Secretul otravitor al lui MRU

29 Mar

Va recomand sa cititi, mai jos, un articol foarte interesant:

“Privatizarea marilor companii de stat, unele cu datorii si pierderi uriase, altele cu un profit de invidiat, e un lucru bun. In sine si in teorie. Managementul si mentalitatea investitorului privat ar trebui sa conduca spre o insanatosire a sistemelui din multe puncte de vedere. 

In primul rand ar stopa pierderile care provin din scurgerea banilor catre clientela politica. In fond, marile tunuri in Romania au fost date tocmai prin aceste “gauri negre” ale economiei, care au fost supte pana la epuizare de marea gasca a afaceristilor introdusi in sistem de catre politic.

Ca aproape niciodata marile privatizari nu au fost facute in favoarea si spre castigul romanilor, e o alta problema. E la fel de adevarat ca de multe ori am fost presati tot politic din afara sa vindem, cat mai repede, ceea ce a condus in multe cazuri la privatizari esuate sau in totalul dezavantaj al interesului national. Petrom – OMV e cel mai bun exemplu pentru a intelege ca nu a fost rau ca s-a facut, desi putea sa fie si mult, mult mai bine. Acum statul roman scoate din nou la mezat ce i-a mai ramas din marile companii. 

In luna martie sunt programate privatizari in masa. Vanzarea pachetului minoritar detinut la Petrom, privatizarea a 10% din Transgaz, pachete de actiuni de la Hidroelectrica si Nuclearelectrica plus seria de licitatii pentru bunurile detinute de RAAPPS. In total, statul estimeaza sa adune peste 2 miliarde de euro din vanzari. O suma frumusica, mai ales in prag de alegeri, cu atat mai mult cu cat marea problema in Romania a fost intotdeauna destinatia banilor proveniti de pe urma marilor privatizari.

Cum deja si cuprul Romaniei a fost vandut pentru doar 200 de milioane de euro, graba si setea de bani de care da dovada Guvernul tradeaza o urgenta suspecta. Poate ca o fi vorba despre identificarea resurselor pentru finantarea “reintregirii” salariilor. Sau pentru alocarile bugetare catre primariile PDL, din cauza carora MRU a iesit val vartej din sedinta coalitiei. Oricum ar fi, pana la urma, nu cred ca premierul chiar si-ar dori ca PDL sa se usuce si sa moara de foame, asa ca noua echipa din Palatul Victoria lucreaza de zor la vanzarile ultimelor bunuri ale statului. 

Daca cineva isi imagineaza ca banii din privatizari, obtinuti cu atata graba si disperare cu doar cateva luni inainte de alegeri, vor merge, de exemplu, in infrastructura si in modernizarea drumurilor si a anumitor servicii, trebuie sa fie de o candoare angelica. Secretul si misterul premierului e doar unul singur – pentru ce aduna mai repede banii? Pentru reintregirea salariilor, pentru a putea sustine scaderea CAS, pentru eventuale indexari ale pensiilor sau pentru toate la un loc? 

Dar, capac la toata aceasta graba de a vinde ce a mai ramas la stat cat mai repede, Guvernul Ungureanu a aprobat deodata acordurile petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare si exploatare cu Chevron pentru perimetrele Vama Veche, Adamclisi si Costinesti – intelegerea intrand in vigoare imediat! Bonus, ca si cum subiectul exploatarii gazelor de sist nu ar fi si asa un subiect mai mult decat controversat, fiind interzisa in aproape toate statele din UE, contractul dintre statul roman si compania americana, care contine cele mai importante prevederi, a fost clasificat.

Deci, nu stim absolut nimic despre castigul statului roman, dar stim sigur – sigur ce riscam si mai ales ce pierdem. Clasic romanesc. Un principiu de baza al oricarei societati inchise este dus pe culmile implinirii de un fost sef de servicii secrete ajuns prim – ministru al Guvernului doar pentru ca asa au vrut doi oameni. De fapt unul. De acum nu vom avea doar vietile otravite de activitatea nociva a guvernantilor, ci si pamantul si apa, la propriu aici. Pentru ca atata timp cat intelegerile raman secrete, noi nu putem decat ghici ce se ascunde in spatele acestor contracte. 

Un alt fel de parjolire medievala a tot ce ramane in urma lor, dupa alegeri. O strategie post-moderna de otravire a fantanilor ca sa a nu mai ramana nimic in viata pentru “dusmanii” care vor veni dupa.”

Sursa: Ziare.com

62 Responses to “Secretul otravitor al lui MRU”

  1. Cezar Mihai March 29, 2012 at 9:19 pm #

    In primul rand Lumea e in criza. Vinzarile care necesita reutilari, investitii mari iar cererea nu poate fi foarte mare pe asemenea vremuri, preturile scad Intotdeauna. Sigur ca specialistii… dar sunt multe de luat in calcul cand cumperi ceva ! Nu numai “specialistii”…
    Ca la imobiliare: pe astea le intelege toata lumea !
    Se stie ca statul e cel mai prost gestionar… Acu USL vrea ca anumite unitati economice de stat sa ramana pana vor veni ei ? Cine nu ar vrea bani multi ? Grecia vinde insule..
    Cand aspiri la UE, ca tara “emergenta”, mai esti si la “impuse”… dar astea nu se vad: ca la polo pe apa… meciul adevarat e sub apa ! Sau gramada de la rugby…
    Ar fi bine ca investitorii sa “joace” pe piata cum e la hochei: blocajele la mantinela ! Dar…
    Nu numai Romania are probleme cu investitorii… tari mai avansate.

  2. andi March 29, 2012 at 9:27 pm #

    Și voi ce faceți?

    S-au comis abuzuri grave în guvernare. Nu sesizați nicio instituție, nimic? Nu-i interpelați? Nu sesizați UE că s-a semnat un contract cu clauze secrete pe mediu și că este implicit încălcat aquisul …. legislația UE este prevalenta … cum va verifica UE legalitatea HG-urilor lui Ungureanu dacă au clauze secrete? Nu se zadarnicește posibilitatea de acțiune a Comisiei europene?

    Nu dormiți. Noi avem dreptul să semnalăm. Voi aveți mijloacele să acționați în consecință. Vrem să vedem acțiune concretă domnule Ponta !!!!

    Altfel, vă bănuim că nu aveți coloană patriotică!

    • andi April 1, 2012 at 1:34 pm #

      Va multumesc pentru pasul facut azi. Sper sa contiinuati si sa incercati sa salvati cumva resursele acestei tari!

