Morar, inima de leu!

17 Jul

Sunt intr-un moment de apogeu al interesului (cu totul neasteptat, ca sa fiu sincer) pe care persoane cu functii importante il nutresc pentru umila mea persoana.

Presedintele tarii noastre merge la tv ca sa-si manifeste preocuparea pentru locul si modul in care imi petrec vacanta cu Daciana; ditamai seful ANAF isi consuma zile pretioase din timpul sau (alaturi de alti 8 inspectori din aceeasi institutie) ingrijindu-se de cariera mea sportiva la raliuri; iar recent am aflat ca seful DNA (un fel de Fat Frumos al luptei anticoruptie de pe Dambovita) imi citeste cu atentie blogul si simte o presiune uriasa asupra justitiei pe care o exercit direct de la plaja prin acest instrument virtual comparabil cu o flacara violet de tip Manolea!

Sunt profund magulit de acest inalt interes, chiar daca ma gandeam cu modestie ca acesti barbati de seama ai tarii ar putea sa se ocupe si de alti oameni (ceva mai importanti, mai evazionisti, mai corupti etc.). Ca sa revin totusi cu picioarele pe pamant, am incercat sa am propria analiza despre interventia cel putin bizara a Dlui. Morar de vineri. Si iata ce cred eu ca s-a intamplat:

in primul rand, sunt din ce in ce mai convins ca asupra Dlui. Morar chiar s-au exercitat presiuni politice in cazul Borbely. Dar, sa fim seriosi, nu de la UDMR, nici de la liberalul Voicu (il si vezi pe Mihai o fiara uriasa care baga in sperieti tot DNA-ul) si nici de la o postare a mea pe blog care se referea in principal la atitudinea lui Emil Boc si doar in trecere la Morar (banuiesc ca DNA, ascultandu-mi telefonul si citindu-mi emailul, are in sarcina sa si supravegherea blogului meu, eventual a celor care adauga comentarii, ca asa e in democratia lui Basescu!). Nici macar declaratia stupida a Primului Ministru, ca acest caz este doar un eveniment de presa, nu consider ca este o presiune, nu cred ca ce spune Boc are vreo importanta reala, maine poate spune foarte bine exact invers daca asa trebuie! Presiunea politica a existat cu adevarat doar de la cel care l-a numit in functie pe Daniel Morar, care il conduce si il protejeaza si care poate decide asupra carierei profesionale a acestuia dupa luna februarie cand isi incheie mandatul actual (mandat care nu poate fi prelungit).

mai  cred din ce in ce mai mult ca acel comunicat al DNA, care il incrimina pe ministrul Borbely, avea ca scop doar sa dea un semnal de atentionare catre UDMR, chiar o mica satisfactie pentru pozitiile din ultima luna, nu sa creeze cu adevarat un nou caz de coruptie in Guvernul Boc, atat de tavalit dupa momentele Ridzi, Botis, Mironescu si mai ales de nazdravaniile, sanctionate pana acum doar de presa, ale Dnei. Udrea. Reactia presei (care fie a sesizat magnitudinea consecintelor, fie pur si simplu era in lipsa de subiecte), dar mai ales pozitionarea extrem de ferma a liderilor UDMR, l-au surprins pe cel care gandise aceasta strategie de vara! Pericolul real pentru supravietuirea Coalitiei (aici UDMR a jucat foarte bine din punct de vedere politic, aratand pisica inceperii discutiilor cu USL) l-au facut pe Traian Basescu sa se replieze rapid (unde sunt vremurile de suspendare rapida a lui Atanasiu, Nagy, Chiuariu sau duritatea in cazul Dan Nica?) urmand ca toate injuraturile si reprosurile sa le incaseze clasicul Boc!

– va rog se remarcati in aceste zile tacerea mai mult decat diplomatica a anticoruptilor de tinichea, gen Macovei, care brusc s-au facut ca ploua fiind vorba de un ministru al Guvernului – daca era un primar de comuna al Opozitiei nu puteai sa o mai dezlipesti pe Doamna respectiva de la B1 si TVR, infierand gravele fapte de coruptie si aratand ca d’aia o sa avem un raport negativ la MCV. Acum, liniste de mormant!

ambitiosul Domn Morar s-a trezit in situatia de a se multumi doar cu un breaking news estival (chestiune in care de altfel a excelat in ultimii 6 ani) si cu o noua gogoasa fierbinte pe care sa o ingroape cumva in perioada urmatoare (ati mai auzit ceva de vreun dosar Ridzi, Pasat, Botis etc?). Dar el mai are doar o toamna la dispozitie si apoi redevine un simplu procuror, probabil detestat de toti colegii de breasla pentru imaginea deplorabila pe care le-a facut-o slujind cu atata abnegatie un stapan impopular! Or, asta nu-i surade si asa Dl. Morar a iesit cu o delaratie – ati ghicit – la TVR, unde a aratat un pic pisica, vezi Doamne, el nu accepta presiuni, e dur, bla bla, sa-l lasam sa lucreze ca o sa fie bine. Si gata, totul se inchidea onorabil pana data viitoare.

din nou, problema a venit de la media care a preluat imediat subiectul suculent si a inceput scandalul. Seful DNA este presat intr-un caz privind un ministru – supersubiect! Dar curajul l-a tinut pe Dnul Morar cat il tine si pe presedintele sau (nu al nostru) adica 5 minute. Sau un pic mai mult, oricum pe acolo, ca foarte repede procurorul nostru cu inima de leu a intrat in direct la televiziunile rele, ale mogulilor (ceea ce nu face niciodata si foarte bine face pentru ca nu e politician ci magistrat) si a dat explicatiile clasice de Gaga (sau Boc daca vreti)  – presiunile vin de la Opozitie! Dar a mai adaugat ceva halucinant – nu exista niciun caz Borbely! Pai nu presa sau Opozitia au vorbit de asa ceva ci tocmai comunicatul DNA! Si daca nu exista un asemenea caz, cum se pot face presiuni politice pe ceva ce nu exista? Total penibil!

in concluzie, cazul Borbely a fost clasat in direct la TV de seful DNA, mergem mai departe, a fost o furtuna scurta de vara, Basescu a mai incasat o infrangere, dar a decontat-o pe Boc si Morar,  mergem mai departe. Dna. Macovei va iesi din hibernare imediat ce va aparea un caz de coruptie in Opozitie, raportul pe justitie va fi prost, dar explicat ca un nou pas inainte, Guvernul Boc se va detasa pe primul loc in topul coruptiei dar nu mai conteaza.

ceva totusi ramane! UDMR este din ce in ce mai asediat intre Basescu si Viktor Orban si sper sa aiba puterea sa scape din aceasta inclestare (nu ard nici de dorul nici de grija lor dar sunt absolut convins ca este in interesul stabilitatii si dezvoltarii Romaniei ca o minoritate de 1,7 milioane de maghiari sa fie reprezentata in toate structurile politice democratice ale tarii, altfel se enclavizeaza si se radicalizeaza). Basescu este din ce in ce mai dispus sa foloseasca orice metoda ca sa-si prelungeasca agonia la putere, din fericire pentru noi toti, acumuland insa infrangere dupa infrangere.  Dosarele lui Sorin Blejnar vor fi in continuare blocate la DNA de catre Daniel Morar (cred ca aceasta referire, extrem de reala, l-a deranjat de fapt in postarea mea pe blog!). Si dand inca o data dovada de supusenie si lipsa de scrupule sau mofturi in executarea ordinelor de la Presedintele Basescu, Dl. Morar poate visa in continuare la indeplinirea celui mai pretios si mai ascuns vis al sau – anul viitor sa schimbe fotoliul de sef la DNA cu cel mult mai frumos de Procuror General. Asa ca sa ne pregatim in 2012 (cand Dna. Kovesi isi termina de asemenea mandatul) ca in functia de sef peste toti procurorii romani sa fie un Morar inima de leu – dar nu ma refer la regele englez, ci la Leul cel fricos din “Vrajitorul din Oz”. O sa vedem curand!

42 Responses to “Morar, inima de leu!”

  1. Marcu Gheorghe July 17, 2011 at 1:10 pm #

    Radiografia cazului Daniel Morar,presatul si amenintatul de serviciu al lui Basescu(cand nu-l baga nimeni in seama ,se plange ca o domnisoara??/,ca este atacat si presat politic de catre opozitie)trebuie completata cu o alta “independenta” de adevar,Laura Codruta Kovesi,cea care nu solutioneaza plangerea penala facuta impotriva Robertei Anastase,alchimista care a inventat numararea voturilor portocalii,din 2 in 4!
    Dupa respingerea Noricai Nicolai,nominalizata ca ministru, pe baza mapei profesionale astept ca presedintele sa ceara lui Boc sa-l demita,pe acelasi criteriu si pe “branconierul”Traian Igas!

  2. xyz July 17, 2011 at 1:50 pm #

    Iata ce scrie pe Wikipedia, fara nici o legatura cu subiectul abordat ( motiv pentru care imi cer scuze ), pe un ton voit neutru, despre potlogariile pe care le-a facut si continua sa le faca, la adresa statului roman, deputatul comunist Grigore Petrenco, membru de frunte al partidului lui Voronin, Voronin nascut Sarbu-Bujenita, a carui bunic, Isidor Sarbu este inmormantat langa Bucuresti, in localitatea Tartasesti, Voronin pe care Basescu l-a ajutat sa obtina un al doilea mandat, facand praf miscarea crestin-democrata din Republica Moldova, ajutor pentru care, Basescu a primit, de ziua lui, la Cotroceni, un camion incarcat cu sticle cu vin de Cricova. Pentru atitudinea sa antiromaneasca, de de o violenta fara precedent, autoritatile de la Bucuresti ar trebui sa-l declare pe Grigore Petrenco “personna non grata” interzicandu-i sa mai calce vreodata pe teritoriul Romaniei.

    “Grigore Petrenco s-a născut la data de 17 ianuarie 1980. A aderat la Partidul Comuniştilor din republica Moldova, fiind ales ca prim-secretar al Uniunii Tineretului Comunist din Moldova şi membru al Comitetului Politic Executiv al Comitetului Central al PCRM.
    La alegerile parlamentare din martie 2005, a fost ales ca deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe listele Partidului Comuniştilor. În această calitate, a fost ales ca preşedinte al Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană.
    Din data de 16 aprilie 2007 este reprezentant al Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.
    Împreună cu Irina Vlah, Grigore Petrenco face parte din Biroul executiv al Partidului Stângii Europene ( majoritar comunist ) în care a fost ales la al II-lea congres, la Praga, în 24 noiembrie 2007.
    În 2007, Grigore Petrenco si-a pus in cap sa distruga statul roman, contribuind la înfiinţarea “Comunităţi moldoveneşti din România” rezervată cetatenilor romani născuţi pe teritoriul Republicii Moldova, declaraţi ca ” naţionalitate” diferită de cea românească. Cunoscând legea română şi bazându-se pe faptul că în România, cuvintele “naţionalitate” şi “cetăţenie” înseamnă două lucruri diferite, Grigore Petrencà se aştepta ca autorităţile româneşti să reacţioneze interzicând-o, ceeace s-a şi produs prin decizia tribunalului din Paşcani (dosarul nr. 4094/866/2007).
    Odata această decizie publicată, Grigore Petrenco, bazându-se pe faptul că în Europa ( şi în dreptul internaţional ), cuvântul “naţionalitate” înseamnă “cetăţenie”, a început o campanie politică şi de presă, extrem de violenta, prin care acuză România că nu le recunoaste moldovenilor din Romania ( sau persoanelor originare din Republica Moldova, care au obtinut ulterior cetatenia romana ) dreptul constituţional de a se asocia.
    La data de 26 iunie 2008, Grigore Petrenco a prezentat în faţa Comitetului Miniştrilor de Externe al Uniunii Europene întrebarea nr. 551 relativă la “refuzul autorităţilor româneşti de a recunoaşte dreptul moldovenilor din Romania de a avea o identitate naţională” (documentul nr. 11668): “În ce măsură atitudinea autorităţilor româneşti este conformă cu normele Consiliului Europei, şi ce dispoziţii va lua Consiliul Miniştrilor pentru a preveni violarea dreptului moldovenilor din România de a avea o identitate naţională proprie şi pentru a pune capăt acestui viol ?”.

    Mai este ceva de declarat?

  3. ZOE, fii barbata ! July 17, 2011 at 2:43 pm #

    @Victor Ponta,
    Esti super tare si charmant în acelasi timp si mai ales ai un talent deosebit de scriitor !
    Eu stiu o alta “inima de leu” care dadea un regat pentru un elicopter.
    Parca se zice ca istoria se repeta, nu-i asa ?! Ramâne sa vedem cu ce periodicitate.
    Sa fii iubit si nu uita : nu mor caii când vor câinii !

    • Jr. July 19, 2011 at 3:57 pm #

      : “Nu mor caii când vor câinii”! Nichita Stănescu.

  4. alex July 17, 2011 at 2:50 pm #

    Justitia trebuie sa fie dupa model american. Parca judecatorii sunt alesi prin vot de poporul dintr-o comunitate locala.

    Oamenii din domeniul justitiei pot fi alesi anual si platiti direct de cetateni. Este privatizarea justitiei . Acum dragul nostru stat mafiot colecteaza banii si ii imparte el sub forma de salarii cui vrea el. Mai bine ca fiecare oras sa poata sa-si aleaga si sa-si plateasca judecatorii lui. Aceasta solutie ne va scapa de morari si tzulushi. Nu mi se pare o masura de dreapta sau de stanga. Impartirea asta ideologica e o prostie, un cretinism istoric. Valoarea suprema in societate trebuie sa fie munca. Daca nu muncesti , esti sarac. Trebuie sa fim nemti.
    Nu inteleg de ce statul trebuie sa se bage el ca intermediar in toate chestiunile. Tot timpul statul va fi furat pentru ca politicienii nu sunt angajati ca intr-o companie unde daca gresesti esti concediat. Statul trebuie sa fie condus de manageri, nu de politruci.

  5. murfy July 17, 2011 at 3:31 pm #

    Morar – macina in malaxorul DNA tot ce baseste T.B. daca nu stiati Poanta , fiinca nu-l ponteaza d-nul Ponta ci fosta cucuvea blonda a Cotroceniului – fata desteapta din energie – plina de energie .
    Morar macina-n gol toate cazurile oferite – cerute de supremul hahaitor si partidul sau de oameni *destepti si curati* – precum se vede cu ochiul liber.
    In afara de ura ,venin , aroganta , incultura , uneltire , neprofesionalism, amenintari
    si presiuni de tot felul, unele portocalii in mina PUTERII politice actuale – ce statut
    *democratic* imbraca acesti servitori ai sistemului actual de praduire si nenorocire
    a tarii. Cite RADIOGRAFII mai trebuie facute – cu ce folos ? .
    Pun la tot felul de timpenii * reformiste* – idei toxice clocite in laboratoarele
    cotroceniului

    • Ioana Bucataru July 18, 2011 at 10:18 am #

      Ai facut o apreciere corect si la obiect . Ce bine ar fii sa ne desteptam si sa nu ne mai lasam calcati in picioare de praduitorii tarii.

  6. Marioara Teodorescu July 17, 2011 at 6:00 pm #

    Aveti dreptate,trebuia gasit un tap ispasitor pt a iesi din aceasta magarie .A fost o perdea de fum pt prostit prosti.Ei chiar ,cred ca noi nu stim cine e in spatele acestor diversiuni.E clar ,UDMR ul a suparat pe Basescu .Domnul Morar ca un om credincios,a iesit sa arate pisica,care binenteles trebuia sa cada in picioare .Sa speram ca scapam mai repede de Morar,asta in functie si de UDMR ,care ar trebui sa iasa odata de la guvernare si sa faca o majoritate cu USL ul.Domnule Ponta,lumea s-a saturat de acest guvern,de viata grea pe care o duce si concedierele care nu se mai termina.Ar fi cel mai bine , cum ati spus cand ati fost la Cotroceni,alegeri anticipate in toamna.Va urez succes in activitatea dvs .

  7. Alexa July 17, 2011 at 6:19 pm #

    Domnule P.,

    (daca vrei sa vezi de la ce vine P.(ghici?) poti da un ochi pe email)

    Din cate stiu eu n-au voie sa te urmareasca doar pt. ca esti din opozitie, deci de la partidul concurent, cum s-ar spune.
    Numai daca prezinti pericol pt. siguranta nationala.

    Deci domnule P., esti un terorist de vacanta!

    1. ma terorizezi cu bloguri politice in vacanta, acuma era momentul ca din 5 bloguri unul sa fie macar cu iz mai personal, sa ne povestesti din viata dumitale, cum ai promis

    2. si ma terorizezi din nou ,te citez: “(banuiesc ca DNA, ascultandu-mi telefonul si citindu-mi emailul, are in sarcina sa si supravegherea blogului meu, eventual a celor care adauga comentarii”
    pai cum frantz, stiu ca a zis o deputata psd la realitatea ca toti parlamentarii si-au dat acordul scris sa fie urmariti in interesul natiunii, inclusiv dumneata banuiesc

    dar biata de mine, domnule P. eu nu mi-am dat nici un acord, deci ar fi ilegal sa ma urmareasca pe mine sau pe alti comentatori, din moment ce nu fac decat sa-ti scriu dumitale,

    Bun deci am lamurit cu asta

    In al doilea rand domnule P. ma suprprinzi placut. Dumneata ai citit Vrajitorul din Oz?sau ai vazut filmul?

  8. Razvan July 17, 2011 at 6:54 pm #

    Da, maghiarii trebuie sa faca parte din economia acestei tari, in ideea in care ei vor renunta la lupta zadarnica pentru autonomie. Este clar ca in acest moment ei au o foarte mare influenta in ceea ce priveste conducerea administrativa a acestei tari. Mi se pare corect sa fie integrati in societate, ca si tiganii de altfel. Trebuie stiut insa ca maghiarii din Romania nu mai sunt maghiari, ci sunt cetateni romani cu idei poluate de catre un trecut zbuciumat. Este de inteles desigur, deoarece ei ca si tiganii au fost persecutati si privati de anumite drepturi si acum cand au un cuvant de spus este normal sa incerce sa profite, sa obtina acea autonomie…insa faptul ca vorbesc limba maghiara nu inseamna ca sunt maghiari/unguri. Acea gena in 2011 deja nu mai exista. In acest moment vorbim de cetateni romani, acest lucru sa fie clar. Faptul ca Ungaria le acorda cetatenie este doar o strategie politica, daca erau interesati in aceasta minoritate cum se numesc ei, si daca ar fi vrut sa isi dezvolte intr-un fel sau altul economia pe spatele lor, le-ar fi oferit locuri de munca si locuinte. Insa este clar ca in acest moment Romania este un teritoriu de “joaca” politica pentru mai multe tari, nimic nou aici. Basescu este probabil cel mai corupt presedinte care l-a avut aceasta tara vreodata, fiind dispus sa vanda tara pe bucati si sa puna populatia in lanturi, si poate chiar sa retrocedeze Ungariei teritoriul mult dorit si bogat in resurse naturale. Nu pot spune din pacate ca sunt de acord cu strategia USL in acest moment , de a arunca cu noroi pe unde se poate..asa ceva nu se face. Oamenii politici adevarati isi tin cuvintele pentru ei si actioneaza, ceea ce exista intre voi si Basescu este doar o cearta intre copii de gradinita, sunt curios ce parere are domnul Iliescu, care in acest moment inca poate fi considerat adevaratul om politic al acestei tari. Sunt multe de spus…dar poate in alta zi. La revedere!

  9. murfy July 17, 2011 at 7:10 pm #

    Scuze * unelte* in loc de unele. Pun la * cale *- din cauza ploii generale in 5 reprize.
    Comentariu neterminat……….

  10. Nicoara Ovidiu July 17, 2011 at 8:15 pm #

    Domnule Ponta…si din vacanta faceti “presiuni politice”…vai, vai vai! am aflat in sfarsit cine sunt dusmanii democratiei din tarisoara noastra…si cand ne gandim ca Morar inima de…nu mai spun ce mai are o tinicheluta mare de tot…chestia cu cel arestat de el pe degeaba…mare profesionist!

  11. Bibliotecaru July 17, 2011 at 10:36 pm #

    @ Victor Ponta

    Domnule Ponta,
    Am apreciat foarte mult decizia dumneavoastră, comunicată la emisiunea doamnei Dragotescu, de a deveni un alt tip de politician decât cei pe care România îi are în acest moment în zona prezidenţială şi guvernamentală…

    Poate că treptat, Victor Ponta de astăzi va redeveni Victor Ponta “de la tineret”, cel care era în stare să lupte, de unul singur împotriva tuturor, pentru apărarea unui principiu în care credea.

    Prin această poziţie a încolţit un vârf de speranţă. Sper să nu fie vorba despre o declaraţie, ci de o decizie. Abia aştept politica elegantă, “cu ştaif şi papion”, a României.

  12. balbeck July 17, 2011 at 10:54 pm #

    Eu ma simt cel mai vizat,Uraaaaa1 Ma urmareste Morar.haha

  13. exasperat July 18, 2011 at 12:47 am #

    Victor Ponta,

    Sarea şi piperul unui blog îs comunicarea, relaţionarea autor-vizitatori. Dacă vă doriţi să postaţi en-gros doar spre deliciul lui Morar şi Blejnar…fiţi pe pace.

    Petruţ – Târgovişte

  14. balbeck July 18, 2011 at 4:25 am #

    Magistratii nu vor fi niciodata de acord sa fie votati de popor.Dar vor sa fie platiti de popor.Ei prefera nepotismul,smecherie.Se voteaza in functie de interese.In Csm au ajuns niste oameni care nu au treaba cu justitia,ci mai degraba cu bautura.Unul din ei este chiar seful CSM-ului, Dumbrava.Un judecator,*Mircea Aron,(si el poate fi acuzat de nepotism)care si el a condamnat-o eronat pe Viorica Visan,este si in ICCJ,este si in csm.Cum o fi posibil sa fie si colo si colo,nu stiu.

  15. balbeck July 18, 2011 at 4:41 am #

    Cine a ordonat ca politistii de frontiera sa fie adusi cu elicoperele si cu autobuzele la Bucuresti?A parut a fi executie publica.Judecatorii i-au arestat din prima clipa,fara sa mai asculte pledoariile avocatilor.Cat a costat operatiunea?Cine a platit?Acum toti sunt liberi…2 oameni au murit totusi.Sotul unei politiste anchetate a facut infarct si a murit,un politist de frontiera care a fost retinut s-a sinucis.
    Cate dosare DNA s-au finalizat?Ce rol are dna?E instrument politic?E instrument de tortura ?Stiu de cine a fost creat,dar nu zic,,,
    Morar sa t

  16. balbeck July 18, 2011 at 4:57 am #

    Marius Petcu(marele sindicalist) nu a fost arestat din prima,pentru luare de mita.Judecatoarea Anca Alexandrescu nu a considerat ca e pericol social.Ar fi luat mita 40.000 euro.Un fost sef de la Anaf a fost arestat de Anca Alexandrescu pentru doar trafic de influenta.Asta a fost pericol social.
    Motivul e simplu:sotul judecatoarei(Bucsaru) e prieten cu Marius Petcu.
    PS: MariusPetcu a fost arestat totusi, la recurs si a stat vreo 3 luni.
    Consider ca Anca Alexandrescu a procedat corect(lasand la o parte faptul ca sotul judecatoarei si Marius Petcu sunt buni prieteni),pentru ca nu l-a arestat pe Marius Petcu,dar nu a mai procedat corect cand l-a arestat pe fostul sef ANAF.

  17. ZOE, fii barbata ! July 18, 2011 at 9:25 am #

    @Victor Ponta,
    Cum ma faci tu sa” vrei, nu vrei, bea Grigore aghiazma” ! Eu pe Dragoteasca nu o suport si nici “Realitatea” nu o prea înghit în general, dar aseara a trebuit sa ma uit ca era Ponta invitat. Cum îsi fac astia rating pe spinarea oamenilor iubiti de public !
    M-am mirat sa te vad, crezând ca esti în vacanta si stai linistit sa-ti încarci bateriile si sa se mai bucure si familia de tine, ca mâine /poimâine o sa-ti zica copiii, nenea !
    Greu tribut trebuie sa mai plateasca omul pentru o pasiune – banuiesc ca faci politica din pasiune- altfel sincer, nu vad rostul sa-ti sacrifici libertatea de a face ce vrei si linistea pentru a strabate hatisurile politichiei. Eu asa te vad, oare ma însel ?!

  18. ZOE, fii barbata ! July 18, 2011 at 11:54 am #

    Hopaaa ! Au gasit pe “acarul Paun” în povestea cu focoasele !
    Cica mecanicul trenului cu focoase a oprit la Stanesti – sau cam asa ceva- sa vânda 70 de litri de motorina, spune un post Tv.Probabil ca astuia îi creste motorina în gradina si d’aia are de vânzare ! Tara lui Nimeni în drum !
    Importatnt este ca s-a mai aruncat o sopârla pe piata, sa aiba ce toca poporu si sa mai uite de foame !

  19. gicasandu July 18, 2011 at 1:20 pm #

    Atata timp cat presedintele NUMESTE procurorul sef de la DNA la fel se va intampla,lucru anormal in orice tara democratica(noi suntem?).De aceea cred ca toti magistratii care vor sa ocupe functii de conducere trebuie sa fie ALESI de cei din breasla lor,fara amestecul POLITICULUI! Cum ati propus in programul de guvernare DEPOLITIZAREA functiilor pana la nivel de secretar de stat(sper sa va tineti de cuvant) faceti si propunerea asta,altfel vor aparea alti ,,morari”…,,kovesi”etc! Faceti ceva,domnule Ponta,sa mai apucam si noi,astia mai ,,copti”,sa traim intr-o tara normala! Cred ca sunteti de acord cu mine,ca azi,,,tara lui basescu”,numai normala nu e !

  20. Marcus July 18, 2011 at 4:47 pm #

    Revolutionarii lu’ peste au primit ce-au meritat!

    Bre, sincer sa fiu, ma rad de ma pipi pe mine cand vad patimile revolutionarilor romani in aceste zile, revolutionari care au fost petec pe izmana la fundu’ basescului, atat la prezidentiale, cat mai ales acum, cand abuziv fac trotuaru’ in fata la Cotrceni, pe prioada nedeterminata si cu avizele necesare, cu scopul de a impiedica orice alta categorie sociala sa-si arate nemultumirea fata de chiombila, chiar acasa la el, sau sa nu care cumva Doamne Feri!, sa se mai gaseasca unii care sa-l strige pe nume, “javra ordinara”, si sa-si intaresca strigaturile prin gestul de a-si arunca caschetele pe aleile cotroceniste.
    Ei, bine, cand vad acesti contestatari vehementi ai D-lui Iliescu, revolutionari care nici pana acum nu este clar ce faceau cu televizoarele color luate din sediiile PCR, in carca, la momentul decembrie ’89, si care beneficiaza la greu de legi date pe vremea contestatului, dar mai ales cand vad sustinerea lor totala fata de derbedeul care in primele zile ale pseudokineghetikos-ul din perioada respectiva, pompos intitulat “revolutie”, a stat ascuns intr-un birou conspirativ al Securitatii Romane, din cladirea Navlomarului, sa vada cum cade la zar treaba cu “jos Ceausescu”, nu pot decat sa ma tavalesc de ras pe jos la tratamentul pe care li-l aplica chiombu cu mana cu care se sterge la fund (aici l-am numit pe boc).
    Acesti tipi, pe care daca ii iei bine la scuturat, ramai cu un procent mai mic decat cresterea economica a bocului, in ceea ce priveste contributia lor reala la inlocuirea plumbuitului de la Targoviste, si-au luat-o si si-o iau in bot de, vai mama lor, pe modelul “Petre esti cel mai tare” sau “Lavinia, mergi la produs pe centura politicii romanesti”, de la individul care “no mama, no papa”, atunci cand vine vorba de interesul lui personal.
    Pe cine dracu cred ei ca impresioneaza pozand in Lenin clonat in Che Guevara si amenintand in dreapta si-n stanga cu puterea lor revolutionara, numai bunica din groapa s-ar putea sa inteleaga.
    Cert este ca le-a tras-o chiombu de nu s-au vazut drept multumire pentru obedienta cu care l-au sters la popou, i-au pupat varful imineilor in campanie, si-i apara cu pretul vietii lor reduta cotrocenista.
    Hai la lupta cea mare, bre, revolutionarii lu’ peste prajit, da’ da Doamne sa nu dam peste basescu deoarece asta ne ia si zaharul din ceai.

  21. Radu Alexandru Vasilescu July 18, 2011 at 9:02 pm #

    In ceea ce priveste sistemul de justitie din Romania cred ca ar fi timpul sa acceptam realitatea faptului ca acesta este iremediabil compromis si este nereformabil cu oamenii din sistem indiferent de vointa politica.
    Spun acest lucru pentru ca doar pentru politicienii romani, la nivelul declaratiilor publice, sistemul de justitie din Romania nu este format din rude, prieteni, prieteni ai unor rude, colegi de facultate samd.
    La nivelul perceptiei opiniei publice si – lucru grav – la nivelul realitati,i acest lucru este perfect valabil. Desigur sunt destui care inca viseaza la aplicarea legii scotand din calcul factorul uman cand acesta prevaleaza intotdeauna si cu atat mai mult intr-un stat ca Romania ce nu a cunoscut in intreaga ei istorie un regim democratic si autentic fundamentat pe alegeri libere si corecte – repet si corecte.

    Opinia mea este ca nu Morar este problema ci intregul sistem iar a avea impresia ca scapand de doi sau trei reprezentanti ai varfurilor putreziciunii vom remedia sistemul este doar o idee naiva sau in cel mai bun caz un mesaj politic abil si menit ca la schimbarea puterii politice sistemul sa poata fi preluat in buna ordine de catre noii conducatori.

    Personal consider ca si daca ar exista vointa politica pentru a reorganiza sistemul judiciar roman, vointa ce nu poate exista datorita aceloras rude, prieteni, colegi etc. dintre care unii sigur ar intampina dificultati ce ar necesita o rezolvare nu-i asa …, ei bine chiar in conditiile in care maine conducerea Romaniei ar fi asigurata de oameni 100% corecti si neinfluentabili, schimbarea radicala in bine a sistemului nu ar fi posibila datorita rezistentei vastei majoritati a oamenilor ce il compun.

    Cred ca in aceste conditii ar fi poate necesara recunoasterea esecului sistemic al statului de drept in Romania si o schimbare fundamentala de atitudine si management, prin care inteleg anularea constantelor motive de santaj si mentinere in sah a multor indivizi din sistem, ce altfel ar performa, prin oferirea unei amnistii generale eliberandu-i astfel de orice “scheleti din dulap” – pot anticipa reactia populara la o asemenea masura insa cred ca ne confruntam cu o alegere serioasa intre repornirea sistemului pe baze oneste si fara “datorii de platit” si mentinerea acestuia concomitenta cu mentinerea lamentarilor la adresa lui – iar in alta ordine de idei prin schimbarea intregii suprastructuri a sistemului cu oameni cu experienta adusi din state partenere – spre ex. judecatori federali americani retrasi din activitate – prin acorduri bilaterale pentru a putea astfel garanta suprimarea redezvoltarii vechilor legaturi – ce fac parte mai curand din mafia institutionalizata – care au adus justitia acolo unde este.

    Am convingerea ca in materie de impiedicare a dezvoltarii unor noi Morari in viitor, Romania nu are decat optiunea repornirii sistemului cu sacrificarea intereselor celor nedreptatiti de el pana in prezent – care oricum nu isi vor putea gasii dreptatea daca starea actuala de fapte continua – si cu garantarea pe termen mediu – doua trei decenii – a dezvoltarii corecte a intregului aparat de justitie prin aducerea varfurilor acestuia – ma refer la judecatorii ICCJ, la membrii CSM si la procurorii din Parchetul General – dintr-un mediu extern atat Romaniei cat si structurilor de crima organizata cu ramificatii politice din Romania.

  22. justitiaru July 19, 2011 at 12:40 am #

    D-le Ponta
    Daca veti inghiti “galusca” privind inchiderea cazului fraudarii la vedere a votuilui legii pensiilor toti vor intelege:
    1)Ca USL nu are forta si abilitatea de a apara normele democratice elementare.
    2)Ca s-a dat o “unda verde” pentru orice fraudari viitoare.
    Toate acestea sunt consecinta directa a incapacitatii opozitiei de a impune (prin presiuni interne si internationale) o ancheta serioasa privind corectitudinea alegerilor prezidentiale.
    Cu asemenea premize ce rost mai au viitoarele alegeri? Vor fi o simpla farsa.!

  23. justitiaru July 19, 2011 at 1:16 am #

    D-le Pont
    1)Festivismul “ante facto” l-a ingropat pe d-l Geoana in alegerile prezidentiale. Nu repetati aceleasi greseli.
    2) Fiti realist, numai impotrivirea UDMR la masurile de reorganizare teritoriala si la votul prin corespondenta a oferit un mic timp de respiro pentru opozitie.Cum il folositi insa?
    Daca UDMR ajunge la “pace “cu TB pe aceste probleme(si altele),organizatiile USL din teritoriu vor fi facute “praf” inaintea alegerilor, votul prin corespondenta va fi masluit in stil mare si alegerile sunt compromise pentru USL din start.

  24. balbeck July 19, 2011 at 7:58 am #

    Ar trebui sa se elimine si nepotismul din justitie.
    Am inteles ca Roberta Anastase are NUP pentru fraudarea votului pe legea pensiilor.Justitia ca imagine e zero.

  25. Jr. July 19, 2011 at 7:59 am #

    Am fost pe fază când Daniel Morar bătea şeaua să priceapă iapa la televiziunile mogulilor. Las deoparte “opera de trei parale” ale procurorului şef DNA şi voi încerca o radiografiere a omului Daniel Morar.
    Eu cred că acest caracter a fost căutat în delung deoarece i se cerea şi un minim de calităţi:
    -mai întâi trebue să fie un supus nativ, un fel de slugoi care moare pentru interesul stăpânului său;
    -apoi,să fie un patologic spirit de parvenitism, un oportunist gata de orice sacrificiu;
    – evident, să aibă o brumă de cultură şi ceva rezultate profesionale;
    -să execute ordinile, nu să le discute; să recunoască legile valabile sunt numai cele agreate de stăpân, şi se aplică, normal, cum vrea el.
    -să poată trece cu uşurinţă peste acte imorale şi să nu creadă în Dumnezeu.
    Emil Boc a căutat un asfel de om şi l-a găsit în persoana lui Daniel Morar. Omul acesta s-a conformat ordinelor preşedintelui Băsescu, chiar şi împotriva propriei sale conştiinţe.
    Daniel Morar se opinteşte ca să poată vorbi şi suflă ca mocăniţa în pantă de peste 7%. Stresat a rămas numai piele şi os, motiv pentru care în subconştient se întreabă în fiecare zi dacă mai apucă ziua eliberării.
    Problema care se pune e cum se va descurca când va fi întrebat de toate abuzurile făcute pe seama unor oameni nevinovaţi care şi-au distrus cariere, au pierdut sănătatea, averea, poziţia în societate?!
    Îmi pare rău să o spun, dar, eu cred că D. Morar are un final nefericit.

  26. Marcus July 19, 2011 at 11:47 am #

    Viata Bate Bancu’

    Un banc vechi, de-o seama cu linia ferata transiberiana, are ca subiect si poanta faptul ca, mecanicii de pe locomotivele trenurilor care circulau pe aceasta linie magistrala, aveau prostul obicei sa opreasca trenul, spre totalul disconfort si nedumerire a pasagerrilor, in plin camp inghetat siberian, unde schimbau locomotiva pe votca.
    Asta se intampla in bancurile rusesti acum mai bine de o suta si ceva de ani. La noi, insa, in tara in care basescu este imparat si in care nu mai exista nicio forma de teama, ca de respect nici nu poate fi vorba, fata de lege sau de institutiile unui stat aflat in plin proces de disolutie, iata ca bancul iese din imaginar, si se materializeaza sub forma unui marfar incarcat, printre altele, cu munitie si armament, franat si oprit de catre mecanicul locomotivei exact unde “a vrut” muschii lui, pentru a putea sa-si vanda motorina de praduiala in cantitate de 70 l amicilor amatori de chilipiruri. Si pentru ca scenariul sa capete si iz mioritic, in ast timp, “jandarii” care trebuiau sa pazeasca pretioasa incarcatura, au pus-o de-un tintar si o vizionare teve, asa ca hotii de fier vechi au putut opera in voie, drept pentru care, de tampiti, au dat cu zula si au carat ca prostii patru lazi continand oarece focoase, total inutilizabile pentru ei, motiv pentru care s-au si debarasat de ele, aruncandu-le intr-o fantana.
    Dar in tara al carei presedinte este specialist in disparitii abracadabrante de flota comerciala, nu asta-i de mirare, ci faptul ca in loc de motorina furata, mecanicul nu a vandut trenul cu tot cu “jandari”.
    Si asta nu e totul!
    Ca sa fim cat mai convingatori in fata europenilor si sa inlaturam o data pentru totdeauna anatema pusa pe Justitia romana, iata ca procurorii Codrutei o comit, by the book, si o scot mai alba decat la Nufaru’ pe curveta de Anastase, care in vazul unei lumi intregi a furat ca-n codru, falsificand la buna vedere si fara niciun fel de jena sau culoare rosie in obraji, rezultatul unui vot pentru o lege organica.
    Cat de mult i-o fi impresionat pe occidentali, NUP-ul dat de procurorii Inaltimii Sale Kovesi in acest caz, nu am de unde sa stiu, stiu insa ca pe judecatorii si pe procurorii care-i instrumentau procesele lui Stalin, daca ar mai fi trait astazi, i-ar fi bagat in pamant de invidie fata de profesionalismul oamenilor legii din Romania basista.
    Aceasta spalare nerusinata a matrapazlacurilor savarsite de curvet de la inalta tribuna a Parlamentului Romaniei nu a venit singura ci, pentru a-i intari valoarea, a fost insotita de stirea ca dupa un an si patru luni de stat la zdup, fara niciun mandat sau temei legal, senatorul Catalin Voicu a fost pus in sfarsit in libertate.
    Mai curat, murdar de atat nici ca se poate, coane Traienica!
    Pai tu cu astia, vrei coane Basescule, sa facem frumos la Bruxelles si sa-i convingem ca suntem buni de Schengen?
    Fii, bre, serios si tine aproape de Somalia ca de UE ai reusit, prin magariile pe care le-ai comis zi de zi, mai bine de aproape sase ani de zile, sa convingi ca n-avem fata.
    Eu iti recomand sa montezi dracului cat mai repede scutul ala antiracheta ca daca ajunge la americani vestea despre modul in care dispar focoasele in Romania, te-ai lins pe bot si de gaselnita asta. Ca doar n-or fi americanii asa de tampiti, incat sa-si permita sa li se schimbe focoasele de la rachete pe tuica de prune sau si mai rau pe palinka sau tescovina.

  27. alex July 19, 2011 at 12:56 pm #

    Sorry pentru offtopic
    Astia de la pdl vor sa mareasca pensiile de la anul! Cred ei ca ii mai imprumuta cineva ? Insa ce ma deranjeaza si la politicianul roman e ca atunci cand vorbeste de pensionari vorbeste de parca ar da pensiile din buzunarul lui. Nu. Pensiile sunt o suma de bani depusa in fiecare an pe care statul trebuie dupa 40 de ani sa dea exact suma depusa plus dobanda. Asa e corect. E o suma fixa care ar trebuie sa fie data toata deodata la pensionare. Poate mori dupa un an sau dupa 30. Si mai bine, stii suma, o imparti la 20 ani de viata (80de ani e speranta de viata) si o primesti de la stat. Daca ai depasit limita de 20 de ani, nu ar mai trebui sa primesti bani pentru ca ti-ai consumat banii depusi. Dar asta nu se intampla in realitate si de asta sistemul de pensii e in faliment.

    Mai bine omul si-ar depune banii cum stie (la fonduri de pensii private sau la banca). S-ar putea spune ca fondurile de pensii private au dat faliment datorita crizei din 2008. Solutia : nu pune toate ouale intr-un singur cos. Depune banii la 100 de fonduri, banci etc , cate putini bani la fiecare si din diferite zone ale lumii (nu da fiecare fond de pe glob faliment in acelasi timp). Consider ca pensiile nu au legatura cu stanga sau dreapta, cu statul social sau altceva. Sunt doar bani depusi intr-un fel de cont pe parcursul vietii si care trebuie primiti dupa pensionare. Romanul trebuie sa invete sa fie capitalist. Sa invatam de la englezi si americani.

  28. balbeck July 19, 2011 at 1:48 pm #

    bravo,domnule Ponta.I-ati zis-o bine lui Morar.O merita.

  29. Socrate July 19, 2011 at 1:54 pm #

    Domnule Presedinte,
    Justitiaru are dreptate. Trebuie sa faceti ceva.
    Ce ar trebui sa faca opozitia, dupa parerea mea :
    1. Plangere penala impotriva procurorilor care au instrumentat cazul Anastase ( neglijarea probelor video )
    2. Sesizarea CSM-ului
    3. Scrisoare catre presedintele TB
    4. Prezentarea cazului, cu imagini, in plenul Parlamentului European
    5. Sesizarea Comisiei pentru justitie a UE ( acea care tot lauda DNA-ul si ne monitorizeaza pe justitie )
    6. Prezentarea cazului la Presedentia UE.
    7. Crearea unei baze de date pentru cei ce fac politie si justitie politica
    8. altele
    Sa vedem ce veti face.

  30. balbeck July 19, 2011 at 2:03 pm #

    Dar Kovesi asta ce mai cauta in functia aia?A dat stenograme despre Vantu presei portocalii,a intervenit cand a rugat-o tatal ei pentru Atlassib…intr-o tara normala era demisa si anchetata.E foarte grav ce a facut.
    Morar e criminal,trebuie sa raspunda candva.Au murit oameni din cauza lui.
    Procurorul Marius Iacob,ce mai cauta acolo?Dosarul revolutiei l-a distrus,l-a avut pe mana,pe Elodia nu a gasit-o,a bagat-o dupa gratii pe asistenta Florentina Carstea.Multi din cei ce sunt in magistratura nu au ce sa caute in magistratura.Pentru ce sunt platiti?Pentru incompetenta?S-au umflat,au acumulat averi nemeritate.

  31. ova July 19, 2011 at 2:41 pm #

    Dl Ponta, nu vreti sa ne aratati 3 politicieni romani care nu sunt patati la capitolul autobiografie ?
    Nu cred ca veti gasii pe cineva.
    Conditia necesara pt politicianul roman este sa aiba un dosar cat mai incarcat, ca sa poate fi santajat. Conditia suficienta este sa aiba cati mai multi bani de dat la partid. Si astfel se intrunesc conditiile necesara si suficienta ca un cetatean roman sa ajunga in parlamentul Romaniei.
    Ca dl Borbely este cercetat de DNA e un lucru bun, chiar foarte bun mult mai multi ministrii si parlamentari ar trebuii cercetati de DNA, iar dna Atanasiuar trebuii chiar bagata la bulau pt legea pensiilor (dar asta nu se va intampla veci, nici chiar daca USL-ul ar ajunge la conducerea Romaniei).

  32. rodica July 19, 2011 at 3:48 pm #

    Dle Ponta , ma bucura decizia pe care a-ti luat-o de a nu mai raspunde in aceeasi nota ca pdleii.Sunteti peste ei. Nu coborati ! Nu stiu in ce relatii sunteti cu Mitrea , dar cred ca el impreuna cu A.Teodorescu v-ar ajuta in campanie .Sova e bun de ministru , Mitrea e bun de carca . Ar fi bun ca presedinte la Bucuresti . Ce parere aveti ? Astept raspuns (Luati ex de la dl Nastase care raspunde )

  33. Mircea July 19, 2011 at 8:13 pm #

    D-le Ponta,
    Incep sa ma indoiesc de dorinta/capacitatea dvs.si a USL-ului in ansamblul sau,de a realiza ceva concret/real/eficient ,pentru a schimba acest regim criminal. Doar cu declaratii in mass-media,pe blog, despre gravele abateri ale guvernarii portocalii,fara coerenta/consecventa in actiuni la nivel national,international,de a condamna actiunile ilegale ale lichelelor portocalizate, nu se va stopa dementa acestora.
    Am ramas, de asemenea, perplex,auzindu-va pe dvs.ditamai procurorul,ca pentru furtul la Legea pensiilor din Parlament,pe Roberta Anastase,presedinta (de rusine) a Camerei Deputatilor,nu ati fi arestat-o,ci doar ati fi demis-o ?! Pai ce pericol social mai mare poate fi,decat ca, prin furtul sau, a influentat viata a milioane de oameni ? E pericol doar daca ii omori efectiv ? Ciudata conceptie.
    Daca nu reusiti in aceasta toamna, sa schimbati puterea acestor guvernanti incompetenti/nesimtiti,la anul nu veti mai avea nici o sansa.
    Actionati,actionati,actionati !

    • justitiaru July 22, 2011 at 12:08 am #

      D-le Ponta
      Subscriu 100% la mesajul lui @Mircea si subliniez odata in plus :
      ganditi si actionati in tempo marit.
      Trebuie sa generati un adevarat forcing organizatoric si mediatic care sa puna puterea in defensiva permanenta si care sa lase impresia ca USL este o forta poilitica net superioara. Nu aceasta este actualmente impresia.Oamenii merg numai dupa cei cu adevarat puternici.Actionati ca F. C Barcelona care monopolizeaza mingea si adversarii intra in depresie si apoi in degringolada pierzand de regula fara drept de apel.
      Organizare, determinare,mediatizare !

  34. Alexa July 20, 2011 at 12:40 am #

    Domnule Ponta!

    2 vesti bune si una rea SI O VESTE NEUTRA

    1. http://www.mediafax.ro/sport/echipa-feminina-de-spada-a-romaniei-campioana-europeana-8507748/Echipa feminină de spadă a României, formată din Simona Alexandru, Ana Maria Brânză, Anca Măroiu şi Loredana Iordăchioiu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de scrimă

    super!uraaa pt Romania si pt. fetele spadasine, ati zis ca va pasioneaza sportul, domnule Ponta!

    2. http://www.mediafax.ro/economic/china-town-a-inaugurat-un-complex-comercial-cu-1-240-magazine-boc-va-fi-un-punct-de-atractie-turistica-pentru-romani-si-straini-8506704/

    În etapa a doua a proiectului, care ar putea începe anul viitor, vor fi construite 300 de case tradiţionale chinezeşti.

    Si asta e super, dvs. stiti ce bine arata casele traditionale chinezesti?
    Dar bineinteles le va lipsi mediul lor autentic, sa deschizi geamul si sa vezii muntii aia care iti taie rasuflarea.

    Poate sa le faca cu lac si padure altfel n-au nici un farmec.
    uite niste link catre niste poze cu case chinezesti misto

    http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.molon.de/galleries/China/Shanghai/YuYuan/images01/05%2520Ancient%2520Chinese%2520house%2520on%2520pond%2520and%2520bridge.jpg&imgrefurl=http://forum.nationstates.net/viewtopic.php%3Ff%3D5%26t%3D56660&usg=___uZ_oxoOb5lroTwael45ItWzywU=&h=484&w=617&sz=130&hl=ro&start=4&zoom=1&tbnid=EMNnakYqKSUZpM:&tbnh=107&tbnw=136&ei=ZvYlTqTiEouq-gaQ2ImFDA&prev=/search%3Fq%3Dtraditional%2Bchinese%2Bhouse%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26rlz%3D1W1GGLL_en%26biw%3D1024%26bih%3D686%26tbm%3Disch&
    um=1&itbs=1

    si inca una
    http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.doingbusinessinchina.net/Shanghai-2006/blog/wp-content/uploads/2006/05/Yu%2520Yuan%2520Garden%25201.JPG&imgrefurl=http://www.doingbusinessinchina.net/Shanghai-2006/blog/%3Fcat%3D6&usg=__PN-JKNQyy4dvtfHEGl1175xmtt8=&h=1728&w=2304&sz=754&hl=ro&start=0&zoom=1&tbnid=6EC4Bh_-nsnQcM:&tbnh=131&tbnw=168&ei=4PElTveGJIed-wa-uLTPCw&prev=/search%3Fq%3Dtraditional%2Bchinese%2Bhouse%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26rlz%3D1W1GGLL_en%26biw%3D1024%26bih%3D686%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=322&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=136&ty=79

    ASA DECI, VAD CA SUNT LUNGI LINKURILE ASTEA DAR SUNT FUNCTIONALE.

    Si dupa atatea lucruri bune uite si o mica …zi-i tu ce e

    Blejnar: M-am saturat de aberatiile lui Ponta. Il dau in judecata! .
    http://www.ziare.com/sorin-blejnar/anaf/blejnar-m-am-saturat-de-aberatiile-lui-ponta-il-dau-in-judecata-1108789

    Tocmai bine o sa se termine si procesul cand castigati voi alegerile !
    ca stii cat dureaza un proces de-asta.

    EI SI-ACUM si veste de weekend, in avans

    inteleg ca vei concura in weekend la Sinaia, la Campionatul National de Viteza, unde mai este concurent si primarul Sinaiei. Wow!
    Mult noroc , Ponta!

    Astazi am mers cu autobuzul la Carrefour Militari si autostrada pe unele portiuni avea asfaltul luat si gropi si ne-a zanganit bine, la fiecare groapa.
    Daramite voi, la viteza pe care o sa o aveti, sper sa aveti cum sa zic circuit impecabil.

    Sa ne pui si noua poze, Ponta!pe blogul dumitale!
    Ce Dumnezeu, doar ai macar telefonul, meritam si noi o poza fresh de la campionat de la fatza locului.

    Nu stiu cine e Petrut exasperatul dar a zis bine :

    exasperat July 18, 2011 at 12:47 am #

    Victor Ponta,

    Sarea şi piperul unui blog îs comunicarea, relaţionarea autor-vizitatori. Dacă vă doriţi să postaţi en-gros doar spre deliciul lui Morar şi Blejnar…fiţi pe pace.

    Petruţ – Târgovişte
    Reply

  35. Marcus July 20, 2011 at 11:01 am #

    Cum Se Spune Porc Pe Ungureste

  36. Jr. July 20, 2011 at 3:39 pm #

    Victor Ponta, sper că te amuză cum se-ncurcă “animatorii” şi vuvuzelele. Eu sunt sigur că Sebastian Lăzăroiu nu crede în ce spune (dar o spune) şi nici Guşa cu ochelari nu este credibil, dar iubeşte banii. PSD era bun doar atunci când i-a oferit fotoliul de secretar general, plătit corespunzător; acum cârâe precum baltazarul în colivie.
    Spurcăciunile tip Bulakov nu se ruşinează să mănânce mizerii în văzul lumii. Nici nu-şi dau seama măcar ce desărviciu imens fac preşedinţiei şi guvernului când vede lumea ce susţinători au mai rămas. Daţi-i dracului pe toţi la un loc şi ţineţi-vă de programul prezentat ţării de către USL. Poporul e cu voi. SUCCES!

    Citiţi mai mult: Schimbarea la faţă a lui Victor Ponta – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/schimbarea-la-fata-a-lui-ponta-938648.html#ixzz1SeGulZS5
    EVZ.ro

  37. Şam Săn Jur July 21, 2011 at 8:44 am #

    VERSURI HEPATICE

    Ieri, Jon*- tâmpitul, piromanul
    se da pe unde, grandomanul,
    cu un „rapaort”, şi vorbe fără rost;
    avea cravată roşie, ca orice prost.

    Ejaculând pe micul Boc, dementul
    scuipă, şi-apoi îşi linse parlamentul.
    A îndrugat vrute-nevrute cam un ceas
    uitând că tot poporul e în… parastas.

Leave a comment