

    Citez și traduc din Boc

    ”Casa părintească nu se vinde” … fără să clasifici la ”strict secret” contractul (completez)!

    Asta mi se pare cel mai important motiv de ieșit în stradă și de BLESTEMAT OPOZIȚIA că nu urlă ca din gaură de șarpe! Asta mă înfurie cel mai tare. Echivalarea Boldea cu Sterling, Chevron, Roșia Poieni, Roșia Montană … și ce-or mai veni !!!!

    Ponta și Antonescu ar trebui să urle, să tune și fulgere … dar, am impresia că ei nu simt durerea pierderii bogățiilor țării decât formal. De fapt, nu-i doare. Și totuși, o să-i votez … cu un ultim strop de optimism vinicativ (din păcate).

    URLAAAAAAȚI!

    • ZOE, fii barbata ! March 29, 2012 at 12:01 pm #

      Felicitari, Andi !

  15. Hercule March 28, 2012 at 7:25 pm #

    Mai bine arata niste poze cu ce a lasat in Irak.

  16. Bogdan March 28, 2012 at 8:39 pm #

    Domnule Ponta,lasati l pe Blair si pozele in costume de firma si ocupati va de jaful care se intampla sub ochii nostri in aceste momente ,cand fiecare miligram de resursa a acestei tari este vandut pe nimic,cand ne este pusa in pericol existenta fizica datorita acestor extrageri controversate de gaze….Luati atitudine!Dati dovada ca va pasa cu adevarat si nu numai de fatada de viitorul acestei tari!Aveti copii,in ce fel de tara vreti sa traiasca,intr un fel de cernobal modern?organizati mitinguri,scoateti lumea in strada!

  17. studenta March 28, 2012 at 9:23 pm #

    Victore,fa ceva! Basescu ne vinde pe bucati,celor de la UDMR.
    Esti tanar ,salveaza te rog UMF Mures! Trebuie sa gasesti o chichita in HG data de astia astfel incat sa nu poate fi aplicata!

  18. Mariana March 28, 2012 at 9:27 pm #

    Victore,fa ceva! Basescu ne vinde pe bucati,celor de la UDMR!1
    Esti tanar si ai fost si tu student,salveaza te rog UMF MURES!
    Trebuie sa gasesti o chicita prin acea HG astfel incat sa nu poata fi aplicata!
    Nu pot crede ca astia au facut o lege perfecta pentruca pana acuma nu au realizat nimic bun!

  19. al3xz3t March 28, 2012 at 11:51 pm #

    imi place foarte mult acest post 🙂

  20. gigi March 29, 2012 at 10:49 am #

    Excelent momentul.Dincolo de aceste intilniri necesare intr-o lume civilizata ,in care politica la nivel inalt inseamna si altceva decit ce se intimpla acum in Romania.felicitari si trebuie continuat .Dar……
    1.Cupru-Min. Cum e posibil sa se vinda pe o suma derizorie si de ce nu se incearca oprirea acestui jaf.
    2.Care e cistigul si riscul Romaniei in contractul cu Chevron.
    3.Cum oprim vinderea fara transparenta a unor pachete importante din societati de stat.

  21. tiberiuretu March 29, 2012 at 3:49 pm #

    D-le Ponta
    1)http://www.ziare.com/cezar-preda/pdl/cezar-preda-pdl-e-un-animal-pe-care-daca-l-ai-ranit-sa-vina-sa-te-manance-si-asa-va-face-1158750
    Luati aminte cu toata seriozitatea la amenintarile pedelacilor disperati la gandul ca -si pierd “ciolanul” si vor fi luati de “hingheri”.Luati aminte si pregatiti-va in consecinta.Luati in consideratie orice scenariu.
    2)Laudabila initiativa invitarii unei perosnalitati ca Tony Blair.Incercati sa-l contactati si pe Bill Clinton a carui influenta in administratia americana este evident f. mare.
    Continuati cu maxima intensitate activitatea de intarire a USL pe plan extern,dar si pe plan intern(ref. pct.1).

  22. Black Rose March 29, 2012 at 4:48 pm #

    Infopolitic.ro

    Sondaj CSCI – martie 2012:

    – 56% dintre romani vor vota USL la urmatoarele alegeri parlamentare.
    – PDL pierde doua judete importante (Bistrita-Nasaud si judetul Prahova) in fata USL la alegerile locale.
    – PDL (13%) este pentru prima data sub PP-DD (14%) – vot politic, la nivel national.

    http://www.infopolitic.ro/category/sondaje/sondaje-csci

  23. Black Rose March 29, 2012 at 4:51 pm #

    PDL-ul arata deplorabil. Pedelistii stau din ce in ce mai dramatic in sondaje, iar politicienii pleaca unul cate unul.

  24. claudia March 29, 2012 at 4:52 pm #

    buna ziua d-le Ponta chiar cred cu tarie ca este necesar sa iesiti cit mai des si sa infierati hotia din tara ,jefuirea fara discernamint a resurselor ,spolierea Romaniei ,saracirea generatiilor viitoare .
    Dati-ne o speranta ca aceste contracte pot fi desecretizate ,anulate ,renegociate cind veti fi la putere .
    In acest moment sintem nauciti ,neputinciosi ,debusolati
    Aveti profesionisti ,comunicati ,redati-ne linistea ,altfel …va consideram pe toti complici si chiar nu mai merg la vot ,ce D-nezeu .
    Fiecare pas gresit a portocaliilor demontati-l ,sinteti in USL , o gramada de oameni ,nimeni nu poate venii zi de zi la tv ,bine pregatit si sa aiba atitudine ?
    Nu puteti lasa totul pe citiva ziaristi si invitati de la ANTENA 3 si partial la alte tv sa tina piept atitor hoti si nemernici ,vinzatori de tara .
    Este mult de munca ,inteleg ,dar mobilizat-va
    Cu sperante…

  25. angelaglobal April 2, 2012 at 3:58 pm #

    Excelent eveniment. Felicitari!

  26. fenito April 30, 2012 at 10:15 pm #

    THE FUTURE OF EUROPE in the new global order..can anyone,or even mr ponta explain tu us all,what new global order means..?

    • Mihai Amza May 8, 2012 at 11:13 am #

      Tony Blair is the direct representant of a group of persons who are “taking care” of the world. And by that I mean that they’re making sure there is hunger in world, war, lots of diseases which are made into a medical laboratory, genetically modified food and lots of similar things.

      Now the first question that’ll come into your mind will be “WHY?”. Well, they want ABSOLUTE POWER, and, in order to reach that goal, they must monopolise all world resources. Now another question will pop into your head and that’ll be “HOW they’ll be doing that and people won’t notice ?” .Their way of thinking is this : make a problem out of nothing -> come with a solution and by having the media in your pocket you will appear in public as a national hero. As a concrete example I will give you the 9/11 case. “The terrorist attack” was a big chance for George Bush (who is another representant of this group of persons) to go for Iraq and Afghanistan resources using the diversion that U.S. is searching for the “infamous terrorist Osama Bin Laden” (also known as Tim Osman – feel free to search on Google, he also has a picture with Brzezinski who was United States National Security Advisor).

      New World Order started when the European Union was made. Now they just need a couple of years to make the North American Union, African Union and so on, introduce a new currency in each of those Unions, collapse their economy and after that everyone will accept the New World Order.
      All the informations I gave you, are there on Internet, so if you think I’m insane or something, do a search, don’t take my word for granted.

Leave a comment