  3. george March 29, 2012 at 9:37 pm #

    Domnule Ponta, magistral prezentata situatia speram sa nu reuseasca in putinele luni ramase pana la alegeri. Valea Jiului are incredere in dumneavoastra si in echipa dumneavoastra. Va vom sustine in efortul de a repara ce au distrus acesti “oameni”. Va doresc sanatate si putere de munca!

  4. murfy March 29, 2012 at 10:07 pm #

    Sunt consternat ca ultimele resurse ale acestui stat numit ROMANIA trebuie
    vandalizate – stoarse prin contracte secrete – directe , repede cit mai repede de catre aceasta PUTERE ODIOASA – in beneficiul clientelei politice.
    Romani , — ce v-a ramine in urma acestor *vandali*. ?.
    O Romanie – epuizata de resurse -secatuita , un popor saracit si umilit.
    Va rog frumos — sa stabilim cu totii capetele de acuzare pentru acesti CRIMINALI POLITICI de azi – comparativ cu procesul intentat- fabricat lui CEAUSESCU. ——-CE MERITA ACESTE *CANALII – BESTII – JAVRE ORDINARE* ?.
    Va rog din prea mult respect pentru acest popor —–Nu-i mai primiti pe totii
    transfugii ,parvenitii PDL-isti si altii ——in USL . Riscati intoxicarea cu venin portocaliu , iar oamenilor de rind ce semnal catastrofic le trimiteti -ce sa mai inteleaga !?. PE TOTI ACESTIA – JUDECATII si CONDAMNATII FARA MILA.
    Altfel , Riscati sa intrati in acelasi mocirla duhnitoare. ISTORIA NU ARE MILA.

  5. Bibicu March 29, 2012 at 10:13 pm #

    Plimbă ursul, domnule Ungureanu !

    SE CHIŞARĂ PE EI DE RÂS
    1,3 miliarde de chinezi când aflară că azi experţii de la Aeroportul Henri Coandă confundară un picior de urs cu unul de om, din bagajul unui onorabil concetăţean de-al lor reţinut pentru cercetări.
    După ce s-au dumirit, d-l Băsescu Traian a cerut să se precizeze dacă piciorul cu pricina provine de la Ursa Mare sau de la Ursa Mică, la care preşedintele Chinei i-ar fi sugerat „să plimbe ursul !”

  6. Vlad Ioan March 29, 2012 at 10:20 pm #

    Nimic nu ne mira in ceea ce se iantampla actual.Speram ca unii parlamentari curati de la putere sa vina la opozitie pentru a grabii alegerile anticipate, ca unica solutie de moment.
    Celor merituosi merita o promisiune sa ramana in parlament si in urmatoarea sesiune parlamentara. Speram fara semidocti si compromisi.

  7. gigi March 29, 2012 at 10:26 pm #

    D-le Ponta incercati sa opriti acest jaf ,dam rezerva de cupru pe nimic si ne laudam cu asta .De ce nu facem soc. mixte macar .Astea sint lucrurile cele mai importante si urgente, de zile,nu trebuie intirziat ,este strigator la cer sa dai la buticari rezervele strategice .Tv vorbesc dar este nevoie de politicieni sa opreasca ACUM (nu putem astepta pina la toamna) acest jaf .Faceti conferinte de presa ,cereti public ,faceti plingeri penale ,in fiecare zi ,astea sint lucruri irecuperabile,oamenii vor intelege si vor fi alaturi de dvs.

  8. gigi March 29, 2012 at 10:34 pm #

    Toata lumea spune ca vinzarea Petrom a fost rea ,nu e adevarat ,Romania in urma privatizarii detine peste 40% din actiuni ,deci orice profit obtinut de OMV de imparte.Sigur ca s-a dat si rezerva dar era normal ,nu vine nimeni sa cumpere fiare ci afaceri,dar aceasta afacere daca facem socotelile este profitabila,nu stiu de ce d-l Nastase nu explica cu creionul pe hirtie ce avantaje a adus privatizarea aceasta (care injust i se imputa).Macar daca am fi privatizat totul in conditiile Petrom am fi fost departe.

  9. CALIMAN EUGEN-analist de provincie March 29, 2012 at 11:11 pm #

    Ce sa faca bietii oameni,daca se afla pe “vaporul disperatilor”?

  10. anonim March 30, 2012 at 11:27 am #

    E o mare descoperire .

  11. Doru Pitu March 30, 2012 at 11:30 am #

    Este normal pentru omeni cu educatie modesta, chiar daca accepta sa il considere lumea un om de cultura(ceea ce nu se confirma)Nu are educatie minima(7 ani) darmite om de cultura acest MRU.Este clar ca este din servicii cu creierul spalat si cu cu un cip in loc de creier.Nu au sentimente ,remuscari,responsabilitate.Fac totul la comanda atat cat si interesul propriu, meschin este acoperit.
    Totul pleaca de la convingerea impunitatii pe care experienta de pana acum le-a demonstrat-o.
    D-le Ponta daca aceste animale nu vor fi pedepsite pecuniar la sange nu vom scapa de aceste probleme niciodata.
    Propunerea mea este ca peste o numita suma sa fie confiscata toata averea nu numai prejudiciul.In acest caz nimeni nu va risca totul pe o carte.

    Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de PDL-isti si ceilalti mercenari politici cat mai curand si sa plateasca inzecit.Pedeapsa face parte si ea din jocul serios al democratiei

  12. Theodora March 30, 2012 at 11:48 am #

    Exploatarea gazelor de sist din zona Barlad si din Dobrogea – Solicitam Ministerului Economiei si Guvernului sa faca public contractul de concesionare a perimetrelor de exploatare a gazelor de sist din zona Barlad si din Dobrogea – Cerem autoritatilor sa consulte populatia inainte de a da avize de mediu pentru exploatarea gazelor de sist


    Solicitam Ministerului Economiei si Guvernului sa faca public contractul de concesionare a perimetrelor de exploatare a gazelor de sist din zona Barlad si din Dobrogea – Adamclisi, Costinesti si Vama Veche, unde beneficiar este compania americana Chevron.
    Fractionarea hidraulica e o metoda de extragere a gazelor de şist, care presupune pomparea de apa, nisip si aditivi la mare adancime, pentru a sparge stratul de roca si a elibera gazul. Metoda a fost deja interzisa in Franta, Irlanda, Africa de Sud si Bulgaria. Aditivii folositi contin 596 de substante chimice, dintre care cateva sunt cancerigene. Ecologistii sustin ca exploatarea prin fractionarea hidraulica polueaza panza freatica.
    Marea Britanie a suspendat orice lucrare de exploatare ca urmare a cutremurelor declanşate în zona Blackpool, iar în landul german Westfalia-Renania de Nord, parlamentul local se pregăteşte să adopte un moratoriu în această privinţă. Proteste împotriva fracturării hidraulice au avut loc recent inclusiv în Polonia, cel mai mare susţinător al al gazelor de şist.

  13. Theodora March 30, 2012 at 11:53 am #

    • murfy March 31, 2012 at 11:42 am #

      Omul este cel mai periculos – diabolic* animal* de pe pamint.
      El cu ratiunea lui progresista – vizionar si nascocitor de noi tehnologii in dorinta nebuneasca de a exploata toate resursele
      existente pe pamint —-tocmai prin aceste procese ale stiintei si
      tehnologiei avansate – din egoism si prea multa *ratiune * isi poate distruge mediul sau natural – existential .-
      Trebuie opriti definitiv si irevocabil toti acesi *corifeii* sustinatoti si propovaduitori ai RAULUI – DE A DISTRUGE – Mediul vietii natural. Acesti distrugatori trebuie izolati – scosi in afara legii si
      sa nu aiba niciodata putere de decizie si control in niciun guvern – tara de pe terra. Nu suntem *singuri pe pamint* – ………………

  14. Vasile Roaita March 30, 2012 at 11:56 am #

    Sectorul de stat este, in Romania, sursa raului maxim; in 2009, oamenii din guvern, ai lui Basescu, au luat zeci de milioane de euro ( eu cred ca in jur de 150 de milioane de euro ) pentru sustinerea campaniei electorale… Traseul banilor a urmat urmatoarea ruta: societati ( sau regii ) de stat – societati comerciale private, cu patronaj din fosta sau actuala securitate – oameni importanti din pdl – bugetul de campanie…

    Daca aceste societati s-ar fi privatizat in 2002-2004, asa cum doreau organismele financiare internationale, astazi nu l-am fi avut pe Basescu presedinte si, in mod special, Romania ar fi avut un buget mai consistent ( un plus de 4-5 miliarde de euro ) si mai multe locuri de munca ( 1-1,5 milioane cel putin )…

    Toate se trag de la greselile voite ale guvernarii Nastase; daca ar fi dus la bun sfarsit acordul cu FMI si ar fi privatizat colosii din energie, multe lucruri nu s-ar mai fi intamplat:

    Dnii Patriciu si Voiculescu ar fi ramas milionari, nu ar fi devenit miliardari in euro…
    Numarul milionarilor, in euro, ar fi fost cel mult jumatate.
    Asfaltatorii lui Basescu nu ar fi devenit elita economica a tari…
    Marmura nu ar fi ajuns la Videanu; astfel, Videanu ar fi fost motivat sa alimenteze piata din Bucuresti cu rosii, ardei, vinete de calitate…
    Numarul somerilor si cel al ratacitilor prin europa ar fi fost, fiecare, la jumatate…
    Si multe altele…

    Dl Ungureanu este, doar, un om disciplinat din Sistem; el a primit niste ordine si le executa…

    Apartenenta la aceste “sistem”, in trecut, insemna o garantie; exemplele sunt: Isarescu in 1999, C Diaconescu in 2003 sau 2004, nu mai stiu, ministrii cheie ai guvernului Vacaroiu ( invatamant, finante, economie…)…

    Astazi, apartenenta la “sistem” nu mai garanteaza “patriotism”…Si, in consecinta, daca SRI ar putea desfasura anchete penale, ar fi un dezastru…Ce drept, vorbim de un dezastru despre care nu stim daca ar fi mai mare sau mai mic decat cel din prezent….

    Pana la urma, privatizarea, in orice mod s-ar face, va duce la “limpezirea” vietii private din Romania; este un pret pe care, daca n-ar fi existat dl Iliescu, l-am fi platit, deja, in anii ’90…

    Acum este mai greu, mai scump, cu mai multa suferinta, cu jaf si, in plus, nu stim cat de prost va fi rezultatul!

    Sa se vanda toate societatile de stat si regiile, pe un leu si sa scapam, odata, de mafia care s-a creat in aceste “lacase de cult si rugaciune” care colcaie de jefuitori de tara!

    In tim ce norodul…narod!

  15. Popescu Sorin March 30, 2012 at 12:24 pm #

    La sectorul 4 m-ati pierdut de votant ! Chiar atat de mare este lipsa de cadre in acest sector , incat sa fie sustinut acest spagar sinistru ? Daca asa vor fi pusi si candidatii pentru parlament ma pierdeti definitiv de votant USL .Nu vreti sa intelegeti ca nu mai merge sa defilati cu astfel de persoane ,ca electoratul nu mai are rabdare , ca veti fi spulberati daca iesiti in fata cu nulitati gen Rizea,Bejinariu,Rovana Plumb ,etc ?

  16. Rossenberg Alfred March 30, 2012 at 2:59 pm #

    Intelegerile raman si vor ramane secrete, caci deh…daca va aduceti aminte si PSD, si PNL, si PC…intreaga clasa politica a dorit acel articol de lege care va facilita “secretul”. Sunt convins ca este neconstitutionala acea lege asa cum sunt convins ca aceasta Curte Constitutionala este doar o “curte” politica si niciodata, dar niciodata puterea definitiva in JUSTITIE. Numai de cei ce vor veni la Putere depinde ca aceste “secrete” sa nu mai existe prin lege. Dar, pariez cu viata ca nu se va schimba nimic din acest punct de vedere!

  17. constantean March 30, 2012 at 4:26 pm #

    Vad ca vorbiti despre privatizarile guvernului Ungureanu si sunteti indignat, dar nu vedeti ce face Radu Mazare presedintele filialei Constanta care pur si simplu a dat Plaja Modern din Constanta unor “investitori” Italieni. Deci o Plaja Publica din Constanta a devenit proprietatea unor Italieni. Asa ca va rog sa va ocupati de cazurile din cadrul PSD si apoi ii criticati pe ceilalti.

    • anonim March 30, 2012 at 10:13 pm #

      Nu e nici o diferenta intre Mazare si MRU.

    • alex constantin March 31, 2012 at 10:07 am #

      In Vest majoritatea plajelor apartin hotelurilor si sunt rezervate pentru clientii hotelurilor. Plajele publici sunt putine , mici si foarte aglomerate. Cam asa o sa fie si la noi.

    • Vasile Roaita April 1, 2012 at 12:10 am #

      Riscul modului in care se face politica este acela ca nu vom reusi sa facem diferenta intre jaf si normalitate; consiliul orasenesc nu va reusi sa faca din plaja Modern o plaja europeana; daca firma “angajata” de Mazare este una de succes in turism, este foarte bine ca preia plaja…Daca, insa, este una care va avea drept scop sa trimita profitul unor baieti din tara, e alta poveste…

      Ungureanu ( este o tampenie sa folosim sintagma “guvernul ungureanu” ) executa un jaf profitabil la ordin…

      Mai ciudat mi se pare ca opozitia nu se aduna; daca USL va depune o motiune pe tema antimaghiara, asa cum spunea C Parvulescu la A3, avem de-a face cu o manipulare nationalista menita sa acopere jaful facut de Ungureanu…Dl Iancu explica mecanismul prin care aceste “privatizari” au rolul de a aduce profit unor indivizi…Mecanismul fiind cuprins in textul contractelor de vanzare….

      O motiune de cenzura ar trebui depusa pe o tema reala, majora; si, cum traim o perioada fluida, aceasta motiune nu trebuie lansata daca nu exista certitudinea reusitei; altfel, se ofera un sprijin fatis guvernului mafiot!

    • Argusdre April 1, 2012 at 6:39 pm #

      Ba, pai se compara o campie plina de nisip cu valorile pe care le instraineaza porcii portocalii ? Aare aceeasi importanta pentru tara, pentru fiecare cetatean ? Pune-ti si tu creierul ala la munca..

  18. razvanrc March 30, 2012 at 7:02 pm #

    Domnule Ponta, ceea ce trebuie sa intelegeti toti este ca taxele sunt enorm de mari in tara asta si fara taxe mici si fiscalitate redusa, nu vom iesi din saracie niciodata. SUA tocmai a luat decizia de a scadea taxele. Si sunt la putere socialistii lui Obama!!

  19. Rodica March 31, 2012 at 1:32 am #

    Domnule Ponta, tot cu Vanghelie, acest om primitiv si necinstit, vreti sa defilati, dupa ve i-ati acuzat pe actualii guvernanti ca merg “la razboi ” cu Udrea, Miki Spaga, Oprea (zis si seful mafiei lui AN)?
    Chiar n-ati gasit un om serios, scolit si competent care sa poata reprezenta sectorul 5, o parte a capitalei, nu o comuna prapadita?
    Sectorul 5 este un sector sarac dar cu un primar foarte bogat. Sa nu uitati ca si-a facut o vacanta de o saptamana in Alpi, pentru “modesta” suma de 100000 de Euro.

  20. ZOE, fii barbata ! March 31, 2012 at 11:39 am #

    @constantean,

    Vai de mine ! adica PDL A FURAT TARA cu totul si noi ne cramponam de Mazare, ca nu stiu
    ce le-a dat italienilor ?! Poate a concesionat-o ca sa o poata reface, ca e vai si amar la voi acolo ! La fel si cu Cazinoul, sta sa pice pe voi, pentru ca n-a avut chef madam Udrea sa dea bani pentru reparare dar nici pe Mazare nu-l lasa sa-l salveze.
    Pai bulgarii au vândut plajä la englezi si au cele mai moderne hoteluri si la ce preturi se face turism acolo, în timp ce la noi îti ia pielea pentru câteva zile de jeg românesc la malul
    marii ! Nu mai zic de greci, care vând insule întregi.
    Asa ca, babo… ia lasa vrajeala !

    • anonim April 2, 2012 at 10:22 pm #

      As vrea sai multumesc domnului DD pentru mitingul de ieri. E bine ca cineva se gindeste la constanteni.

    • Habar nu ai ce vorbesti April 5, 2012 at 11:28 am #

      Daca nu stii ce vorbesti mai bine taci din gura. Plaja Modern este singura plaja amenajata a Constantei. El a dat aceasta plaja ca sa se construiasca blocuri in folos privat deci a furat-o constantenilor si a dat-o catorva privati. “O firma italiana a ingradit, fara autorizatie, doua hectare din plaja Modern, unde vrea sa construiasca patru blocuri. Asa ca gardul se intinde pana aproape de linia apei, la zece metri de mal, chiar daca reprezentantii societatii nu au autorizatie de la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea – Litoral si nici avize de mediu.
      Fin.Co.Ge.Ro. (Finanzare a Construzioni Generali Reunite Organizate) Catania – Italia, profitand ca are autorizatie de la Primarie pentru organizare de santier, in zona plajei urmand sa ridice amenajari sezoniere destinate agrementului, iar in zona limitrofa zgaraie-nori, ne-a lasat fara plaja. Chiar daca aceasta apartine domeniului public al Statului. Reprezentantii firmei nu au tinut cont de lege si au imprejmuit perimetrul in zona strazii Mihai Eminescu, nemultumindu-se cu taluzul si cu accesul pietonal catre mare – pe aici nemaiputandu-se cobori acum –, ci si o portiune mare de plaja.
      Astfel, acesta se doreste un program de dezvoltare edilitara a Constantei, cei 43.022 metri patrati apartinand domeniului privat al municipiului, din care peste 10.000 ii sunt concesionati Fin.Co.Ge.Ro. Oare chiar administratia condusa de catre Radu Mazare vrea sa ne lipseasca si de plaja dupa ce a permis aparitia a tot felul de constructii pe aproape orice bucatica de spatii verzi ramasa libera in oras?” Deci nu este vorba de nici o amenajare in folos public, pur si simplu un furt din domeniul statului. Si daca vrei sa afli valoarea sa stii ca este comparabila cu privatizarea cuprului, asa ca mai bine documenteaza-te si apoi vorbeste.

  21. evros March 31, 2012 at 6:34 pm #

    Dle Ponta va voi pune cateva intrebari, care se vor repeta mult timp:1.Dupa castigarea alegerilor si numirea caPM veti avea curajul sa-i judecati pe membrii guvernului Boc pt. toate nenorocirile aduse poporului? 2. Veti renunta la aberanta lege a referendumului care face imposibila demiterea presedintelui? 3Ii veti trimite in fata instantei pe toti profitorii pdl -ului pt a plati impozitele si darile aferente averilor imense, iar pt.cele pt care nu au justificare safie confiscate(model usa)? 4. Pt umilirea romanilor si a tarii individul cu numele de Basescu va fi tras la raspundere?( dar nu cu procese de 5/6ani). 5. Averile acumulate de camarila basesciana vor fi confiscate in conformitate cu legea si codul penal? Sper ca acestea sa fie citite de d-tra si eventual luate in consideratie. Voi reveni cu noi intrebari.

  22. santinela April 1, 2012 at 9:17 am #

    Tocmai din cauza celor scrise,care atesta niste adevaruri imposibil de suportat,trebuie domnule Ponta sa actionati acum.Dati jos guvernul(se poate) si nu-i lasati pe astia sa organizeze alegerile sub nici o forma.

  23. murfy April 1, 2012 at 10:21 am #

    Acum pareti ca sunteti pe cai mari -cu perspective de marire prin preluarea de
    *fugari ticalosi * din PDL cu care o sa ingrosati rindurile – si care o sa va dilueze consistenta si priza la popor. Odata acestia tinuti tot in fruntea treburilor
    cu ce ne pot onora pe noi ????-cu nimic —— decit cu slugarnicia pe care v-au acordato de moment pina prind radacini , mai apoi cind ve-ti fi la ananghie -acestia vor pleca subit la gasca de RECHINI si CARACATITE – consacrata sub mandat PDL ca niste *ticalosi* . Ce ve-ti face atunci ? – pe cine o sa dati vina ?!!! . Ia mai bine stopati acest traseism printr-o lege clara si cit mai repede cu putinta – cind ve-ti veni la putere. Nu uitati ca exista marire si DECADERE.
    Aveti grija cu ce alte legi *bune* ve-ti pricopsi poporul ? si modificati-le sau
    anulatile pe cele rele , si schinmbati tot – curatiti toata INFECTIA portocalie .
    La orice incalcare a cinstei si moralitatii in USL – face-ti curatenie -fara mila , asa ve-ti fi iubiti de popor si stimati , altfel de va ve-ti complace in duplicitati si
    parvenitism ve-ti fi alungati si huiduiti mai rau ca cei de azi.
    ASTEPTARILE SUNT MARI . Luati aminte – si nu ne dezamagiti . SUCCES.

    • GEORGE April 3, 2012 at 11:02 am #

      SUBSCRIU la cele de mai sus si cu toti cei care sunt impotriva primirii lichelelor pdl-iste in USL, acum cand vad ca li se scufunda barcutza!!! Daca erau oameni de caracter, o faceau anul trecut, cand base a anuntat taieri si saracirea populatiei, nu acum ca sa-si salveze pielea. Toti pdl-ii au dovedit de-a lungul ultimilor ani ca-s la fel, parca facuti de aceeasi mama: inculti, nesimtiti, aroganti, tupeisti, o adevarata caracatita pdl-ista…si tot arsenalul! DACA NU VETI FI ATENTI LA CEI PE CARE-I PRIMITI ZILELE ACESTEA IN USL, VOM LUA CU TOTII TZEAPA!!!

  24. alin April 1, 2012 at 12:22 pm #

    In momentul in care MRU a asigurat FMI ca va urma aceiasi srategie ca si Boc..a fost foarte clar ce va face acest personaj…
    Sper sa scapam cat mai repede de acesti tradatori…si sper ca voi sa fiti in sfarsit la conducere,dar sa fiti in slujba acestui stat si a romanilor asa cum ati jurat si nu marionete a unei mari puteri sau a unor baieti destepti…
    Parintii si stramosii ne-au lasat o tara de care sa fim mandri..aduceti aceasta tara la locul meritat…faceti-o respectata si demna..
    Mergeti cu capul sus..NU IN GENUNCHI…poporul va urma exemplul vostru
    Cum pt americani nu este o rusine sa fi patriot..de ce ar fi pt noi?
    Se zvarcolesc stramosii in morminte..NU II INFURIATI..NU ATRAGETI BLESTEME..NU NE FACETI DE RUSINE…NU UITATI CA SUNTETI OLTEAN

    si apropo de oltenia..de mh nu stiu ce ati decis pt alegeri…in trecut ati decis persoana gresita..studiati..pe G Buretea are calitati si atuuri pt a lupta cu candidatul pdl,,
    este cam singurul care poate invinge..daca vreti parerea unui om simplu

  25. silviu din Transilvania April 1, 2012 at 2:49 pm #

    Ne parasesc Ingerii ?!
    S-au suparat Ingerii pe Romania !?

    In timp ce Ingeri ca Ion Lucian ne parasesc, Demoni ca si Basescu sau Udrea sau Boc si Ungureanu continua sa vietuiasca printre noi !

    Vindecarea, Salvarea noastra si a Romaniei trebuie sa porneasca din interiorul nostru, doar asa vom putea alunga Duhurile Raului care prin acest Regim si Guvern Malefic a lui Basescu-Udrea-Boc-Ungureanu macina si distrug sistematic trecutul, prezentul si viitorul Romaniei si al Poporului ei !

    Maestrul Ion Lucian a suferit pina in ultimele lui clipe umilinta decaderii si degradarii generale in care se zbate azi Romania si Valorile ei autentice ajunse pe mana unor Tradatori Analfabeti, Inculti, Mafioti, Anticristi si Dusmani ai Romaniei !

    Viata, Munca si Creatia lui Ion Lucian au fost un Dar de la Dumnezeu pentru Natiunea Romana !
    De asemenea Barbati, de asemenea Caractere si Spirite curate are nevoie Romania si Poporul ei pentru a putea Renaste !

    Maestrul Ion Lucian pe linga marele sau talent cu care a fost daruit de Dumnezeu a fost in acelasi timp si-n aceeasi masura un mare Patriot care si-a iubit sincer si din toata inima Patria si Natiunea Romana careia i-a ramas credincios si loial pina in ultmele sale clipe !

    Sper si ma rog pentru asta, ca Poporul Romaniei sa fie daruit din nou de catre Dumnezeu, cu alti Ingeri si Suflete alese la fel cu cel al lui Ion Lucian pe care acum L-a luat in Imparatia Sa !

    Ii multumim pentru toate clipele frumoas cu care ne-a daruit si desfatat sufletele mai ales in momentele mai grele din istoria existentei noastre !
    Respectul, Amintirea si Dragostea noastra pentru el vor ramane vesnice !
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Pace !

  26. Alexandru April 1, 2012 at 5:40 pm #

    Domnule Ponta,mai scapam de regimul asta?Cand,ca imi este “LEHAMITE”.

  27. Argusdre April 1, 2012 at 6:37 pm #

    Pai d-le, cum USL este singura noastra salvare, vrem sa vedem ce va propuneti ca sa staviliti talharii..Asa ceva nu s-a mai pomenit.Astia distrug Romania pe fata.Solicitati sa iasa primul ministru asta care e un tradator si sa spuna in fata natiei ce face, ce crede ca face ? Vrea sa inventam haiducia ? unde crede ca se poate ascunde de furia populara ?

  28. gabriela April 1, 2012 at 10:47 pm #

    trebuie trecut si la manifestatii de strada! basescu este ingrozit sa vada mase inundand strazile. Va mai amintiti cum statea pitit la Cotroceni cand protestele cuprinsesera intreaga tara??!! Trebuie organizate si mitinguri. Este clar ca clica pedele si coalitia monstruoasa conduc in ultimele luni de zile dupa motto-ul: “dupa noi, potopul!”

  29. ??? April 1, 2012 at 11:13 pm #

    @Vasile Roaita

    Tizul a murit atarnat de sirena in 1933. A fost “putin” confundat, desi era informator al sigurantei. Arc peste timp?

  30. Vasile Roaita April 2, 2012 at 2:15 pm #

    Incep sa inteleg strategia pe care USL si, in special, PSD o aplica in aceste momente; cu un singur purtator de cuvant, Victor Ponta, unul care este mereu mai inspirat, mai concis, mai carismatic…

    Este, dincolo de orice altceva, o doza de siguranta pe care cei care asteapta sschimbarea o percep, din ce in ce mai puternic.

    Va felicit si va astept urmatoarele miscari!

  31. Vlad Ioan April 2, 2012 at 2:51 pm #

    Nimic nou sub soare! ,,Reforma statului continua”. Sper ca nu-i uitati si pe cei 4 milioane de romani vanduti strainatatii pentru cei cativa eure pe care-i trimit in tara! MRU a cedat! Primariile pdl-iste vor avea bani de campanie. Nu este exclusa surpriza ca acesti bani sa se intoarca imotriva lor, intrucat multi dintre primari, gospodari si oameni practici, au asteptat ca acesi bani sa le vina , sa-i cheltuie, si apoi sa treaca la USL.
    Vedeti pe ,,protestul-strazii.blogspot , amanunte in 80 de pagini care ar putea completa cu propuneri aplicate din strada, cele 100 de masuri PSD.

  32. Marian Nicolae April 2, 2012 at 5:44 pm #

    Domnule presedinte,

    Vremea discutiilor a trecut.

    Arestati si ascunsi toti cu zecile de ani este singura solutie pentru primenirea poporului roman.

    Nu mai tine cu pedeapsa fara executare, AU FACUT-O LATA, PE SCUMPA NOASTRA ROMANIE.

    TRADARE DE TARA SE NUMESTE SI SE PLATESTE CA ATARE.

    http://www.gandul.info/politica/premierul-ungureanu-a-cedat-da-drumul-banilor-spre-primariile-puterii-9465566

  33. Marian Nicolae April 2, 2012 at 5:50 pm #

    Exclusiv – Romania nu va mai produce locomotive si trenuri de metrou
    Razvan Orasanu

    http://www.contributors.ro/dezbatere/exclusiv-romania-nu-va-mai-produce-locomotive-si-trenuri-de-metrou/

    Din nefericire, nu este o gluma de 1 Aprilie. Un document, convocatorul la adunarea generala a actionarilor Electoputere S.A., vorbeste negru pe alb , de “aprobarea desfiintarii diviziei Vehicule Feroviare si Urbane”, dupa o istorie de decenii. Tradus pe romaneste, prevederea punctului 9 din document inseamna ca Romania, prin Electoputere, va pierde capacitatea de a construi nu doar locomotivele pe care le stie toata lumea, ci si metroul de tip nou, care era asamblat tot de compania romaneasca, desi era produs sub licenta canadiana.
    In caz ca nu va amintiti, ultimele 16 metrouri comandate de Metrorex vor fi preluate de la firma CAF (Spania), si nu de la Electoputere, motiv pentru care banda de asamblare si capacitatea Romaniei de a le produce sunt astfel inchise. Metroul va rula trei modele diferite de trenuri, o premiera nu doar europeana, ci chiar mondiala. Ramane de vazut daca firma spaniola va coopera cu vreo companie romaneasca. Motivul pentru care aceasta informatie este in domeniul public doar in aceasta forma este solicitarea imperativa a CNVM-ului de prezentare publica a convocatoarelor AGA, pentru societatile care sunt cotate pe bursa. Decizia finala se va lua la adunarea actionarilor, pe 24 Aprilie, insa actionarul majoritar detine peste 80% din actiuni si hotararea va fi probabil confirmata.
    Pentru cei care au rabdare pentru o foarte scurta istorie, dupa o inflorire in perioada comunista, compania a fost trecuta inca din 1999 pe o celebra lista de 7 companii care ar fi trebuit lichidate, in opinia Bancii Mondiale. Cativa incapatanati din AVAS au continuat sa creada in sansa Electoputere si in general in sansa unei parti a industriei romanesti. Patru tentative de privatizare nereusite au avut loc inainte de 2005. A cincea tentativa, si ea esuata datorita unor prevederi restrictive ale legii privatizarii, s-a petrecut in 2006, in timpul mandatului meu de presedinte al AVAS. Inainte de a pleca din institutie in 2006, am dat dispozitie pentru refacerea documentatiei, iar a sasea tentativa de privatizare s-a produs sub presedentia lui Teodor Atanasiu, succesoru meu la AVAS. Privatizarea a ajuns pe biroul meu si al altor 8 colegi, de data aceasta in Consiliul de Indrumare si Supraveghere al AVAS. Doua sedinte nu au condus la niciun rezultat, in timp ce Electoputere era la doua saptamani de faliment. Pentru a treia sedinta, am propus si s-a aprobat un convocator scris. Am mers personal cu dosarul de privatizare in brate, la fiecare membru al Consiliului, convingand intr-un final suficienti sa semneze pentru ca privatizarea sa se poata produce. Mi-a explicat cineva ca nu voi reusi sa obtin semnaturile. Era noiembrie 2007 si Electoputere s-a privatizat, semnaturile au fost obtinute. Alaturi de Laminorul Braila, este singura companie mare care a scapat nelichidata de pe lista Bancii Mondiale.
    Opozitia la privatizare a fost semnificativa. “Si sa vina arabii sa preia Electoputere si sa faca mall?” m-a intrebat un coleg. “Mai bine in lichidare, caci AVAS-ul va recupera mai mult”, spunea altul. “Eu nu semnez asa ceva” spunea juristul comitetului. Privatizarea Laminorul Braila trecuse de acelasi Consiliu de 9 oameni cu “scorul” de 5-4 , deci aveam deja experienta unei privatizari facuta la limita. Totusi, avand in vedere ca optiunea era falimentul ce ar fi trebuit declarat, conform legii, imediat de catre AVAS, optiunea unei companii din Arabia Saudita nu mai parea atat de neagra, chiar daca Fathi Taher este astazi presedintele Consiliului de Administratie. Ce s-a intamplat pana in prezent? Electoputere si-a achitat cele 60.000.000 euro datorii, la data privatizarii, a investit in retehnologizare inca pe atat, daca s-au tinut de contractual de privatizare semnat – iar AVAS-ul a confirmat pana in prezent acest lucru. Doar in ultimele luni, a castigat comenzi de transformatoare in Coreea, Grecia si Algeria – traditia industriala continua, desi e criza in economie. “Arabii” au facut si spatiu de mall, intr-o zona de spatiu excedentara, insa s-au dovedit industriasi mai priceputi decat ii credita cineva (inclusiv subsemnatul) la inceputul acestui proces.
    Ce a facut statul roman?
    Unu – nu a permis calificarea Electoputere la licitatiile CFR, pe motiv de datorii la buget, fara sa realizeze ca, permitand calificarea, datoriile la buget s-ar fi stins mai rapid si ar fi putut achizitiona locomotive mai ieftine. Ne dam cu stangul in dreptul din punct de vedere legislativ, cu talent.
    Doi – tot statul tine programul de refacere a transformatoarelor electrice de mare putere la dospit, in maruntaiele Ministerului Economiei si Comertului – intr-o tara in care nu am terminat nici macar electrificarea, visul de aur al lui Ceausescu, in anul de gratie 2012.
    Trei – vajnica primarie Craiova, condusa de celebrul Antonie Solomon bagase firma in executare silita, pentru niste datorii istorice, uitand ca daca aceasta companie ar fi intrat in faliment ar mai fi cules praful de pe toba.
    Patru – Fiscul a haituit si el, cum a putut, “arabii”.
    Cinci – metroul bucurestean a preferat o firma spaniola uneia canadiene care macar asambla garniturile in Romania. Explicatia Metrorex ca “e mai ieftin cu 20 de milioane de euro solutia spaniola” nu cred ca a luat in considerare si costul pierderii definitive a unei capacitate de productie in Romania, costul somajului pentru niste sute de oameni plus costul dezindustrializarii pentru Craiova. Nici Ministerul Transporturilor nu s-a gandit vreo secunda la implicatii. Motivul final al inchiderii sectiei de locomotive este ca un program serios de investitii in calea ferata nu a mai fost facut de 21 de ani, desi sistemul palpaie cu locomotivele produse in anii ’70, iar majoritatea trebuiau casate inca de acum 10 ani.
    Nu ma astept insa la discutii serioase despre dezindustrializare, acum cand traseistii din politica si puscariabilii mai mici sau mai mari ce dau de furca instantelor reprezinta subiecte mult mai suculente.
    As vrea sa stiu care este parerea cititorilor si tin sa ii multumesc pe aceasta cale, public forumistului care m-a acuzat de toate relele pamantului, saptamana trecuta, pe acest subiect. De ce? Provocandu-ma sa scotocesc informatii despre starea actuala a companiei, mi-a permis sa documentez articolul de fata.

  34. Dan April 2, 2012 at 7:15 pm #

    S-au vandut in Romania la greu resursele naturale fara conditii , s-au dat afara angajati si acum se tipa la bugetari, politisti , pensionari cum ca sunt prea multi ! De cateva zile s-a intamplat faza zacamantul de cupru , anul viitor se va vinde la greu pamant si nimeni nu tipa nimic! Nu se mai fac copii in Romania, mamelor fara posibilitati le-a fost luata orice bruma de supravietuire ! Domnule Ponta lumea astepta de la dumneavoastra solutii si un ton vehement sau chiar trebuie sa plecam din tara cu totii ?

  35. angelaglobal April 2, 2012 at 8:04 pm #

    Off topic

    http://prezidenta.wordpress.com/2012/04/02/paula-romania/

  36. Nicoleta Septar April 3, 2012 at 12:27 am #

    Ceea ce poate incrimina un intreg stat, un intreg guvern, cu siguranta ne poate afecta si pe noi, cei din mediul rural.
    Incerc astfel sa fac o paralela intre nivelul coruptiei si deturnarilor de fonduri din Guvernul Romaniei si cel al conducerii actuale a comunei Maracineni, acolo unde langa Buzau traiesc aproape 10.000 de suflete.

    http://primariamaracineni.blogspot.com/2012/04/tu-ce-ai-face-cu-170-mil-euro-pentru.html

  37. Black Rose April 3, 2012 at 7:50 am #

    USL respinge vanzarea pe nimic a resurselor minerale si energetice.

    USL a constatat ca pana acum rolul premierului Ungureanu a fost de a transfera resursele naturale ale Romaniei catre grupuri de interese exterioare tarii.
    Pachetul de actiuni ale Transelectrica s-a vandut cu aproximativ 37 de milioane de euro in conditiile in care o singura statie a fost modernizata cu 50 de milioane euro (Statia Bucuresti-Sud).
    Au mai vandut Cupru Min pe 200 de milioane de euro, desi vorbim de 60% din zacamintele de cupru ale Romaniei si al doilea cel mai mare zacamant din Europa. Urmeaza sa mai vanda Hidroelectrica, Tarom, Romgaz, SNCFR. Singura preocupare a Guvernului este de a vinde tot, cat mai repede, la orice pret.

    Guvernul trebuie sa faca o prezentare publica a strategiei privind resursele naturale ale tarii.
    Contractele „baietilor destepti” din energie inca nu au fost reziliate, iar acum Puterea doreste sa treaca si ANRE sub controlul lui Traian Basescu, desi aceasta institutie ar trebui sa fie independenta si sub controlul Parlamentului

  38. col.dorin April 3, 2012 at 1:27 pm #

    DACA MAI CONTINUA SA VINA PDL LA VOI IN USL , NOI , ARMATA O SA VA DAM DRACULUI DE NEPUTINCIOSI SI GATA !!!

  39. MARESALUL April 3, 2012 at 4:44 pm #

    De ce taci Ponta cu privire la gazele de sist tu si Crinulet.Ai sarcina de la marele licurici sa taci?Romanii ies in strada sa protesteze si voi taceti.Si mai aveti tupeul sa dati impresia ca santeti salvarea Romaniei..

    Si o dedicatie asa sa vezi si sa te preocupe suferinta poporului tau decat cea a altora.Sau poate esti Roman doar pe buletin.http://inconstantin.ro/2012/04/video-katyn-ul-romanesc-masacrul-de-la-fantana-alba.html

  40. marcel April 3, 2012 at 5:43 pm #

    Dacă în continuare mai primiţi dezertori portocalii, mai pierdeţi un vot. Al meu. Dar, câţi gândesc ca mine?

  41. ovy April 3, 2012 at 6:42 pm #

    Lumea s-a satura de PDL si vrea la alegerile locale candidati”puri” USL.Daca luam PDL-isti in barca opozitiei la alegeri ,riscam sa pierdem.
    Lumea va spune ca suntem aceeasi Marie cu alta palarie.Trecerea PDL-istilor in opozitie poate fi un joc al puterii.
    ATENTIE!!

  42. moromete April 3, 2012 at 11:51 pm #

    Muica il *citii* pe MRU azi cind vorbii pe televizor , ce mai *frenezie* avu , ma umplu si pe mine de * frenezie*? . Se spune ca intre el si * marele cirmaci * exista o alchimie —in a prostii poporul cu televizorul .
    Pe cit vrea sa para de stilat , cultivat , smecher -prelucrat in securist , pe atit e de agramat in *emulatii poetice.^
    Ba fratilor , ai care aveti ochi de vazut ——va spun eu de ce il puse base pe * fraierul asta cu ochelari * – prim – ministru ?.
    Sub pretextul , ca vor binele poporului ——acum lucreaza de zor cu spor prin *contracte secretate * pe filiera norvegiana – canadiana prin interpusi de marmura V
    sa praduiasca si ultimele resure ale tarii – pus de *Piratul din Crapati*.
    Voi romani uitati-va —- cit mai puteti fii fraieriti de acesti tradatori de neam si tara. Mai uitati-va apoi la ascensiunea mucalitului DD , care este pe mina cu
    TB si ca maine vor fi impreuna la cirma tarii – daca le tine minciuna *( cu arestul – cu inchisul postului OTV – s-alte bazaconii. ACEASTA E CAPCANA ?
    Voi USL – intrati-va in rol – dati GLAS la popor – si aratati ce PLEAVA se aduna in viitor pentru a GUVERNA ROMANIA. – Dati-i bataie -turati motoarele .

  43. Victor April 4, 2012 at 1:05 pm #

    D-le Ponta,
    Eu unul chiar nu mai inteleg nimic, din ce face USL-ul in ultima vreme ?! In urma cu ceva timp, ati anuntat candidatii USL pentru alegerile locale, iar acum, cu marea migratie portocalie, ii inlocuiti cu dezertorii de la putere ? Oricum, in teritoriu, exista mari frictiuni intre PSD si PNL pe seama candidaturilor, dar acum va fi dezastru, se vor uni impotriva candidatului dvs, proaspat reevaluat/revopsit . Greseala fatala, lumea se va indrepta in massa spre megaciocoiul Dan Diaconescu si al sau PiPi-DiDi, care va lua peste 30%, iar USL cca 40%. DiDi bate tara in lung si lat, isi face campanie agresiva in mod permanent, voi sefii USL, clociti in Bucuresti si nu veti ajunge nici macar in toate resedintele de judet. In acest fel, asteptati degeaba sa culegeti recolte bogate, mai ales cu acesti “cai troieni” pe care i-ati primit cu bratele deschise. Unde va e consecventa ?

  44. Mircea April 4, 2012 at 6:32 pm #

    Ca de obicei, CTP nu poate fi pacalit de micul securist MRU: http://www.gandul.info/puterea-gandului/un-artist-al-moralei-9477540

  45. Mircea April 4, 2012 at 8:32 pm #

    Victore,
    Se pare ca te-ai ciocoit in ultima vreme , ceea ce nu e bine. Nu mai citesti postarile de pe blog, nu mai dai raspunsuri la multele intrebari/probleme puse de noi, care te (mai ) sustinem. Revino-ti, ca vei pierde,tu si PSD/USL, iar sperantele romanilor se vor risipi, sau se vor indrepta spre megaciocoiul Dan Diaconescu, alt slugoi al Basalaului, la fel ca nesimtitul de Ungureanu, pe care tu il creditai, cu prezenta/discursul laudativ din Parlament.

  46. Vasile April 5, 2012 at 11:37 am #

    D-le Victor,
    Vad ca nemernicul de MRU, ti-a “raspuns” la “mesajul ” tau european din Parlament, de la investirea ca asa zis prim-ministru, facandu-te iresponsabil/ipocrit etc. Asa e cand incerci sa dialoghezi cu canaliile (cainii turbati) , culegi ce semeni . Tu dai cu paine, cretinii arunca cu pietre.
    Cand vei intelege, odata pentru totdeauna, ca Basalaul cu slugoii lui (cel mai mare fiind acum MRU), este inamicul public nr.1, dusmanul de moarte (politica cel putin!), cu care trebuie sa porti un razboi total/permanent/urgent/ cu orice mijloace,pana la disparitia ciumei portocalii. Daca nu vrei/poti purta un asemenea razboi, lasa-ne si du-te si exerseaza in cursele auto, sa ajungi acolo pilot.
    O vorba inteleapta spune “cand doi se cearta, al treielea castiga”. Asa e si in politica, daca mai faceti multa echilibristica cu Basalaul, va castiga megaciocoiul Dan Diaconescu, alt mare slugoi al Basului, care vine tare pe turnanta, si prosteste prostii (nu putini), intr-un ritm ametitor . La incetineala cu care actioneaza USL-ul, sa nu va mire, ca la alegerile parlamentare,PiPi-DiDi-ul sa va depaseasca. Calculati-va bine pasii, viteza si actionati in consecinta,pana nu e prea tarziu !

  47. betoca April 5, 2012 at 3:29 pm #

    Rusine PSD!

  48. dudu April 5, 2012 at 4:02 pm #

    auzi Victore cind ai sa ai un minim de cunostinte pe care le are MRU,atunci sa vorbesti,acum nici la degetul cel mic nu iesti(si ma refer la degetul de la picior,nu de la mana).

    • Gabriela April 6, 2012 at 3:14 pm #

      dupa cum scrii, esti ultimul care ar trebui sa vorbesti asa. Greu cu limba romana si te mai afisezi si pe forumuri!

  49. Black Rose April 8, 2012 at 9:25 am #

  50. Black Rose April 8, 2012 at 9:26 am #

  51. Black Rose April 8, 2012 at 9:27 am #

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dezintegrarea. Efectul Frunzaverde « Motanul Incaltat - April 4, 2012

    […] efect sunt mari: pleaca greii partidului, pun pericol actuala Coalitie de guvernare. Constanta MRU caracterizeaza complet energia cuantica emisa: nu trebuie decat s-o inmultiti cu frecventa. […]

Leave a comment