Mincinosul, minciunile si pagubitii!

22 Dec

Este o melodie a celor de la “Parazitii” care imi vine in cap de cate ori il vad pe Basescu; cred ca melodia se numeste sau, oricum, are refrenul “Minte-ma frumos!“. Este o simpla cerere catre cineva care stii de la inceput ca o sa te minta, dar macar sa faca un minim efort pentru asta, ceva de genul celebrei replici din “Filantropica” lui Caranfil – mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste nimic!

Ma deranjeaza ca in ultimul timp Basescu nici nu se mai oboseste sa ne minta frumos, nu mai varsa lacrimi ca pentru “draga Stolo” , nu mai lupta cu “mogulii” , nu-si mai da demisia in 5 minute, nu-i mai bate obrazul lui Dinu Patriciu si nici nu ne mai da sperante desarte cu tepele pt corupti, eventual pt baietii destepti cu care ii aranja Dna. Udrea intalniri de taina. Ori chiar si el este satul de propriile reprezentatii, ori poate faptul ca ne-a pacalit de atatea ori l-a facut sa creada ca romanii sunt chiar prosti si nu merita prea mare lucru nici macar in acest domeniu!

Numai in ultimele zile am trei exemple de acest tip de “lene a imaginatiei” care l-a cuprins in ultimul an pe cel mai mare mistificator al lumii culturale latine de la Pinocchio incoace:
cazul Schengen. Evident ca Basescu stia cu mult inaintea noastra ca vom avea probleme, nu de la bietul Igas Necuvantatorul, ci de la MAE, SIE sau macar in mod direct de la colegii de Consiliul European – Cancelarul Germaniei si Presedintele Frantei. In loc sa faca ceva concret a preferat sa instige tot felul de lautari zelosi (gen Preda, Traian Ungureanu, Lazaroiu sau Turcan) sa dea vina pe opozitia social democrata din tara sau din Parlamentul European, de parca Merkel sau Sarkozy ar fi cei mai mari iubitori ai stangii! Apoi a iesit cu acuzatiile, gen Ceausescu, cu tarile mari si rele care ne discrimineaza si gata; el nu e de vina, nici Predoiu, nici Internele, asa ca mergem mai departe!

al doilea exemplu – Monica Ridzi. Stiind foarte bine ca PDL o va apara pe doamna care facea concerte si afise pt EBA (daca va uitati la imaginile din acea zi veti vedea ca, langa inculpata, a stat non stop, ca un mesaj foarte clar, tocmai mesagera lui Zeus, Elena), a iesit cu cateva ore inainte cu mesaje patetice pt ca apoi sa ne jigneasca la toti minima inteligenta afirmand cu seninatate ca de vina este cine? Da, bravo, ati ghicit – Opozitia, cea care nu are voturi sa treaca un biet amendament la Buget, dar reuseste sa o apere pe Ridzi! Jenant. Basescu cel de alta data putea mult mai mult, zau.

al treilea urmeaza maine – votul pt CSM. Saptamana trecuta grupurile PSD, PNL si chiar UDMR au vrut sa dea votul formal pentru noii membri ai Consiliului. Impotriva acestei idei normale si care nu se anunta deloc problematica s-a ridicat tocmai grupul PDL, probabil la cererea lui Basescu, nemultumit de faptul ca judecatorii si procurorii nu i-au prea ales pe protejatii Cotroceniului, gata sa fie la fel de cuminti si docili ca si noii membri ai Curtii Constitutionale. Ce face Base? Trimite scrisori catre Ponta si Antonescu, sa fim responsabili sa votam CSM de parca noi suntem presedinti la PDL; iar maine, fac pariu, senatorii lui o sa voteze impotriva validarii pe principiul ca decat un Consiliu care nu e obedient mai bine sa nu mai fie deloc. Scrie in Constitutie, ne cere UE, asteapta toti magistratii din tara, nu conteaza pentru Base, nu mai poate el de asta! Cine e de vina, iar o sa ghiciti – Opozitia, Mogulii, judecatorii, nimic nou!

Schengen, Ridzi, CSM – e clar ca pe Basescu chiar nu-l mai intereseaza faptul ca nimeni nu-i mai baga in seama minciunile lui cusute cu ata orbitor de alba. Dar sunt si alte doua concluzii tragice.

– in primul rand ca Presedintele nostru drag si iubit nu mai crede ca are nevoie de incredere sau respect public; ori isi inchipuie ca banii Dnei. Udrea si furaciunile la vot marca Videanu vor fi suficiente, ori pur si simplu merge pe ideea ca dupa el potopul.

– in al doilea rand toate consecintele negative si costurile acestor atitudini iresponsabile le vom plati noi toti, cei care nu vrem sa-i urmam sfatul si sa emigram din ceea ce se doreste a fi Tara lui Base-Udrea & Co.

Va rog sa luati foarte in serios aceste doua semnale de alarma; ceva trebuie sa facem sa-i oprim!

73 Responses to “Mincinosul, minciunile si pagubitii!”

  1. cmoro December 22, 2010 at 8:39 am #

    Dle Ponta
    Schengen:
    -Acordarea cetateniei romane pentru cetatenii din Rep Moldova in regim de urgenta,fara verificari amanuntite a dosarelor depuse la Consulat pentru obtinerea vizelor ..cu toate ca in 20 de ani cei din Rep Moldova care s-au simtit romani si au indeplinit conditiile necesare au primit deja cetatenie sau vize de lunga sedere in Romania..sunt deja in Romania..
    Granita cu Rep Moldova e securizata tehnic dar nu si la nivelul politicii guvernului Boc.
    -Procentele si statisticile infractionalitatii cetatenilor romani (inclusiv cei de etnie romma ) in tarile membre UE
    Ministrii de interne ai Frantei si Germaniei sunt vocile guvernelor acestor tari dar si ale altor tari care nu privesc cu ochi buni accederea Romaniei in spatiul Schengen ..Ministrii respectivi asigura in tarile lor protectia si siguranta cetatenilor lor si in comunitatile respective.
    Chestiunile cu justitia ,coruptia ,dosarele nerezolvate tine de tratatul de aderare la UE si nu de accedere in spatiul Schengen…Toate de mai sus nu se pot “exporta” in spatiul Schengen..e o “problema interna”care ne mananca pe noi cei din Romania …In schimb exportul de infractionalitate se poate realiza…la fel cei cu vize de Romania,de scurta si lunga sedere ,si evident cei care capata cetatenie romana…
    Dosarul Ritzi…E o problema sterila si minora in raport cu amanarea accederii Romaniei in spatiul Schengen ..la fel si dosarul lui Nastase ..tin de justitie si coruptie ..de Tratatul de aderare la UE….
    CSM…Nu poate dovedi nimeni ca alegerea CSM tine de coruptie ,de disfunctionalitati ale justitiei de vreme ce se respecta legea si Constitutia ..nici o legatura cu accederea in spatiul Schengen …
    Sensibilitatile Frantei si Germaniei :securizarea granitelor UE cu Rep Moldova ..tehnic si ca politica guvernamentala …
    Exportul de forta de munca romaneasca in tarile Schengen,pe fondul saraciei din Romania ,regresul sau stagnarea economiei romanesti ,diminuarea veniturilor populatiei din Romania (reduceri salarii,disponibilizari,putere de cumparare,etc)
    Exportul de infractionalitate si cetateni de etnie romma in spatiul Schengen…..etc etc

    • luxor December 22, 2010 at 4:21 pm #

      Traian: “doi indivizi dintre ei (UE) m-au apostat (adica ministrii Frantei di germaniei) si mi-au dat de mi-au julit reforma, pai eu m-am chinuit mult sa fac reforma asta doamna…Si apoi au scris catre UE, pai ce e asta doamna, discriminare, ori suntem golani ori numai suntem… “

  2. cmoro December 22, 2010 at 9:03 am #

    Dle Ponta…Doriti sa capatati un ascendent politic si electoral pe fondul nemultunirilor populatiei,saraciei etc?
    Propuneti(PSD) reintroducerea Legii ilicitului ca parte,capitol la Legea evaziunii fiscale (pentru a menaja “sensibilitatile” jurnalistilor,adversarilor politici etc…ce vor sustine ca aceasta lege a ilicitului vine din trecutul comunist)….
    Aceasta lege a ilicitului va permite institutiilor statului sa verifice :politicieni,demnitari,functionari publici,cetateni de rand,interlopi ,infractori nedovediti ,averile administratorilor ,directorilor si nu numai din sistemul bugetar si privat ….
    Dupa verificari si evaluari ale averilor celor de mai sus se confrunta rezultatele obtinute din verificari cu impozitele platite la Fisc pe un venit declarat obtinut …Deoarece nu intotdeauna poti dovedi furtul si provenienta ilegala e suficient sa impozitezi la toti diferentele rezultate dintre veniturile declarate , impozitate si evaluarile averilor detinute de cei de mai sus…in caz de imposibilitate de plata a impozitelor calculate si datorate urmeaza executarea silita….
    Nu e nationalizare,nu e confiscare …e datorie catre stat executata silit…
    Stiu ca daca le iei banii si-i saracesti pe cei iliciti le anulezi si le limitezi puterea si puterea de actiune in acest sens ,electoral si politic.
    Un interlop,un infractor fara bani e un nimeni in propria tagma si in societate…la fel si ceilalti mentionati mai sus ..cu o dedicatie speciala pentru patronii mari ,clienti politici care alimenteaza campanii electorale in schimbul unor contracte si inchiderii ochilor a celor de la putere..sau chiar emiterii de ordonante si legi cu dedicatie .
    Cred ca Legea ilicitului nu va trece dar va fi pe placul majoritatii romanilor …saraci si saraciti i general cinstiti si care nu inteleg de unde li se trage saracia …
    In plus..toti parlamentarii PSD trebuie sa voteze legea…pentru ca PDL ul si multi din PNL ,UDMR,UNPR etc nu o vor vota si deci nu va trece legea …
    Dar legea va fi imbratisata de majoritatea romanilor ,va fi un bastion de lupta impotriva coruptiei care genereaza infractiunile ….
    Daca va trece legea..Dzeu cu mila pentru toti cei mentionati mai sus …interlopi,infractori,oameni de afaceri clienti politici ,politicieni ,functionari publici etc etc…
    Toti cei atinsi de Legea ilicitului si a evaziunii fiscale vor pierde puterea financiara care genereaza coruptie,evaziune fiscala ….alte infractiuni…fara putere financiara si avere vor fi anulati pe plan politic si social ..

  3. pivniceru nicolae December 22, 2010 at 9:20 am #

    Cred si eu in reintroducerea legii ilicitului.Al Capone a fost inchis pentru evaziune fiscala .

  4. Nicoara Ovidiu December 22, 2010 at 9:38 am #

    Va ganditi si la posibilitatea unei largi miscari de nesupunere civica???

  5. K. Riciu December 22, 2010 at 9:40 am #

    AJUSTARE FINĂ

    O expresie folosită tot mai des în ultimele zile de către Preşul României în legătură cu programul de exterminare naţională din 2011, de a cărei aplicare aveam să mă conving înr-un loc unde, pe bune, s-au născut marile idei şi soluţii.
    Porţia dublă de fasole boabe ingerată în fugă, n-a mai aşteptat derularea procesului de schimb energetic, drept pentru care şi-a anunţat ieşire intempestivă, venindu-i în întâmpinare (ce noroc !!!) o minunată şi salubră budă ecologică.
    În timpi comparabili cu cu cei de la alarma militară mă instalez pe tron şi…ce fericire (ultima care i-a mai rămas românului !). Am mai zăbovit câteva minute trebăluind « dosnic » cu un crâmpei de hărtie a-ntâia, mult prea fină ca să-mi păcălească mijlociul de la dreapta ce a penetrat-o, precum Micuţul economia naţională. Abia atunci observ afişat pe un perete al budei, puţin peste nivelul oalei, portretul domnului Preş TB pe care, cu majuscule portocalii, era scris « AJUSTARE FINĂ », şi în clar, dâre ( cam în culoarea pdl) pe tot portretul făcute cu deştul de cei care pricepuseră « mesajul politic » al domnului T.Băsescu, ca şi mine de altfel…

    Cu uşurare, domnule TB !
    K. Riciu

    • Malitiosul April 4, 2011 at 10:09 pm #

      Ai uitat sa ..tragi …apa..! dar te ajuta ..Ponta..!!

  6. Laura December 22, 2010 at 9:51 am #

    Din pacate, emigrarea ar putea fi o optiune. Inca nu avem politicieni care sa aiba timp si de facut ceva pt. viitor in afara de furatul acum. D-voastra probabil ca sunteti unul dintre ei dar nu cred ca e de ajuns.

  7. Andrei December 22, 2010 at 10:53 am #

    Domnule Ponta, v-am trimis in 15 si 18.12.2010 doua e-Mailuri (prima pe ymail si a doua pe gmail – adrese e-Mail gasite pe internet) cu cateva probleme legislative (nu sunt singurele probleme)! As dori sa stiu daca ati primit acele e-Mailuri si daca le-ati citit! M-am adresat Dvs. deoarece nu mai stiu la cine sa ma adresez.

    • Malitiosul April 4, 2011 at 10:11 pm #

      Esti..NAIV du-te la..culcare si nu uita ..suzeta!

  8. traian patrascoiu December 22, 2010 at 11:20 am #

    dupa aceasta iarna nu veti mai fi singuri impotriva flamanzilor de la pd si presedinte ci,vi se vor alatura toti greeri care pana acum numai de au cantat si au crezut ca o sa le fie bine,dar n a fost sa fie.dupa cum l am vazut ca arata presedintele, s ar putea sa dispara natural.urat exemplar din toate punctele de vedere.nu stiu de ce ne ocoleste norocul cateodata.sarbatori fericite dvs.familiei,si la toti cei dragi. succes

  9. Un om revoltat December 22, 2010 at 12:21 pm #

    Domnule Presedunte va scrie un PNL-ist convins iar ce va scriu nu are nimic in comun cu subiectul, si mai degraba cu situatia de fata a Romaniei.
    Asi incepe prin a va intreba de ce nu cresteti pragul electoral la 10-15%, si asa ati elimina o tirfa care se numeste UDMR?
    Si dumneavoastra si presedintele meu ati promis ca veti incepe sa intariti organizatiile de baza, si aicea inteleg cele de le sate,comune, si orasele mai mici.
    Cind veti incepe reforma in partid? Si anume cind veti incepe sa nu mai promova non velori? Ma refer la dumneavoastra ca partid si nu vreau sa intelegeti ca ceilalti adica partidul meu face altfel.
    PSD-ul a promovar primele forme de coruptie, PNL-ul le-a finisat, iar pdl-ul le-a desavirsit si le-a ridicar la nivel de politica de stat. Cel mai dureros e atunci cind adversarul te bate cu armele tale. Asta inseamna ca ai fost un profesor bun dar si faptul ca esti in deriva ca nu iti mai gasesti echilibru.
    Nu am fost un fan,si nici nu voi fi, al PSD-ului dar cred cu tarie ca oice societate are nevoie de un partid ce stinga puternic si unul de dreapta lafel de puternic, iar pt. asta trebuie reforma, trebuiesc dati afara toti cei patati fiindca datorita lor sunteti unde sunteti , de aceea lumea e scirbita si nu mai merge la vot, de acee sunteti votati de tigani si de aceea stati l mila ungurilor. Vreau sa intelegeti ca nu ma refer doar la dumneavoastr ci la intreaga opozitie.
    Stiti ce mi-asi fi dorit in toamna asta; sa va vad pe d-voastra venind in frutea une cete de oameni dinspre Gorj iar pe Crin Antonescu dinspre Tulcea in fruntea alteia, si sa va opriti in Piata Universitatii in asteptarea ardealullui si sa nu plecati de acolo pina nu dadeam cancerul portocaliu jos si il scoteam in afara istoriei.
    Nu stiu daca am sa mai intru anul asta pe blog, de aceea va urez un sfirsit de an fericit iar daca va pasa de cei multi si necajiti nu plecati din tara pe perioada vacantei de iarna. Ar fi un plus de imagine

    • DanM December 22, 2010 at 2:07 pm #

      Mai dle PNL-ist convins, de cand se pupa cele doua doctrine PSD-PNL, poate doar ca Dl Presedinte, al vostru este atras de doctrina social-democrata.Dl Antonescu nu a avut niciodata veleitati liberale ci doar un stil de viata mai libertin, ceeace nu denota ca este un liberal convins. Nu poti sa fii toata viata un angajat la stat si sa te declari LIBERAL, e o jignire la adresa liberalismului, de aceea are dansul afinitati cu PSD-ul.

  10. DanM December 22, 2010 at 1:54 pm #

    Cu riscul de a-mi atrage oprobriul publicului dvs va intreb daca PSD, PNL, PC au dreptul de a “arunca primii piatra” in pacatosul Basescu sau PDL?
    Toate afirmatiile facute la TV de catre dvs ca “misiunea in 2011 a PSD, PNL este de a da jos guvernul si pe Basescu”, nu sunt decat mici accese de paranoia, nu vedeti ca va faceti rau singuri, Basescu va va bate cu armele voastre. Ati lansat programul 100 de masuri,dupa parerea mea o mare fasaiala care nu corespunde cu realitatile de zi cu zi. Le mai reprosati de multe ori unor parlamentari PDL ca “nu le este rusine ca sunt colegi de partid cu Dna Udrea”. Va transmit si eu o intrebare, nu va este rusine ca sunteti ati fost coleg de partid cu Dl.Mischie, Dl Oprisan, Dl Vanghelie si foarte multi altii, e o vorba care spune ca “intai iti faci curatenie in propria curte si abia apoi poti arata cu degetul gunoiul vecinilor”. La dvs la PSD gunoiul este inca sub pres. Si aveti grija, ca s-ar putea sa va culcati in 2011 pe sondajele care va scot astazi mari castigatori si sa va sculati in 2012 la alegeri pe sondajele reale.

    • ZOE, fii barbata ! December 23, 2010 at 11:10 am #

      DanM, sau una dintre vuvuzelele PDL-iste.
      Cu toata retorica asta, nu reusesti decât sa
      scoti în evidenta cât va este de frica, ca veti
      “zbura”cât de curând de la devorarea ciolanului !
      Nu sondajele îi scot mari câstigatori, ci oamenii
      care s-au saturat de ciuma portocalie.
      Chiar nu simtiti miros de FINAL ?!

    • Theodora December 23, 2010 at 11:19 pm #

      Daca PSD, PNL si PC nu au dreptul sa “arunce primii piatra”, noi romanii care nu suntem inscrisi in nici un partid, care avem drept de vot si care suferim din cauza lui basescu traian si a lui emil boc avem dreptul acesta si o sa ne folosim de el.
      Nu o sa mai puteti sa furati chiar asa de mult incat sa iesiti castigatori … o sa aveti cel mult 1% ca mai mult nu meritati.
      Va bateti joc de pensionari, de profesori, de medici, de elevi. De cine nu va bateti joc? De oamenii vostri care continua sa se imbogateasca si sa fure din banii tarii in timp ce multi romani au ajuns sa moara de foame, de frig si din lipsa de medicamente.
      La groapa de gunoi a istoriei, acolo este locul vostru.

  11. exasperat December 22, 2010 at 2:29 pm #

    Traian Băsescu: “Nu vom accepta o discriminare din partea nimănui, fie ea şi din partea celor mai puternice state europene”.

    Deci nu intrăm în Schengen. Vai de capu’ meu! De fapt, vai de capu’ Franţei şi Germaniei. Păi tu-ţi dai seama că Băsescu nu acceptă aşa discriminare? Dacă l-au adus în starea asta e belea. Nu-şi mai pune nici alea două cuburi în whisky. Foc! Păziţi-vă spatele, Sarkozy, Merkel, că al nostru e furios tare. Deci, repetăm: nu acceptă discriminarea voastră. Dracu v-a pus să nu ne acceptaţi fisurile din justiţie. Sunteţi mâncaţi.

    http://exasperat.wordpress.com/

  12. Bibliotecaru December 22, 2010 at 3:33 pm #

    @ Victor Ponta
    Domnule Ponta,
    Cum poate fi oprit domnul preşedinte, conform sistemului nostru instituţional, cum poate fi demis un preşedinte care minte? Ce ar putea face poporul? Ce ar putea face cetăţenii? Ce spun legile, ce spune Constituţia, cum ar trebui cetăţenii să reacţioneze pentru a avea un comportament civic responsabil?

    Domnule Ponta,
    Lucrurile nu sunt deloc simple. Într-o societate democratică nimeni nu poate ataca non-democraţia şi manifestarea ei tot prin non-democraţie, prin revoluţie, prin lovitură de stat, prin anarhie… Politicienii şi-au construit un sistem de protecţie prin care cetăţenii nu pot să hotărască ceea ce doresc, ci este musai să-şi manifeste voinţa politică prin intermediul politicienilor.

    Cetăţenii în acest moment nu pot organiza un referendum pentru a demite preşedintele, nici pentru a demite un parlamentar, nu pot organiza un referendum pentru demiterea premierului…

    Şi de aceea vă întreb, ce anume pot face cetăţenii pentru a-l opri pe preşedinte?

    • ION MOLDOVEANU December 24, 2010 at 9:41 am #

      sigur ca exista metode pentru a l opri.1]basescu nu e un om ,e o simpla carcasa ,un cal troian introdus de americani in ograda noastra,un ASASIN ECONOMIC PLATIT.BOC ESTE UN SIMPLU INSTRUMENT, UN APENDICE. baieti , ce se poate face cu niste simpli roboti?doar nu sunteti prosti.asteptati ca boii, sa va salveze un electrician care se arunca in gol.nu va e rusine.chemati poporul sa iasa in strada,vaduve si orfani, batrani si bolnavi?IMPOTENTILOR!DE CE VA PLATIM CU SANGE SI SUFERINTA?CA SA GANDITI,SA GASITI SOLUTII.Va plangeti ca niste babe.de ce uitati lectia istoriei.amintiti va de ghandi.poporul e o forta imensa dar nu el face legea .el trbuie ajutat sa vada.poporul roman e destept si rabdator dar fara noroc.toti conducatorii sai ,fara nici o exceptie alcatuiesc o parabola a orbilor.dumnezeu fie alaturi de acest brav si incercat popor in 2011.la multi ani ,romani.aveti dreptate. apa trece ,pietrele raman.pietrele sunt mai inteligente decat basescu,udrea boc,pnl, p[sd et comp

    • Bibliotecaru December 24, 2010 at 8:35 pm #

      @ ION MOLDOVEANU
      Eu mă întrebam dacă se poate face ceva corect din punct de vedere instituţional, adică conform legii.

  13. justitiaru December 22, 2010 at 3:37 pm #

    D-le Ponta
    1)Cu privire la cele doua puncte din finalul postarii opinia mea este urmatoarea : presedintele iubit este constinent ca daca are un singur moment de slabiciune este “moartea” pe el si de aceea este obligat sa merga pana in “panzele albe”,fara sa se uite nici in dreapta si nici in stanga.
    2)Apelul adresat cetatenilor(sa faca “ceva”) nu cred ca poate avea efectul scontat.Popularia este deprimata, infricosata de regimul dictatorial si represiv,fara speranta.
    Apelul acesta trebuia adresat mai degraba politicienilor chemati de prea multa vreme sa genereze o coalitie a unei opozitii parlamentare credibile, care sa reprezinte o alternativa reala la actuala putere,o raza de speranta pentru populatie.Aceasta coalitie trebuia realizata demult, din vara,pentru a incepe sesiunea parlamentara cu dreptul.In loc de asta s-au irosit luni de zile zadarnic si PSD si PNL au fost angrenate in permanente dispute contradictorii si ati inceput cu o serie de motiuni “moarte din fasa” care au adancit deznadejdea oamenilor.
    E absurd sa chemi populatia la actiune fara a-i oferi o alternativa viabila,o speranta concreta (cum a fost proiectl Johanis)!

  14. Bibliotecaru December 22, 2010 at 3:46 pm #

    Relativ la ce spune domnul Băsescu…
    mai pe larg:
    http://bibliotecarul.blogspot.com/2010/12/primesc-semnale-ca-lumea-nu-inteles.html

  15. STROE STEFAN December 22, 2010 at 4:27 pm #

    domnule presedinte,v-am vorbit si sfatuit despre base insa ma uit ca dracul isi baga la inaintare in ultimul timp draculeasca si anume pe madam udrea ,aveti grija ca tactica lor e urmatoarea:base nu mai candideaza dar o baga la inaintare pe madam buzau deci tactica ei propusa de nimicurile din jurul lor care le face campania si care ar fi buni regizori de film prost doar au sfatuit-o cu siguranta sa va dea replica pe unde va prinde dvs is ar vrea ea si lui crin insa eu va sfatuiesc cum o prindeti sa o atacati cu date clare daca aveti despre coruptia sotului ei sau a ei(dar numai daca aveti si probe) sau despre trecutul ei curvasaresc daca aveti insa probe(unii spun ca asa ar fi dar fara probe e imoral sa acuzi) fiindca daca o puneti vreodata la punct nu o sa mai indrazneasca asa ea va crede prost si crede ca va face usor ,un exemplu a fost pe un post tv unde dvs erati in studio si spuneati de cele 4 miliarde date madamei in buget iar ea a avut tupeul sa intre in emisiune si sa va atace cum ca nu stiti ce vorbiti(va dati seama de tupeul lor fantastic,sa ai afaceri cu spitalele si sa castigi zeci de mi de euro tu prin firmele sotului si altele si sa ataci pe seful opozitie) e clar ca scopul ei este ca in intalniri directe sa recupereze din deficitul de imagine pe seama dvs si sepra ea si a lui crin,e clar ca ea viseaza presedentia si nu primaria insa daca vreti vin si eu ca sfaturi gratis in staful dvs si sper sa ii punem la punct pe acesti regizori prosti (daca aveti nevoie si de mine)

  16. elena December 22, 2010 at 5:41 pm #

    Domnule Ponta! Eu nu sunt nici proBasescu,nici proPSD sau pro orice
    alta formatiune politica, pentru ca nu mai cred in niciuna ! Le-am vazut pe toate ce pot si ce nu pot, ce vor si ce nu vor! Cand sunteti acolo, nu va ganditi decat la binele propriu si la cum sa va mai improscati cu noroi si venin unii pe altii ca sa atrageti electoratul de partea voastra, in rest… nimic…dar nimic!!! de atatia ani de la asa zisa revolutie !
    Ceea ce faci dumneata acum,de cand esti presedintele PSD, ma dezgusta si ma scarbeste de-a dreptul ! Vocabularul si expresiile pe care le folosesti legat de presedinte,de colegi parlamentari care nu-ti cad in gratii, nu fac decat sa-ti reduca drastic numarul celor care poate candva te admirau,simpatizau sau aveau consideratie pentru dumneata.

    • STROE STEFAN December 22, 2010 at 9:10 pm #

      te cred,nu esti cumva chiar elena dar udrea?

      • ZOE, fii barbata ! December 23, 2010 at 10:14 am #

        sau elena pensionara, una care e fericita ca în fiecare
        an i-se taie din pensie, care se duce sa ia lumina de la
        cantina saracilor.o vuvuzea careia îi chioraie matele dar e vocala nevoie mare – poate de foame !

    • ZOE, fii barbata ! December 23, 2010 at 10:44 am #

      Auzi? Las-o jos ca se-nvata în brate ! Ai facut tu sondaje de opinie asupra simpatizantilor lui Ponta, sau esti vreo Mafalda ?! Sa va intre bine în cap :lumea e atât de dezgustata de voi, încât o sa voteze cu oricine altcineva decât cu ciuma portocalie.Intr-atât vi s-a urcat puterea la cap, încât nu mai realizati pe ce lume traiti.Acest sindrom schizofrenico-paranoico-megaloman, l-a pierdut si pe ceausescu (nu merita majuscula).Noi traim un dejà vù,suntem rodati si rezistenti, asa ca nu sperati ca o sa ne înfrângeti.Looser-ii sunteti voi cu tot corul vostru antic.
      Cât despre limbajul lui Ponta,nu e cazul sa te agiti nu l-a întrecut pe cel al lui Zeus.Din contra denota un om destept, instruit,cu simtul umorului, spiritual si care nu foloseste limba de lemn, dar nici nu primeste SMS-uri ca sa stie ce sa raspunda.
      PS.By the way,acest nume Elena – de trista amintire pentru români – este un nume predestinat in a creea animozitati, ca sa nu zic razboaie, chiar de la Elena din Troia care l-a fermecat pe Paris- cu diferenta ca ea era frumoasa !

      • Ducu November 29, 2013 at 11:37 am #

        Zoe, ocupate de cratita ca se arde mancarea , lasa politica ca prea calci in strachini !!!!!!!!!!!!!

    • Theodora December 23, 2010 at 11:09 pm #

      Iti place cum vorbeste Basescu Traian?
      Stii cat ma dezguusta si ma scarbeste pe mine presedintele tau?
      Minti nu nesimtire Eleno 🙂
      Cel care scade dramatic in sondaje este Basescu Traian.
      Ponta creste in sondaje spre disperarea voastra.

  17. Daniel December 22, 2010 at 7:00 pm #

    Intr-o tara civilizata, nu este normal sa se vorbeasca asa nici dintr-o parte si nici din cealalta.

  18. Parmalat December 22, 2010 at 9:14 pm #

    DEGRADARE MILITARA SI CURTEA MARTIALA PENTRU TOTI CEI AU EXECUTAT ORDINUL ABUZIV SI RUSINOS DE TAIERE A PENSIILOR MILITARE!!!

    SUNT CATEVA SUTE DE TRADATORI, CAND SE SCHIMBA PUTEREA SA FACEM DIN EI – IN FRUNTE CU GABRIEL OPREA – UN EXEMPLU PENTRU TOATA LUMEA, SA NE RECAPATAM DEMNITATEA NATIONALA SI SA STERGEM RUSINEA CARE S-A ABATUT ASUPRA ARMATEI ROMANE!!!

    Nu mi-e scarba de hotzi cat mi-e scarba de unii mizerabili care poarta grad militar si care si-au tradat camarazii.

    Avem incredere domnule Presedinte, ca veti reda onoarea gradului militar. Mi-e sila ca unul ca Oprea poarta insemne de General. Degradare militara si Curtea Martiala pentru el si cei de teapa lui, numai asa vom putea spala rusinea.

  19. Mag December 23, 2010 at 8:57 am #

    LIPSĂ DE DIPLOMAŢIE

    TB călătorind incognito la grămadă cu un grup de rromi trece neobservat frontiera, după care pe cont propriu ajunge la primarul satuluI Schengen căruia îi face oferta angajării în echipa locală de hockey.
    – Pe ce post eşti specializat ? îl întreabă primarul.
    – Pe linia I-a cumulard cu « agent frigorific şocant » al patinoarului, răspunde TB fără şovăială.
    – Aţi spus şocant ? Care-i sensul ?
    – Exprim adevăruri neadevărate care reacţionează instantaneu cu apa, formând pelicula de ghiaţă a patinoarului.
    – Excepţional ! vei intrţine publicul şi în pauze. Ce condiţii contractuale ai ?
    – Două : angajarea pe post de « freacă pucul » a fratelui meu – profesorul Emil şi primirea în spaţiul Schenghen.
    – S-a făcut ! Răspunde primarul. Dar cum te chiamă ?
    – Mai nou Javra Ordinară
    – Pentru dv. şi d-l Emil doriţi coteţe separate ?
    – Du-te-n mă-ta !!!
    – Câtă lipsă de diplomaţie…

  20. talidacovaci December 23, 2010 at 10:52 am #

    De evenimentele din 89 chiar a uitat toata lumea?

    http://www.sentinta.ro/articole/editorial/view/minicronica-nopTii-necredinciosu-zice-ion-iliescu-batut-cu-propriile-arme

  21. Ec211 December 23, 2010 at 4:54 pm #

    Au inceput sa moara oameni…Cati trebuie sa-si sacrifice viata ca sa vada puterea/opozitia ca Romania e in colaps si ca nu mai au nici un efect ironiile ,certurile,persiflarile celor din ”clasa privilegiata”??
    Ma intreb oare de ce se considera privilegiata ,pentru ca in randul societatii romanesti exista oameni mult mai capabili decat cei adunati acolo, cu scoli facute ”sanatos” si nu pe la Spiru Haret,cu diplome platite luate in 3 zile..Cu ce sunt mai buni?? Ca au bagat mana in sacul statului si s-au ”facut bogati peste noapte”???? Ce drept au ei de a-si bate joc de oamenii acestei tari ,considerandu-se superiori ?CUM ESTE POSIBIL CA UN OM SA SE ARUNCE DE LA BALCON SUB OCHII TAI ,STRIGAND SI SA TE FACI CA NU AUZI, CA NU VEZI SI-TI VEZI MAI DEPARTE DE TREABA??????????????
    CAT CINISM TREBUIE SA AI ACUMULAT CA SA IGNORI UN OM CARE PROTESTEAZA IN ASA O FORMA EXTREMA?????????????
    Nu mai inseamna nimic faptul ca ”vom incerca sa……..” ,”ne straduim sa…..” atat timp cat practic nu se face absolut nimic.
    Acum vin sarbatorile , “lumea buna” pleaca prin vacante , se distreaza pe banii luati de la oameni -de la pensionari, de la copiii cu handicap, de la indemnizatii de somaj, de la mame…. “Fericirea” si “prosperitatea” construite pe suferinta a milioane de oameni , nu aduce nimic bun …
    … “sa fim solidari sa trecem si peste astea..” SOLIDARI,CINE????????????
    Batranii stau la rand pentru o punga de faina CONTAMINATA , si un pachet de biscuiti,copiilor pe la scoli li se baga pe gat 4 portocale si un orar , CA DE, A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA ,DESI LEGAL NU ESTE NICI O CAMPANIE ..SI UNDE????????????? IN SCOLI , UNDE ESTE INTERZISA… Chiar ne iau de tampiti pe toti .. Faptul ca s-au dus 2 babe s- o felicite pe dna Udrea ,asta nu inseamna NIMIC… SOLIDARI SA CE? CU CINE ? IN TIMP CE EI INVART MILIOANE DE EURO,OAMENII ACESTEI TARI SUNT EXTERMINATI… Unei doamne ,Minerva nu-stiu-cum, de 90 de ani(caz aparut in presa) i s-a recalculat pensia si de la “fabuloasa” pensie de 5 milioane de lei vechi i s-a redus la 3 milioane si ceva , retinandu-i-se bani pe timp de 6-7 ani de acum incolo , pe motiv ca a fost calculata prost , initial… Cum este posibil ca unui om de 90 de ani sa-i faci asa ceva????????????E lasat sa moara pur si simplu ??????
    CARE SOLIDARITATE ??????????????

  22. Ec211 December 23, 2010 at 5:04 pm #

    DIN DECLARATIA DREPTURILOR OMULUI :

    Articolul 22.
    Orice persoana, în calitatea sa de membru al societatii, are dreptul la securitatea sociala; ea este îndreptatita ca prin efortul national si colaborarea internationala, tinându-se seama de organizarea si resursele fiecarei tari, sa obtina realizarea drepturilor economice, sociale si culturale indispensabile pentru demnitatea sa si libera dezvoltare a personalitatii sale.

    Articolul 23.
    Orice persoana are dreptul la munca, la libera alegere a muncii sale, la conditii echitabile si satisfacatoare de munca, precum si la ocrotirea împotriva somajului.
    Toti oamenii, fara nici o discriminare, au dreptul la salariu egal pentru munca egala.
    Orice om care munceste are dreptul la o retribuire echitabila si satisfacatoare care sa-i asigure atât lui, cât si familiei sale, o existenta conforma cu demnitatea umana si completata, la nevoie, prin alte mijloace de protectie sociala.

  23. Sibilla December 23, 2010 at 5:40 pm #

    CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
    Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Aţi luat mâncarea de la copii!”
    S-a aruncat in gol din disperarea de a nu-si putea ajuta fiul autist
    CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
    Ipocrita, panarama blondă din dotarea mârlanului de la Cotroceni, e interesată de cum dă pesticlă, de * politizare *, nicidecum de gradul de disperare , de insuportabilitate al românilor,al celor mulţi !
    Teatrul ieftin al duduii Udrea în faţa camerelor nu face decât să ne sporească scârba faţă de ipocrizia acestei impostoare! Atentă la gesturi, buchetul de flori şi poşeta pe care bag seama că nu le-a scăpat din mână din pricina * afectării *, Nutzi-emblema guvernării Băsescu, care să NU uităm a abandonat cu luni în urmă dosarul unui copilaş autist pe băncuţa unui parc , şi-a continuat de ale sale * îndeletniciri *, să dea telefoane.
    * AŢI LUAT MÂNCAREA DE LA COPII ! *
    * NE-AŢI UCIS VIITORUL *
    * LIBERTATE ! *
    PRESA INTERNAŢIONALĂ RELATEAZĂ, TVR-SLUGA băsescului şi a jagardelei sale ipocrite… ei bine TVR a apelat la calupuri de publicitate, apoi la scuze şi explicaţii, nimic demn, nimic în favoarea angajatului lor !
    De ipocrizie dă dovadă şi duduia Crişu :
    Pentru un părinte care află că are un copil cu autism este foarte important să depăşească şocul. Însă domnul Sobaru nu a reuşit să facă acest lucru, era foarte afectat. L-am cunoscut acum câţiva ani şi atunci mi-a părut labil psihic, un om care putea uşor să cadă într-o extremă”, spune, pentru romanialibera.ro, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism (ANCAA), Georgeta Crişu.
    Dovada de * profesionalism * al duduii Crişu arată limpede că în România NU se acordănicio atenţie unui aspect extrem de important, cel mai important, anume: părintele unui copil autist depăşeşte şocul DACĂ e consiliat, ajutat, deoarece nu doar copilul autist trebuie să beneficieze de terapie ci ŞI părintele trebuie acompaniat cu maximă atenţie şi profesionalism ca să reuşească în demersurile ce decurg după stabilirea diagnosticului!!
    Duduia * terapeut * ar fi nimerita sa se ocupe de GUVERNUL BĂSESCU AUTIST ! PUNCT.
    BLESTEMAŢI FIE : BĂSESCU, NUTZI UDREA ,BOC !!!
    Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână, informeaza realitatea.net. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii.
    Colegii mai spun că Adrian Sobaru avea de plătit rate bancare şi că banii pe care îi câştigă nu sunt suficienţi şi pentru tratamentul copilului său.
    CNA, altă slugă a ticălosului dictator Băsescu, e chitit pe televiziunile care au difuzat imaginile incidentului, chipurile ca să protejeze minorii care minori oare nu trebuie să ştie cine sunt cei care i-au condamnat la sărăcie, le-au ciuruit părinţii şi le ucid bunicii, oare nu trebuie să ştie că mafia PDL le-a amanetat viitorul, că neruşinata blondă din dotarea Satanei de la Cotroceni a fost întotdeauna pusă deasupra intereselor copiilor românilor, oare nu trebuie să ştie că pentru copii guvernul premierului Băsescu NU are bani pentru copii în schimb are mereu pentru impertinenta Nutzi … ???
    TREZEŞTE-TE NAŢIE ROMÂNĂ!!!
    CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND….
    RUŞINE NESIMŢIŢILOR INDIFERENŢI PROSTOCALII * PARLAMENTARI * !!!SĂ NU ÎI IERTE DUMNEZEU !! JAVRE ORDINARE LA ORDINUL JAVREI ORDINARE DE LA COTROCENI !!
    Basescu & Udrea , PDL, UDMR, Minoritatile Nationale si scursorile de la UNPR, va vom judeca si condamna, pentru : GENOCID , Subminarea premeditata a economiei si nu in ultmul rand pentru INALTA TRADARE !
    “Cum nu vii tu Tepes, Doamne/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete/ In nebuni si in misei?….”
    ADRIAN SOBARU… NU este suferind psihic cum afirmă slugile Cotroceniului, NU ESTE ADEVĂRAT !!! E doar unul din părinţii, unul din românii disperaţi sătui de ticăloşiile gubernului Băsescu-Udrea-Boc! În situaţii asemănătoare acestui ROMÂN CARE A STRIGAT * LIBERTATE ! * ŞI PENTRU NOI mai sunt alte milioane!!
    DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

  24. robert December 23, 2010 at 6:08 pm #

    FBI : DESCHIDERA DOSARULUI BASESCU 09:45:30, 23 Dec 2010

    ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK : Stimata Doamna Cristina Horvath Incep aceasta postare felicitindu-va pentru un artiocol documentat si bine scris. Folosesc acest prilej pentru a informa, despre desfasurari unor evenimente in afara spatiului European. Acum doua saptamani am adresat serviciului de investigatie american un memoriu sezizare fara precedent chiar pentru o organizatie specializata ca FBI. Lungimea memoriului reliefand activitatea in sprijinul terorismului si contrabanda de armament a surprins atat pe apecialisti si analisti si oameni politici ca si membrii ai congresului SUA. Este radiografia unui stat mafiot care a scapat de sub control. Dintre toate mafiile care functioneaza pe teritoriul Romaniei de departe cea mai importanta si cea mai periculoasa este mafia armamentului avand in fruntea ei pe mogulul , mogulilor Presedintele Traian Basescu. Cuprinzind zeci de titluri si documente acest memoriu va fi strans intr-o carte o voi publica in curand. Din discutiile avute sunt convins ca finalul cartii va cuprinde si extradarea lui Basescu catre SUA ….urmarind transferul de la scaunul prezidential la ….cel electric. Nu neg posibilitatea chemarii sale in fata unui tribunal internationa sau internarea sa intr-o inchisoarea romaneasca sau franceza. Raportul ONU ca si raportul OXAM din anul 2009 desvalue exportul de rachete sol -aer catre organizatiia terorista FARC. Lovitura finala in aceasta perspectiva vine de la Wikileaks care vorbeste de tehnologie germana transmisa catre Teheran prin intermedieri romani. Ancheteta mea personala dovedeste ca intermediarul este insasi Traian Basescu care trimite tehnologie prin firme iraniene cu sediul la Bucuresti. Rachetele trimise in avans au ajuns din Iran pe campurile de lupta din Afganistan si Irak. Rachetele romanesti au doborat 16 helicoptere NATO si au ucis 80 de soldati si piloti americani. …… Panica Bucurestiului este totala. Daca fuga lui Pacepa a zdruncinat sistemul ….situatia actuala nu ofera nici-o iesire. Chiar si eu sunt uimit de rapiditate desfasurarii evenimentelor. Imediat dupa atentionarea americanana am fost chemat de consulul la New York Parjol pentru a discuta faptele . In fata unei delegatii venite special de la Bucuresti am explicat ca Basescu este terminat oricum. Transmisia find preluata prin satelit catre Cotroceni in direct am avut prilejul sa transmit direct sfaturile americane ….cerand demisia sa de \” onoare \”. Sosiit acasa am gasit mesajul de la guvernul Roman despre transferul memoriului meu catre Inspectoratul general de politie. In decursul zilei de ieri am fost anuntat ca cazul criminal Basescu a fost trimis Parchetului si unui departament specializat in terorism. Toate acestea in timp ce am fost anuntat de deschiderea dosarului de terorism al presedintelui roman . Mentionez in incheiere faptul ca sunt ziarist de investigatii specializat in terorism si contrabanda de arme. Cetatean american si japonez . Va urma DESCHIDET ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    +5

  25. Ilie December 23, 2010 at 6:17 pm #

    Domnule Ponta trebuie sa speculati momentul acelui om care s-a aruncat de la balcon la maxim. Trebuie sa aratati Romaniei saracia in care ne-a adus acest guvern.Nu dati curs celor care ar spune ca politizati momentul,pt ca si ei la fel ar fi facut daca erau in opozitie. Basescu cand era in opozitia specula orice moment ca sa va atace,daca era in opozitie acum sunt convins ca facea mare tam tam pe acest subiect. Profitati de acest moment. Mult succes

    • Ec211 December 24, 2010 at 1:42 pm #

      Nu cred ca dl.Victor Ponta s-ar preta sa ”speculeze ” un moment tragic ,doar pentru a-si face capital politic ..
      Si apoi Romania are nevoie de altceva decat de ”razboi” .Romania are nevoie de oameni care sa respecte Constitutia , Drepturile omului si care sa puna societatea ,protectia ,educatia, sanatatea ei pe plan primar si scoaterea Romaniei din planurile de exterminare si de natiune cu capul plecat care asculta de ”voci externe”.
      Planurile la care vom fi suspusi: CIPAREA (INCLUSIV PRIN CARDURILE ASA-ZISE DE SANATATE), EXTERMINAREA PE BAZA ALIMENTATIEI CU ORGANISME MODIFICATE GENETIC , TREBUIE SA INCETEZE…

      ROMANIA NU ESTE COBAIUL NIMANUI SI POPULATIA TREBUIE INFORMATA EXACT PENTRU A STI LA CE SE EXPUNE… Poate nu intamplator ,acum 2 zile s-au suplimentat fondurile destinate Bisericii Ortodoxe Romane ….Biserica este singura care -pana acum – a luat atitudine aspura a ceea ce se intentioneaza …NU MAI AU NEVOIE DE NOI SI DIN ACEST MOTIV TREBUIE SA FIM EXTERMINATI..

  26. justitiaru December 23, 2010 at 7:42 pm #

    D-lui Ponta -S.O.S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/205432/VIDEO-Tragedie-in-Parlament-Un-barbat-s-a-aruncat-de-la-balcon.html
    Sper ca veti receptiona mesajul acestui gest de sacrificiu suprem si veti inceta jocurile si calculele politicianiste care numai ele au permis catararea la putere a acestui clan criminal.
    Lumea asteapta de peste un an coagularea unei coalitii parlamentare care sa reprezinte o alternativa reala pentru tara.
    Incetati aceasta bataie de joc cu tragerea de timp la nesfarsit a unor asa zise tratative de coalitie care nu se concretizeaza cu nimic. Lumea s-a saturat de vorbarie si asteapta actiuni concrete care sa anime speranta intr-un vioitor mai bun.
    Aceste imagini dramatice trebuie sa faca imediat inconjorul lumii si sa sensibilizeze opinia publica mondiala pentru politica de genocid dusa de regimul Basescu. Faceti apel la toate statele democratice sa sprijine schimbarea acestui regim barbar.
    Dar in primul rand faceti-va datoria si organizati o coalitie cu un program politic coerent.

  27. Maxim Daniela December 23, 2010 at 7:55 pm #

    TSD Bacau a lansat campania “Cumpara produse romanesti!Investeste in viitorul tau!” inca din luna octombrie.

    Campania se vrea a fi si un sprijin minimal acordat companiilor, respectiv producatorilor romani, pentru a putea supravietui si pentru a asigura continuitatea activitatii cu toate implicatiile sale.

    Romania se afla intr-o criza economica din ce in ce mai profunda si doar printr-un efort comun putem depasi aceasta perioada dificila. Fiecare leu cheltuit pe un produs romanesc se intoarce tot in buzunarul nostru intr-un fel sau altul.
    Astfel, Tineretul Social Democrat Bacau indemna fiecare bacauan, fiecare roman sa contribuie la dezvoltarea economiei Romaniei.

    • Ec211 December 24, 2010 at 1:45 pm #

      Initiativa laudabila si de bun simt dar scopul final este altul: consumarea alimentelor BIOLOGICE , NEMODIFICATE GENETIC ,PENTRU A NE CONSERVA SANATATEA PE TERMEN LUNG…

  28. cmoro December 23, 2010 at 8:16 pm #

    Anul 2011 va aduce o noua majoritate in parlament si un nou guvern …legile care ne streseaza vor fi ajustate …ordonantele imbecile vor fi anulate ….Totul se va intampla inspre oct-nov 2011 ..pentru ca se intra in linie dreapta pentru alegerile din 2012 ..pentru ca multi din cei figiti din PSD si PNL vor avea locurile si sustinerea garantata de liderii PDL conform “negocierilor”..in dauna unor mai vechi PDL isti …care se vor muta la PDL,PNL,PC….pentru a prinde inca odata parlamentul …din cei mai putin vizibili de la UNPR vor trece si ei la PSD sau PNL…sper ca Diaconescu,Sarbu si mai ales Oprea sa nu fie primiti in PSD sau PNL….Aut ..masele cariate si generatoare de infectii in orice partid….se vor muta la PSD si PNL personaje politice cinstite din PDL..sau care nu au avut loc la masa bucatelor PDL iste ..personaje care nu vor mai avea maruntisul de 1-2 miliarde vechi pentru un loc pe lista candidatilor PDL la parlament sau primarii…
    Cred ca de aia isi strang “provizii” si rad tot cei din arcul puterii …bani albi pentru zile multe in opozitie …

    • Ec211 December 24, 2010 at 1:52 pm #

      OPRITI TRASEISMUL POLITIC PRIN LEGE !!!

  29. Un liberal deja optimist December 23, 2010 at 9:10 pm #

    Pai vad ca azi n-ati facut nimic cu motiunea de cenzura! V-ati lasat impresionati ca niste domnisoare virgine si ati abandonat lupta. Voi credeti ca romanul asteapta emoticoane de la parlamentari?. Trebuia sa va dati si voi sangele pe langa cel al eroulu national Sobaru! Asta le-am tranmis si liberalilor mei.

    • ZOE, fii barbata ! December 24, 2010 at 9:20 am #

      @Un liberal deja optimist – cazut în culmea cinismului,
      Adica compasiunea pentru un semen de-al tau, omenia, bunul simt si de ce nu frica de Dumnezeu, înseamna emoticoane ?!
      Trebuiau sa-i dea si ei sângele ? Adica, sa se sinucida în grup ?! Ai facut vreun zbor deasupra unui cuib de cuci, sau ai vazut prea multe filme ?!

      • ZOE, fii barbata ! December 24, 2010 at 9:29 am #

        erata / sa-i dea
        sa-si dea

    • justitiaru December 24, 2010 at 11:08 am #

      Spui ca esti “Liberal” dar uiti sa faci si “mica”
      adaugire ca mai esti si “Democrat”. Spune verde ca esti PDL-ist si atunci o sa intelegem cu totii postarea ta de javra portocalie.
      Daca ai fi fost PNL-ist ar fi trebuit sa sti ca si PNL s-a retras de la sedinte in semn de protest si respect pentru victima, facand apel la suspendarea sedintei. Gasca criminala a ramas insa in plen sa se amuze pe seama victimelor genocidului pe care il provoaca in prezenta sangelui proaspat varsat.
      Canalie !

  30. Revizorul tehnic de trenuri December 23, 2010 at 10:58 pm #

    MAI BINE O ZI VULTUR

    « Ne-aţi ciuruit »
    Băsescu se aude ?
    Sau încă sorbi cu dude
    Ca un beţiv tâmpit.

    « Aţi vândut toată ţara »
    Iar noi mâncăm papara,
    Jigodii născute din târfe
    (Şi nici măcar nu-s bârfe).

    « Ne-aţi ucis viitorul copiilor »
    Pentru foarte multe generaţii ;
    Băsescu, Boc şi Marko- labagiilor,
    Acum trăim numai din raţii.

    « Ne puteţi lua viaţa dar nu
    şi LIBERTATEA. » V-aţi păcălit
    Când aţi crezut că totu-i banu.
    Pleacă Traiane, hain şi ramolit !
    ……………………………………….
    Eşti Marele Erou, Sobaru ;
    Statuie vei avea în Parlament
    Pe locul unde-avuşi noroc cu caru’
    Când ai aterizat pe paviment.

  31. ZOE, fii barbata ! December 24, 2010 at 9:05 am #

    Si pentru ca suntem în vremea soricului gros, ce s-au gândit ei? Sa-i dea înainte cu votarea/nevotarea motiunii.
    S-a aruncat de la balcon?! Un fleac,era deja ciuruit !
    Hai sa stergem repede urmele si sa revenim la ” cestiune”
    ca ne asteapta porcul sa-l calarim,adica fiecare porc calareste porcul lui. Si pâna la urma ce, n-a fost decât unu nu 5 miloane! Sigur daca erau 5 milioane, era mai greu de facut curat.Cinism, sadism, psihopatie de grup, etc.astia sunt doar termeni din DEX, pe noi nu ne ating în turnul de fildes.
    DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI !

  32. mgabim December 24, 2010 at 10:04 am #

    Din Chicago, un Craciun fericit dumneavoastra si familiei. Dumneavoastra personal, va doresc putere sa distrugeti plaga si mizeria ce acopera Romania!
    http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic

  33. gicasandu December 24, 2010 at 10:11 am #

    Ce trebuie sa se mai intample in tara asta ca aceasta sleatca de golani sa inteleaga ca locul lor nu e acolo!E nevoie sa moara oameni aratandu-le ca politica lor tampita de taieri ne-a adus in pragul,nu al saraciei,ca saraci eram,ci in al nebuniei?!Stiu ca acesti nemernici n-or sa plece de buna voie,TREBUIE sa-i ajutam s-o faca! Putem ramane oare insensibili la suferinta acelui tata care a incercat sa-si ia viata in semn de protest la adresa acestui regim dictatorial? Nu vreau sa cred asta,unul care acum 21 de ani era sa moara la Revolutie!Nu putem astepta ca opozitia sa faca totul fara ajutorul nostru! DICTATURILE nu pot fi invinse decat prin REVOLTE POPULARE!Aminti-va declaratia lui basescu cu privire la nr de oameni care ies in strada!Numai asa putem scapa de ei,sa ne gandim un pic la asta si sa le mai aratam ca si ,,mamaliga explodeaza”! Stiu ca pentru foarte multi dintre noi aceste Sarbatori vor fi triste,haideti sa nu le aratam asta,sa fim puternici si uniti!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

  34. nastyb0y December 24, 2010 at 12:00 pm #

    Ăştia după ce că sunt hoţi, sunt şi mincinoăi. Ca să o spunem pe aia dreaptă, după ce că eşti Ali Baba, mai semeni şi cu Pinochio, tu, micuţule portocaliu. Cred că oamenii şi femeile astea suferă de mitomanie, domnule Ponta. Cum o fi asta? Acum nu că politicianul ar trebui să fie cea mai sinceră persoană de pe Pământ, ceva de genul stimabilului domn Oajdea, dar nici să te scoli dimineaţa din pat şi să te gândeşti la ce gogoşi mai vinzi electoratului pe ziua în curs, la colţ de stradă ori jurnal de ştiri. Apropo de Schengen. Din punctul meu de vedere, care nu este unul bulgăresc, nicidecum, domnul Băsescu nu a procedat tocmai greşit că le-a fluturat puţin, pe la nas, spray-ul cu flit celor două superputeri. Eu mă gândesc că s-ar putea şi pune în scenă un montaj de sunet şi lumină. De exemplu, ce ar fi dacă am studia posibilitatea (dar numai aşa, de ochii şi urechile ambasadorilor UE) introducerii unor taxe şi impozite aferente cifrei de afaceri (aplicabile şi “transnaţionalelor”, lanţurilor de hypermarketuri şi sucursalelor bancare)?. Am putea imagina un mecanism mefistofelic de evitare a dublei impuneri şi s-ar alege acele entităţi economice care “ne interesează”. Cu o limită minimă a cifrei de afaceri, să zicem, de 5 milioane euro, care pentru o perioada de 3 ani consecutivi anteriori nu au raportat profit,etc.). Chiar dacă această prezumtivă cotă de impozitare nu ar fi foarte mare, cele mai expuse cred că ar fi tocmai, guess who?, entităţile “made in France and Germany”. Dacă am afirma, de formă, bineînţeles, şi că ar fi posibilă o reevaluare a criteriilor de atribuire a unor lucrări mari de infrastructură (să zicem: pentru sectorul autostrăzi), cred că s-ar îndulci imediat tonul granzilor Europei. Am mai putea arunca pe piaţă şi o nouă strategie economică cu orientare spre Asia, plus zvonuri de posibile alte privatizări strategice şi atribuiri de concesiuni pentru exploatare resurse minerale şi energetice. “Granzii” s-ar gândi de 7 ori până ar da drumul la “clanţă” prin curtea UE unor miniştri şi aşa cu bube in cap, cum ar fi cazul celor de interne ai Republicii Franceze ori Republicii Federale Germane….Gata, am terminat cu planurile de ‘retorsiune’. Oups, cred că am devenit şi eu un mic Mefisto! . Scuzaţi-mă, domnule Ponta…Mă duc să îmi privesc nasul. Să nu cumva să fi devenit şi… Pinochio.

  35. Silviu December 24, 2010 at 12:55 pm #

    Crăciun Fericit, Victor! şi multă bucurie…
    cu stimă,

  36. sandman December 24, 2010 at 1:11 pm #

    Craciun Fericit si multa sanatate!

  37. Theodora December 24, 2010 at 5:32 pm #

    Sarbatori fericite!

  38. Jr. December 24, 2010 at 9:05 pm #

    Domnule preşedinte Victor Ponta, înjurătri, vorbe ipocrite, cuvinte optimiste, din toate se învaţă câte ceva. Am încredere în capacitatea dvs. intelectuală de a reuşi să extrageţi esenţialul şi să acţionaţi în consecinţă. Nici atunci când criticile conţin un dram de adevăr, un om politic cu vână, nu le ia în seamă. Ion Iliescu dacă ar fi contabilizat toate ibecilităţile la adresa sa, era terminat de mult politic şi poate şi fizic. V-aţi format ca om politic în arealul a două somităţi Ion Iliescu şi Adrian Năstase; Nu mulţi tineri din ţara mea au avut norocul dumneavoastră. Adăugaţi la tot ce aţi învăţat propriile dvs. creaţii şi succesul este asigurat.
    Golăniile lui băsescu cu care a îndoctrinat o anumită parte de români spre nefericirea lor, sunt empirice, aplicate la plesneală cu metode neortodoxe, de care unii pedelişti sau prins, dar prea târziu. Adevărul e în lanţuri şi nu poate scăpa. Orice pedelist al marinarului încearcă evadarea, e pasibil să i se instrumenteze un dosar care să-l trimită după gratii cu sau fără judecată.
    Se pare că postarea ea este tardivă.

  39. cmoro December 24, 2010 at 10:27 pm #

    CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,DLE VICTOR PONTA
    CRACIUN FERICIT TUTUROR..PACE SI LINISTE IN SUFLET ALATURI DE UN BRAD FRUMOS ..CARE AR TREBUI SA SE REGASEASCA IN TOT ANUL IN SUFLETELE NOASTRE

  40. Iluminatu December 24, 2010 at 11:05 pm #

    MIRACOL DE CRĂCIUN
    (Fragment)

    – Doamne ! spune-mi doar mie,
    Cum ai jonglat cu gravitaţia ?
    – Am compensat niţel cu levitaţia
    Lăsându-i lui Sobaru mintea vie.

    – Dă-I de la mine zile, că-i tare bun ;
    El ne-a adus speranţă de Crăciun,
    Că vom scăpa de Javră şi Guvern,
    De traiul inuman, scârbit şi tern.

    – Sobarule fă un cuptor ca la « Cenuşa »
    Pentu acei care ne-au strâns cu uşa ;
    Să-i facem scrum pe toţi, cu ură,
    Fără colivă, popă, lumânări, prescură.
    …………………………………………………………………..

  41. santinela December 25, 2010 at 8:34 am #

    Strada este solutia domnule Ponta.ASTIA STIU NUMAI DE FRICA sa faca ceva bun pentru tara.
    Va doresc numai bine,sarbatori fericite si sanatate.

  42. Viorica Buda December 25, 2010 at 2:57 pm #

    D-le presedinte,Sarbatori fericite,tuturor.
    Va rog frumos sa va administrati mai bine timpul ,ca sa va ramina si de un salut aici pe blog.

  43. bmarinescu41 December 25, 2010 at 5:40 pm #

    Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului din 20 decembrie 2010
    3.Dezbateri asupra Proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2011. (dezbateri generale, dezbaterea proiectului pe articole)
    Domnul Victor-Viorel Ponta:
    Stimaţi colegi senatori şi deputaţi,
    L-am ascultat cu atenţie pe antevorbitorul meu, pe domnul Bud, ca fost membru al PSD şi al altor partide serioase. Am înţeles autocritica vizavi de măsurile luate până în 2009, dar, în acelaşi timp, am simţit în vocea dumneavoastră şi un fel de mândrie. Totuşi, până la Guvernul Boc, de fiecare dată s-a dat ceva în plus la pensii, la salarii, a existat creştere economică, ceea ce astăzi, din păcate, nu mai există, sub conducerea noului partid din care face parte onoratul meu coleg.
    M-am alăturat celor 92% din români, care nu mai pot să-l mai asculte pe Emil Boc. Nu cred că ora două din această noapte ne-ar fi suficientă ca să reliefăm toate aberaţiile şi toate minciunile pe care primul-ministru continuă să le repete. Avem însă obligaţia să explicăm, dincolo de cifre şi de analizele extrem de pertinente ale colegilor noştri din comisiile de specialitate, să explicăm pe înţelesul românilor nu doar de ce nu votăm acest guvern şi acest buget, ci de ce acest buget produs de acest guvern este cu siguranţă cel mai prost întocmit, cel mai corupt şi cel mai generator de colaps financiar şi social din ultimii 20 de ani……………
    DAR DESPRE GOLĂNIA CU 5,185 MILIOANE DE LEI PENTRU CIM KRIVOI ROG NICI O VORBULIŢĂ !!!!!
    CU CE VĂ UNEŞTE PE TOŢI,PUTERE ŞI OPOZIŢIE,ACEST COMBINAT
    PĂGUBOS DE VOTAŢI ÎNTR-O VESELIE RISIPA BANULUI PUBLIC CU ACEASTĂ GAURĂ NEAGRĂ?????
    E CUMVA UN PARAVAN PENTRU CU TOTUL ALTE AFACERI MURDARE LA CARE SUNTEŢI TOŢI IMPLICAŢI???
    DE CE NU-L INTERPELAŢI PE DEPUTATUL ARITON,CA ÎN CALITATE DE MINISTRU MECMA SĂ DEA RAPORTUL PARLAMENTULUI CU ADEVĂRUL DESPRE CIM KRIVOI ROG?????NU AVEŢI CURAJUL NECESAR SAU SUNTEŢI PARTE A AFACERII???
    V-aş fi profund recunoscător pentru un răspuns cinstit,chiar şi numai mie pe e-mail.Garantez nepublicarea lui pe blog.Vă mulţumesc.

  44. BOA January 2, 2011 at 9:12 am #

    Parerea mea:

    …alte pareri pe:
    http://artboa.blogspot.com/2010/11/caricatura-la-greu-si-la-necaz.html

  45. io January 4, 2011 at 3:00 pm #

    evident ca trebuie sa faceti ceva…io zic sa-l puneti pe surupaceanu presedinte LOL

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lasati-o ca macane | piticu .ro - December 22, 2010

    […] ca SMSCLUJ a fost de mare succes Dec 22 2010Lasati-o ca macaneBasescu vine si se da lovit. Culmea, Ponta vine si zice ca Basescu e de vina. Pe langa astia doi s-a trezit si Antonescu ca e sunat sa se dea […]

  2. * Responsabilul * responsabil al succesurilor – tovarăşul băsescu, cu * b * de la bolund « Sfinxul - December 23, 2010

    […] Dar sunt si alte doua concluzii tragice. […]

  3. Cat de mare a ajuns disperarea romanilor? Nu trebuie sa ne sinucidem. Trebuie sa ne unim sa scoatem tara din necaz. « Hai ca se poate! - December 23, 2010

    […] Yogoshima, Augustin, Renata, Lucia Verona, Alianta Dreptei, Vlad cel Groaznic, Dan Voiculescu,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob, Atitudini, Basarica, Chrystyan, Cristian […]

  4. Trebuie sa ne solidarizam intre noi, nu sa ne sinucidem « Dum spiro, spero - December 23, 2010

    […] Negura,  Popa Teapa, Madi si Onu, Aliosa, Alianta Dreptei, Vlad cel Groaznic, Dan Voiculescu,  Victor Ponta, Corina Cretu,  Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob, Basarica,  Gica Contra,  […]

  5. Remember Jan Palach. Adrian Sobaru un alt om de toata isprava! « Popateapa's Blog - December 23, 2010

    […] Hai la lupta cea mare, Rob cu rob să ne unim, Internaţionala Prin noi s-o făurim! […]

  6. Cristian Preda a mintit | Aici, Sonia Lorena - December 24, 2010

    […] Augustin, Renata, Lucia Verona, Alianta Dreptei, Ada, Vlad cel Groaznic, Dan Voiculescu,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob, Atitudini, Basarica, Chrystyan, Cristian […]

  7. Colinde pentru prietenii mei « Hai ca se poate! - December 24, 2010

    […] Nea Costache, Matilda, Yogoshima, Augustin, Renata, Alianta Dreptei, Vlad cel Groaznic,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob,  Basarica, Chrystyan, , Gica Contra, […]

  8. Un plan in care am incredere | Aici, Sonia Lorena - January 7, 2011

    […] Augustin, Renata, Lucia Verona, Alianta Dreptei, Ada, Vlad cel Groaznic, Dan Voiculescu,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob, Atitudini, Basarica, Chrystyan, Cristian […]

Leave a comment