Sarbatori Fericite tuturor!

25 Dec

La Irina si Andrei a venit Mosul. Ma bucur pentru toti cei care zilele acestea sunt la fel de fericiti.  Recunosc insa si ca am sufletul destul de apasat la gandul ca sunt atat de multi cei care, din diferite motive,  traiesc prezentul si se gandesc la viitor cu multa amaraciune, tristete, nesiguranta si implicit frustrare! Eu inca sper ca vor veni din nou si vremuri mai bune, totul depinde de noi si de Dumnezeu.

Sarbatori fericite celor care au intrat pe acest blog din curiozitatea de a afla ce gandesc cu adevarat, fara intermediul unei televiziuni, unor ziare sau al altor oameni care mereu stiu chiar mai bine decat mine ce fac si ce imi doresc. La multi ani, odihna cat mai multa si sper sa se implineasca toate gandurile noastre bune!

78 Responses to “Sarbatori Fericite tuturor!”

 1. relu December 25, 2010 at 12:34 pm #

  SARBATORI FERICITE ! DL.Ponta..sucees in cariera politica !…dar ma indoiesc ca o sa fiti omul de care tara are nevoie…o sa esuati cum au esuat toti oameni politici 1989-2010..pentru ca vorba aceea veche ..VIN AI NOSTRI ! PLEACA AI NOSTRI ! NOI RAMINEM TOT CA PROSTI !

 2. Spartacus December 25, 2010 at 1:02 pm #

  Sarbatori Fericite si tie si familiei…

 3. Bibliotecaru December 25, 2010 at 1:32 pm #

  La mulţi ani!

 4. cosmin December 25, 2010 at 1:36 pm #

  CRACIUN FERICIT, dl Ponta!

 5. cosmin December 25, 2010 at 1:37 pm #

  Fetita seamana mult cu dumneavoastra! Sa aveti un craciun plin de bucurii!

 6. oros cristian December 25, 2010 at 1:40 pm #

  SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

 7. Alina Moise December 25, 2010 at 2:39 pm #

  Un an mai bun, sanatate, realizari. Sarbatori Luminate!

 8. justitiaru December 25, 2010 at 8:45 pm #

  Sarbatori fericite !

 9. Alexa December 25, 2010 at 10:16 pm #

  Un Craciun Fericit!

 10. Alexa December 25, 2010 at 10:18 pm #

  Si Eu inca sper si cred ca vor veni din nou si vremuri mai bune, si ca totul depinde de noi si de Dumnezeu.

 11. Izu Meidan December 25, 2010 at 11:28 pm #

  Fie ca noul an sa va aduca succese D-le Ponta , dumneavoastra , familiei ,colegilor din partid si nu in ultimul rand , Romaniei .
  LA MULTI ANI !

 12. alice December 26, 2010 at 1:05 am #

  Sarbatori Fericite!La multi ani!

 13. Vasile Roaita December 26, 2010 at 8:06 am #

  Sarbatori fericite!

  Dlui Ponta, familiei sale si tuturor acelora care intra pe acest blog cu ganduri bune!

  La multi ani!

 14. viorel December 26, 2010 at 9:52 am #

  sarbatorii fericite alaturi de cei dragi.Sa ajungi presedinte al acestei tari multa sanatate.

 15. Socrate December 26, 2010 at 10:28 am #

  Sarbatori fericite !

 16. Ec211 December 26, 2010 at 12:17 pm #

  Sarbatori Fericite !

  “De la începutul anului viitor vom avea cărţi de identitate noi, pe modelul paşapoartelor. Noul buletin se va numi carte electronică de identitate şi va conţine date biometrice, inclusiv amprente.

  Ministerul Administraţiei şi Internelor a propus un proiect de lege prin care datele de identitate vor fi stocate pe un cip. Acesta va conţine fotografia posesorului dar şi amprentele.

  Cartea electronică de identitate este de tip smart card şi conţine date cu caracter personal, inclusiv date biometrice ale titularului, în format tipărit şi/sau în format electronic, precum şi elemente de particularizare şi de siguranţă. Datele biometrice incluse în cartea electronică de identitate sunt imaginea facială şi imaginile impresiunilor papilare a două degete? se arată în proiectul de modificare şi completare a Ordonanţei de urgenţă 97/2005, aflat în dezbatere publică pe site-ul MAI.

  O noutate apare în cazul copiilor care, începând cu vârsta de 6 ani, pot deţine carte de identitate electronică, în vederea calatoriei în străinătate.

  Tot de la 1 ianuarie şi cetăţenii străini rezidenţi vor avea cărţi electronice de rezidenţă. Ministerul de Interne susţine că introducerea noului sistem nu presupune cheltuieli bugetare suplimentare.”

  http://www.antena 3.ro

  CARE ESTE POZITIA DVS OFICIALA vis-a vis de acest sistem de inregimentare electronica?

 17. Nana December 26, 2010 at 1:39 pm #

  Sarbatori fericite! Am inteles ca D-zeu e un pic ocupat…oare nu gasim pe cineva sa faca sa mearga mai bine in tara asta?

  • David December 31, 2010 at 11:33 pm #

   “D-zeu e un pic ocupat…”cu IERTAREA perpetua a acelor care: Napastuiesc si Asupresc pe Semenul lor,fie si sub forma moderna(democratica) PSD.in asociere cu traditionalisti PNL.Acesta “ocupatie” a fost CREATA odata cu accederea la PUTERE a odiosului sistem patriarhal si a fost”intrerupta” oridecite ori “masele” au IGNORAT ideologia patriarhala.Fie ca anul 2011 sa aduca “maselor” INTELEPCIUNEA perceperii Imnului National,pe care PSD.prin iteligentul Geoana dorea sa’l “anihileze”,probabil din interese ideologice dumnezeiesti,ca si asta era crestin comvins de importanta religiei(prostologiei) in “democratia crestin-patriarhala”.
   Un an Nou, Drept si Demn UREZ TUTUROR, in care “fericirea” Armoniei Sociale pierdute sa RENASCA in Constiinta “maselor” si a PUTERII STATULUI,care comform “Dreptului Natural” ar trebui sa REPREZINTE intregului popor.
   PS.Am intrebat pe dl.Iliescu:cum ajungem la starea de Dreptate Sociala,atita timp cit “o guvernare” asazisa Laica-Rationalista NU isi respecta RATIONALISTA(Dreptul Natural) si conduce(guverneaza) dupa ideologia crestin-patriarhal(dreptul pozitivist) care presupune(porunceste) suportarea,iertarea
   NEDREPTATII-SOCIALE,in schimbul VESNICEI “fericiri” sub Guvernarea PATRIARHALA!?.D-lui,me’a raspuns:si noi cercetam si analizam “aceste probleme” si atit,cineva din anturajul d-lui la scuzat ca are ceva probleme mai “urgente”.Au trecut 12 ani de atunci si nici un RASPUNS RATIONALIST din partea PSD.al carui membru “credul” eram.Indirect raspunsul PSD. a fost TRIASCA dreptul pozitivist fost “drept divin monarhic”,ciudata pt.Rationalisti,NU si pt.”turma crestina” fosta .POATE in 2011 dl.Ponta face “o poata” RATIONALISTA(are capacitatea) de a REPUNE in discutie IDEOLOGIA PSD.!?

 18. CosminG December 26, 2010 at 5:09 pm #

  La Multi Ani dvs si tuturor cititorilor!

 19. VIOREL C December 26, 2010 at 5:34 pm #

  CE DOMNULE PONTA?
  NU VEZI CA SE ARUNCA OAMENII PESTE VOI ACOLO IN PARLAMENT? CA SA VA ARATE CA NU AVEM OPOZITIE!
  DE CE ATI TACUT CAND S-AU FURAT ALEGERILE?
  ASTA E CEL MAI GRAV LUCRU! DE AICI NI SE TRAGE!
  UNDE ESTE COMISIA DE ANCHETA?
  DE CE NU ATI PROTESTAT LA INSTITUTIILE EUROPENE CAND TOATA LUMEA A VAZUT CA FRAUDA ERA EVIDENTA SI USOR DE DEMONSTRAT DE CATRE O EVENTUALA COMISIE INDEPENDENTA?
  CATI PARLAMENTARI PSD AU INTRAT IN GREVA FOAMEI CA SA APERE DEMOCRATIA?
  IN ALEGERILE DIN 1948 ATU UL COMUNISTILOR ERAU TANCURILE RUSESTI , ACUM SA FIE OARE ATU UL LUI BASE BAZELE AMERICANE? DE CE NU SPUNETI MACAR, SA NU MAI VISAM.
  AVETI ASTEPTARI DE LA NOI SA IESIM IN STRADA ,SA NE RISCAM VIETILE , DAR UNDE E PUTEREA EXEMPLULUI DVS?
  OAMENII SI-AU DAT SEAMA CA JUCATI MANA MOARTA!
  DE ACEEA SE ARUNCA DE LA BALCON, SA VA TREZEASCA!

 20. traian patrascoiu December 27, 2010 at 9:40 am #

  sper ca nu e tarziu pentru nimic. la multi ani tuturor, si anul care vine sa ne aduca la toti mai mult curaj,mai multa determinare,increderea ca ce vor cei multi se va indeplini.sa aveti incredere in dvs,sa nu cedati la nimic, viitorul trebuie sa va apartina.

  • cristofor. December 28, 2010 at 3:04 am #

   La multi ani D-ul Ponta!d-stra si la toata familia.Am speranta ca intro zi,nu prea indepartata,veti fi Presedintele acestei tari,nu stiu de ce dar cred din toata fiinta mea ca d-stra nu sunteti ca toti ceilalti politicieni,as cum sa exprimat primul care a postat(relu)dar ma tem ca a inceput o campanie de denigrare a d-stra,de catre televiziuni si chiar din interiorul partidului,sper sa ma insel,dar nu cred,au inceput sa se teama de moralitatea si de principiile sanatoase ale d-stra de la care cred cu tarie ca nu abdicati,stiu foarte bine din propria experienta ca moralitatea in exces nu face bine celui ce o poarta dar mergeti inainte si nu va luati dupa sondaje,pentru ca mint cu nerusinare.Va doresc succes!!!

 21. gicasandu December 27, 2010 at 11:41 am #

  Am 45 de ani dar niciodata nu am asteptat sa treaca un an cum astept sa treaca asta!Ingrozitor an!Sa spargem cu totii un pahar la sfarsit de an,poate vom scapa de ghinioane!D-le Ponta,va doresc sa aveti in 2011 multa intelepciune,sanatate,iar romanilor sa aiba multa putere si mai mult curaj decat au avut in 2010! LA MULTI ANI TUTUROR!

 22. Roxana December 27, 2010 at 3:39 pm #

  Aveti niste copii minunati! Sa va traiasca si sa va mosteneasca cu mandrie! La multi ani si dvoastra si intregii familii.. Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun!
  PS: fetita seamana enorm cu dvoastra.. e frumusica foc!

 23. fragmentariumpolitic December 27, 2010 at 8:38 pm #

  […] Sa presupunem ca ati fi un neoliberal, adica un dereglementator, un ins anarhic (adorator al extrajudiciarului permisiv si disculpant), caruia nu-i plac regulile […]
  http://fragmentariumpolitic.wordpress.com/2010/12/26/o-reteta-de-manipulare/

 24. Sibilla December 28, 2010 at 1:47 am #

  Sărbători binecuvântate !!

  2010 – anul în care mitocanul băsescu Traian s-a răzbunat pe români !
  2011 – anul în care fufa blondă care se intitulează urmaşa mitocanului, se pregăteşte de campanie, pe banii grei, tăiaţi de la * prostime *, pompaţi în curul şi decolteul fufei, pardon, * soarele * pedelacheilor.
  Tăcem din gură
  Din tot, ne-a mai ramas aieve,
  acest zid grav, aceste dreve.
  Crunt ferecati în piatra dura
  cu pumnii strânsi, tacem din gura.
  Tacem, parc-am tacea de veacuri
  ca niste funduri vechi de lacuri.
  Si ferecat în bezna sura,
  de mii de ani, tacem din gura.
  Ei: ziduri, lanturi, temnicerii,
  noi, numai cremenea tacerii.
  Ei, biciuri cu batai si ura,
  noi, urias înghet pe gura.
  Deasupra vremii si genunii,
  tacem ca spinii si taciunii.
  Tacem ca lama de custura,
  tacem mereu, tacem din gura.
  Ne linge frigul pe ciolane,
  ei, foame, cuie si ciocane
  si orice zi e-o muscatura.
  Scrâsnind din dinti, tacem din gura.
  Tacem ca lacatul pe use,
  tacem ca focul sub cenuse,
  tacem… dar noaptea sub celule,
  vuiesc torente nesatule.
  Un zgomot bubuie departe,
  se darma parca ziduri sparte
  si parca lanturi cad în zgura.
  Noi asteptam, tacem din gura.
  ( Radu Gyr – Închisoarea Aiud )
  Se tot acumulează… ură ? Vuiesc… vuiesc prea surd ? vuiet de … ură ?… continuăm, tăcem din gură… Până-ntr-o zi… sătui de toate, toţi, minciună…
  Continuăm… tăcem din gură… deasupra ţărişoarei, nori… De ură.
  Ei semănat-au vânt de ură şi tot ei, culege-v-or … furtună…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/12/27/noi-asteptam-tacand-din-gura/

  • justitiaru December 29, 2010 at 10:36 pm #

   Tactica asteptarii si a tacutului, pana la “Sfantu Asteapta”,este “sora buna” cu tactica “capului plecat” atat de indragita pe meleagurile noastre.Tacerea recomndata de Gyr nu i-a “rentat”,poetul decedand in 1975,fara a apuca sa vada “zidurile sparte” si “lanturi cazand in zgura”. Cand vor cadea actualele ziduri si lanturi e greu de prevazut,dar este mai usor de prevazut ca acestui neam de “tacuti” ii este asigurata “imparatia cerurilor”.Este si asta o mangaiere.Nu-i asa ?

 25. popateapa December 28, 2010 at 8:48 am #

  Sărbătorile au trecut, cele religioase, și sper sa treceți la treaba cât mai curând. Iată ce ne așteaptă:
  http://popateapa.wordpress.com/2010/12/28/acordarea-cetateniei-ungare-va-reunifica-natiunea/
  Un an nou fericit și sa aveți parte de bucuria de a-l înlătura pe Băsescu cu haita lui de la putere! Dacă ne veți face pe noi fericiți atunci și mulțumirea dvstră va fi mai mare!

 26. Ghepardu December 28, 2010 at 10:55 am #

  PLIMBĂ URSUL – IMPERATIVUL DESTINULUI

  Prezenţa esoterică a ursului la festinul ce a marcat cei 37 ani (lumină !?) ai doamnei Elena Urdea, i-a umbrit iremediabil figura când Marele interpret al destinului (din Sinaia) a deconspirat semnificaţia irefutabilă, cum că aceasta – musai şi mintenaş – “urmează să plimbe ursul” în toate cele lumeşti-politiceşti. În acest fel s-a combătut, fără drept de apel, ipoteza apartenenţei sărbătoritei la tagma ursarilor ( susţinută de cei care-i imputau că umblă cu “cioara blondită” ).

 27. Cristinel Virgilius Degeratu December 28, 2010 at 11:48 am #

  La multi ani!

 28. jane doe December 28, 2010 at 5:41 pm #

  Buna ziua si SARBATORI FERICITE dvs si familiei dvs. Nu sunt membra a paritidului, doar o simpatizanta pasiva sau activa dupa caz si moment. Am abordat metoda aceasta de a va contacta deoarece va simpatizez politic, dar si ca om, si sunt de acord cu ceea ce faceti. Va felicit ca ati scapat de cei ce nu va agreau (cei ce au trecut la partidul satelit, UNPR). Imi permit sa va rog ceva, pentru ca am ceva mai multi ani ca dvs, am terminat acelasi liceu (I.Neculce)si am credinta ca veti pleca urechea la rugamintea mea si a multora pe care ii cunosc: VA ROG NU-L LASATI PE VANGHELIE SA MAI CANDIDEZE LA NICIO PRIMARIE. VETI PIERDE. Nici pomana care a facut-o azi in Parcul Sebastian nu-l salveaza si nici nu-l ridica in ochii locuitorilor din sectorul 5. Tot sectorul este murdar, nu este deloc perzent printre noi, cei ce vor sa mearga in audienta nu-l gasesc. Promovati un om tanar, de viitor, cu perpective, la noi la sectorul 5. Promovati-l din timp folosind toata media posibila. La Primaria Capitalei numiti tot un tanar, aveti destui printre deputati si senatori (Sova, Banicioiu, sunt doi ce mi-au venit repede in varful degetelor, dar aveti multi tineri care au si minte si carisma). Va rog sa va ganditi bine la asta, ati ramas doar cu o primarie in Bucuresti si o veti pierde si pe asta. Suntem multi care nu-l mai vrem pe Vanghelie, vrem pe cineva cu initiativa.

 29. santinela December 28, 2010 at 6:22 pm #

  Vor veni si vremuri mai bune,asta este cert,dar numai prin efortul nostru.Lasa-l pe Dumnezeu in afara,el are o alta treaba.Daca asteptam “minuni” de la el ne-am ars.Victore astia trebuie dati de pamint de catre noi.Cu “ruga” este o metoda a pierzatorului,nu o mai folosi.

 30. Ghepardu December 29, 2010 at 9:25 am #

  RÂNDURI PENTRU ANUL NOU
  De Ion Minulescu

  Bine-ai venit, An Nou !…
  Bine-ai venit…
  De când te-aştept aproape-am şi albit…
  Dar fiindcă-mi intri-n casă-ntâia oară,
  Te rog să nu-mi faci casa de ocară…
  Nu te grăbi să-mi intri pe furiş,
  C-abia sosişi…
  Noroc că te-aşteptam deştept
  Să te previu la timp, să fii atent,
  Şi-n clipa marelui eveniment
  Să-mi calci în casă cu piciorul drept…
  Şi nu uita
  Să-ţi laşi ciubotele afară
  Şi bunda de urs alb ce mă-nfioară…
  Că România nu-i Siberia !…

  Aşa te vreau!…
  Te vreau la trup curat…neprihănit…
  Şi tot aşa la suflet şi la minte –
  Te vreau sub chipul celui arvunit
  Pe treizeci de arginţi
  Şi-un blid de linte !…

  Şi acum că te-nduraşi să-mi intri-n casă,
  Poftim la masă…
  Dar mai nainte de-a gusta
  Din vinul şi din pâinea mea,
  Deschide-ţi ochii bine, ca să-nveţi
  Povestea Coliviei cu sticleţi
  Şi-n urmă dacă poţi să te-ntregeşti
  Cu sfinţii din icoanele de pe pereţi,
  Te rog – de pe parchete şi sofa –
  Să-mi schimbi covoarele de Buhara,
  Şi-n locul lor tu să-mi întinzi
  Numai velinţe olteneşti,
  Ca să-mi răsfrâng cu ele, în oglinzi,
  Podoabele mândriei strămoşeşti…

  Iar pe măsuţele pătrate,
  În locul florilor de crin, fanate,
  Să-mi pui în strachine de lut
  Crăiţe sângerii, culese
  În cinstea viitoarei florărese
  Care, probabil, nici nu s-a născut !…

  An Nou…
  Ai auzit ce-ţi cer ?…
  Nu-ţi cer să faci nimic în casa mea,
  Mai mult decât ai face tu-ntr-a ta !…
  Iar eu, un biet român ursit,
  Să fiu scuipat şi pălmuit,
  Deşi n-am casă cu calorifer,
  Te-adăpostesc de viscol şi de ger
  Şi te cinstesc aşa cum se cuvine
  Să fiu cinstit şi eu – măcar ca tine !…
  Te-ntâmpin ca pe-un frate adevărat –
  Un frate ce-mi va da-napoi
  Sticletele ce mi-a furat
  Alt frate, mult mai mare decât noi !…
  Te-ntâmpin numai cu atât –
  Ce mi-a rămas –
  Un « Ah » în gât,
  Şi-un gest cu care te primesc
  Ca pe-un « Specific românesc » !…

  An Nou !…
  Fii nou de sus şi până jos !…
  Copil al nimănui şi-al tuturor,
  Copil din flori,
  Copil gălăgios…
  Desfăşură-te-ncet de pe mosor…
  Încet…cât mai încet…şi liniştit…
  Şi fi atent ca nu care cumva
  Să ţi se rupă firu-n casa mea !…
  Bine-ai venit, An Nou…
  Bine-ai venit !…

 31. Maxim Daniela December 29, 2010 at 10:24 am #

  Sarbatori Fericite!Datini de pe Valea Muntelui http://www.youtube.com/watch?v=ej3xPZvR7EA&feature=BF&list=ULN2TkFMKZxzc&index=15

 32. Maxim Daniela December 29, 2010 at 1:07 pm #

  http://www.ghidulbacaului.ro/%E2%80%9Cam-fost-batuta-de-primar-si-viceprimar%E2%80%9D aici puteti citi isprava primarului si vicelui PDL-ist.

 33. TCO99 December 29, 2010 at 3:24 pm #

  “Guvernul Romaniei a aprobat Ordonanta de urgenta privind introducerea cardului national de sanatate, un document cu informatii de identificare si istoric medical ce va permite accesul asiguratilor la servicii sanitare in reteaua publica. Primele carduri vor fi primite de asigurati in al doilea semestru din 2011.

  Cardul national va fi un document obligatoriu atat pentru asiguratii care vor sa beneficieze de servicii medicale, cat si pentru medici, care vor avea un card medical profesional. Documentul poate fi solicitat de orice asigurat (contribuabil la fondul national de sanatate) si obtinut contra unei sume de doi euro (8,5 lei). Cardul va fi livrat prin posta, la domiciliu, fiecarui asigurat, potrivit wall-street.

  Cardul va cuprinde informatii minime despre detinator (date de identificare si cod numeric personal, cod unic de identificare in sistemul de asigurari sociale de sanatate si numarul de identificare al cardului), dar si detalii de natura medicala, stocate pe un cip. Acest cip va contine informatii precum diagnostice medicale cu risc vital si boli cronice, grupa sanguita si Rh, eventualul accept pentru prelevarea de organe dupa deces, numele si datele de contact ale medicului de familie.

  ■Cum va functiona?

  De exemplu, daca un pacient care nevoie de o reteta, acesta va merge cu cardul de sanatate la medicul de familie care, la randul sau, va introduce in sistem si cardul lui pentru a putea accesa informatiile si elibera prescriptia. In mod obligatoriu, cardul profesional al medicului trebuie folosit in acelasi timp cu cel al pacientului.

  Daca asiguratul nu va prezenta cardul de sanatate, atunci el va trebui sa achite serviciile medicale de care beneficiaza, in afara de cele de urgenta. Toti medicii din sistemul public vor primi un card profesional, cu ajutorul caruia se va controla accesul la serviciile medicale printr-un sistem informatizat.”
  http://www.9am.ro

  EXPRIMATI-VA POZITIA OFICIALA IN LEGATURA CU CIPURILE INCORPORATE IN CARDURI !!!

  Populatia Romaniei nu se aseamana cu cea a Ugandei sau Congo (fara vreo intentie de discreditare a acestor popoare ) unde nivelul educational este sub limita si bietii oameni nu stiu ce inseamna aceste cipuri…

 34. ZOE, fii barbata ! December 30, 2010 at 9:21 am #

  @Victor Ponta,
  Draga Victor,
  Când anul vechi se duce la culcare
  Iar Noul An de-abia sta sa se nasca,
  Indubitabil se cere o urare
  Ca Natia româna sa renasca !

  Eu tie îti urez numai de bine,
  Doar bucurie si belsug sa ai
  Copiii tai sa creasca-n fericire !
  Un viitor mai bun, poti sa le dai.

  LA MULTI ANI FERICITI !

 35. ZOE, fii barbata ! December 30, 2010 at 9:40 am #

  Si pentru PDL am o urare
  Chiar daca versuri albe am sa scriu
  Sa stie domnii de prin fruntea tarii
  Ca nu sunt numai ei pe-acest pamânt
  Plaga portocalie noi vrem sa dispara.

  Si le urez pe-aceasta cale,
  Ca în anul care vine, sa se duca la plimbare
  Ei sa lase locul lor, celor ce-si iubesc poporul
  Si nu tagma jefuitorilor.
  E chiar atât de greu de înteles, ca tara nu va vrea?!

  In ceea ce ma priveste eu le urez , multa, muulta “caldura” !

 36. Roşu şi negru December 30, 2010 at 10:32 am #

  Motto : Stânga se zbate!…dreapta ne bate…

  Samuel Rosenstorck alias Tristan Tzara (n.16.04.1896, decedat în prima zi de Crăciun a anului 1963, membru al P C Francez de la vârsta de 51 de ani (1947) până la vârsta de 60 de ani (1956), sosit călare pe căluţul de lemn (dada), din Moineşti, în Zürichul lui 1915, cetăţean francez din 1947, este cea mai luminoasă prezenţă, azi, pe blogul – de stânga – al lui AN, în bezna politică a acestui final de an 2010.
  Reconfortant !…Nu ?

 37. Sibilla December 30, 2010 at 12:20 pm #

  !!!

  Simplu şi pe româneşte Puterea actuală ne anunţă de la Cotroceni prin vocea unui consilier prezidenţial că anul 2011 va fi anul în care va da atacul asupra presei şi asupra mediului virtual – blogurilor şi a celor care îndrăznesc să critice Puterea pe site-urile de socializare.
  http://stareanatiunii.com/desfiintarea-unor-posturi-tv-si-a-unor-emisiuni.html#more-6490

 38. Flori la bucuresti December 30, 2010 at 5:37 pm #

  Flori online va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 39. ZOE, fii barbata ! December 31, 2010 at 10:31 am #

  Aho, aho copii si frati
  Stati putin si nu mânati.
  Vine Dracul din Carpati,
  Sa ne fac-o uratura
  Sa ne puna pumnu-n gura:
  “Mai copii, sa traiti bine !
  Sa nu cereti de la mine
  Ca eu nu am sa va dau,
  Eu pot numai sa va iau
  Ca eu stau în fruntea tarii
  Ca pe valurile marii.
  Valul vine, valul trece
  Eu ramân la toate rece.

  Mame cu copii în brate,
  Pensionari si voi plugari
  Ce tot dati atât din coate
  Si-asteptati pomeni mai frate?
  Eu v-am pus sa va-nmultiti ?
  Mergeti dom-le si munciti!
  Bugetari si politisti,
  Ce stati bai asa de tristi?
  Fiti veseli, ca de la anu
  Va dau daruri cu toptanu
  Si va dau pe toti afara,
  Pâ-n s-o face primava.
  Ia mai mânati bai flacai
  Si sunati din zurgalai !”

  Vine si madam Vuitton,
  Calare pe un bizon
  Ca sa faca o urare
  La popor de sarbatoare.
  “Mai popor, atent la mine
  Daca vreti sa traiti bine !
  Veniti ca sa luati lumina
  De la mine din gradina.
  Eu sunt din the land of choise,
  Si-aduc tarii mult folos
  Si aici la mine-n land
  Eu sunt cel mai tare brand.
  Ia mai mânati mai flacai!”

  Iata vine si Miss Pis cu Poc
  Impreuna, sa ne faca o urare
  Nicidecum in gluma.
  “Eu,sunt fosta miss sa stiti
  Si sa luati aminte, eu când (î)numar
  Stiu ce fac, nu e din greseala
  Doi cu doi fac mereu cinci
  Mi s-a spus la scoala !
  Eu fac daruri pe la usi
  Si le-aduc si porcul,
  Stau mereu si ma gândesc
  Cum sa le iau votul.”

  Poc poc poc, pocnind din bici
  Si cu coasa-n mâna,
  Vine Bocul sa adune
  Impozitul pe-o luna.
  “Mai popor, da banii toti
  Sa marim bugetu,ca la anu veti vedea
  Uite colea, cotu !
  Siiigur va vom da si bani
  Si minciuni o mie,
  Numai noua la putere, bine sa ne fie!
  Toata lumea sa traiasca
  Numai noi sa nu murim!
  Zice-o vorba veche.

  Si acum, pocniti din bici
  Haideti ca va trece !”

 40. daiana December 31, 2010 at 4:50 pm #

  La multi ani! Sa aveti numai bucurii alaturi de familie si anul care vine sa va aduca numai bucurii in cariera politica dumneavoastra si doamnei Daciana. An nou fericit!

 41. mgabim2009 December 31, 2010 at 10:38 pm #

  Sa va aduca Noul An numai bucurii si sa vi se indeplineasca toate dorintele. Sa fie un an bun, cu belsug si realizari. Sa fiti sanatosi si puternici!
  LA MULTI ANI!

 42. Spartacus January 1, 2011 at 6:38 am #

  Mi-a povestit un prieten ce lucreaza la cabana unde trumpita si-a tinut ziua k oamenii care se aflau inauntrul restaurantului erau stabiliti dinainte… Cika aveau o lista cu numele lor si altii nu puteau sa intre daca nu erau pe lista… Asa cred si eu ca nu ii injura nimeni!
  P.S. Crin parca si-a mai revenit putin:P
  @Victor Ponta & everybody:La multi ani!
  @trump: la multi ani in puscarie!

 43. popalumi January 1, 2011 at 8:29 am #

  LA MULTI ANI!

 44. iuliana January 1, 2011 at 9:24 pm #

  “LA MULTI ANI CU SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI !”
  ps : l-am vazut pe andrei la antena3 si mi-a placut tare mult de el.sper sa o vedem si pe irina.

 45. PEDRO January 1, 2011 at 11:34 pm #

  LA MULTI ANI ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei si de gincasia lor ! Fetita va seamana leit si baietelul parca din profil este un puiut de “MARELE”,micul TITULESCU !
  Scapati-ne de “DRACU ” si veti face un itreg popopr FERICIT !

 46. BOA January 2, 2011 at 9:20 am #

  Scuze…e cam tarziu…dar totusi, primiti cu uratul?

  ….
  La multi ani!

 47. ovidiu January 2, 2011 at 4:29 pm #

  LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII !

 48. Maxim Daniela January 3, 2011 at 9:19 am #

  Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie
  calauza in 2011 ! In speranta unui an mai bun, va trimit un strop
  de incredere si fericire tuturor care viziteaza aceasta ograda
  virtuala!La multi ani fericiti cu multa sanatate, lumina si
  impliniri si mai ales sa ne ajute Dumnezeu in toate! Un An Nou plin
  de bucurii!

 49. arin January 3, 2011 at 12:41 pm #

  La multi ani! Si la cat mai multe postari!

 50. traian patrascoiu January 3, 2011 at 2:09 pm #

  Oare sa insemne ceva ca presedintii din HARCOV si MS si au luat cetatenie maghiara?Cred ca trebuie intervenit intr un anume fel.Nu cred ca mai e mult pana se muta granita iarasi la Gorj.In rest, La multi ani tuturor.

 51. MIO January 3, 2011 at 4:34 pm #

  LA MULTI ANI! Anul 2011 sa fie un an mai bun pentru toti romanii,iar pentru tine Victor sa fie un an de ascensiune politica,sa ai realizari remarcante pe linie politica,dar si in familie,sa duci PSD-ul pe locul cel bine meritat…si tu stii care este acela.LA MULTI ANI!

 52. Maxim Daniela January 3, 2011 at 8:17 pm #

  Basescu Traian, presedintele tuturor romanilor, in special al celor din diaspora, a iesit sa dea un interviu:

  Şeful statului a subliniat că România a încheiat anul 2010 cu 1.270.000 de funcţionari, dar numărul acestora este încă mare, iar în doi-trei ani trebuie să se ajungă la 900.000 de angajaţi în sectorul de stat, “pentru a nu mai fi o povară pe cheltuielile publice”, în condiţiile în care nu statul trebuie să creeze locuri de muncă. “Sectorul privat este cel care creează locuri de munca şi garantează evoluţia”, a adăugat şeful statului
  De unde i-a iesit acest numar?sincer nu stiu…

  • justitiaru January 4, 2011 at 8:25 am #

   Are perfecta dreptate,statul este el ,iar el si Udrea au locuri de munca. Astea sunt singurele lucruri care conteaza pentru el.Restul sa se descurce.

 53. Sibilla January 3, 2011 at 9:27 pm #

  Pentru… cei ce vor să mediteze:
  * Ce vrea filozofia, această “cenuşăreasă”? Să readucă lumea din dezordinea ei actuală în ordine, s-o scoată din bezmeticeală, haos şi stres, să trezească în om sentimentul responsabilităţii. * ( Noica )
  Câte vieţi valabile nu se susţin prin calităţi minore, chiar prin defecte: încăpăţânare, ambiţie, orgoliu. Totul e bun, chiar lucrul vinovat, cu condiţia să nu întârzii la el; totul e rău, chiar lucrul bun, dacă întârzii. ( Noica )

  * Mecanicismul e o sărăcire de fiinţă. Computerul e punctul culminant al acestei sărăciri. Această “maşinuţă” magică desparte omul de realitate, de lucruri, fără ca el s-o conştietizeze. *

  Totuşi, informaţii REALE le aflăm din mediul online :

  locul acţiunii : TWIN-PEAKSE-ul cărăşean – Caraş-Severino, împărăţia * Ayatollahului * frunzesky

  faptele :

  1. – Un jurnalist de la Antena 1, agresat de mascaţii Poliţiei de frontieră!
  http://www.argument-cs.ro/content/un-jurnalist-de-la-antena-1-agresat-de-masca%C5%A3ii-poli%C5%A3iei-de-frontier%C4%83-update

  2. – Poliţiştii de frontieră mint că nu i-au pus pistolul la cap reporterului de la Antena 1
  http://www.argument-cs.ro/content/poli%C5%A3i%C5%9Ftii-de-frontier%C4%83-mint-c%C4%83-nu-i-au-pus-pistolul-la-cap-reporterului-de-la-antena-1

  există MARTORI şi există DOVEZI:
  “Nici măcar nu şi-au cerut scuze, spune reporterul de la Antena 1. Mai mult decât atât, au negat că m-ar fi pus la pământ şi ameninţat cu pistolul. Momentul în care poliţistul îi smulge cameraI-am întrebat de ce mi-au distrus camera şi s-au făcut că plouă. Din fericire, am reuşit să recuperez ce era pe casetă şi se vede foarte clar cum sunt agresat de unul dintre poliţişti şi cum îmi este distrusă camera. Degeaba se încăpăţânează să mintă”.

  NU mă poziţionez de nicio parte, însă, ca unul din românii simpli, ca unul din puţinii cărăşeni care au ales să NU tacă, ca una din vocile ce militează pentru libertatea de opinie şi importanţa presei, în calitate de avertizor nimicit de bocancii caracatiţei judeţului portocaliu în care ORICE e posibil şi ştiu al naibii de bine ce spun ( ! ), ca unul din cei ce au luat cunoştinţă cu pumnii, hărţuirea, minciunile, ticăloşiile pedelacheilor din C-S şi ştiu exact cum se * rezolvă * şi cum e să fii * rezolvat * pentru că absolut TOATE instituţiile cărăşene sunt controlate direct de împărăţie, spun răspicat : ACEASTA E REALITATEA şi noi * trebuie * să-i supravieţuim… 😦
  Nimic nu trebuie să răsufle în afara graniţelor judeţului portocaliu C-S, acesta e ordinul. Presă e un mic grăunte, timidă, avertismente se primesc sub felurite forme iar cei care au * nesimţirea * să-şi facă meseria, o încasează, cum zisăi, sub diferite modalităţi că-s inepuizabili într-ale găselniţelor tovarăşii.
  Vă invit să daţi click pe cele două linkuri , fie şi numai ca să vă convingeţi cum se încearcă discreditarea jurnalistului în cauză de către… postacii de servici… TEHNICĂ PD-L şi aceasta O REALITATE.
  O altă REALITATE e că în Caraş-Severino lui Don frunzesky încă NU s-a pomenit de EXCES DE ZEL la a anihila oareşce CAPI ai reţelelor de traficanţi dar ne fălim cu * descinderi * la… plevuşcă… RECHINII mafiei afacerilor cu ţigarete dorm liniştiţi, cei cărora li se trimite * taxa * prin mesajeri, aşişderea…
  Naiba ştie, dar n-au fost de-a lungul timpului dezvăluiri despre niciun jurnalist, apropo de mafia duvanului, dar despre nişte neicuşori a cam relatat presa centrală de-a lungul vremilor cărora le supravieţuim ! ezvăluiri din acelaşi Caraş-Severino…
  SĂ NU MAI AUD DE CHESTII DE GENUL: FRUNZESKY E UNUL DIN CEI BUNI DIN PD-L IAR CEILALŢI SUNT RĂI ! SUNT TOŢI O HAITĂ ŞI ACELAŞI DAMF, PUNCT.
  Să fiu iertată că intrai în turaţiile-mi normalno. M-am SĂTURAT să aştept să se nască vreunul în Caraş-Severin, unul care să NU se teamă de frunzesky, unul care să lupte cu acest MIT, unul care să-l dea jos, să demonstreze că vrea să-l doboare şi s- o facă! Că de vorbe …. ne asfixiarăm de portocaliu şi nuanţele sale, pe onoarea mea de furnică că spui adevăr şi eu AM Onoare !

 54. Fault January 3, 2011 at 10:31 pm #

  ECLIPSA MIORITICĂ

  Eclipsa mioritică este totală, vizibilă numai din Cotroceni, ea producând-se ca urmare interpunerii nefericite a micuţului Boc, până la contopire cu preşedintele Băsescu, în câmpul ocular al acestuia, făcând imposibil accesul vizual prezidenţial spre poporul suveran , şi ca atare anulând răspundrea Javrei Ordinare. Mai simplu de atât nu se poate explica!…
  „Dragi concetăţeni care l-aţi votat pe T.Băsescu, vă rog să vă autoscuipaţi în ochi, sincer, dând capul pe spate la limită şi stupind în sus, aşteptând ca saliva să vă cadă pe ochii beliţi de prostia făcută…” Metoda e marcă înregistrată ® pentru care dau liber la aplicare.
  Se poate exersa ca „penitenţă” de parlamentarii majoritari, organizat şi numai în plen, scutind poporul de această prestaţie.

 55. Fault January 4, 2011 at 11:20 am #

  VADIM ÎN SAMIZDAT

  – Adicălea cum e în samizdat, maică ?
  – Tribunul e-ntr-un fel de căcat esoteric amplificat de eclipsa solară în derulare la această oră, măicuţă, blestem că l-a ales Preşedinte pe Javra Ordinară!…Ca să nu fi martoră puneţi ochelarii de eclipsă.
  – Dar el e “eurogurist”, maică !
  – Aşa-i !…Tocmai d-asta judecătoare va folosi „Tranzactivul” pentru evacuarea sediului PRM…
  – Cu Bălosul cu tot…Nu ?
  – Ca săgetător Cornel e juma cal şi juma om, aşa că fă paşi să nu cazi în zicătoarea cu: ”Nu sta la fundul calului şi-n faţa stăpânului !”

 56. fragmentariumpolitic January 4, 2011 at 5:20 pm #

  Un film politic din “Dosarele X”

  Seria dezbaterilor HotNews.ro pe tema „Declinul SUA ?” se dovedeste, cu fiecare editie, inspirata si atragatoare, nu insa si titlul ales, pentru ca nu este vorba despre declinul unei tari, ci despre sfarsitul unui imperiu. O astfel de distinctie ar fi importanta pentru ca ne-ar ajuta in mai buna distributie a accentelor de dramatism sau realism pe cele doua planuri, complet diferite in termeni de declin sau refacere. In fond, toate tarile sunt afectate de criza, pe care intr-un fel sau altul o vor depasi, lucru care nu se se intampla insa cu imperiile, soarta acestora fiind, mai devreme sau mai tarziu, una si aceeasi in toate cazurile. Iata de ce ultimul si cel mai mare imperiu, pe care l-as numi nord-atlantic (nu numai pentru a menaja orgoliul american), nu are cum sa nu-i urmeze celui sovietic. Este insa prea devreme de a se vorbi despre acest fapt, dupa cum corect concluziona una dintre dezbateri, dar cand se va produce nu va insemna ca toata lumea se va prabusi, cum se incerca intr-alta in mod fals sa se acrediteze (poate decat in acceptiune filosofica, cand sfarsitul unei lumi vechi inseamna inceputul uneia noi).

  Cel mai recent invitat, cunoscutul scriitor si cineast american Saul Landau a spus multor lucruri pe nume, recunoscand ca „America a avut sansa ei, insa a dat-o in bara.” Landau a adresat un adevarat rechizitoriu clasei politice americane, pe care o face responsabila de suprainarmarea si aventurierismul militar care au irosit avutia nationala, de deperformarea invatamantului, dezintegrarea infrastructurii, refuzul bogatilor de a plati taxe si impozite, coruptia legislativului ori stupiditatea alegerilor… Dar, asa cum se intampla de multe ori, in noianul de efecte si al unor vorbe de claca ( a se citi ideologie) unele cauze sunt denaturate sau raman ascunse.

  „Nu exista astazi in lume nicio tara dispusa si capabila sa preia conducerea la nivel global”, spune Landau, dar cred ca lucrul acesta nici nu ar mai fi posibil si nici macar de dorit in conditiile in care globalizarea apropie sensibil pozitiile tehnologice si civilizationale a tot mai multe tari, ceea ce face ca niciuna sa nu mai fie capabila, de una singura, sa le domine pe celelalte. Pe de alta parte, spre deosebire de unipolarism, multiplicarea centrelor de putere se apropie mai mult de dezideratul general de simetrizare si democratizare a relatiilor internationale. Ar putea suna straniu ceea ce spun, dar nici „competitia”, asa cum am cunoscut-o noi, in esenta ei neoliberala, nu va mai legitima in viitor. De ce ? Pentru ca oamenii au preluat spiritul de intrecere din arenele sportive, dar nu si codul deontologic si sanctionatoriu al acestuia, ceea ce le-a permis ca, prin lovituri sub centura (conflicte, razboaie etc.) sa castige „competitia” in mod necinstit, ori castigatorii mincinosi si falsele ierarhii vor deveni inacceptabile in noua lume globalizata.

  Situatia SUA din 1945, pe care o evoca Landau, cand acestea detineau 55% din capacitatea mondiala de productie si rolul de lider mondial, era rezultatul unui razboi, nu al unei competitii economice. „De-atunci insa, concluzioneaza in finalul dezbaterii cineastul, noi am construit un complex militaro-industrial, am ignorat sfatul lui Eisenhower de a-i pune capat si am luptat in razboaie permanente pentru pacea perpetua, irosind avutia nationala si creand cea mai stupida societate de consum de pe Pamant – totul in numele valorilor crestine.” Efectele enumerate sunt corecte, nu insa si cauza pretinsa in numele careia acestea au avut loc; „Saule, Saule, de ce ma prigonesti ?” “De atunci”, ar putea adauga orice observator obiectiv si patrunzator, America s-a supraindatorat, ajungand la astronomica datorie de circa 14 mii de miliarde de dolari, suficienta pentru a ruina mai multe Americi, nu una.

  (Sursa:http://www.hotnews.ro/stiri-8175344-saul-landau-cineast-castigator-premiului-emmy-america-avut-sansa-insa-dat-bara.htm)

 57. Ghepardu January 5, 2011 at 8:00 am #

  APEL LA MILA PSD

  Supunem milei dvs. acordarea imediată a unui ajutor logistic pentru transportarea în siguranţă a unei persoane cu handicap cerebral prezidenţial, din Cotroceni unde se află în stare autotranchilizată alcoolic până-n locaţia cu numărul 9 din Bucureşti, pe dreapta. Persoana a absolvit vechea şcoală de tâmpiţi, cu diplomă de informator legalizată, şi manifestă, la trezire, disponibilitatea şcolirii (în limba maternă decedată) după noua Lege a educaţiei care pretinde că ar fi promulgat-o.
  Referitor la hrană, există certă disponibilitate populară de a i-o servi-n papiţă, la ore de vârf, sub controlul camerelor de luat vederi.
  Cu stimă şi speranţă.

 58. K. Riciu January 5, 2011 at 10:17 am #

  SONET – SONAT

  Traian Băsescu e sonat:
  De la alcoolul ingerat,
  Din contabada cu tutun
  Şi viaţa dublă de nebun.

  Traian Băsescu e tâmpit:
  Cu diplomă că s-a şcolit;
  Legalizată (de informator)
  Cu atestat de ultrabocitor.

  Un trădător de neam şi tară,
  Vândut la unguri pe arginţi;
  (Rude de sânge prin părinţi)

  Rebotezat ca Javră Ordinară
  De bravi români; ostaşi
  Cu sânge dacic de trufaşi !…

 59. Maxim Daniela January 5, 2011 at 10:18 am #

  Curtea Constitutioanala a decretat ca legea aia pe care a declarat-o neconstitutionala acum cateva luni este, de fapt, constitutionala?
  O noutate adusa de noua lege este ca pentru ca o clasa de romani sa poata functiona, trebuie sa fie minim 17 elevi. Pentru ca o clasa de minoritari sa poata functiona, e de ajuns un singur elev…..mda se pare ca Romania este tara tuturor posibilitatilor…..

 60. ZOE, fii barbata ! January 5, 2011 at 1:41 pm #

  FELICITARI PENTRU ALIANTA, SA FIE DURABILA SI CU FOLOS
  PENTRU TARA !

 61. ZOE, fii barbata ! January 5, 2011 at 1:51 pm #

  Din ciclul “Nu pupam picioare dar nici alte parti”:

  ANTI ODA
  Adio, pica frunza, ca mâine o sa cânte.
  Si pe la vrajitoare s-o duce sa descânte.
  Ca uite, opozitia acuma îsi da mâna,
  Si poate ne scuteste ca sa mai “luam lumina”!

  Si acest fel de “soare” în eclipsa va intra,
  Sa-si plânga-n pumni esecul si sa se duc-aiurea.
  Cu tocul si Vuitton-ul pe apa sâmbetii,
  Facând turism mereu pe valea plângerii !

 62. CRISTEL January 6, 2011 at 7:34 am #

  Domnule Presedinte al PSD ma bucur aveti copii frumosi sa va traiasca sa fiti sanatosi si “LA MULTI ANI 2011”

  • marian January 6, 2011 at 2:18 pm #

   domnule victor ponta numele meu este marian si sunt o persoana cu handicap grav din nastere.
   va scriu pentru a va aduce la cunostinta situatia disperata in care se afla categoria persoanelor cu handicap din romania.
   as vrea ca in 2011 atat dumneavoastra cat si partidul dvs sa faceti ceva concret si pentru noi persoanele cu handicap grav din nastere. o persoana cu handicap inascut asa cum sunt eu traieste dintr-o indemnizatie in valoare de 290 de lei care nu a mai fost indexata din vremea guvernului nastase.
   credeti ca o persoana cu handicap si automat cu nevoi speciale poate sa isi duca traiul zilnic cu 290 de lei in conditiile in care doar medicamentatia necesara ca aerul costa peste 200 de lei?
   de asemenea va aduc la cunostinta ca legea 448 pentru protectia si promovarea drepturilor persoanei cu handicap este nedreapta pentru persoana cu handicap din nastere si o sa va explic si de ce:
   in aceasta lege nu se face separatia intre persoanele care se naste cu handicap grav si persoana care in decursul vietii capata un handicap.
   de exemplu o persona sufera un accident la locul de munca in urma caruia ramane cu un handicap aceasta persoana are doua venituri pensia de vechime in munca de la locul de munca unde a suferit accidentul dar si pensia de handicap comform prevederilor legii 448.
   in schimb persoana care se naste cu un handicap grav este condamnat sa traiasca din indemnizatia de 290 lei fara a avea alt venit si fara a putea sa muncesca vreodata. acum va intreb eu credeti ca e corect ca datorita unei legi strambe persoana cu handicap din nastere sa aiva de suferit?
   nu credeti ca ar fi mai bine ca legea sa fie modificata si persoana cu handicap din nastere care nu are alt venit sa beneficieze de o indemnizatie mai mare decat cel care a muncit si a capatat handicapul in decursul vietii?
   va rog sa incercati sa modificati legea 448 asfel in cat persoana cu handicap din nastere sa nu mai fie defavorizata sa se faca o specificatie clara ca persoana care se naste cu handicap grav si are ca singur venit aceasta indemnizatie trebuie sprijinita mai mult decat cel care capata handicapul in urma unui accident de munca si nu din nastere pentru ca acel ce capata handicapul in timpul vietii are 2 pensii de handicap si de vechime in munca.
   va rog din suflet sa faceti tot ce putetii ca aceasta lege sa fie modificata in avantajul celor care se nasc cu handicap si nu se mai vindeca nicodaata de acest handicap.
   va rog ca in 2011 sa faceti toate eforturile sa fie marita aceasta indemnizatie de 290 lei.
   cred ca a venit vremea ca cei din clasa politica sa se gandeasca ca si categoria persoanelor cu handicap din nastere au dreptul la un trai decent, demn si sa se vorbeasca si de aceasta categorie sociala nu doar de pensionari si bugetari.
   va multumesc din inima si sper ca o sa gasiti timp sa cititi si randurile mele si daca se poate sa oefriti si un raspuns la problemele ridicate de mine.

 63. VASILE MANEA January 7, 2011 at 12:29 am #

  Sunt un apolitic CONVINS. DAR… Ganditi-va… PSD+PC are acum un procentaj destul de bun in sondaje. Oare ??? PNL+PC nu este o spagere a acestui procentaj mare al PSD-ului (+PC). De ce nu s-a vehiculat versiunea PSD+PC (actuala coalitie) plus PNL ??? Ce credeti ca se doreste ? Binele Romaniei sau binele PNL si al lui Crin Antonescu ? Dupa putina mea minte (care incape intr-o solnita…) cred ca, de fapt, se doreste spargerea opozitiei (scaderea PSD, cresterea PNL, dar nu intratat incat sa devina forta care poate scimba viata noastra, a oamenilor de rand, a celor multi, care murim de foame…
  Daca se dorea binele nostru trebuia ca acea mare alinta sa se faca direct, in situatia de azi(adica PSD+PC cu PNL). De ce trebuie sa fie PNL+PC cu PSD ???????? Va rog respectuos cititi, analizati si ganditi daca se “lucreaza” pentru noi, cei nevoiasi sau pentru EI!!!!
  Cu tot respectul
  VASILE MANEA
  CAMPINA
  danny582oo4@yahoo.com

Trackbacks/Pingbacks

 1. Doar America este de vină/Only America is guilty « Popateapa's Blog - December 27, 2010

  […] Eroarea fatala a fost în 1945 când s-a împărțit lumea prin tratatul de la Yalta! Marile puteri ale lumii s-au lăsat atunci păcalite de America. Acum tot America a provocat criza! Criza politica din lume a fost susținută din 1945 pana în prezent tot de America. Ei au înarmat pe talibanii din Afganistan! Ei au ajutat Coreea de Nord în producerea bombei atomice. Ei vor declanșa al treilea război mondi… […]

 2. Baconschi propune vot prin corespondenta pentru romanii din diaspora « Dum spiro, spero - December 28, 2010

  […] Cristian Dima,  Teo Negura,  Popa Teapa, Madi si Onu, Nea Costache, Matilda, Vlad cel Groaznic, Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10,  Sibilla, Bibliotecarul,  Atitudini, Gica Contra, Razvan, Mirela Pete, […]

 3. In Spania se poate: Salariul minim si pensiile vor fi majorate, in 2011 in Spania « Hai ca se poate! - December 30, 2010

  […] Elisa, Tanya, Dragon,  Supravieţuitor, Cristian Dima,  Teo Negura, Nea Costache,  Corina Cretu, Victor Ponta, Gica Contra, Razvan, Aliosa, […]

 4. Amintiri… amintiri pentru viitor ! | Pensiuneaedenjibou's Blog - January 3, 2011

  […] încă Politicieni, avem  un ION ILIESCU, un
  ADRIAN NĂSTASE, un VICTOR PONTA… o CORINA CREŢU şi avem
  social-democraţii din teritoriu, dornici de treabă, cu credinţă
  […]

 5. DE CE NU A URLAT “MARIA SA” BASESCU TRAIAN LA POPORUL LUI IN NOAPTEA DE REVELION « Hai ca se poate! - January 3, 2011

  […] Visata, Alexandrescu Daniela,  Ragnar-Per aspera ad astra, Mesterul Manole, Corina Cretu, Victor Ponta, Dan Voiculescu, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: