“Blejnar Faptuitorul”

22 Nov

Va redau mai jos, integral, ceea ce consider a fi cel mai bun si corect raspuns dat minciunilor proferate de Blejnar la adresa mea si a lui Edwin Keleti – articol preluat de pe Catavencii.ro si semnat de Doru Buscu.

– Iesi, Sorine, si tu la televizor si arde-l pe Ponta, ca uite, vrea sa-l suspende pe sefu’! Poate ca vocea n-a sunat asa de prietenos, poate a fost mai degraba un ordin scurt, pe linie ofitereasca, sau poate ca nu s-a spus nimic, ci doar s-a aratat ceva. Istoria nu va sti decit ca in studioul TVR special pregatit pentru infierarea obiectivului “Cirlanul” asteptau, luni seara, doi dintre cei mai credibili pupincuristi ai regimului, jurnalistul Dan Turturica si o blonda tunsa scurt. Intrebarile, aranjate pe pagina dupa importanta dusmanilor, asteptau si ele.

Pentru inceput, Ponta a fost stropit cu putina evaziune fiscala, apoi aruncat in folositoarea tigaie a lui Vantu.

BLEJNAR:

“Domnu’ Ponta a beneficiat de masini platite de la domnu Negoita, de la domnu’ Umbrarescu, iata, de la domnul Vantu”.

FAPTELE:

Dupa cum insusi Blejnar va spune mai tirziu, pe parcursul interviului, Vantu nu i-a dat masini lui Ponta, ci doar ocazia de a face, prin intermediul pilotului Keleti, prima pagina din Academia Catavencu. (Urmeaza. Ramineti pe acest text!)

BLEJNAR:

“Asa-zisul club de raliu al domnului Ponta, care nu e un club, nu e o asociatie, nu e o fundatie, este un sereleu din Cluj …. a facut niste prestari de servicii fictive catre Catavencu si catre Cotidianul, unde-i domnul Nistorescu si din 2007 pina in 2009 si-a luat in fiecare luna bani de acolo”.

FAPTELE:

Sereleul din Cluj este firma individuala a lui Edwin Keleti, iar Edwin Keleti, cu mult inainte de a fi partenerul de raliu al lui Ponta, a fost pilot si jurnalist auto. A fost redactor sef la ProMotor citiva ani, apoi a lucrat pentru Catavencu SA. Keleti a scris regulat pentru Money Express si neregulat pentru Cotidianul, publicatii editate de Grupul de presa Catavencu. Citeva zeci de articole le gasiti AICI, restul pe Google. Contractul lui Keleti cu Catavencu SA il puteti vedea mai jos.


Legatura lui cu Nistorescu e imposibila, fiindca Edwin Keleti a parasit Grupul Catavencu inainte ca ziarul Cotidianul sa fie preluat de Cornel Nistorescu.

Altceva: Keleti primea lunar, in baza acestui contract, in jur de 1000 de euro. A lucrat in grup, dupa stiinta mea, un an si jumatate. Iata cum ajunge acest fapt pe Hotnews:

Sorin Blejnar, ANAF: Victor Ponta a luat bani si de la Sorin Ovidiu Vantu. Sunt peste 300 de mii de euro bani incasati pe servicii fictive.

BLEJNAR:

“Domnu Turturica, dvs sinteti un jurnalist pe care eu va urmaresc de foarte multi ani. Cu totii si parte din cititorii dvs am citit si facem reclama, dar nu mai avem ce reclama sa facem acum la Academia Catavencu, actualii Catavencii. Dvs credeti ca domnu’ Keleti putea in fiecare luna, sa faca prima pagina de la Academia Catavencu, cea cu caricaturile?”

TURTURICA:

“El se angaja la acest lucru prin contract?”

BLEJNAR:

“Deci asta a facut prin contract.”

FAPTELE:

Contractul l-ati vazut. Nu scrie in el nici despre Academia Catavencu si nici despre prima pagina, asa cum aiureaza Blejnar. Keleti se angaja sa presteze servicii editoriale. Serviciile editoriale le-ati vazut si pe ele. In afara de astea, Keleti a mai prestat multe alte servicii editoriale in grupul Catavencu, pe print, pe online si pe suport video. Atit de multe, incit se poate spune ca nu mai avea timp sa se ocupe si de prima pagina a Academiei Catavencu. E usor de explicat de unde a aparut aceasta ineptie a lui Blejnar. Keleti a incheiat contractul cu societatea Catavencu SA, cea care edita mai multe titluri ale grupului, printre care si Academia Catavencu.

La sfirsitul zilei insa, in mintea publicului greu de cap, ramine intiparit doar esentialul:Ponta, cel care vrea sa-l suspende pe Basescu, strica niste masini de raliu luate pe banii primiti de la Vantu, mintind ca face pagina intii a Academiei Catavencu.

Azi nu am starea potrivita sa-l tratez pe Blejnar dupa cum merita. Vad un functionar public care fabrica povesti despre un important lider al Opozitiei. Vad o institutie a statului preocupata sa falsifice fapte si documente, ba chiar reviste de umor. Nu-mi vine nici sa rid, nici sa pling. Poate ca, la urma urmei, asa i s-o fi dictat traseul, ca la raliu: il accidentezi pe Ponta si mai iei unu-doi cu portiera.

33 Responses to ““Blejnar Faptuitorul””

 1. Angela November 22, 2011 at 8:12 pm #

  sus tot mai sus

  • ZOE, fii barbata ! November 23, 2011 at 7:39 am #

   Sus, sus, sus la munte sus !

 2. florin November 22, 2011 at 8:55 pm #

  Poate va faceti totusi timp sa-i dati una sau mai multe replici acestui individ. Tineti minte ca ei calomniaza mereu, conform modelului conducatorului .In constiinta colectiva va ramane ceva de genul ca si Ponta si-a luat tainul de la Vantu. De asemnea, trebuie sa aveti in vedere ca acest blog nu-l citeste toata lumea sau toti romanii stau sa citeasca contractele sau articolele d-lui Keleti. In general, cred ca atat dvs. cat si Ponta ar trebui sa convocati mai multe conferinte de presa, ca televiziunile nu se prea inghesuie sa va dea, nici macar ce a Mogulului. Sa spuneti tot timpul, ca aveti si subiecte generoase, cum fura puterea sub marea umbrela a conducatorului statului, care isi ia tainul din toate. Uitati-l pe Geoana! A crea atat de mult rau romanilor aruncandu-i din nou in bratele clicii basiste incat nu merita sa-l mai pomenim. Comentariile sale sunt jalnice si este plin de ridicol, parca ai citi presa proletcultista a anilor ’50.

 3. chiparosul November 22, 2011 at 9:06 pm #

  Hai – degraba sa stringem rindurile
  La poarta sperantei – adunati-va gindurile
  De-*ncearca STIHIA-(urgia PDL-ista)- sa curme drumul vietii
  Veni-ti sa luptam sub stindardul DREPTATII.

 4. murfy November 22, 2011 at 9:17 pm #

  Desii e dureroasa despartirea
  Mai dureroasa este nesimtirea
  Caci postul de *primadona* la senat.
  Pentru ( partid si prin PARTID ) la-i capatat.
  Tu GEOANA – fi-i te rog mai LUMINAT .
  ( Era sa fii ..??!)-Esti IMPARATUL CEL RATAT.

 5. justitiaru November 22, 2011 at 9:20 pm #

  D-le Ponta
  1)Desigur este extrem de neplacut ca sunteti in situatia de a va justifica la atacurile marsave si nefondate ale puterii Pe de alta parte insa cred ca in regimul actual( am spus aceasta) un lider de talia dv. care se lupta cu o putere tiranica care interzice cetatenilor cele mai elementare drepturi nu-si poate permite luxul unui asemenea hobby ca automobilismul ,periculos la propriu iar acum s-a dovedit si la figurat.Continuati sa va sustineti cauza pe toate caile pana le veti inchide gura pe aceasta tema.Fiti insa sigur ca vor incerca orice ca sa va compromita deoarece se simt f.periclitati de stilul dv. de conducere ferm. Continuati sa fiti ferm,dinamic si convingator.Este singura sansa..
  2)Trebuie sa iesiti pe “sticla” si sa convingeti publicul larg ca excluderea d-lui Geoana era imperioasa statutar si politic.Trebuie sa convingeti pe toti ,chiar si pe adversari,ca D-l Geoana a gresit grav fata de PSD si fata de cetateni (colaborare cu puterea ?). Deocamdata lumea nu este inca convinsa de justetea excluderii.Sunteti obligat sa convingeti si sa steregeti acuzele de conducere “stalinista”.Nu lasati sa mai pluteasca nici o nelamurire in aceasta chestiune.Excuderea unui fost presedinte PSD si candidat recent la presedentie nu e un fleac.

 6. simona s. November 22, 2011 at 10:16 pm #

  Buna seara domnule Ponta,
  Ceea ce va voi scrie, nu are legatura cu articolu de mai sus! Ceea ce va voi scrie este legat de actul legislativ care prevede eutanasierea cainilor coumunitari! Totul in acel act legislativ este o minciuna: care primarie din tara va investi atatia bani ca sa construiasca adaposturi, sa tina cainii 30 de zile…sa ii sterilizeze…totul este un paravan in fata adevaratelor intetnii: acelea de o omori cainii! Inca mai sper si inca mai am incredere in dumneavoastra ca veti face ceva ca acel act legislativ sa fie abrogat. Vreau si imi doresc sa faceti ceva ca acest masacru sa fie oprit! Sigur exista o solutie! Si sigur puteti face ceva! Cei care conduc acum tara sunt niste oameni de nimic…tot ce imi doresc este sa vina mai repede alegerile si sa dispara din fruntea acestei tari pentru ca au luat doar decizii foarte foarte proaste!
  Astept raspunsul dumneavoastra printr-un mail la adresa mentionata!
  Opriti acest masacru va rog! Puteti?

  • ZOE, fii barbata ! November 23, 2011 at 7:32 am #

   Cheia sta în mâna Cruellei de Vil ( varianta blonda) !

 7. viorica buda November 22, 2011 at 10:29 pm #

  Felicitari pentru prestatia de la B1. Ferm, serios ,echilibrat,argumentat,fara ranchiuna.Ma bucur ,- un lider dupa care mergi cu fruntea sus . Sint mindra cu un asemenea presedinte.

 8. ZOE, fii barbata ! November 23, 2011 at 7:35 am #

  @Victor Ponta
  Nu mor caii PSD-isti când vor câinii PDL-isti, FORZA PONTA !

 9. Florin Muresan November 23, 2011 at 8:11 am #

  Turturica este cel mai gretos “jurnalist” din fauna autohtona. Blonda tunsa scurt este total neinteresanta iar mafiotul de Blejnar latra cand stapanul sau este mai mahmur ca de obicei. Ideea este domnule Victor Ponta sa nu uitati nimic iar cand o sa ocupati fotoliul de premier sa va platiti barbateste toate datoriile…

 10. Preda Gheorghe November 23, 2011 at 8:19 am #

  Felicitari domnule Ponta,a-ti dovedit ca aveti coloana vertebrala teapana,avem mare nevoie de oameni politici cu coloana vertebrala dreapta

 11. archer November 23, 2011 at 11:34 am #

  ar fi bine de intrebat blejnar despre casuta de 500 de mii de euro. cum poate un angajat al statului sa-si ridice ditamai palatul? poate blejnar il intreaba pe hoara marcel ce mai face, cum mai sta cu sanatatea si cum merge constructia de la snagov.

 12. Mircea Hamza November 23, 2011 at 12:01 pm #

  Ce-i de mirare? Portocalii atâta ştiu, atâta fac. Dacă ei fură, atunci toată lumea fură. Astăzi e o zi interesantă: se împlinesc 7 ani de la declanşarea revoluţiei porotocalii în Ucraina. Ce s-a ales de aşa-zisa revoluţie? Ce mai fac portocaliii noştri? Vetdeţi pe http://www.mirceahamza.com, o postare intitulată “O zeghe portocalie pentru Boc. Se pregateste Basescu”.

 13. Alexandru Andronache November 23, 2011 at 12:40 pm #

  Asa cum Mischie a facut pasi in planul invizibil tot asa si Geoana trebuia sa faca pasul in spate cu bun simt. Si Geoana si Mischie au dat dovada de aceeasi atitudine. Problema e ca si Vanghelie si altii ar trebui sa faca acest pas in planul 2-3-4. In momentul asta cand Tara e scoasa la mezat ( vezi barbut ) e cazul ca atitudinea sa fie clara si oamenii la vedere sa fie fara indoiala curati. Cu SMENARII din pdl trebuie jucat tare asa cum o fac si ei . Nu exista cale de mijloc cum nu a fost nici in 89. Cat priveste Blejnar ar trebui sa ne lamureasca cum e cu rambursarea de TVA de 60 mil EURO , de dadea el telefoane la ora 8 seara si multe d-astea si sper sa ajungem clipa, sa vedem ce declara atunci, cand va sta unde ii e locul ( pentru SUBMINAREA ECONOMIEI DE STAT , pentru TRADARE si GENOCID ) . Cam la asta se incadreaza tot ce face Base & compania ( Boc, Udrea, Blejnar,……. SRL ). Dumnezeu sa va ajute sa aveti puterea de a merge drept ca pana acum si foarte important : si noua sa ne dea Dumnezeu puterea si mintea de a va urma. Sper ca nimic sa nu va indoaie , calea pe care ati pornit e grea si nu cred ca are si sensul INTORS.

 14. justitiaru November 23, 2011 at 1:27 pm #

  D-le Ponta
  V-as sugera o confruntare tv cu d-l Geoana in care sa prezentati in mod transparent si sistematic toate incalcarile statutulului PSD pentru care a fost exclus ,iar domnia sa la randu-i sa isi prezinte la randu-i punctele de vedere.Nu puteti lasa intr-un con umbra aceasta excludere mediatizata a unei personalitati care nu de mult a fost reprezentantul opozitiei la presedentie.Multi cetetateni din diverse cercuri inca se mai identifica cu el.Trebuie sa-i convingeti ca ati procedat corect statutar si politic.Trebuie sa-i convingeti chiar si pe cei care inca mai sustin PD-ul ca sunteti un conducator democrat autentic al tuturor.al tuturor cetatenilor.
  FORTZA Ponta !

 15. gigi November 23, 2011 at 4:05 pm #

  Trebuie facuta plingere penala , cerute despagubiri si asta cu mult tam-tam ptr. ca astia mizeaza pe faptul ca dupa calomnie tot ramine ceva in mintea oamenilor.In ceea ce priveste cazul geoana , cred ca ati procedat corect avind in vedere motivele spuse dar si cele nespuse.Este imperios necesar sa intensificati munca in partid la filiale ptr. a sustine unitatea membrilor mai ales a celor cu functie care au clipe grele , este vitala munca lui Dragnea acum.E necesar sa fie sanctionat prin aparitii tv. orice masura a puterii , orice afirmatie.Cred ca e necesar un purtator de cuvint care sa urmareasca orice afirmatie pdlista si sa apara imediat sa o demonteze .Se tot vehiculeaza ca Usl a scazut , e necesar sa dezmintiti aceste sondaje ,ptr.ca puterea nu pierde nici un prilej sa induca acel mincinos 30% pe care l-ar avea .Succes.

 16. Bibliotecaru November 23, 2011 at 7:55 pm #

  @ Victor Ponta

  Am suspiciuni din toate părţile…

  De cine a mai spus domnul Blejnar că aşa şi pe dincolo? Eu nu-mi aduc aminte… A spus domnia sa de vreo firmă, despre un om de afaceri, despre afacerile cu petrol şi cereale…? Eu nu-mi aduc aminte ca domnia sa să fi dat alte nume în general, doar în particular l-a dat exemplu pe domnul Ponta. Oricâtă bunăvoinţă aş avea, nu pot să nu leg suspendarea prezidenţială de ce spune domnul Blejnar. Desigur, este o legătură pe care o fac fără rost, dar prea sunt concomitent pe tapet aceste acuzaţii ca să nu o suspectez.

  Codul de procedura fiscală pe care l-am găsit pe site-ul ANAF spune:

  Art. 11 Secretul fiscal

  (1) Funcţionarii publici din cadrul organului fiscal, inclusiv persoanele care nu mai deţin această calitate, sunt obligaţi, în condiţiile legii, să păstreze secretul asupra informaţiilor pe care le deţin ca urmare a exercitării atribuţiilor de serviciu.

  (2) Informaţiile referitoare la impozite, taxe, contribuţii şi alte sume datorate bugetului general consolidat pot fi transmise numai:

  a) autorităţilor publice, în scopul îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de lege;

  b) autorităţilor fiscale ale altor ţări, în condiţii de reciprocitate în baza unor convenţii;

  c) autorităţilor judiciare competente, potrivit legii;

  d) în alte cazuri prevăzute de lege.

  (3) Autoritatea care primeşte informaţii fiscale este obligată să păstreze secretul asupra informaţiilor primite.

  (3^1) Este permisă transmiterea informațiilor de natura celor prevăzute la alin. (1), inclusiv pentru perioada în care a avut calitatea de contribuabil:

  a) contribuabilului însuși;

  b) succesorilor acestuia.

  (3^2) În scopul aplicării prevederilor alin. (2) lit. a), autoritățile publice pot încheia protocoale privind schimbul de informații.

  (4) Este permisă transmiterea de informaţii cu caracter fiscal în alte situaţii decât cele prevăzute la alin. (2), în condiţiile în care se asigură că din acestea nu reiese identitatea vreunei persoane fizice sau juridice.

  (4^1) Prin excepţie de la prevederile alin. (4), cazurile de nerespectare a legislaţiei financiar-fiscale pot fi făcute publice prin mass-media.

  (5) Nerespectarea obligaţiei de păstrare a secretului fiscal atrage răspunderea potrivit legii.

  Aparent art. 4^1 ar putea permite domnului Blejnar să încalce secretul fiscal.

  Doar că, acest 4^1 este introdus prin Ordonanţei Guvernului nr. 47/2007 privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale care a fost aprobată, cu modificări, de Legea nr. 52/2009 şi, nu veţi crede, dar prevederea a fost abrogată. Ciudat totuşi, pe site-ul ANAF nu este operată prevederea legii din 2009.

  Partea cu pamfletul… o puteţi citi pe:
  http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/11/domnule-blejnar-de-ce-nu-l-recomandati.html

  PS.
  Dincolo de acest subiect, sunt absolut oripilat de modalitatea de acţiune/reacţiune ce s-a dezvoltat în cazul domnului Geoană. O astfel de “publicitate” dizolvă cea mai mare parte a efortului PSD de până acum şi loveşte, indirect şi în PNL-PC. Acest episod o să apese ceva timp pe credibilitatea PSD. Şi era atât de simplu să fie respectat statul partidului!

 17. Bibliotecaru November 23, 2011 at 8:04 pm #

  PS.
  Cât pe ce să uit…

  Norme metodologice:

  Art. 11

  11.1. În categoria informaţiilor de natura celor considerate a fi secret fiscal intră datele referitoare la identitatea contribuabililor, natura şi cuantumul obligaţiilor fiscale, natura, sursa şi suma veniturilor debitorului, plăţi, conturi, rulaje, transferuri de numerar, solduri, încasări, deduceri, credite, datorii, valoarea patrimoniului net sau orice fel de informaţii obţinute din declaraţii ori documente prezentate de către contribuabili sau orice alte informaţii cunoscute de organul fiscal ca urmare a exercitării atribuţiilor de serviciu.

 18. Andrei Cosmin November 23, 2011 at 11:19 pm #

  Bravo Victore, mare nevoie era in USL de un om ca tine!

  Cu sabia in mana! Sa nu-i lasi pe nemernicii de la PDL sa scape dupa ce veniti la putere, procuror adevarat sa fii pana la capat, in slujba dreptatii, asa cum ai fost si cu prefacutul de Geoana!

  Au omorat oameni, puscaria sa-i manance incepand cu Basescu. Acum avem incredere maxima in tine! Iesi la televizor si spune ce soarta vor avea portocaliii. Cu voi trecem si prin criza trecem si prin razboi, dar faceti dreptate si pedepsiti hotii! Vrem sa fie justitia libera si sa condamne hotii si criminalii lui Basescu care au nenorocit tara!

 19. al.c November 24, 2011 at 12:44 am #

  Situatia Romaniei e atat de grea, incat cine vine in 2012 la putere va avea probleme extrem de grele de rezolvat. Viitorul premier trebuie sa fie un om extrem de dur, hotarat ,intolerant fata de hotie si coruptie si care sa salveze ce se mai poate din sectorul privat romanesc. Daca veti deveni premier , o sa aveti sarcini foarte grele. Un adevarat test istoric. Urmeaza vremuri cruciale pentru Romania. Capitalismul salbatic din China va fi aplicat ,din disperare, pe plan global.

 20. isabel64 November 24, 2011 at 8:04 am #

  Sper sa va vad niciodata in postura lui M. Geoana, sper sa nu atacati josnic,sub centura, sper sa luati ceva din ironia lui A. Nastase si ceva din intelepciunea lui I. Iliescu, sper sa nu aruncati cu pietre in ei si sper sa fiti mereu dumneavoastra , mereu imbunatatit cu experienta celor de dinainte. Sper sa va uitati cu atentie in urma si sa luati ceea ce e a fost bun si sa incercati sa nu repetati greselile. Sper sa nu fiti pripit.
  Nu vrem o marioneta, nu va percep ca fiind, dar nu vreau sa faceti ceva nou, stergand trecutul. Trecutul este al meu, in el este si istoria PSD si nu pot merge mai departe fara puntea trecutului. Sunt mai batrana decat dumneavoastra, mai tanara decat A. Nastase, imi plac tinerii din jurul dumneavoastra, dar simt ca problemele mele ar fi mai adanc intelese de cei mai apropiati de varsta mea. Viitorul este al tinerilor, dar si eu mai exist, inca si mama mea…
  Ati actionat asa cum trebuia, in ceea ce-l priveste pe Geoana, desi nu mi-a placut maniera lipsita de subtilitate in care ati facut-o.

 21. ZOE, fii barbata ! November 24, 2011 at 8:08 am #

  @Victor Ponta
  Nu pot sa admit ca la impertinenta lui Ursu sa nu ai o reactie transanta. De fiecare data când are ocazia te ataca frontal, dovedind ca este un mare ranchiunos.
  Dar cel mai mult ma eneveaza lipsa ta de reactie la obrazniciile lui ! Fa ceva, ori îl ignori
  când se afla într-o emisiune alaturi de alte persoane, ori pur si simplu îi dai replica pe care o merita ! Ti-a placut aseara cum pentru a nu stiu câta oara te-a repezit?
  Este inadmisibil sa nu taxezi o astfel de atitudine !
  Sa fii iubit !

 22. Fazakas Csaba November 24, 2011 at 10:04 am #

  Maseau Ponta, va ocupati cu nmicuri! Uite, acum aveti sansa sa dati o lovitura crancera lui Base, iar dumneavoastra sunteti ocupat de idotenii fárá de sens. Daca vati concentrea deocamdata pe Legea maidanezilor, aceasta lege este ca tamaia pentru dracu’. pe toti dracii, datio inainte cu aceasta lege spurcata si pe principiul unde dai si unde crapa o sa vedeti peste nu prea mult timp, cum se aduna fara nicio fprtare saprojinitorii USL-ului. Dati zor acum, ca maine poate fii prea tarziu. Mi se pare, ca si televiziunille de stiri care se prefac ca tin cu dvs., lucreaza inpotriva voastra, cum a fost si cand Base a ajuns a doua oare presedinte. deci nu uitati, cu cainii comunitari adunati la un loc o tara intreaga de hoinari!

  • Fazakas Csaba November 24, 2011 at 10:09 am #

   Cel macar o parte mare din popor.

 23. accente November 24, 2011 at 11:20 am #

  Geoana este istorie… Cu Romania ce facem?

 24. Miron November 24, 2011 at 1:20 pm #

  Motivarea recomandării comisiei, pentru propunerea de excludere a Dl-ui Geoană, aţi putea s-o prezentati pe blog?
  Eu cred ca ar fi util pentru a mai tempera corul detractorilor, care eticheteaza aceasta actiune, ca ”executie stalinista”.
  Pierdea postului de la senat, nu este vina PSD-ului, sau a Dvs. ci a D-nului Geoană, care a refuzat în repetate rânduri să respecte cererea partidului care l-a propulsat în fruntea senatului.

 25. archer November 24, 2011 at 3:31 pm #

  cu excluderea lui geoana nu se curata si puroiul din psd. mai sunt multi gioni pe care trebuie sa-i astepte aceeasi soarta. Stefan cel Mare a domnit 47 de anisori, D-zeu sa-l odihneasca, dar nu a uitat niciodata sa taie grumazuri de boieri tradatori. tradarea la romani e sport national. fa curatenie victore, fa curatenie.

  • Anonim November 24, 2011 at 6:27 pm #

   Ramii si fara psd.

 26. Iluminatu November 24, 2011 at 6:14 pm #

  DOMNULE TRAIAN BĂSESCU

  Neevitata ta înlăturare
  Ponta o vede doar prin suspendare
  Pentru-a dribla, lucid, o lapidare
  Mai greu de ocolit la drumul mare.

  Consultă orişice crestomaţie
  Şi-ai să pricepi că e democraţie.
  Vulcanul fierbe, gata să erupă,
  Căţeii tăi nu sunt copii de trupă.

  Când s-a pornit să curgă lava
  Nu scapă nici dulăii, nici otava.
  Ciracii tăi trimişi în Ţara Sfântă
  Să ude Zidul care nu se zvântă

  Nu au acces la mila lui Isus ;
  Eşti jos TB, oricât ai fi de sus.
  Te du la schit ca unii criminali
  Om de nimic, banal printre banali.

  În Postul Mare de Crăciun,
  Bătând mii de mătănii, fă-te bun.
  Ca să cunoşti mila săracilor,
  Scapă din hora neagr-a dracilor…

 27. Theodora November 24, 2011 at 8:31 pm #

  In legatura cu interviul pe care l-ati acordat astazi a RFI … am o intrebare va rog:
  Cum ii ridicam de pe scaune?
  http://theodora0303.wordpress.com/2011/11/24/victor-ponta-vrea-vot-secret-la-suspendarea-lui-basescu-dar-cum-ii-ridicam-de-pe-scaune/

 28. Vasile Roaita November 24, 2011 at 9:18 pm #

  A Doua Republica!

  Intre Barca si Viena, nu departe de Smardan, s-a pus bazele celei de a Doua Republici: Republica de la Dabuleni…Cu pepeni murati, tuica de comina si zaibar, cu tocanita de berbec si fudulii la gratar ( pentru a se suplinii handicapul banuit de Basescu in 2009 ) Republica de la Dabuleni a pornit la drum…Si asta, la doi pasi de casa memoriala Misu Negritoiu fostul monarh de Dabuleni…

  Mi-e teama ca episodul Blejnar nu este decat o diversiune, menita sa acopere marea lansare dintre bostani….Ponta si Antonescu se vor trezi in fata unei tornade de neoprit…

  Tavalugul Geona a pornit la drum; nimic nu il mai poate opri!

  Poate dor TJV ul lui Ochila, cel care ne-a anuntat ca vrea sa mai domneasca vreo 20 de ani!
  V R

  P S Uite ca hai ca se poate!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Victor Ponta vrea vot secret la suspendarea lui Basescu – Dar cum ii ridicam de pe scaune? « Hai ca se poate! - November 24, 2011

  […] Eu am o singura intrebare pentru domnul Victor Ponta: Cum ii ridicam dupa scaune? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: