Superconcurs – cine minte mai bine?

19 Apr

Am o propunere pentru cititorii blogului meu, dar si pentru toti cetatenii Romaniei interesati de viata publica! Va redau mai jos transcrierea a doua declaratii facute in emisiuni de televiziune de catre Primul Ministru, respectiv Presedintele Romaniei. Deoarece evident ca cele doua afirmatii nu pot fi logic si rational adevarate exista doar trei raspunsuri posibile (din care va rog sa alegeti).

 

Puteti vota si AICI.

Voi publica rezultatul testului cu mare placere. Consider important rezultatul pentru ca (din pacate) cei doi oameni au puterea de a lua decizii si a reprezenta tara noastra!

P.S. – eu deja am votat varianta C

18 Aprilie B1 TV – “Era o dupa-amiaza linistita, anul trecut. Si a fost un telefon. Iar in a saptea zi s-a creat lumea. A fost o discutie serioasa, au fost intalniri, a fost timp de gandire, au fost intrebari grele si din partea mea, si din partea domniei sale. A mai fost o discutie si la inceputul acestui an”, a povestit Ungureanu.
“Asumarea reponsabilitatii a venit dintr-o revolta, care a venit dintr-o intrebare pe care Traian Basescu mi-a adresat-o, in urma cu ceva timp. Intrebarea era ‘Nu consimti sa participi la un efort care te intereseaza si pe tine, ca om?’. In spatele raspunsului meu pozitiv, dat dlui presedinte, nu s-a ascuns un calcul”
, a adaugat Ungureanu.

18  Martie B1  TV – „Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a raspuns nimic, a raspuns Crin Antonescu si ala micu, cum ii spuneti, Daniel Constantin. A fost o oferta pe care i-am facut-o la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru ca-i era greu sa o spuna in conditiile in care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public si din cauza asta nu a putut sa spuna ’da’.”, a mai spus Traian Basescu.

„Liderii PDL au fost pentru propunerea pe care urma sa i-o fac lui Ponta. Cei care trebuiau sa stie …stiau ca la consultari ii voi propune lui Victor Ponta functia de prim ministru. In conditiile astea, ei au fost pregatiti dinainte pentru plecare. In momentul in care stiam ca a doua zi se va produce demisia premierului Emil Boc”, a spus presedintele.

”Ministrii erau pregatiti pentru varianta ca Victor Ponta sa fie premier si atunci trebuia sa anunt public ca il astept cu Guvernul”, a mai spus Traian Basescu.

152 Responses to “Superconcurs – cine minte mai bine?”

  1. alex33buc April 19, 2012 at 11:29 am #

    Voi mintiti cel mai bine si ati demostrat asta de cand a facut lovitura de stat iliescu-un criminal inca in liberatate.

    • Nina April 19, 2012 at 3:35 pm #

      Eu nu am ìncredere ìn niciunul,,unul mai fals si mai mincinos decìt celàlat(falsi ca Juda).

      • Intrepid April 22, 2012 at 6:16 pm #

        Da,vom fi din ce in ce mai greu de pacalit….si lor mai greu sa-si ascunda fatarnicia….dincolo de vorbele goale sta realitatea ,ea ne loveste pe toti,nu poate fi distorsionata la nesfarsit

      • Arabela July 5, 2012 at 10:30 pm #

        Mai lipseste unul din acel Poll.

        No offence 🙂

    • Yvonne C. Macdougall April 19, 2012 at 7:31 pm #

      Ai dat un raspuns tipic basist!!! Voi, portocalii sunteti atat de penibili incat nu puteti niciodata argumenta sau combate o afirmatie decat incercand sa aruncati noroi in ceilalti – asta e problema voastra sunteti limitati! Gandirea vi s-a oprit la bodega din port !

      • Adrian Patrascu April 22, 2012 at 10:59 pm #

        Problema noastra e alta. Sigur . Dar probabil ca asa se vede ea de departe .

      • Mihail April 23, 2012 at 9:07 am #

        De ce nu vrei sa vezi si GUNOAIELE din ochii tai?

    • murfy April 20, 2012 at 10:12 pm #

      Omule ——numele tau este MINCIUNA.

    • coco May 1, 2012 at 2:05 pm #

      alex,alex…ce stii u despre Iliescu? Nimic,asa-i? Stii care ar trebui sa fie teama ta? Sa nu dispara manelele…te-ai sinucide…nu ai mai avea ptr. ce trai…succesuri!

    • irimia July 29, 2012 at 10:11 pm #

      sper k in seara asta sa se duca naibii basel cu acolitii lui cu tot! Mai avem timp. alex33buc….mai traiesti? Haolo!

  2. Florin Muresan April 19, 2012 at 11:42 am #

    Sigur ca mint amandoi ca niste mazete … diferenta dintre ei fiind ca basesxcu minte folosind un limbaj vulgar specific spelucilor din port pe cand domnusorul ungureanu minte folosind neologisme alambicate…

    • ZOE, fii barbata ! April 20, 2012 at 7:37 am #

      Perfect adevarat !

  3. Un simplu cetatean April 19, 2012 at 12:26 pm #

    Foarte interesante aceste afirmatii ale lui Traian Basescu,citez:”Ministrii erau pregatiti pentru varianta ca Victor Ponta sa fie premier si atunci trebuia sa anunt public ca il astept cu Guvernul”, a mai spus Traian Basescu.”Adica dl.Ponta era pus in fata faptului implinit,cu ministrii deja desemnati pe functii nu de cel caruia i se propusese functia de premier potrivit Constitutiei Romaniei,ci de insusi Presedintele tarii,gest care incalca grav Constitutia!Probabil,ca tot TRAIAN BASESCU,urma sa asigure si majoritatea parlamentara a unui viitor guvern condus de Victor Ponta…!Dar toate acestea sunt doar simple supozitii,scenarii ireale,care au avut loc exclusiv,doar in mintea lui Traian Basescu,care revenind la realitate,a incercat sa nege prin minciunii,propriile teorii,visuri….politice cu Opozitia…!

    • Dodo April 21, 2012 at 3:14 pm #

      Poate reusesti sa citesti si pasajul cu : “…In conditiile astea, ei au fost pregatiti dinainte pentru plecare. ” … daca nu-ti cer prea mult.

    • Sil April 29, 2012 at 5:04 pm #

      Ai inteles gresit…ministrii erau pregatiti pentru schimbare, iar Ponta trebuia sa se prezinte cu Guvernul lui. Base il astepta cu Guvernul pe care il propunea Ponta.

  4. marian April 19, 2012 at 12:28 pm #

    BASESCU minte de cum te uiti la el.

  5. silviu din Transilvania April 19, 2012 at 12:45 pm #

    Cetatenii Romaniei i-au acordat lui T.Basescu in mai multe randuri sansa de a-si demonstra cinstea si buna credinta in functia de Presedinte a Romaniei si a cetatenilor ei !
    Traian Basescu si-a batut joc de aceste sanse !
    Si-a batut joc de Cetatenii Romaniei !
    Si-a batut joc de Romania !
    Si-a batut joc de PDL si de membrii acestui fost partid pe care i-a transformat in niste slugi si unelte cu care impreuna in cardasie, au jefuit si inca mai prada Avutul National al Romaniei in folosul lor sau instrainindu-l, deposedind Poporul Romaniei de tot ceeace generatii de-a randul inaintasii nostri, cu pretul sangelui lor au dobandit pentru noi si pentru urmasii nostri !
    O cardasie intre T.Basescu, Udrea, Boc, M.R.Ungureanu, Gitenstein, PDL, si Aliatii lor, cu totii dusmani ai Interesului National al Romaniei, cu care impreuna batjocoresc Legile si Constitutia Romaniei, cu care impreuna Batjocoresc Legile Lui Dumnezeu, Bisericile Lui si ale Lui Christos si pe Dumnezeu Insusi !
    Romania are azi in fruntea ei, prin acest T.Basescu si acolitii sai, o Organizatie Mafiota controlata de Masoneria lui Gitenstein, controlata de Satana careia i se inchina si cu care impreuna vor desfiintarea si disparitia Romaniei dar nu numai, in acelasi pericol se afla Ungaria, Serbia, Grecia samd, ei vor sa Globalizeze lumea si sa o inchine Satanei careia i se inchina !
    Ei vor intronarea Satanei in Bisericile Lui Dumnezeu prin Popi tradatori ai Credintei Crestine ca Patriarhul Daniel sau Episcopul Tokes sau bisericile Neoprotestante care au fost si ele inregimentate si supuse acestor interese Malefice !
    Anticristul Basescu impreuna cu ceelalti Demoni care-l slujesc, se zvarcolesc acum inspaimantati in ultimile lor clipe incercand sa scape de pedeapsa pe care o vor primii din partea Cetatenilor Romaniei dar mai ales din partea Lui Dumnezeu !
    Spectrul Apocalipsei apasa tot mai mult asupra Sufletelor lor de Jude Tradatoare ale Neamului lor si ale Lui Dumnezeu !
    “Ordinea lor Mondiala” va sfarsi, probabil in scurta vreme, la Armagedon de care prin voia Lui Dumnezeu nu vor avea cum sa scape !

    • eliza April 24, 2012 at 8:49 am #

      Esti un sectant !ce are dumnezeu cu politica?Despre minciuna pot sa spun convingerea mea ;mintiti toti politicienii >ID le Ponta in afara de a arunca cu noroi in altii mai stiti sa faceti si politica???Sunteti campion la jigniri !

      • manulush April 28, 2012 at 9:22 am #

        eliza arata-mi si mie jignirile din pasajul de mai sus!…aici n-i se prezinta o stare de fapt, iar daca domnul Ponta minte atunci argumenteaza!…Subiectul era altul; cum ca doi oameni in functiile de baza ale statului pretind doua lucruri diferinte! pe subiectul asta dezbate; nu pe minciuni si neadevaruri mai mult sau mai putin reale…Si Dumnezeu are legatura cu orice, nu numai cu politica, dar nu cred ca un ateu ca tine poate face vreo conexiune pe tema asta….

    • neda April 29, 2012 at 11:35 am #

      Felicitari domnule Siviu din Transilvania,intocmai asa este.Scapa-ne Doamne de acesti Antihristi in frunte cu Tartorul Basescu! Sa-i vedem si pe astia,clar sunt aceeasi,dar macar sa nu se alieze cu el.

    • robert eduard May 13, 2012 at 6:33 pm #

      foarte bine spus,bravo,asta-i adevarul despre ce se intampla acum in lume,daca toti am gandii asa si am lua atitudine,astia cu ordinea lor mondiala nu ar avea nici un succes.

    • mihails May 16, 2012 at 11:16 pm #

      bravo silviu – un mare ,mare adevar ai spus ..si pe scurt ma reduc la un singur cuvant – tradatori !!!

    • mihai July 2, 2012 at 12:21 am #

      Aveti MARE dreptate domnule Silviu ,sper ca multa lume sa citeasca acest articol ,ati spus un mare adevar ..si sper ca tara asta sa scape cat de repede de acest mare pericol si cursa care i se intinde ..si totodata sper ca domnul Prim-ministru sa lupte ptr tara si ptr noi oamenii ,romanii din aceasta tara care deja este afectata grav prin batjocura facuta de acesti tradatori de la PDL ,poate nu toti dar , in majoritate au facut cel mai mare rau posibil si imposibil pentru romania ..incepand de la aviara si pana la dat oameni afara di case ptr intereselele lor meschine ,avand paravan Statul dupa care se pitesc si distrug tot .
      Dar oare nu ar trebui sa ne intrebam toti -cine e defapt acest stat ? este cumva Dumnezeu pe pamant sau sunt niste oamenii pusi de noi sa ne reprezinte ,sa ne apere pe noi , valorile acestei tari ,nu cumva acesti oameni trebuie sa aiba un mare patriotism ,sa lupte ptr tara si implicit pentru oamenii ,ptr. romani ? nu cumva de acea sunt acolo pusi de cetatenii acestei tari ,sa ne reprezinte ? s-au sunt pusi sa ne vanda ? iuda s-a reintors oare ?Daca nu vom face ceva cat de urgent ,ma tem ca acest popor va disparea sau va fi o istorie trista si uitata . intradevar acesti tradatori nu vor putea sa scape cu toate miliardele lor furate de la oameni ,vor merge in iad si vor arde cu toate bogatiile furate de la acest popor chinuit si batjocorit de aceste iude .. sa speram ca domnul va avea grija si nu se va ajunge acolo ..daca am pune tot potentialul tarii in miscare am fi deasupra tuturor dar cine sa faca asta ,sa speram ca USL -UL va urni lucrurile spre un drum bun si unde oamenii sa ajunga din nou sa spuna ca le e drag de tara lor si nu slugi la straini ..

      • Dutescu Gheorghe Licentiat in stiinte juridice Univ., Dimitrie Cantemir July 11, 2012 at 6:48 pm #

        Romania poate scapa intr-un singur mod de aviara PDL ” Basescu demis” si condamnat.
        In rest bafta USL si dv. dle. prim ministru Ponta , va doresc nervi de otel si sa fiti implacabil in fata atacurilor furibunde PDL-iste. Si ei ca si dv. realizeaza ca , daca Basescu va fi demis , vor trebui sa mearga in corpore la Jilava.

  6. Cain April 19, 2012 at 1:33 pm #

    Propunearea presedintelui era una fara finalitate. A fost facuta probabil mai mult ca sa streseze USL(relatia PSD – PNL). Eu cred ca presedintele era pregatit pentru ambele cazuri. Daca domnul Ponta accepta propunerea, nu obtinea majoritatea, adica o pierdere de timp si resusrse pentru opozitie.
    Singura solutie posibil agreabila de opozitie si putere parea sa vina dintr-o zona neutra. Lucru anticipat, documentat si pregatit din timp. Deci indifererent de mutarea facuta de opozitie, nu avea cum sa castige ceva, putea sa piarda mai mult.
    In concluzie presedintele inainteaza propunerea ca sa fie facuta, pe viitor posibil utila ca avantaj de imagine.
    In ceea ce priveste pe domnul premier, ne poate spune calm ce povesti vrem noi sa auzim: “Era o dupa-amiaza linistita…”. Totusi, declara ca propunearea a fost facuta in 2 randuri, anul trecut si anul acesta, banuiesc ca era ceva sub forma:”Exista un plan, s-ar putea sa faci parte din el, gandeste-te.”, apoi “Planul e in miscare, trebuie sa iei o decizie finala.” Intrebarile grele, ma duc cu gandul la gradul de dedicare, si precizie.
    In final… totul e politica, un joc de lumini si umbre, eu ca spectator imi doresc un final fericit, sper ca planul sa aduca mai mult rezultate pozitive pentru patrie.
    P.S. Nu am votat, nu incerc sa inteleg lucrurile in termeni absoluti.

  7. nastyb0y April 19, 2012 at 2:49 pm #

    D-le Ponta, ăştia mint în tandem, sunt un fel de Ostap Bender şi Bender Ostap. Mai exhaustivi deviaţionişti, incongruenţi şi mitomani de rit nou ca ăştia, cred că nu se există. Dvs. cunoaşteţi, din proprie experienţă, că în sistemul penitenciar majoritatea deţinuţilor îşi construiesc un sistem de idei propriu, o lume a lor. Psihologii ştiu că orice puscăriaş îşi creează o poveste personalizată care să îi exoplice lui şi altora fapta. Nu veţi găsi 5% dintre aceştia care să spună că au greşit cu bună ştiinţă si nimeni altcineva ori altceva nu a mai fost de vină. Dar să lăsăm sistemul penitenciar şi să revenim la sistemul politic mitomanic. Minciuna elaborată, cu ştaif, de genul incongruentei unguresciene si exclusiv lacrimogenă băsesciană, plus cea spusă cu elan, pe faţă, fără tendinte epice, a Robertei, fac parte dintr-o nouă formă de exprimare a disperării, a fricii de spaţii închise şi dotate cu zăbrele. Acest gen de oameni sunt în stare să iţi fure mămăliga din fată, cu farfurie cu tot, şi să te întrebe dacă mai doreşti şi altceva dulce la desert, în afară de savarină Eu cred că ati făcut bine că nu aţi răspuns la telefonul de la miezul nopţii. Nu sunteţi un mincinos prea dotat. A doua zi, pe surse, pe ‘evenimentul’ respectiv, b11 sau hotmevs, s-ar fi transmis că aţi discutat cu premierul la ceas de seară, conform stenograme anexate şi adaptate, despre cum să trădaţi USL-ul spre ajutorarea prietenului dvs. de generatie tânără mitomană, Ungureanu Raptor Mihai. Răzvan. De aceea, eu cred că Ostap Bender se sfătuieşte adesea cu Bender Ostap, patronul sufletelor moarte, ca să pună la cale noi tâlhării de importanţă natională, stergerea urmelor si clădirea sistemului propriu de minciuni gogonate în care să creadă numai ei. Si acoliţii lor cu conturi grase, burduşite pe spinarea bravului popor român. Desigur, acest sistem de idei, s-ar putea să le fie de folos, în viitor. Credeţi-mă că sunt sincer, d-le Ponta. Stiu pe ce mă bazez. De felul meu, nici măcar nu mint foarte tare, desigur. V-aţi prins, cred.

    • Mihai Traian. April 20, 2012 at 1:25 pm #

      Nastyboy,n-ai spus nimic daca nu cumva Ponta si Antonescu aduc a Ostap Bender,sau mai stii,cu Oblomov.

    • Adrian Patrascu April 22, 2012 at 10:51 pm #

      Cu ingaduinta domniei voastre mi-as permite doar o remarca. Hotia , minciuna , clientelismul politic , nu au inceput odata cu guvernarea portocalie. Ele au demarat si si-au inceput ascensiunea in 1990. Iar daca nu amintiti si acest lucru , exista trei posibilitati : reaua intentie sau amnezia . In cazul domniei voastre , sincer nu o vad compatibila pe cea de a treia.

  8. burebista April 19, 2012 at 3:20 pm #

    normal ar fi fost ca lista sa cuprinda mai multe nume sonore din toate partidele, sau aveti teama ca un reprezentant psd, pnl sau usl ar fi strans mai multe voturi?

    • ZOE, fii barbata ! April 20, 2012 at 7:40 am #

      Nu PSD si PNL ne-au distrus, ci tagma jefuitorilor portocalici !

      • Mihail April 23, 2012 at 9:10 am #

        Ai memoria cam scurta.

      • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 12:39 pm #

        @Mihail,

        Iar tu n-ai memorie de loc !

  9. Theodora April 19, 2012 at 3:53 pm #

    DAȚI-MI ROMÂNIA ÎNAPOI!


    Moldova, Ardealul și Țara Românească au spus AJUNGE – NE VREM ȚARA ÎNAPOI! Astfel – în perioada 24 aprilie – 1 Mai 2012 are loc marşul de protest: Daţi-mi România înapoi! cu plecari din diferite județe ale țării la 24 aprilie și destinaţia Piaţa Universităţii, Bucureşti la 1 Mai!

    • lidia April 20, 2012 at 10:11 pm #

      dle ponta …chiar nu aveti rusine deloc? daca erai cinstit i te refereai la toti mincinosii din toate partidele …va credeti mai destepti? mare aroganta din partea voastra ! sunt batrana, am vazut multe ,dar atata ipocrizie si minciuna ca la acest USL nu exista !! sunteti ca nuca si peretele de potriviti !!!

      • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 12:42 pm #

        @lidia,

        Lasa-l pe Ponta, ca nu-i de nasul tau, vezi ca ti-a dat ciorba de loboda în foc ! Hai, ca te asteapta si cratita s-o speli !

    • Alexandru Andronache April 22, 2012 at 8:03 am #

      Crezi ca se va intampla asta ? Doamne ajuta ! Vin si eu.

    • neda April 29, 2012 at 11:40 am #

      Doamne ajuta! si Dumnezeu sa ne ajute sa ne recapatam FRUMOASA SI DULCEA NOASTRA TARA,impreuna cu copilasii nostrii plecati in pribegie,din cauza jefuitorilor impertinenti.Le va suna si lor goarna la aliniere in puscarii!

  10. radu April 19, 2012 at 6:06 pm #

    Domnule Ponta am o intrebare asupra careia v-as ruga sa va aplecati si sa-mi raspundeti si anume in ultimul timp tot mai multi basisti cu functii de conducere in deconcentrate {finante, garda,spfl etc }trec la psd adica acum isi redescopera simpatia ptr acest partid iar intrebarea mea ar fi ca simpatizant psd cu cine votez cu cei care au ramas fideli acestiu partid sau tot cu pdl-ul .Imi este greu sa inteleg cum puteti sa-i primiti pe acesti zbiri care ne-au prigonit efectiv ani de zile,nu va ganditi ca s-ar putea sa gresiti in mod iremediabil facand acest lucru intrucat oamenii cel putin in mediu urban sunt mai bine informati vizavi de persoanele care au detinut functii de conducere in acel oras si dintr-odata devin cameleoni.Pacat s-ar putea sa aveti o mare deceptie daca veti continua asa cel mai recent exemplu aveti la PLOIESTI UNDE DL. SEMCU MAREEEE LIBERAL A FOST NUMIT PREFECT DA E ADEVARAT PNL DAR USL NU?A SI APROPO FIICA MEA S-A INSCRIS IN PSD ACUM CEVA TIMP DAR A FOST NEVOITA SA RENUNTE DATORITA AVANSURILOR SEXUALE CARE LE PRACTICA FILIALA PSD PRAHOVA.URAT SI PACAT!

  11. Dutescu Gheorghe April 19, 2012 at 6:47 pm #

    Javra Basescu , Javra Ungureanu = 2 javre . Dati javrele afara din casa , la cotet cu ele!!!!

    • Adrian Patrascu April 22, 2012 at 10:37 pm #

      Latratul de dincolo de gard nu e un atribut al barbatiei.

      • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 12:46 pm #

        @Adrian Patrascu,

        A… am înteles, tu esti ala care latrii din curtea vremelnicei Puteri, catre strada. Adica esti din haita javrelor.

  12. Yvonne C. Macdougall April 19, 2012 at 7:34 pm #

    In principiu mint amandoi – la fel de prost !!!! Diferenta este ca unul isi traieste ultimele clipe de arendas la putere iar celalalt vrea sa-si depaseasca mentorul intr-o maniera spoita intelectual ! Doua pramatii!

  13. ANONIMUS April 19, 2012 at 8:11 pm #

    Cine n-are tinere de minte sa faca bine sa nu minta.Amandoi mint de’ nghiata apele”.Culmea,culmilor este ca “savantul telectual”din pricina eforturilor de a se exprima elevat si fiind mica zestrea de neuroni,in orice caz pentru a face doua lucruri in acelasi timp ,face la greseli de logica de mori de ras.Un infatuat ,cu pretiozitati de tzatza,eforturile de a epata este jalnic.N-are carisma si v-a fi ales intr-o suta de ani.

    • Adrian Patrascu April 22, 2012 at 10:35 pm #

      ANONIM adica un chibit ? Pai datoria chibitului este alta. Apa e destula. Restul e exercitiu.

  14. florin April 19, 2012 at 11:30 pm #

    de cand propune presedintele premierul?

  15. bratu mariana April 20, 2012 at 12:13 am #

    nu exista calificative pentru acestia sfideaza poporul cu nesimtire

  16. Bibliotecaru April 20, 2012 at 1:04 am #

    @ Victor Ponta

    Eu cred că întreaga clasă politică este o minciună care trăieşte într-o minciună. Partidele politice nu mai sunt asociaţii ci structuri de comandă în frunte cu oligarhii, partidele politice nu mai sunt nici politice pentru că nu se mai strâng în jurul unei doctrine ci în jurul unor interese personale deservite de “disciplina de partid”.

    Domnul Băsescu, camarila, oligarhia care îl deserveşte astăzi pe preşedinte… sunt simple consecinţe ale felului de a exista a clasei politice din ultimii ani.

    Iată de ce nu am absolut nici o îndoială că dacă mâine dimineaţă nu ar mai fi Traian Băsescu, ci Crin Antonescu, în foarte scurt timp se va reface o camarilă în jurul Cotroceniului şi, evident, şi o oligarhie care să servească “intereselor” ştabilor de prin partide…

    România are nevoie de un altfel de oameni implicaţi într-o viaţă politică reală, care are foarte mare legătură cu Guvernarea României şi deloc cu interesele personale ale celor implicaţi.

    Eu sunt dezamăgit. Recenta migraţie PDL-istă spre PNL şi PSD îmi oferă o imagine dezolantă a unei politici în care doctrina, morala, devotamentul pentru o credinţă sunt o mască dezolantă a minciunii. Bătălia pentru sectorul 6 dovedeşte şi ea acelaşi lucru.

    Măreţe idealuri sau bătălie pe ciolan. Poate asta ar trebui votat.

  17. Dispecer April 20, 2012 at 1:57 am #

    Comunicarea cea mai simplă presupune un emiţător şi un receptor. Când e vorba de un lider politic şi electorat, când te referi la România, totul comportă nuanţări. E vorba de cultura democraţiei, e vorba de spaţiul determinat geografic cu domeniul informatic .ro, e vorba de percepţia alegătorilor şi ales. Mai mult, atunci când ai jurat că vrei să fii premier şi ai primit bunăvoinţa asta, trebuie să ai bun simţ şi în parcursul alegerii preşedintelui tău. Altfel, totul se reduce la încrederea cultivată de candidat şi roadele culese cu ocazia scrutinului. Simpatizanţii, electorii, aderenţii , militanţii şi liderii -structura pe verticală a unui partid politic- te pot înţelege chiar şi atunci când faci omisiuni în recitarea unei poezii cu valenţe de discurs la tribună. Pentru restul, cei mulţi şi cu drept de vot, totul se reduce la micul titulescu. La cel care era pieptănat pe creştet de Adrian Năstase atunci când invita opoziţia să îi numere ouăle…Să nu uiţi, Darie!

    • Adrian Patrascu April 22, 2012 at 10:31 pm #

      Crezi matale ca e posibil ? AMNEZIA la romanii degustatori si declamatori de politica este o stare de permanenta.

  18. Marin April 20, 2012 at 7:35 am #

    Victoras,

    Constat ca nimeni nu se gandeste la consecintele unei recente declaratii a lui MRU referitor la calitatea de membru al PNL, pe care acesta si-o afirma si revendica pentru perioada sa de suspendare din PNL. Daca asa stau lucrurile, inseamna ca MRU are mari probleme de aplicare lege si incompatibilitate: ca diplomat (aflat in functie la Viena) si ca sef al SIE nu trebuia sa fie implicat politic, membru al vreunui partid. Aflam acum ca domnia sa s-a considerat si se considera in continuare membru de partid.

    Succes mult pe mai departe,

    Marin

  19. liberaexprimare April 20, 2012 at 9:49 am #

    Cel mai bine minte Udrea, ea e sefa PDL-ului . Udrea si-a mintit propriul electorat adoptand votul pe lista , votul prizonier .Udrea se foloseste de Sulfina pentru a adopta cea mai abjecta lege electorala posibila. Noi electoratul pedelist care am sustinut 8 ani de zile acest pedele am fost mintiti , batjocoriti , persiflati prin adoptarea acestui “VOT PRIZONIER” . Speriata de sondaje , avida de putere si publicitate, aceasta doamna Udrea a calcat in picioare promisiunea de vot uninominal, de reducere a numarului de parlamentari . Nu stiu ce-a dat barbatilor din PDL , nu stiu ce le-o fi facut , dar un lucru e cert , Udrea e sefa pdl-ului , . Va rog domnule Ponta sa-i transmiteti doamnei Udrea, ca noi forumistii care am sustinut ani de zile pe bloguri si forumuri acest PDL, pentru ca am crezut in ideea de uninominal si de reducere a numarului de parlamentari ,noi azi ne simtim tradati , batjocoriti si umiliti de aceasta UDREA, care si-a torpilat propriul electorat din dorinta de a-si gasi scaparea pe o lista . Amintiti-i mereu acestei doamne de felul in care si-a mintit si desconsiderat electoratul de baza. Va felicit pentru faptul ca i-ati amintit acestei blonde ca PSD-ul (useleul) sprinjina VOTUL UNINOMINAL , aratand tuturor ce caracter duplicitar are aceasta doamna . Pentru pedele , abandonarea uninominalului a insemnat sfarsitul sprijinului popular . Electoratul pedelist de pe forumul Realitatea Tv (care era fieful internautilot pedelisti) , a trecut de partea domnului Ponta care sustine VOTUL UNINOMINAL. Aveti voturile nostre . Udrea si Sulfina au devenit colivaresele pedeleului. Va rugam domnule Ponta nu lasati ca in comisia electorala condusa de marioneta Sulfina sa treaca votul pe lista . Daca Udrea si-a batut joc de noi aparati dumneavoastra valorile democratiei si sustineti va rugam ca buletinul de vot cu candidatul uninominal sa apara separat fata de lista de partid dand astfel electorului dreptul de a alege si nu de a fi santajat . Eventual sa ramana mai bine legea actuala decat listele lui Udrea .

  20. tiberiuretu April 20, 2012 at 10:52 am #

    D-le Ponta
    Am incercat in cateva randuri fara succes sa trimit o propunere de afis electoral
    http://uslonline.ro/tufacisloganul/
    Verificati va rog problema
    Multumesc

  21. VladM April 20, 2012 at 1:21 pm #

    Basescu sigur minte, ceea ce a afirmat el este sa-i intarate pe cei care spun ca toata lumea minte. Minciuna lui se adreseaza unui public, dealtfel destul de numeros, pe care nu-i intereseaza viata publica, dar care nu rateaza nicio sansa sa spuna vezi acolo aia nu au vrut. Motivatia lor nu este ca o duc mai bine acuma sub Basescu, motivatia lor vine ca PSD sunt comunisti, fara a avea habar ce inseamna comunism sau comunisti.
    Probabil si Dl Ungureanu minte, dar minciuna lui nici ca conteaza. Se vede acum cand este Premier ca nu face nimic pentru tara, ci doar pentru clientela lui.

  22. Theodora April 20, 2012 at 4:40 pm #

    Bloggeri in Piata Universitatii.

    Bloggeri liberali in Piata Universitatii

  23. romeo April 20, 2012 at 11:30 pm #

    Intro tara in care exista Traian Basescu nu se mai poate organiza un concurs de minciuni , pentru ca el e pe primele 100 de locuri.

    • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 2:16 pm #

      @romeo,

      Bravo ! eu as avansa si mai mult ideea ta, în sensul ca ar fi pe “primele” cele 18 milioane de locuri !

  24. Muresan Emil Florian April 21, 2012 at 3:04 am #

    Da, atit Basescu cit si Ungureanu mint, fara nici un fel de complex. Nu este mai putin adevarat ca modul de a face politica te si forteaza in anumite cazuri sa eviti un raspuns direct sau chiar sa minti. Ma intreb cu stupoare, oare ce veti face dvs. dl. Ponta daca veti ajunge la putere.?
    Parerea mea, pacat de aceasta tara frumoasa si bogata. Sunt sigur ca si dvs. veti cultiva manelismul, hotia, spaga, minciuna si incultura. Noi nu avem politicieni in Romania si nici nu vom avea asa curind. Atit Basescu si puterea actuala, cit si dvs. si opozitia, nu stiti cu siguranta, ce conotatie are cuvintul DEMNITATE. Toti vorbesc de CEAUSESCU ca un fost dictator, eu l-am urit, dar constat acum, ca, intradevar a fost un patriot convins inconjurat de ” Politicieni”.
    Datoriile statului erau platite, tineri aveau oarecum perspective, se construia, nu existau someri, statul produce si singur, se implica in a se autofinanta ” nu astepta numai de la contribuabil sa il impoziteze”.
    Deci dl. Ponta credeti ca puteti aduce argumente si siguranta.? Credeti ca ati putea sa renuntati si sa condamnati ferm orice mirsavie pentru a aduce un nou suflu de prosperitate, pentru aceasta generatie si cele viitoare. Ce pacat ca nu aveti timp si pentru cetateni, lumea Politiciana va rupe de relitate si de Romani. O discutie cu dvs. ar fi cu siguranta foarte intresanta. Cu respect.

  25. iulia April 21, 2012 at 12:22 pm #

    Domnule Ponta trebuie sa ne promite-ti ca in momentul in care o sa fiti la putere, primul lucru pe care il veti face, este cercetarea penala a celor care au adus tara in halul asta. Trebuiesc verificati toti, dar toti, de unde si-au facut averile, unde s-au dus bani nostri. Credeti-ne ca nu ne intereseaza sa-i vedem dupa gratii, tot pe bani nostri, ci dorim confiscarea averilor, dorim sa ii vedem traid dintr-o pensie de handicap ( ma scuzati ca jiugnesc persoanele cu probleme de handicap facand o comparatie intre ei si cei de la putere) de 240 lei. Asta trebuie sa ne promite-ti. Restul muncind cinstit cu o conducere care urmareste interesul poporului totul se va indrepta.

    • GICA April 27, 2012 at 2:12 pm #

      DA!
      Toti imbuibatii sa justifice “PRIMUL MILION” si daca n-au cum, sa le fie confiscate toate celelalte, care mai pot fi depistate si recuperate (atat in tara, dar mai ales peste granita), care, laolalta, cu siguranta ca insumeaza mai mult decat intreaga datorie externa a tarii, povara menita sa striveasca sufletele generatiilor viitoare……

  26. nicool April 21, 2012 at 3:08 pm #

    sint de acord cu Teodora

  27. Anonim April 21, 2012 at 5:01 pm #

    Erazam si MRU-specificil meseriei.

  28. flori ardeanu April 21, 2012 at 7:35 pm #

    mint amandoi de rup ce-i mai grav ne rup pe noi cei amarati

  29. Nicolae April 21, 2012 at 10:53 pm #

    Nu cred ca ar mai fi ceva de comentat.Sunt niste politruci greu de inteles.Un simplu exemplu:ei nu respecta legile cazul cu contributia la sanatate,atunci noi ce sa mai facem?

  30. justitiarul April 22, 2012 at 5:41 am #

    Daca tot vorbeai pe undeva despre deontologi, nu cred ca ar strica sa consulti pe unul despre cum se face un sondaj. Domnule Ponta, o medalie are doua fete. Presupunand ca mai sunt si “credinciosi” ai celor doua sinistre personaje din sondajul de fata, au taiat din start dreptul la exprimare… in cazul de fata rezultatul sondajului este doar o utopie fara o cifra comparativa, sau cel mult poate reprezenta o intentie de manipulare… cu tot respectul !!!

  31. CHIRAC April 22, 2012 at 10:25 am #

    BASESCU ? MINCINOSUL SEF IAR MARIONETALE EXECUTA CHIAR SUNTEM CONSIDERATI NISTE PROSTI
    PAREREA MEA ? PANA NU PLEACA BASESCU ASA VA FI SI DIN CE IN CE M AI RAU
    CE MAI ARE DE VANDUT ?

    • MARY April 22, 2012 at 11:28 am #

      CAND ESTI BOLNAV TRATEZI CAUZA CA EFECTUL SE VEDE
      SUNT ADEPTA MASURILOR RADICALE
      ALTFEL SA VAZUT NU SE PAOTE
      EXEMPLE ? VEZI EGIPTUL VEZI …………… SUN TEM UN POPOR RABDATOR DAR NU SUNTEM PROSTI

  32. marcu April 22, 2012 at 3:42 pm #

    pana aici, ne-ajunge cate promisiuni am suportat in 9 ani de zile, akum e randul nostru sa promitem ca-l vom da pe dictator la pamant. Si promisiunea va fi adevarata, nu va fi minciuna

  33. Pont April 22, 2012 at 8:11 pm #

    Cred ca la ora actuala cel mai bine minte USL-ul… 🙂

    Si se va putea demonstra asta in primul an dupa alegerile pe care implicit le vor castiga.

    E simplu:
    1. Notam ce promit in campania electorala
    2. Comparam cu rezultatele

    Din pacate nu exista politicieni adevarati in tara asta (care sa vrea sa si faca ceva pentru tara). Toti cei care ajung la putere fura si vor fura.

    Cine a mai auzit de alianta intre STANGA si DREAPTA :))

    Sunteti penibili…
    Cine va voteaza ar trebui sa dea mai intai un scurt test cu o intrebare: Care sunt ideile de baza ale doctrinei socialiste si cele ale doctrinei liberale? Si daca nu stiu sa raspunda sa nu aiba drept de vot… Sa vedem atunci ce ati face.

    Daca e sa faceti un sondaj cu cine minte mai bine ar trebui sa faceti o lista completa:
    1. Ion Iliescu
    2. Adrian Nastase
    ……

  34. liliana April 22, 2012 at 9:48 pm #

    Domnule Ponta eu nu am incredere in USL pentru ca ce a facut Basescu trebuia inceput de acum 20 de ani . Daca se incepeau reformele atunci –acum eram departe .AM INCREDERE IN UNGUREANU –si ca mine sint multi —Sa ne fereasca DUMNEZEU de un presedinte ca Antonescu : ” ala da DICTATOR —iar dumneavoastra nu sinteti bun de PRIM MINISTRU — doar daca va mai ramine Nastase in spatele dumneavoastra —— si toate astea vi le spune o somera

  35. Ileana G. April 22, 2012 at 10:10 pm #

    Da domnule Ponta, Basescu si Ungureanu mint!

    sirul intrebarilor trebuie sa continue :

    A mintit Iliescu? DA! (Vezi dosarele “revolutiei”)
    A mintit Petre Roman? DA! (Starea de anarhie din perioda lui – primele mineriade)
    A mintit Vacaroiu? DA! (Contrabanda cu combustili organizata la nivel statal )
    A mintit Constantinescu? DA! (M-au infrant serviciile secrete)
    A mintit Radu Vasile? DA! (Romtelecom)
    A mintit Ciorbea? DA! (Din prostie!)
    A mintit Nastase? DA! (Bechtel – Petrom etc)
    A mintit Boc? DA! (la indemnul Sefului! )

    Justitia, serviciile secrete, armata, comericiantii, doctorii, politistii, biserica, si multi, multi, altii mint in continuare cu nerusinare!

    Toti cei de mai sus inclusiv Basescu si Ungureanu au mintit, iar acum se pregatesc de marea minciuna Crin si dvs, D-le Ponta!

    Consider ca inrebarea care trebuia pusa era:
    CINE NU NE-A MINTIT PANA IN MOMENTUL DE FATA!!! Ceea ce urmeaza o sa mai vedem si o sa mai traim!
    Marea majoritate a Romanilor sunt un neam de MINCINOSI, iar cei mai jegosi mincinosi sunt in CLASA POLITICA, INDIFERENT DE CULOARE, ORIENTARE, APARTENENTA. La fel ar fi spus cu siguranta si BRUCAN, un alt mare mincinos… dar vizionar!

    Vom merge la vot… Pe cine sa votam ?
    PDL-isti infumurati?
    PNL-isti debusolati?
    PSD-isti aroganti?
    UNPR-isti stigmatizati?
    UDMR-isti mitocani avizi de putere cu orice pret?
    PP DD -isti? (cel mai greu de etichetat – constituit din lichelele securisto-nationaliste)
    La fiecare patru ani toti, dar absolut toti, mintiti cu nerusinare, faceti promisiuni neacoperite, apoi incepeti sa dati vina pe “anteriorii de la guvernare” dupa care votantii va uita , si reciproca: DVS UITATI DE PROMISIUNILE FACUTE!!!

    S A V A F I E R U S I N E T U T U R O R P O L I T I C I E N I L O R !!!

    M I N C I N O S I L O R !!!

    P.S. Am fugit din Romania de 30 ani, am revenit de multe ori, dar nu constat o imbunatire a traiului, asa cum toti ati promis toti politicienii pana acum.
    Eu voi merge la vot si voi vota!

    • Rasvan Nisipeanu April 22, 2012 at 10:30 pm #

      Se vede de la o posta ca sunteti o fina cunoscatoare a fenomenului politic Carpato-Pontic.Danubian. Aveti perfecta dreptate… Tare sunt curios care esra soarta noastra daca erati dvs la putere?
      Va multumesc pentru postul decent oferit de dvs. Este de departe cel mai bun si cel mai realist de pana acum.

    • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 12:56 pm #

      Ileana G.
      Vei vota, cu cine ?! Ca dupa cum spui TOTI sunt mincinosi, atunci ramâne sa votezi cu cine minte mai bine, adica cu mincinosii portocalii – verde tomberon, nu ? Ca astia într-adevar si pe dracu l-au mintit !
      Si marmota învelea ciocolata în staniol !

    • Ioana May 18, 2012 at 8:47 pm #

      Pe cine ve-i vota ?

  36. popa April 22, 2012 at 10:42 pm #

    Nu sunt de acord cu magariile lui Basescu dar nu pot fi de acord nici cu dihaniile din jurul lui Ponta ! Iar Antonescu … nu prea are ce cauta prin politica ! Ponta sa scape de dihaniile din jurul lui (stie el care-s ) ,sa clarifice moartea procurorului Panait si apoi il voi vota !

    • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 1:09 pm #

      @popa,

      Daaa … Ponta trebuie neaparat sa clarifice si disparitia Elodiei, iar
      Antonescu sa plece din politica si sa vina sa spele portocalii pe picioare
      si sa va aduca breakfastul la pat , NU ?!

  37. assiris April 22, 2012 at 10:44 pm #

    Eu nu am încredere în nimeni…. dar absolut NIMENI… din clasa politică ce apare de 23 de ani încoace şi care în afara de a distruge nu a făcut nimic. Spune-mi d-le PONTA, ce aţi făcut bun pentru acest popor dvs. şi toţi ceilalţi care va căzniţi să vă menţineţi prin minciună la putere în aceşti 23 de ani şi pentru fiecare 1 argument pozitiv eu vă voi da 25 de argumnte negative. Cel puţin…

    • fox April 23, 2012 at 11:09 am #

      Sunt sigur ca milioane de romani sunt de aceiasi parere, doar daca o sa vina la putere un partid care sa aresteze toti tradatorii astia de tara care pentru bani si-ar vinde si propria mama, sunt sigur ca o sa vina la putere si acel partid dar o sa fie mai greu din cauza caracatitei care sa format in ultimii 23 de ani.

  38. tiberiuretu April 23, 2012 at 1:10 am #

    D-le Ponta
    So pe ei cu motiunea ,fara ezitare ! Hai ca se poate !

  39. Ovidiu April 23, 2012 at 8:29 am #

    Stimabile domn Ponta! va rog sa va revizuiti putin limbajul cind faceti referiri la alti presedinti de stat ! Sa nu cadeti in aceeasi capcana in care a fost prins si Basescu. Nu de alta dar , s-ar putea ca din pricina unor vorbe aruncate acum sa defilati pe holurile palatelor administrative europene fara sa va bage nimeni in seama, exact asa….cum o facea , repet, Baesescu ! Putina diplomatie in plus, nu dauneaza.

  40. silviu din Transilvania April 23, 2012 at 10:03 pm #

    Moartea Fantomei Comunismului-Securist, PDL !

    Maurul PDL-ist si-a facut treaba si acum el trebuie eliminat, trebuie sa dispara !
    Vinovatia si responsabilitatea Dezastrului Romaniei va putea fi astfel aruncata asupra unui partid care nu mai exista, care s-a dizolvat sau fofilat undeva in neant, prin tara sau pe aiurea !
    Basescu dupa cum ne asteptam si avertizam foarte multi, s-a folosit de PDL, de un “partid” fara doctrina sau ideologie si de armata de slugi cu care si-a populat aceasta organizatie neo-comunisto-securista-mafiota !
    El si-a realizat planurile personale dar mai ales ale celor care l-au imbracat in Portocaliu si l-au plantat in mod fraudulos la Cotroceni !
    T.Basescu arunca acum PDL impreuna cu toti Complicii sai care l-au sustinut in toate Crimele savarsite impotriva Romaniei si Cetatenilor ei la gunoi ca pe o masea stricata !
    Mafia Portocalie incearca acum sa dea ultimele sale tunuri si lovituri de gratie Economiei Nationale si Interesului National !
    Incapacitatea Societatii Civile ca si a tuturor Institutiilor din Romania de a opri si inlatura aceasta Gasca de Derbedei care jefuiesc Avutul National si care pericliteaza insasi existenta Fiintei Noastre Nationale ne da masura si gradul de degenerare, de impotenta la care a ajuns Poporul Romaniei si Institutiile Statului sau !
    Avem in fata noastra o Romanie a carei imagine corecta si reala este aceea a unei Colonii Africane situata paradoxal in mijlocul unei Europe Democrate si Civilizate !
    Avem azi o Romanie in care un Guvern Marioneta al Imperiului Portocaliilor Soros, Gitenstein sau MRUngureanu, condus de Sluga lor Basescu si de Camarila sa, se zbate incoltit precum o hiena baloasa incercand sa nu lase sa-i scape din ghiare trupul muribund al Romaniei din care mai are de smuls ultimele halci de carne pentru a satisface interesele stapanilor sai ca si pe ale lui personale !

    • ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 1:18 pm #

      Într-adevar, Africa Alba ! Dar ne meritam soarta, nu-i asa ?!
      Uita-te putin la portocalicii care au postat pe blogul lui Ponta la acest articol. Le taie gura în sabii împotriva USL – ului dar nu recunosc nici în ruptul capului ca purceaua lor e moarta în cotet si mai sta si cu posteriorul în usa !
      Dragul meu Silviu, mult nu mai este pâna la izbavire, cât de curând îi vei vedea înfipti în propriile tepe !
      Sa ai o zi frumoasa, nu te mai amarî ca nu merita !

  41. Jennifer April 23, 2012 at 11:33 pm #

    Credeam ca ” s-a vindecat ” PSD -ul de hibele sale . Faptul ca acapareaza toti traseistii politici de la prtidele care au facut atat rau Romaniei , ma va face sa nu-i votez.

  42. ZOE, fii barbata ! April 24, 2012 at 1:34 pm #

    @Stimatii sustinatori PD- Lachei ,

    Domnelor si domnilor, de culoarea portocaliu-verde tomberon, tin sa va anunt pe aceasta cale, ca onoratul si iubitul vostru partid care va plateste ca pe orice mercenar, ca sa bruiati Internetul pe toate site-urile si blogurile si sa denigrati USL -ul, ei bine acest partid are HEMORAGIE ! Astfel din ora în ora îsi mai pierde câte un “membru” existând riscul ca
    pâna la urma sa ramâneti fara “organ”.
    As vrea sa va vad peste câteva luni, la ce masa veti mai cânta si daca veti mai avea tupeul sa recunoasteti ca sunteti PD-Lachei !

    • NICU din ARDEAL April 28, 2012 at 11:27 pm #

      am o intrebare; dumneata faci parte cumva din USL? CA EU SUNT APOLITIC DAR DIN CATE IMI ADUC BINE AMINTE DE 22 DE ANI MAI A U CONDUS TARA CAM IN PARTI EGALE,ACTUALELE PARTIDE DIN USL SI BASESTII, SI UITE UNDE AM AJUNS ASA CA VA ROG SPUNETI-MI DV. CU CINE SA VOTEZ LA URMATOARELE ALEGERI CA EU SUNT DERUTAT COMPLET ???!!!

  43. elena_tzuca April 25, 2012 at 6:12 pm #

    Domnule Ponta va doresc succes in toate demersurile pe care le faceti pentru a ne reda noua romanilor demnitatea pierduta si a ne face sa avem un licar de speranta in mai bine .Ne-am saturat de ,,ciuma portocalie”care a adus in toate institutiile interesul de clan(vezi Societatea Nationala de Radiocomunicatii) .Cred cu tarie ca atunci cand veti veni la Guvernare asemenea anomalii de genul: 1500 salariati- din care mai mult de 500 directori si sefi de servicii nu vor mai avea loc.

  44. mariana April 26, 2012 at 1:28 pm #

    Mintiti impreuna acest popor naiv si umilit de voi toti,incepand de la tov.Iliescu si terminand cu T Basescu.Sunteti toti o apa si un pamant,nu aveti nici macar un dram de bun simt ati depasit orice regula a bunului simt.PSD+PNL+PDL=aceeasi mizerie.Ne-am saturat,am obosit sa va mai ascultam adunati-va bagajele si fugiti cat mai puteti din aceasta tarisoara

  45. Paul April 26, 2012 at 3:38 pm #

    Ati fost toti la putere de 20 de ani,,nu mai faceti propaganda,,cine va mai crede,,indiferent din ce partid faceti parte,,muiti o sa voteze ptr marea schimbare,,sper,,Diaconescu, sunt sigur ca va face ceva bun poporului ,JOS HOTI

    • 19460906 April 26, 2012 at 5:54 pm #

      Paul @ aifoarte mare dreptate

    • io April 27, 2012 at 12:57 pm #

      Pauleee, scoala a ramas acolo si tu ai venit acasa!

    • jorj April 28, 2012 at 2:22 pm #

      Nici Diaconescu nu va face mare branza din moment ce a semnat pact cu tradatorii din UNPR !

    • NICU din ARDEAL April 28, 2012 at 11:35 pm #

      STAI DUMNEATA LINISTIT CA ASTA IN LOC SA VADA DE POPOR O SA O CAUTE PE ELODIA LA NESFARSIT SI O SA II CEARA PAREREA LUI ZAVORANCA CE LEGI TREBUIE SA DEA ! NU MAI PREA AVEM CU CE FACE SCHIMBARE DOAR DACA MAI INVIE UN VLAD TEPES,STEFAN CEL MARE, MIHAI VITEAZUL samd. LUCRU PE CARE NU IL MERITAM . TOTI SUNTEM VINOVATI CA I-AM LASAT PE TOTI CARE AU VENIT LA PUTERE SA ISI FACA DE CAP SI SA ISI UMPLE HAMBARUL PE SPINAREA NOASTRA ! CU MULT RESPECT !

  46. GICA April 27, 2012 at 1:44 pm #

    Toti: HOTI si MINCINOSI !

  47. relucrisan@hotmail.com April 27, 2012 at 6:50 pm #

    cel mai onest om este vadim tudor voi sunteti cei care ati furat Romania noastra

    • elena April 28, 2012 at 2:42 pm #

      Bine spus si de mintit mint cam toti USLISTII in frunte cu Ponta ,Iliescu ,Antonescu si cei din sleata lor.

  48. om bun April 28, 2012 at 2:00 am #

    Victor …..poate peste 3-4 luni nu uiti de aceste sondaje. Este de neacceptat sa nu poti sa faci ceva cand …promiti atat de multe ! Daca si cu tine Prim Ministru si in curand cu Antonescu Presedinte nu se simte ceva in tara asta …….gandeste doar asa….exista romani care nu mai au ce pierde ….decat clasa politica . Nu ne faceti sa gandim asa! Ai in spate un partid..aliante …oameni ..interese …o sa fie greu sa nu faci greseli .,..dar toate or sa fie trecute cu vederea daca ….printre altele o sa faci in asa fel incat sa fie bine si pentru omul de rand . Succes in tot ce ai de facut !!! 🙂

  49. vasile alexiu pop April 28, 2012 at 10:53 am #

    STIM.DOMN EU AM 68 DE ANI AM AVUT MARE INCREDERE IN TINERET INDIFERENT CE CUPOARE POLITICA ARE DAR SE VEDE CA MARIREA SI PUTEREA -INBOGATIREA SI HOTIA TE-AU SCHIMBAT DAR AM UN SFAT PENTRU MATALE PANA NUI TARZIU PUNE JOS SI FUGII STII UNDE DACA STIU SI EU PANA NUI TARZIU ASTA FINTCA ESTI TANAR SI AI FAMILIE TE ROG SO NOTEZI O ZI BUNA.

  50. Petru Simon April 28, 2012 at 11:06 am #

    Nu uitati ! Romania are peste 500 de miliarde de Euro zacaminte aurifere in subsol.ce apartine in exclusivitate romanilor si nicidecum evreilor, sau canadienilor !

  51. Petru Simon April 28, 2012 at 11:08 am #

    As vrea sa va cunosc opinia in legatura cu afirmatiile lui shimon Peres :

    • NICU din ARDEAL May 1, 2012 at 11:11 pm #

      asta se intampla de o vreme incoace,au vandut fabrici,terenuri agricole ,telecomunicatii (cica s-au privatizat) si multe altele,le mai ramane sa ne vanda si pe noi (la bucata,pt trafic de organe probabil)si sa spuna ca ne-au privatizat sa ne scape de greutati !

  52. Art April 28, 2012 at 3:16 pm #

    TU! 🙂

  53. Muresan Mihaela Dana April 28, 2012 at 4:35 pm #

    Mintiti toti de rupetiiii…!!!! Nu sunteti nici unii mai buni decit ceilalti,sunteti toti niste hoti si sarlatani care va mincati intre voi si noi ,oamenii de rind tragem greul…va tinem in spate pe voi si pe toti ai vostri…in Romania in momentul actual ar trebui un VLAD TEPES sa va traga in tepe pe toti…RUSINE !!!! RUSINE !!! RUSINE SA VA FIE !!! DEMONSTRATI-MI CA MA INSEL !!!

  54. ct April 28, 2012 at 4:40 pm #

    d-lor marea nenorocire pt acesta tara este ca hoti de toate culorile nu mai au frica de lege

  55. vaultboy35 April 28, 2012 at 5:55 pm #

    Vanghelie mine şi fură cel mai bine. Locuitorii Sectorului 5 o ştiu cel mai bine

  56. Ioan Ionuț April 28, 2012 at 6:44 pm #

    Acum sunt convins ca cei din USL )+PC. Cum altfel ar fi reusit motiunea de cenzura din 27 apr. 2012? Si daca ar fi numai minciuna…De aici incepe marea noastra problema.

  57. emil April 28, 2012 at 7:45 pm #

    NU CONTEAZA CINE MINTE MAI MULT.ORICUM TOTI ATI MINTIT PINA ACUM.AVETI ACUM O SANSA SA VA RECISTIGATI COLOANA VERTEBRALA,DACA MAI AVETI VREO URMA DIN EA.DEPINDE DE VOI PINA LA ALEGERI CE VETI REUSI SA REALIZATI!DACA CONTINUATI CA PINA ACUM O SA AJUNGE-TI CA P.D.L.,P.N.T.C.D.,LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!ATENTIE LA ROSIA MONTANA,CUPRUMIN,HIDRO SI ALTE SUBIECTE DELICATE CARE VA POT SCOATE DIN ESICHERUL POLITIC.NU SUNTE-TI VOI MANDATATI DE NIMENI SA VINDE-TI RESURSELE ROMANIEI!GENERATIILE URMATOARE VOR HOTARI MAI CORECT DECIT VOI! IMPRUMUTURILE CARE S-AU FACUT PINA ACUM LA F.M.I. SA LE RAMBURSEZE CEI CARE AU SEMNAT FARA A FI MANDATATI DE NIMENI! C.S.A.T. SA SE AUTOSESIZEZE IN LEGATURA CU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE SI SA ARESTEZE PE TOTI CARE SUNT VINOVATI!ADICA TOTI PARLAMENTARII DUPA 1990!SI FAMILIILE SI TOATE RUDELE ACESTORA.RECUPERARE AVERILOR DOBINDITE ILICIT DUPA 1990!REZILIEREA CONTRACTELOR CU ASA ZISI INVESTITORI STRAINI CARE AU VENIT DOAR SA FURE(O.M.V.,GRECII DE LA ROMTELECOM,ETC).DACA VETI REZOLVA ACESTE PROBLEME S-AR PUTEA SA MAI AVETI O SANSA.DACA NU SUNTETI TERMINATI,SI A-TI PUTEA AVEA SOARTA CEAUSESTILOR PT.CA RABDAREA ACESTUI POPOR A AJUNS LA LIMITA SUPORTABILULUI

  58. anonim April 28, 2012 at 8:21 pm #

    SALUT!TE ROG SA SPUI CUM TE SIMTI DECIND ESTI PROPUS CA PRIM ,MINISTRU?
    BAFTA MARE!SUCCES MULT!AVELO BAFTALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HRISTOS A INVIAT!

  59. mihai April 28, 2012 at 8:21 pm #

    mai era o varianta… si anume nici unul dar este prea greu ptr dvs d-le ponta sa ginditi corect

  60. galben clement April 28, 2012 at 10:04 pm #

    sa vedem de acum cine mai minte

  61. Cristi April 28, 2012 at 10:17 pm #

    Este simplu PDL cauta sa sparga PNL , vor fuziunea prin absorbtie…, Ei au fost si raman un partid de “caini”(musca tot ce prind in cale).
    Nu isi gasesc identitatea politica(au fost social democrati, apoi un fel de liberali si acum vor in miscarea crestin liberala).
    Sper sa dispara de pe scena politica, cel mai tare deranjeaza nesimtirea si aroganta cu care au furat,. Vor iesi la iveala aceste lucruri, sau …(vezi epoca Nastase )?!!!.
    Curatati-va de “gunoaiele din partid” .

  62. Barbulescu Mihaela-Rodica April 28, 2012 at 11:25 pm #

    Asta e problema tarii acum, stimate domn, cine minte mai bine? Dupa atatia ani de minciuna… credeam ca vine cineva cu solutii mai bune…de ex: eu nu am si nu imi gasesc loc de munca, avand (un handicap se pare in Romania) studii superioare… cine minte mai bine????

  63. Daniel M April 29, 2012 at 12:03 am #

    “c”,fara discutie ! Dar despre morti,numai de bine.Adica despre mortii politic Balescu si Gangureanu.

  64. maria April 29, 2012 at 1:00 am #

    Toti ne mint si cei care au fost la putere,si cei care sunt si cei care vor mai venii.Promisiunile sunt multe la toti,realizarile nule pentru noi “prostimea”,fiecare ajuns sus isi asigura batranete linistite,un trai bun pentru el si toate neamurile pana la a 7-a spita,iar noi de care aveti nevoie doar pentru a vota ramanem cu vesnicele regrete “cine m-a pus sa votez”.Faceti in asa fel incat odata ajunsi acolo sus sa nu uitati de cei care v-au dat votul si care asteapta o imbunatatire a vietii.Nu asteptam minuni dar macar ceva sa se vada ca misca in favorul omului de rand,nu numai a dvs. demnitarilor.

  65. pool999 April 29, 2012 at 1:18 am #

    uneori minciuna e mai utila decat adevarul,….din pacate nu tine prea mult:)

  66. Ilonely April 29, 2012 at 2:04 am #

    Ai uitat cel puţin unul,laureat şi el:Victor Ponta!

    TE VEDEM acum,PREMIERULE!

  67. Mișu April 29, 2012 at 6:25 am #

    Nu am mai întâlnit mincinoși mai josnici decât Ponta & Antonescu.
    Domnule Ponta, într-o societate normală, un politician ca d-voastră ar fi trimis acasă. Ați îndemnat la omucidere, nu sunteți în stare să exprimați decât o ură isterică, nu vă preocupă soarta nostră, ci doar să puneți mâna pe putere.
    În plus, sunteți discipolul unui comunist care a rezolvat problemele democrației prin mineriade.
    Credeți-mă, românilor cu mai multe clase decât trenul le e rușine de existența d-voastră.

  68. cornel April 29, 2012 at 9:09 am #

    aveti o sarcina grea,este greu dar incercat cu lucruri simple ,unanim recunoscute,poate ne educati si pe noi!

  69. florin tudor April 29, 2012 at 9:51 am #

    Cu tot respectul,trebuie sa-ti spun ca nu ai o tinuta politica proprie.Esti o copie nereusita (deocamdata) si ai tendinta sa ai modele duplicitare.Cred ca ai capatat o oarecare experienta negativa pina acum,care iti va folosi in cariera doar in modul de a cintari situatiile neclare,perverse sau asa cum spuneam mai sus-duplicitare.Controleaza-ti vocabularul si nu-l mai utiliza pentru a jigni pe cineva,ca sa multumesti pe altcineva.
    Fiecare trebuie sa aiba un eu distinct si sa aiba o verticalitate,prin care sa raspunda decent de faptele lui.

  70. Elena Licsandru April 29, 2012 at 11:01 am #

    O intrebare cu raspunsuri foarte usor de dat.Presedintele face acest lucru imediat ce deschide gura;este starea lui naturala.Ex-prim ministrul a invatat acest lucru in scoli inalte si are si acum mentori priceputi.Concluzia logica,amandoi…ocolesc adevarul fara sa clipeasca.Va multumesc.

  71. fox April 29, 2012 at 11:27 am #

    Eu a-s propune un altfel de superconcurs -“CARE DINTRE POLITICIENI NU A FURAT” sau “LISTA POLITICIENILOR CINSTITI” sau “CAND CREDETI CA VOR FI PEDEPSITI CEI CARE AU DISTRUS TARA DE LA REVOLUTIE PANA IN PREZENT?” cred ca cea de pe urma ar fi cea mai interesanta propunere pacat ca mesajele sunt cenzurate si postati numai ce va convine voua!

  72. MIHAI SICARU April 29, 2012 at 12:55 pm #

    INCREDEREA MEA IN POLITICIENI ESTE APROAPE DE ZERO.TOTUSI AM O MICA SPERANTA IN POLITICIENII TINERI…

    • mihai traian April 30, 2012 at 1:26 pm #

      In cine ai incredere dintre cei tineri/In:Dragnea,Sova,Negoita(nu liviu),Banicioiu,In Antonescu,Ponta?????/

      • MIHAI SICARU May 1, 2012 at 8:48 pm #

        O SPERANTA…INCREDERE NU AM IN POLITICIENI,NUMAI IN DUMNEZEU…

  73. mihai traian April 29, 2012 at 1:01 pm #

    Domnule ponta,dv.,nu mintiti?Daca nu mintiti,de ce nu mai vorbiti nimic de marirea pensiilor si salariilor?

  74. RELU(un nimeni) April 29, 2012 at 1:46 pm #

    Tara e dusa la vale rau de tot!nu avem oameni politici care sa ne aduca speranta!!!!!Pacat de noi cei mici si neansemnati,pentru ei e ok.!

  75. Român Gruie April 29, 2012 at 2:30 pm #

    Traian Băsescu e malefic,MRU e pui de Shafan!

  76. gavrila mihaela April 29, 2012 at 3:34 pm #

    Cu o zi inainte sa fie numit prim ministru Victor Ponta, mama mea femeie de 78 ani, unul dintre miile de pensionari ai Romaniei,imi spune cand o sun ( o verific de multe ori pe zi cu telefonul) .”Draga sti ca am facut borsdul acela de cartofi tare bun . Ei bine am visat ca Victor Ponta a venit la usa mea eu i-am deschis si el vazand oala cu ciorbita mi-a spus ca miroase tare frumos si sa-i dau si lui ca ii place tare mult ciorba de cartofi. Nu mai era foarte mult in oala asa ca a mincat tot. si a fost foarte multumit. Si eu m-am bucurat”
    Bine inteles ca am ras in hohote cu colegii mei la auzul unei asemenea povestiri. Am fost mirata sa aud asta caci ea e tare bolnava si preocupata de grijile zilnice.Nu am discutat in casa despre evenimentele politice ( de altfel nici nu inteleg ei, batranii, foarte multe) si uite cum a aparut Victor Ponta in visul acestei femei care pentru mine este o sfanta .CE-O FI INSAMNANAD ASTA m-am intrebat??? Si uite ca la o zi dupa acest vis al mamei mele, atat de bolnave, Victor Ponta este numit prim ministru…
    Pe bune ca e adevarat… O femeie simpla din popor care abia mai traieste a visat ca viitorul prim ministru a venit la usa ei si a mincat minunata ei ciorbita. Hm !!!

  77. apolitica April 29, 2012 at 5:07 pm #

    Domnilor din USL cautati acul in carul cu fan ca sa mai denigrati putin….va pot da nenumarate exemple de afirmatii contradictorii facute de Dvs si de ceilalti din alianta…toti politicienii se contrazic fiindca aceasta este mentlitatea clasei noastre politice…si pana nu se va schimba aceasta…. nu pot afirma ca avem politica adevarata..nu cu acesti traseisiti politici care pleca si vin incotro bate vantul puterii..asa ca cine nu a pacatuit sa arunce primul cu piatra in altul

    PSD a jefuit tara cu totul inainte sa vina PDL la putere si ati lasat o tara goala, cu o vistierie goala si cu firimituri pe care altii s-au straduit sa le puna cap la cap…luand masuri nepopuliste pe care indealtfel si dvs le-ati fi luat…

    cand vb de dumneavoastra ma refer la hotii din PSD dinainte, nu la persoana Dvs care mie personal imi inspira incredere deocamdata…sper ca lista de guvern sa contina oameni tineri si capabili…caci daca mai vad o data pe sticla pe Dl hotoman NASTASE si HREBENCIUC si alti mari hoti ai tarii…zau ca imi vine sa iau mitralierea sa ii impusc pe toti.

    vreau sa vad de ce sunteti in stare inainte de a arunca cu noroi in altii care macar au incercat

  78. toma bud May 2, 2012 at 11:27 pm #

    Ponta, au fost lasati in afara guvernului Atanasiu, Iancu …..

  79. Aplicati PEDEPSELE!!!! May 7, 2012 at 5:35 pm #

    Domnule Ponta,ce importanta poate avea un poll pe un site atata timp cat cei care au furat statul roman se intorc la casele lor de sute de mii de euro adusi in masini de zeci de mii de euro?Acum ca ati obtinut aceasta functie puteti face ceva.Puteti da curs meseriei dumneavoastra de baza.Aceea de om care are grija ca legile sa fie respectate si cei care au incalcat legea sa fie pedepsiti.Presedintele Germaniei a demisionat pentru ca a imprumutat bani de la un prieten.Acela este un exemplu.Acela este un exemplu de urmat.Romanul obisnuit cere vinovatii pentru situatia de astazi.Sa puneti legile sa functioneze.Mariti pedepsele.Solicit pedeapsa cu inchisoare pe viata pentru cei care au subminat economia nationala.Ar trebui sa faceti un poll cu asta nu cu cine minte mai mult.
    Pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru subminarea economiei nationale:
    DA?
    NU?
    =?

    • MIHAI SICARU May 8, 2012 at 5:31 pm #

      SA INAPOIEZE BANII FURATI SI APOI SA PLATEASCA CEI CARE AU JEFUIT TARA ASTA,ATATIA ANI…DAR E GREU ,APROAPE IMPOSIBIL.MAI BINE SA NU MAI FURE SI ASTIA DE ACUM.

    • Dutescu Gheorghe May 9, 2012 at 6:22 am #

      Da = inchisoare pe viata intrucat :

      In toata aceasta perioada , in care unii , furand zeci, sute de milioane de euro , punandu-si banii in banci din strainatate , noua ne propavaduiau saracia , umilinta , ne acuzau de puturosenie si de dorinta de nemunca.
      Poate ca nu as fi venit pe blogul dv. de nenumarate ori daca , nu m-ar fi impins dorinta de restabilire a adevarului.
      Dupa cum va spuneam si in alte expuneri , impozitul forfetar a fost o modalitate mai mult decat marsava de a scoate din circuitul economic sute de mii de oameni , lasandu-i fara mijloace de subzistenta , respectiv , faa locuri de munca si imingandu-i pe oameni in zona de insecuritate economica. Videanu sa raspunda penal pentru asta !!!!
      Aceasta masura , ce trebuia sa se lase cu condamnarea autoriolor actului in cauza , a avut ca rezultat pulverizarea brumei de ecomie a multor familii , aparitia saraciei si a urmarilor sale.
      In toata aceasta perioada mmembrii PDL , a sustinatorilor acestora , au avut acces neangradit la resursele economice ale Romaniei si fara pic de bun simt , jena , si fara un dram de umanitate s-au indestulat fara sa le pese de semenii si conationalii lor, mai ales ca poporul i-a adus la putere.
      In loc sa respecte legile au furat , distrus jefuit ,econimia Romaniei si in plus de asta , efectiv au ‘ OMORAT OAMENI ” , in mod neijlocit prin actele lor criminale : Vezi Hotarari de Guvern, Ordonante , Legi , ceea ce numai nazistii au mai facut.
      Vreau sa muncesc si nu am unde , de ce ? , pentru ca sunt prea batran ( am 56 de ani ) , pentru ca pun prea multe intrebari , pentru ca spun lucrurilor pe nume ….
      Am 5 calificari , am invatat toata vioata in speranta ca voi fi mai
      eficient , dar m-am inselat.
      Fostii guvernati ( PDL , UDMR , UNPR ???? , minoritati ) , aveau nevoie doar de sclavi , de oameni saraci si manipulabili , de oameni slabiti fara a se putea opune unui sistem represiv si agresiv , de oameni slab pregatiti care puteu fi iminsi in posturi de decizie si in care sa poata fi facuti responsabili pentru erori si furtisaguri , facute de sefi date prin

      dispozitii verbale.
      Speram ca veti face dreptate , ca-i veti trage la rasundere : civila si
      penala , neinteresandu-ne raspunderea politica ( pentru papagali ).
      Consider inchisoarea pe viata omeritata pedeapsa cu confiscarea averii ilicite un lucru just , tinand cont ca oamenii morti din cauza lor nu se pot intoarce de la groapa , oameni care in conditii de normalitate a societatii in care au trait ,nu ar fi murit..
      Trebuiesc condamnati pe viata , intrucat au adus atingere si sigurantei nationale….. ESTE imperios necesar , ca toti cei vinovati sa raspunda pe masura faptelor , actelor si actiuniolor savarsite in afara cadrului legislativ si in afara dreptului constitutional.
      VREM DREPTATE PENTRU MORTII NOSTRII !
      Nu vrem ca noi sa ramanem cu mortii iar ei cu averile si conturile grase ………
      Nu vom admite toleranta Hotiei , Jafului , TIcalosiei !!!
      Un roman din piata !!!

      Sunt roman si sunt in viata si voi fi mereu in piata !!!!…cand situatia o va impune ..

      BAFTA USL-ului ….Vrem dreptate…..Va vom sprijinii in ceea ce priveste cauza natiunii Romane ….. Vrem demnitate !!!!

      • mihai traian May 12, 2012 at 10:14 am #

        Domnule Dutescu,ma indoiesc ca guvernul Ponta se va comporta in mod diferit de toate celelalt guverne de pana acum(FSN<PDSR<PNL<PNTCD,PSD),dar asta nu din cauza domnului Ponta personal ci datorita unor ministri numiti de dumnealui.Ma refer la:CDumitrescu,Manga,M Diaconu,Marga si Corlatean.Sincer sa va spun,mi-as dori din tot sufletul sa n-am dreptate dar cel mai mult ma tem ca ceea ce banuiesc se va intampla.

      • robert eduard May 14, 2012 at 3:58 pm #

        domnilor,stati linistiti,nu se va intampla nimic bun in tara noastra,cei din pcr=fsn=psd=pnl=pdl=pnt-cd=udmr au guvernat ROMANIA din 1947 pana acum si nu au nici un interes ca cetateanul de rand sa traiasca mai bine,interesul lor e doar sa fure,si nu se multumesc cu putin,ori tot ori nimic.nu va mai lasati amagiti de ponta ,de basescu sau iliescu ori diaconescu,ca-ci ne-au mintit si ne-au dezbinat cu politicile si cu doctrinele lor de partid in care nici ei nu cred.puterea de a schimba ceva in ROMANIA o avem noi,cei 20 de milioane si ar trebui sa folosim aceasta putere,chiar daca ar fi sa mai moara iarasi din ai nostrii,dar mai ales din gasca hotilor si a satanistilor care ne-au mintit si furat din 1947 pana azi.moarte hotilor si TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECI !!!

      • George July 17, 2012 at 1:59 pm #

        Sa inteleg ca ati fost putin plecat si n-ati prins perioada lunga a guvernarii PSD? Cu mineriadele si furturile cele mai mari?

        Vad ca i-au prostit pe multi sa creada ca ei, saraci si curati, au aparut abia acum si n-au fost nici la putere, nici in parlament pana acum. Sunt nevinovati si nu vor decat binele “poporului”… Imi e sila.

      • Dutescu Gheorghe Licentiat in stiinte juridice Univ., Dimitrie Cantemir July 18, 2012 at 7:44 am #

        Dle.George !
        Poti vorbi si despre luna si despre stele , personal stiu un singur lucru. Administratia Basescu ca si regimul Basescu este cel mai criminal regim de care am auzit eu, de fapt in cel mai criminal regim in care am trait in cei 56 de ani pe care ii am. Voi, Basistii poate ati avut de castigat , insa poporul roman a avut numai de pierdut, in care ma includ si eu. Morala si lectii sa faci si sa dai cui vrei , dar nu mie. Referitor ,la statul ori plecatul din tara si evenimentele di ultimii 20 deani ,le-am trait pe toate din plin. Am reactionat la toate acele stari de lucruri conform constiintei mele asa cum reactionez si acum!!
        Jos Basescu !!!!!!!!!!!!!!, sa mearga acolo unde este locul sau , LA BRUTARIE , impreuna cu membrii organizatiei de tip mafiot , numit ” PDL”.
        O zi plina de ” succesuri ” – de la Eba etno-botanista citire !!!!!

      • mihai traian July 18, 2012 at 9:53 pm #

        Domnule Dutescu,va felicit ca ati reusit sa obtineti licenta la o universitate prestigioasa.Ati avut-o profesoara si pe doamna CorinaDumitrescu?Daca da,felicitari.Mai am o intrebare:In timpul mineriadelor cand in tara noastra a fost un adevarat iad ati fost in Bucuresti?Daca da,v-ati “bucurat ” de tratamentul binevoitor al minerilor?Banuiesc ca nu fiindca nu vorbeati despre criminalul regim Basescu.

  80. Dutescu Gheorghe May 9, 2012 at 3:03 pm #

    Domnule Prim -Ministru Ponta ,
    Urmaresc de multa vreme activitatea dv., cu mult inainte de a deveni personalitate politica.
    Am sustinut fara rezerve venirea USL-ului la putere, in ideea de a termina cu furaciunile facute de membrii marcanti si nu numai ai PDL-ului.
    Dar ce te faci cand furaciuni fac si membrii ai USL-ului , respectiv din PNL , cu acestia ce faceti ???.
    Pentru a nu arunca cu piatra in oamnei nevinovati , daca aveti buna-vointa , dar mai ales buna-credeinta , puteti desemna o persoana din corpul de control al guvernului , pentru a face o analiza a situatiei de la ” Contrans Ilfov ” .
    va dau aceasta informatie , intrucat salariatii acestei unitati nu au primit salariile din luna ianuarie 2012 , aproximativ 5 luni, perioada in care acestia avand familii au trebuit sa SUPRAVIETUIASCA din ceva , acestora fiindu-le frica de consecintele demascarii faptelor ilegale a unor persoane din conducerea unitatii dar si de la nivelul consiliului judetean.
    Nu as fi indraznit sa va scriu despre acest caz singular , daca situatia nu ar fi multiplicata la nivel national.
    Fac precizarea ca actionar unic al firmei in cauza este Cconsiliul General al judetului Ilfov , iar presedinte al consiliului este membru PDL.
    Situatia expusa de mina imbraca probleme de ordin social , intrucat , o firma , indiferent ca este de stat sau particulara , obligatoriu trebuie sa respecte omul ca valoare in sine , cum spune doctrina PNL-ului , fiind puse in pericol si familiile acestora respectiv ~ 240 de persoane , aduse la limita subzistentei , iar cei din conducere nu numai ca au avut salarii grase dar au capusat unitatea .
    Aceasta firma pana prin anul 2010 , era o firma ce avea profit , dar de cand s-a schimbat conducerea si consiliul de administratie , a fost falimentata in mod voit.
    In speranta ca nu imi luati in nume de rau cele ce v-am scris , va doresc succes in activitatea dv.
    Persona;l nu mai are de ce sa-mi fie frica , deoarece ,

    Sunt Roman si sunt in viata si voi fi din nou in piata –
    La Universitate / atunci cand situatia o va impune .

    Indiferent ce as pierde , nu vreau sa-mi pierd demnitatea de om si oricat de sarac as fi , nu vreau ca un hot ( pentru cat a furat si de unde ) sa rada de mina ca sunt sarac!!!!!!

  81. MIHAI SICARU May 9, 2012 at 5:36 pm #

    De cand asteptam sa se indrepte lucrurile in tara asta! Dupa Revolutie si pana acum toti au fost la putere.Cine n-a furat? Cine a fost interesat sa faca ceva pentru omul de rand? Poate v-a face GUVERNUL PONTA! Cine stie?! N -are cum sa ne mearga numai rau. Trebuie sa vina si vremuri mai bune.Credeti…?

  82. MIHAI SICARU May 14, 2012 at 3:49 pm #

    Din pacate trebuie sa va dau dreptate. Am vazut si eu ce ministrii au fost desemnati.Daca mai sunt oameni cinstiti in tara asta cu siguranta nu sunt printre politicieni.

  83. mihai traian May 15, 2012 at 8:38 am #

    Domnule Ponta.Am avut mari sperante ca,fiind om al legii veti introduce ordinea cinstea si corectitudinea in viata noastra punlica si cea politica.Din pacate,vad taraganarea modului in care actionati in a pune la punct pe impostorii pe care i-ati promovat in guvern.Ma refer la “rectora’de la Univ.Dimitrie Cantemir,la “ministrul” Mang si la Alistar.De ce nu luati masuri imediate?Nu va dati seama ca in acest mod va compromiteri in fata celor care si-au pus multe sperante in dv.,De ce suportati in randurile partidului pe:Voicu,Dan Nica,Dragnea,Nastase Iliescu?????

  84. nna May 18, 2012 at 10:42 am #

    DOMNULE PONTA ,am mare nadejde ca veti reda si indemnizatiile Revolutinarilor ,in ciuda celor care-i urasc din invidie si rautate.Asa este corect ca sa reparati ce au stricat dusmanii tuturor ROMANILOR,nici nu merita pomenit numele lor de raufacatori.Aveti taria de a o face si nu ocoliti raspunsul transant si direct.

    • mihails May 18, 2012 at 9:59 pm #

      pentru nna .. este foarte corect sa se redea indemnizatiile de revolutionar dar . totusi va intreb cate reparatii doriti sa faca si domnul prim-ministru Ponta asa de repede ? oare dumneavoastra nu stiti ca un rau se face imediat iar un bine cu mult sacrificiu ? la cate rele s-au facut incercati sa aveti rabdare urla Romania de cate abuzuri sau facut .
      Multumiti cerului ca avem un om care vrea si lupta sa indrepte un rau enorm facut de tradatori de Tara si cu putina rabdare o sa se rezolve multe …

      • mihai traian July 18, 2012 at 9:46 pm #

        Mihalis,dar totusi domnul Ponta a facut promisiuni multe.Oare minte?

  85. MIHAI S. May 21, 2012 at 7:54 pm #

    Am impresia ca guvernul PONTA vrea sa faca cate ceva, dar oare nu cumva s-au apucat de treaba ca sa fie votati la urmatoarele alegeri?!

  86. ana June 28, 2012 at 5:23 pm #

    da! foarte buna intrebare…..urasc minciuna, iar mincinosi nu-si dau seama ca adevarul iasa intotdeauna la iveala. sunt cadru didactic si constat cu stupoare, mereu, ca domnul director si a lui nevasta care este secretara scolii, fac diferite nereguli, incercand sa duca omul acolo unde vreau ei, de fapt te mint si te fura pe fata. Nu respecta legea, nu-si tine orele, ia bani altuia, face totul dupa bunul lui plac, inclusiv regulamentul de ordine interioara, critica profesori de fata cu elevii, favorizeaza la extreme anumite persoane, pune masina scoli la dispozitia personalului didactic, dar are tarif, desi transportul se deconteaza, ceea ce nu stie toata lumea.manageriaza de capul lui, netinand cont de anumite reguli. Lista poate sa continue, dar pentru ca nu vreau sa se creada ca fabulez, poate cititi acest mesaj si doriti sa va convingeti. Facand un control va iesi totul la iveala. A…si inca ceva…..este doar numit director….este pus de partidul lui basescu. va multumesc ca ati citit aceste randuri si astept pe adresa de mail un raspuns.

    • mihai traian July 18, 2012 at 9:45 pm #

      Dupa cum scrii si te exprimi sunt convins ca esti oun cadru didactic slab.Slab cred ca este si directorul scolii.

      • ana July 29, 2012 at 2:06 pm #

        ce te face sa crezi ca sunt asa cum m-ai caracterizat? eu cred ca atunci cand ne dam cu parerea trebuie sa aducem si argumente, deci……cine e mai slab? stim sa criticam dar nu stim sa aducem argumente, le astept. poate nu sunt un cadru didactic stralucit, dar imi dau silinta si am grija de elevii mei, iar omul cat traieste invata.

      • mihai traian July 29, 2012 at 9:29 pm #

        Ano, te citez:dupa cum,vad dumneata esti certat cu scoala,”scri”cu multe greseli….In aceasta situatie se scrie scrii cu doi de i nu cu unu.Esti cumva profesoara de limba romana?

      • ana July 29, 2012 at 2:09 pm #

        dupa cum vad dumneata esti cam certat cu scoala, scri cu multe greseli, deci fiecare mai are cate ceva de invatat.

  87. mihai August 1, 2012 at 11:34 am #

    Domnule prim-ministru as vrea sa va aduc la cnostinta un fapt care incerc sa il explic cumva .. dumneavoastra ati afirmat la inaugurarea asa zisei autostrade a3 ploiesti-bucuresti vizavi de familiile expropriate ca daca acestia sunt nemultumiti se va aplica in continuare legile anterioare si dupa caz cine nu este de acord va putea merge in justitie .. as vrea sa va intreb cum puteti sa spuneti asta cu atata usurinta cand stiti bine cat rau a facut Boc prin legile si ordonantele date abuziv contra oamenilor supusi exproprierii.. Va ganditi oare ca sunt oameni varstnici ,bolnavi ,familii care au proprietatea de o viata si acum sunt pe drumuri..cum puteti accepta ca CNADNR-SA sa invoce criza in fata oamenilor supusi exproprierii cand insasi ministrii dumneavoastra au descoperit jaf de sute milioane euro atat la CNADNR-SA cat si la alte ministere..va rog ca om care reprezentati romanii din Romania sa cereti sa se abroge legea 255/14/12/2010, lege introdusa de Boc si care este abuziva,contra cetatenilor ,avand in vedere ca existau legi pentru exproprie bune ,valabile si corecte. va rog sa luati atitudine si sa nu uitati ca cel mai grav lucru intr-o tara este sa d-ai oamenii afara din casele lor,iar acet rau nu va ramane netaxat niciodata .. boc a platit deja si o sa m-ai plateasca ptr. tot raul care la facut.. sunt oameni care au murit de suparare ,au facut infarct, s-au prapadit din cauza masurilor abuzive,discriminatorii si ilegale in unele situatii luate de catre guvernul anterior in cea ce priveste modul haotic si abuziv in care s-au facut exproprierile.
    Va rog domnule prim- ministru sa cereti CNADNR-SA o analiza detaliata cu privire la modul in care s-au facut exproprierile si o sa vedeti abuzurile grave care s-au facut atat in zona ploiesti ,cat si in alte zone afectate de autostrada a3 ..
    -Cereti va rog un control si o sa vedeti cum directorii CNADNR ,care sau succedat inca din 2008 si pana in prezent au facut jaf cu banii publici iar oamenilor li se invoca criza … au facut prea mult rau si acum au plecat fara nici o remuscare fata de abuzurile pe care le-au savarsit..
    – as dori sa ajung la dumneavoastra in audienta ,personal insa mi s-a spus de la secretariatul guvernului ca nu se poate..
    – V a rog daca exista o posibilitate as dori sa ajung la dumneavoastra sa va expun personal problemele grave cu care familia mea ,rudele ne confruntam datorita masurilor abuzive luate de catre CNADNR -SA prin expropriere.
    – As vrea sa va expun realitatea adevarata si nu doar zvonurile sau informatiile de multe ori eronate care vi se aduc la cunostinta .as vrea sa cred ca nu este asa,insa este foarte greu de crezut ..
    -Eu va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns vizavi de ce am expus m-ai sus ,in speranta ca dumneavoastra veti indrepta cumva raul facut de guvernul anterior..

  88. Rimogard Elisav August 10, 2012 at 1:36 pm #

    Basisti parca sunt facuti de acelasi tata Basescu . Mint ,fura ,striga ,defaimeaza , daca am uitat ceva adaugati voi ca ei si le cunosc defectele ori cum .

    • romanul roman August 20, 2012 at 1:39 pm #

      Mai Dragomir Vasile, atentie la gramatica limbii romane! Mai verifica cine minte, cine fura! Romania a devenit o tara de hoti si de curve. Toti ,,politicienii” nu sunt decat niste mincinosi care nu fac altceva decat sa lupte pentru ,,ciolan”. Cine fura si minte, sa plece in cantonament langa Adrian Nastase! Aceste ,,termite” au ingenunchiat romania. Vasile, ti-e bine, ce parere ai? Romania merge intr-o directie buna?

Leave a comment