Despre mine

M-am nascut in Romania, am crescut aici, unde este familia mea, unde sunt prietenii mei, aici unde m-au educat profesorii carora le voi fi dator toata viata. Romania este o tara foarte frumoasa – nu imi pot imagina o viata in alta parte.

Sunt casatorit cu Daciana si am o familie frumoasa. Andrei si Irina reprezinta cea mai mare realizare a vietii mele, ii iubesc si sunt foarte mandru de ei! Ca orice tata, vreau sa-i indrept catre un drum corect in viata si sa-i ajut sa nu faca greseli.

Sportul este marea pasiune a vietii mele. Am fost campion national la doua discipline foarte diferite – baschet si raliu – si ma mandresc cu asta!

Cred ca cel mai important pentru Romania este sa ne ocupam locul de cinste in lume si sa nu ne mai gandim la noi ca la niste victime, pentru ca suntem tara cu cel mai mare potential din regiunea aceasta a Europei.

Ramane doar ca noi sa demonstram asta prin tot ce facem, sa muncim impreuna, sa ne ajutam la nevoie. De asemenea, vreau sa fim alaturi de fratii nostri din Republica Moldova!

Si vreau sa ne recunoastem valorile si sa le celebram, pentru ca avem campioni in multe domenii, de la sport pana la olimpiadele scolare internationale, avem artisti, cercetatori, medici remarcabili.

Suntem romani si vreau sa ne mandrim cu asta! Uniti putem avea o tara puternica!