Ghiuleaua Roberta

17 Feb

Va recomand, mai jos, un editorial interesant.

„Eu nu sunt o miză”, declară Roberta Anastase, negând informaţiile despre intenţia PD-L de a o înlocui din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Este adevărat, miza confruntării dintre Opoziţia grevistă şi Putere o constituie alegerile anticipate, dar detronarea doamnei Anastase reprezintă una din condiţiile care, odată îndeplinite, ar determina USL să se întoarcă la lucru, instaurându-se o relativă pace parlamentară. A spus-o liderul PSD, Victor Ponta, enumerându-le şi pe celelalte trei: premierul să se angajeze că nu-şi va mai asuma răspunderea pe legi şi nu va mai da ordonanţe de urgenţă, ocolind, asfel, Parlamentul; PD-L să participe la votul moţiunilor de cenzură; Regulamentul Camerelor să fie modificat pentru a nu mai permite partidelor extraparlamentare, ca UNPR, să se strecoare, în Legislativ, pe uşa din dos. Şefa deputaţilor a fost menţionată, în context, cu nume şi prenume: „Fraudarea votului de către Roberta Anastase trebuie sancţionată şi trebuie date garanţii că nu se va mai repeta aşa ceva în viitor, dacă era la mine în partid un asemenea preşedinte de Camera Deputaţilor eu i-aş fi cerut demisia sau l-aş fi demis imediat”. Mă îndoiesc că domnul Ponta ar fi acţionat atât de principial  (în fond, Mircea Geoană a fost înlăturat de la Senat, fiindcă nu a făcut poltica PSD), dar, dându-se pe sine drept exemplu de mare corectitudine, le arată pedeliştilor ce aşteptări are de la ei. Adică să renunţe şi ei la ceva/cineva, dacă, într-adevăr,  doresc stingerea conflictului.

Ce concesii ar putea face PD-L ca să readucă Opoziţia în Parlament? Să scoată ordonanţele de urgenţă şi asumările de pe rol este mai dificil, fiindcă ar trebui să-l convingă şi pe premierul Ungureanu şi, totodată, să se resemneze la gândul că unele legi şi măsuri vor fi promovate foarte târziu, având în vedere încetineala dezbaterilor parlamentare. Să participe prin vot la moţiunile de cenzură este riscant, date fiind nemulţumirile din interior şi predispoziţia la racolări ale unor aleşi care-şi simt locurile ameninţate. Să trădeze UNPR, luându-i ce i-a dat, nu poate, fiindcă îi este un aliat prea necesar.

Să se descotorosească de doamna Anastase este o idee, care unor pedelişti li se pare bună. Şefa Camerei este personificarea politicii discreţionare, duse de partidul de guvernământ. Din poziţia sa, a folosit toate trucurile pentru a scoate Executivul, PD-L şi colegii de partid cu probleme din situaţiile dificile, provocând, în trecut, un alt boicot al Opoziţiei şi o plângere în justiţie. Numele său este asociat, automat, cu furtul de voturi – după ce le-a numărat ca Pristanda, steagurile – prin extrapolare, simbolizând necinstea guvernanţilor. Mereu va căra cu sine, orice ar face şi oriunde s-ar duce,   acuzaţiile de fraudă, pe care nu le-a demontat niciodată, tratându-le cu nepăsare şi suficienţă. Schimbarea din funcţie a doamnei Anastase, o pedelistă pur sânge, ar  da mai multă satisfacţie Opoziţiei (în căutare de motive politice pentru a înceta greva), decât oricare altă concesie. Şi, dacă deblocarea activităţii parlamentare nu-l interesează, sigur PD-L este  preocupat de propria-i imagine. Or doamna  Anastase nu este tocmai mândria partidului, ci – aşa cum spunea Elena Udrea despre Cabinetul Boc – mai curând o „ghiulea”. Îngrijorându-se pentru prima dată pe subiect, dă semne că nu mai e în stare s-o ducă.

Sursa: Gandul

Advertisements

23 Responses to “Ghiuleaua Roberta”

 1. gigip1948 February 17, 2012 at 7:29 pm #

  Toate conditiile puse de catre opozitie pentru revenirea in parlament,sunt corecte si necesare! Coalitia basista a incalcat grav regulamentele parlamentare,in toate cazurile exemplificate(Roberta,nevotarea motiunilor de cenzura,constituirea grupului parlamentar ilegal al UNPR si excesul asumarilor!).
  Cerinta respectarii acestor conditii este amplificata si de migrarea accentuata a unor parlamentari catre PP-DD! Prin metoda racolarii ,folosita ilegitim de catre Basescu,partidul lui Dan Diaconescu,va deveni un nou UNPR! Se poate ajunge ca tradatorii partidelor pe listele carora au fost alesi,sa devina majoritari in parlament si sa guverneze Romania!
  Oricum,e necesar ca opozitia sa revina in parlament pentru a impiedeca furtul la votarea legilor ori adoptarea unor legi antidemocratice,cu urmari nefaste asupra democratiei in Romania!

  • VladM February 20, 2012 at 1:34 pm #

   Majoritatea, daca nu toate legile au nevoie de cvorum, iar acesta nu este indeplinit fara USL. De ce crezi ca imprastie acum liste cu parlamentarii USL care cica iau bani degeaba.
   Oricum parerea mea este ca Romania cheltuie mai eficient acei bani cu opozita in greva parlamentara decat daca nu ar fi in greva parlamentara.

 2. Cezar Mihai February 17, 2012 at 8:19 pm #

  Din motive de eleganta nu as pomeni “Ghiulea”… e totusi femeie.
  Sa nu uitam ca femeile ne aduc pe lume… limbajul ar trebui mai cizelat…
  In rest ? Daca are logica si argument, e O>K>
  Jalnic titlu…
  Si daca titlul arata asa, nu mai intereseaza continutul… Ori tinem stacheta limbajului peste medie, ori in noroi.

 3. ANONIMUS February 17, 2012 at 11:55 pm #

  Sperante desarte.Nu se renunta la Roberta decat daca e porunca de la Cotroceni.
  M-a indoiesc ca USL-ul v-a face concesii.asa ca “missa”ramane in fotoliu,deocamdata.

 4. Maxim February 18, 2012 at 6:01 am #

  Incompetenta si tradarea clasei politice romanesti
  Conform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!

  Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.

  Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!

  Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza… UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici… Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!

  Oameni buni, se vede de la o poştă că situaţia actuală este o combinaţie incalificabilă de incompetenţă şi trădare, că a existat şi există în continuare un plan extern de distrugere şi falimentare a României prin complicitatea unor politicienil români, mulţi dintre ei urmaşi ai nomenclaturiştilor bolşevici care şi-au schimbat numele ca să îi credem de naţionalitate română!

  Mai multe dezvăluiri despre blestemul aurului românesc puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.

  Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?

  În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet. Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”…

  Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem rămâne nepăsători şi neutri, nu mai putem aştepta ca alţii să scoată pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le trăim nu ne mai permit să lăsăm pe mâine ceea ce trebuia să facem de ieri.

  Gândeşte-te, cititorule, că eşti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii tăi şi pentru această ţară minunată şi asumă-ţi rolul unui român adevărat. Aminteşte-ţi de Burebista şi Decebal, de Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazul şi fi-le un demn urmaş!

  Nu uita că nu vei duce cu tine în viaţa de dincolo maşini, case, diplome, carieră, prestigiu şi alte lucruri de acest fel. Dacă după pragul morţii mai este ceva (şi eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta în această trecere va fi căt de mult ai iubit, cât de mult ai dăruit, cât de mult ai fost capabil să te sacrifici pentru alţii, câtă lumină ai răspândit în jurul tău.

 5. iuli February 18, 2012 at 9:01 am #

  domnule ponta sustin aceste masuri luate de guvern din simplu motiv pentru lucrez in privat si nu am vazut vreo schimbare voi toti va luptati pentru sistemul public pentru ca acolo se pot manipula voturile e valabil pentru toate partidele le sustineti drepturile dar noua cine ne sustine eu stau acasa de o saptamana fara a fi platit si astept sa ma cheme la munca asa pateste un functionar ?in programul usl nu apare evaziunea si va dau un indiciu toate pietele din romania vand fara bon fiscal marfa cumparata de la producatori cu japca si vanduta cu pret de magazin care magazinul da 24 % la stat tva se cheltuie bani pe toate prostiile va propun sa cumparati case de marcat si sa fie inchriate cu toneta si cantar la pachet cu o suma mica pe casa dar sa pot fi sigur ca platesc tva la stat si nu la taraba merg si cumpar porumb din piata si acel cetatean are seara peste 2500 de lei vanzare pe zi e normal sa plateasca doar o taxa de producator?

  • VladM February 20, 2012 at 1:42 pm #

   iuli, daca ii susti iti meriti soarta. Pai care guvern a schimbat codul muncii astfel incat o firma sa te tina acasa? Ce crezi ca daca ii da afara pe 80% din bugetari tu o sa o duci mai bine? Nu vezi ca pe aceasta guvernare (ma refer la PDL +……., nu la Ungureanu, sau Boc) nu tine cont de legi. In aceasta guvernare si-au permis privatii sa taie in carne vie, si sa-si scoata profiturile afara din tara.
   Sustinei in continuare pe ei si ceea ce au indurat sclavii romani e nimic pe langa ce o sa faca Privatul cu tine.
   A da si o ultima chestiune, puneti intrebarea din ce iti vei plati consultatiile medicale pe perioada cat stai acasa, ca dupa cum suna noua lege a sanatatii nu o sa poti nici sa ajungi la poarta unui spital darmite sa te mai si tratezi.

 6. Nicu Lupsa February 18, 2012 at 1:10 pm #

  Proiectilul pentru prastia Anastase (am ratat o virgula si am facut un dezacord?)…daca da, rectific. Deci, proiectilul pentru prastie, Anastase, ghiuleaua adica, aproape ca nu mai conteaza vizavi de balastul acumulat de catre PDL si care asemeni submarinului Kursk, o sa se aseze cuminte si speram vesnic pe(la) fundul politicii romanesti. Apropo, priceputul carmaci, Basescu, se pricepe si la submarine?!

  Acest PDL este o sursa inepuizabila de “asa oameni, nu!” dovedindu-ne ca prin investirea juvenilului guvern suntem inca bine ancorati de agramatismele, de nesimtirea, tupeul si nepriceperea guvernelor Boc.

  Nimeni si nimic nu-i va mai salva, nici penibila actiune de propaganda ieftina, vizavi de greva opozitiei, pe care amatorul de batracieni, impertinentul Ioan Oltean a initiat-o si nici macar initiativa tinerilor pdl-isti de a dona sange, care poate era de laudat, daca nu era mai mult campanie electorala. Mai mult, medicii au fost destul de inspirati si nu i-au recoltat Elenei Udrea sange.

 7. Augustin Radescu February 18, 2012 at 1:14 pm #

  Domnule Ponta,
  Se vorbeste ca, pentru a reveni in parlament, USL-ul pune niste conditii. (Nu stiu de ce, dar nu e foarte clar care sint acelea. Exista vreo decizie a USL, exista vreun comunicat de presa in acest sens?)
  Oricum, as sugera sa se adauge inca una:
  “In termen de MAXIM o luna de zile, sa se solutioneze cazurile, DOVEDITE, de frauda de la alegerile anterioare si sa se pronunte sentintele definitive in aceste cazuri.
  In perspectiva alegerilor care, as spune, bat la usa, aceasta ar fi o chestiune de maxima importanta, si nu cred ca mai e cazul sa explic de ce!

 8. Ioan February 18, 2012 at 9:42 pm #

  D-le Ponta.
  In calitate de presedinte PSD si co-presedinte USL, va rog sa fiti mai ferm/intrasingent/consecvent cu actiunile contra nesimtitilor, ce ne guverneaza. Lasati prea multele cedari, acte de “gingasie”, tratamente europene pentru hienele portocalii. Ati vazut cum broscoiul ce raspunde la numele oltean (nume comun nu propriu) si altii ca el, va batjocoreste cu greva parlamentara ?! Ei, care sub conducerea bulibasei JON(javra ordinara nationala), au savarsit un adevarat genocid,prin masurile criminale pe care le-au luat, mai au asemenea tupeu/nesimtire. Vedeti daca nu i-ati pictat/tratat asa cum meritau aceste javre ordinare! Actionati,actionati si iar actionati impotriva ciumei portocalii, pentru ca daca ei organizeaza alegerile,acestea vor fi castigate de PeDeLichele,impreuna cu Partidului Popo(r)ului al megaciocoiului DD. Pun pariu pe acest lucru. Nu uitati ca v-am prevenit,nu doar eu. In conditiile actuale, timpul care trece fara actiuni ferme/permanente/ de continut ale USL, e in favoarea portocalizatilor.

 9. Sibilla February 19, 2012 at 1:58 am #

  REŞIŢA – PROTESTELE CONTINUĂ !! 18.02.2012 Piaţa Prefecturii: „Frunzăverde, nu uita, Caraş nu-i moşia ta!“
  Protestatarii – speră că se vor organiza „anticipate“, pentru a scăpa de „ciuma portocalie“, drept pentru care au strigat din nou: „Jos Băsescu!“, „Anticipate!“ şi „Jos guvernul securist!“. Pentru că, totuşi, protestele se desfăşoară la Reşiţa şi nu la Bucureşti, oamenii nu l-au uitat pe „cel mai iubit fiu al judeţului“, Sorin Frunzăverde, căruia i-au urat „de bine“ şi i-au amintit câteva lucruri esenţiale: „Frunzăverde, nu uita, Caraş nu-i moşia ta!“, „Frunzăverde, te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat!“, şi „Frunzăverde, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!“. De răspuns nu le-a răspuns însă nimeni, nici măcar atunci când au strigat la unison „Ieşi afară, javră ordinară!“. Mâine o vor lua de la început, cu forţe proaspete, dar mai ales cu speranţe. http://www.argument-cs.ro/content/pia%C5%A3a-prefecturii-%E2%80%9Efrunz%C4%83verde-nu-uita-cara%C5%9F-nu-i-mo%C5%9Fia-ta%E2%80%9C

 10. Jr February 19, 2012 at 10:54 am #

  PDL se comportă ca un pacient constipat; Nu ştie care-i cauza dar ştie efectul. A zis Trăian Băsescu că Roberta Anastase pleacă din funcţie numai peste cadavrul lui, iată, Roberta merge mai departe cu aceleaşi obiceiuri şi practici nocive. PDL vede şi simte cum Roberta Anastase atârnă de gâtul partidului ca o “ghiulea” ca să citez pe Elena Udrea. Cei mai mulţi parlamentari PDL se întreabă zilnic ce-i de făcut?! Parlamentarii USL au declarat greva parlamentară şi din cauză că Roberta nu a fost sancţionată pentru fraudarea votului în plen, dovedită de PSD. Situaţie fără precedent: Parlamentul se blochează din lipsă de cvorum în fiecare zi.
  Ţara este în fierbere, populaţia împărtăşeşte punctul de vedere a USL, numai trăian Băsescu NU şiNU!. În asemenea circumstanţe e firesc să mă întreb şi vă întreb şi pe dvs. dacă preşedinta Camerei Deputaţilor Roberta anastase, valorează mai mult decât o ţară?! Toate instituţiile statului suferă din cauza acestor desfuncţionalităţi comise de persoane funcţie de interese şi au un singur numitor comun: Trăian Băsescu! Izgonirea acestui personaj de la Cotroceni este imperios necesar, după care ca prin minune viaţa politică din România va intra în normalitate ca un dar supra-natural. Insistaţi oameni buni şi dragi pe plecarea preşedintelui Trăian Băsescu din fruntea Statului român. Doamne ajută!

 11. Marian Nicolae February 19, 2012 at 12:29 pm #

  Domnule Ponta, dupa momentul Washington, quo vadis, noi romanii?

 12. murfy February 19, 2012 at 3:44 pm #

  *De luat in seama – tine-ti minte !?/…*
  Din viitoarele alegeri , cistigator va fi d-l *Elodius** – Dan Diaconescu ce v-a
  fii uns in direct -prim – ministrul aceastei tari – mult incercate.,Doar acest mucalit
  are relatii speciale cu * ciclopul * -Ceata de PDL-isti v-a fi racordata la vointa PP
  Au aparut afise ale tembelilor de PDL-isti -e sfideay si morala- legile si bunul simt. -compromitatoare.
  Atentie USL – duceti lipsa de mesaje de contracarare !!??
  Stigmatiatii in orice loc cu propriile lor mizerii si mitocanii, precum
  ” Aici sunt hotii si nesimtitii poporului. * – incadratii in poza pe toti PDL-istii -rizind
  in contradictie cu suferintele poporului.-expuse.
  Traian si PDL-ul +UNPR-ul+ UDMR-ul care TRAIESC BINE –in contrast cu poporul.

 13. Clona lu' Bibliotecaru February 19, 2012 at 8:14 pm #

  @ Victor Ponta

  Văd aici un sondaj care spune că 69% dintre români vor demisia lui Traian Băsescu şi USL-ul are cu mult sub acest procent (57%). Acest lucru este o mare problemă, pentru că înseamnă că USL nu a convins că reprezintă o alternativa la actuala conducere a statului ci consideră că ceea ce face USL-ul reprezintă un joc de imagine. Procentul foarte mare, 12%, al PP-DD indică exact acelaşi lucru.

 14. gazetarul February 19, 2012 at 9:34 pm #

  Domnule Victor Ponta, aa cum am scris si pe blogul d.-lui Adrian Nastase,eu v-as sugera sa nu semnati defel protocolul privind tratatul de guvernanta fiscala pe care l-au semnat partidele de la Putere din urmatoarele motive:

  1.) Dacă ar face aşa ceva,ar fi o mare greşeală,întrucât Puterea ar profita sau încerca să profite(cum au încercat să facă după discursul d.-lui Ponta în Parlament la învestirea guvernului Ungureanu)şi ar spune pe toate posturile TV cam aşa ceva:,,-Vedeţi,Opoziţia procedează la fel ca Puterea, aşa că să nu mai ziceţi că ei sunt diferiţi de noi!”(Mă refer la ceea ce au titrat unele televiziuni după semnarea acelui Protocol,cum că Puterea împarte sărăcia);
  2.) Există riscul ca după un asemenea,,demers”grotesc al Opoziţiei, protestele să scadă foarte mult sau chiar să nu mai fie, iar acest lucru ar fi în dauna Opoziţiei, care ar risca să scadă sub 50%,or tălharii ăştia asta şi aşteaptă;
  3.) Dacă tot trebuie să-l semnaţi,atunci aşteptaţi să treacă alegerile locale, cele parlamentare(sper ca ambele să fie câştigate de U.S.L.)şi eventual cele prezidenţiale (dacă domnul Băsescu va fi mai mult ca sigur suspendat şi demis),să fie dezbătut în faţa opiniei publice(obligatoriu de făcut acest lucru,după mine),iar dacă-l veţi semna prin 2013,veţi putea spune populaţiei că dvs. n-aţi vrut să faceţi acest lucru,dar aţi fost obligaţi de angajamentul luat de fosta putere,angajament luat faţă de U.E.şi care trebuie respectat.

  Ţinând cont de aceste considerente,nu credeţi,domnule Adrian Năstase că nu trebuie Opoziţia să semneze porcăria aia de protocol propusă de această Putere infectă?

  Dumneavoastră ce credeţi în acest sens?Îmi puteţi da un răspuns pe blogul dumneavoastră?Fiindcă doresc să vă aflu părerea dvs.în această privinţă.

  Dacă sunteţi contra acestui protocol,atunci ar trebui să le-o spuneţi liderilor U.S.L.-ului,pentru a evita o mare gafă politică,iar Victor Ponta trebuie un pic,,strunit”,întrucât e tânăr şi ar putea face greşeli de care netrebnicii portocalii ar putea profita şi încă destul de mult.

 15. gazetarul February 19, 2012 at 9:47 pm #

  asa nu aa,scuze pentru eroare,este de la tastare.

  In alta ordine de idei,puteti sa-i amagiti,daca tot vor face presiuni asupra U.S.L.-ului,ca veti semnati acest protocol doar daca vor accepta alegeri din doua tururi de scrutin si la locale si la parlamentare(evident ca va trebui sa-i mintiti,in fond ei ne-au mintit de atatea ori),iar U.S.L.-ul SA NU SEMNEZE NICIODATA ACEST PROTOCOL,sa-l semneze abia in 2013 acel tratat,dupa ce va fi supus dezbaterii publice si veti fi ajuns la Putere.Opozitia sa se comporte ca o veritabila OPOZITIE,sa nu faca nici un fel de concesii actualei Puteri!Va veti putea justifica in fata populatiei spunand ca,,noi n-am fost de acord cu acest tratat,dar din moment ce fostul guvern(regim)si-a luat niste angajamente externe in numele Romaniei,noi am fost (si suntem)obligati sa le respectam”.Si le veti mai putea spune asa romanilor:,,Daca o veti duce prost in continuare,sa stiti ca nu U.S.L.-ul este de vina pentu acest lucru,ci fosta Coalitie,care a negociat prost in raporturile cu U.E.si F.M.I. si care a furat tara!”Va trebui sa-i,,tocati”marunt de tot pe acesti portocalii nenorociti,in asa fel incat sa nu mai revina niciodata la Putere,sa ajunga acolo unde le este locul, adica-n PUSCARIE,pentru a nu mai suferi niciodata oamenii nevinovati,cum sufera acum! Iar pe Basescu,sa-l suspendati,dar abia dupa ce-i veti inlocui mai intai pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului(Camera Deputatilor si Senatul),pe Vasile Blaga si pe Roberta Anastase!
  Mult succes in tot ceea ce veti vrea sa faceti de-acum incolo si toate cele bune!

 16. Vasile February 20, 2012 at 1:19 pm #

  D-le Ponta.
  In calitate de presedinte PSD si co-presedinte USL, va rog sa fiti mai ferm/intrasingent/consecvent cu actiunile contra nesimtitilor, ce ne guverneaza. Lasati prea multele cedari, acte de “gingasie”, tratamente europene pentru hienele portocalii. Ati vazut cum broscoiul ce raspunde la numele oltean (nume comun nu propriu) si altii ca el, va batjocoreste cu greva parlamentara ?! Ei, care sub conducerea bulibasei JON(javra ordinara nationala), au savarsit un adevarat genocid,prin masurile criminale pe care le-au luat, mai au asemenea tupeu/nesimtire. Vedeti daca nu i-ati pictat/tratat asa cum meritau aceste javre ordinare! Actionati,actionati si iar actionati impotriva ciumei portocalii, pentru ca daca ei organizeaza alegerile,acestea vor fi castigate de PeDeLichele,impreuna cu Partidului Popo(r)ului al megaciocoiului DD. Pun pariu pe acest lucru. Nu uitati ca v-am prevenit,nu doar eu. In conditiile actuale, timpul care trece fara actiuni ferme/permanente/ de continut ale USL, e in favoarea portocalizatilor.

 17. Alexandru February 20, 2012 at 5:19 pm #

  Nu este “ghiulea”,ci “belea”.[Pdl=partidul belelelor romanilor.]Cand scapam de “belele”???Mai scapam???????

 18. BOGDAN February 21, 2012 at 6:03 pm #

  PDL SI OAMENII LOR AU UITAT DE BUNUL SIMT SI DE DUMNEZEU

 19. SPIRIT December 26, 2012 at 3:20 pm #

  NU SCAPAM DE BELELE , PDL SAU USL , TOT UNA, AMINTESTETI PERIOADA 1990-2004, IDEOLOGIA PARTIDULUI NU S-A SCHIMBAT!!! DEVIZA ESTE :SA CASTIGAM PENTRU NOI, NU PENTRU POPOR. usa are 435 DE GUVERNANTI pentru 50 de state, la o populatie de peste 300mil. NOI AVEM APROPAE 600 LA 19 MIL DE LOCUITORI. LUPTA PENTRU PENSIILE MILITARILOR, DAR PENTRU AMARATII CU 400 DE LEI DUPA 30 DE ANI DE MUNCA, CINE LUPTA?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: