Stimate domnule procuror sef al DNA

27 Jul

Subsemnatul Ponta Victor Viorel, nascut la data de 20.09.1972 in Bucuresti, domiciliat in comuna Baia de Fier – judetul Gorj, posesor al cartii de identitate cu seria GZ nr. 000481, avand in vedere declaratiile repetate facute in public de catre numitii Basescu Traian si Blejnar Sorin, cunoscand prevederile legale referitoare la marturia mincinoasa, doresc sa declar urmatoarele:

1) nu am avut niciodata, ca avocat sau in alta calitate, o relatie juridica de niciun fel cu  Complexurile Energetice Turceni si Rovinari – ca probatoriu atasez adresele oficiale ale celor doua institutii (vezi adresele CE Turceni si Rovinari).

2) nu am fost niciodata asociat la Societatea “Sova si asociatii”, desfasurandu-mi activitatea ca persoana fizica autorizata – cabinet individual, specializat in drept penal; in aceasta calitate am acordat asistenta juridica in cauze penale pentru diverse persoane fizice sau juridice, in mod direct sau pe baza unor contracte de colaborare cu alti avocati care desfasurau doar activitati de drept civil si comercial – ca probatoriu atasez adresa de la Baroul Bucuresti.

3) in perioada 2007-2008, nu am avut alta calitate oficiala decat aceea de deputat PSD, deci in opozitie; nu am purtat niciodata vreo discutie despre Complexurile Turceni si Rovinari cu un reprezentant al PNL sau PDL (partide aflate la guvernare) nici cu alt reprezentant al Ministerului Economiei sau al AVAS; fiind in opozitie, asa cum e usor de imaginat, nu puteam influenta in niciun fel deciziile privind activitatea celor doua societati cu capital de stat – ca probatoriu va rog sa cereti aceste date de la Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor si de la Guvern.

4) nu am cunoscut detalii despre contractele de consultanta juridica ale CE Turceni si Rovinari, desi eram deputat in judetul Gorj in care se afla cele doua, dintr-un motiv foarte simplu – contractele respective au fost negociate si incheiate la Bucuresti la sediul Ministerului Economiei, respectiv AVAS – ca probatoriu va rog sa solicitati respectivele contracte de la cele doua institutii publice.

5) dupa ce institutia pe care o conduceti, DNA, l-a cercetat si trimis in judecata pe inculpatul Mantog Ionel (liderul PDL in judetul Gorj) l-am criticat in mod repetat pe acesta pentru faptele de coruptie de care fusese acuzat; in apararea sa acesta a afirmat pentru prima data ca am legaturi cu cele doua Complexuri Energetice prin avocatul Dan Sova, ceea ce, in urma cercetarilor facute inclusiv de DNA Targu Jiu, s-a dovedit ca fiind o simpla calomnie politica.

6) nu am primit niciodata de la Dan Sova nicio suma de bani ca sponsorizare pentru raliuri sau pentru alte activitati – ca probatoriu va rog sa cereti la ANAF toate documentele verificate de acestia la “Sova si Asociatii”; am primit cateva luni spre folosinta un autoturism marca Mitsubishi pe care insa l-am cumparat in baza unui imprumut facut la BCR Leasing si pe care il platesc lunar pana in 2013 – ca probatoriu va rog consultati declaratia mea de avere si va pun la dispozitie contractul de leasing.

7) nu puteam sa primesc vreo sponsorizare pentru activitatea sportiva de raliuri in 2007 din simplul motiv ca in acel an nu am fost inscris in Campionatul National de Raliuri! Am participat la doua curse ca invitat pe masina de deschidere, ceea ce nu necesita bani! – ca probatoriu va rog sa accesati pagina de web a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (www.fras.ro).

8 ) in anul 2008 nu am avut nevoie de sponsorizare pentru raliuri deoarece am participat la Cupa Dacia cu un autoturism Dacia Logan, aflat chiar si acum  in proprietatea societatii care reprezinta Dacia in Cluj – ca probatoriu rog consultati tot www.fras.ro si reprezentanta Dacia din Cluj.

9) in urma conflictului public pe care l-am avut cu Sorin Blejnar – seful ANAF si a avertizarii directe in acest sens primite de la Traian Basescu, presedintele Romaniei, in cursul intalnirii din 21 Iunie a.c., am fost solicitat sa prezint catre ANAF Sectorul 1 toate documentele privind activitatea mea de avocat in anii 2007-2008 ceea ce am si facut; deoarece inspectorii fiscali nu au constatat nimic ilegal, m-au invitat pentru lamuriri la sediul lor unde am dat si declaratii scrise in data de 18 iulie; in mod neoficial acestia mi-au comunicat ca nu eu fac obiectul controlului, ci Dan Sova, dar ca li s-a cerut sa fiu si eu chemat pt a confirma afirmatiile publice ale conducatorului ANAF, ca indeplinesc un ordin direct al sefului lor Sorin Blejnar, dar ca nu pot sa incalce legea si ca vor trece in procesul verbal realitatea constatata; de atunci nu am reusit sa mai iau legatura cu inspectorii respectivii, numitul Sorin Blejnar a afirmat in media ca refuz sa depun documente (desi controlul este deja incheiat) si ca fac presiuni (ceea ce este o minciuna fara nici cel mai mic suport); in consecinta, ma vad nevoit sa notific in scris ANAF Sector 1 sa-mi puna la dispozitie actul de control si va solicit si dvs sa folositi ca probatoriu acel act (daca este de acord numitul Blejnar Sorin sa vi-l dea!).

10) in data de 26 Iulie a.c. biroul de presa al ANAF a convocat cativa jurnalisti si le-a comunicat “pe surse” ca in circa 2 ore vor sesiza oficial DNA privind implicarea mea in sponsorizari ilegale de la Turceni si Rovinari, oferindu-le acestora date false (50.000 Euro, conform ”surselor” ANAF); dand dovada de naivitate sau lipsa de profesionalism (nu pot eu sa apreciez) mass media a publicat aceasta stire pe surse, numai ca dupa cateva ore numitul Blejnar Sorin a iesit in declaratii oficiale retractand ceea ce purtatorul sau de cuvant spusese mai devreme si aratand ca nu exista o plangere fata de Victor Ponta (nici macar fata de Dan Sova); am inteles insa din presa ca exista o sesizare privind activitatea de la CE Turceni si Rovinari in perioada 2007-2009.

Avand in vedere cele declarate de mine mai sus, Domnule Procuror Sef, cu tot respectul pe care il port institutiei pe care o reprezentati, va solicit in mod oficial urmatoarele:

1) va rog sa cereti procurorului de caz sa ma audieze pentru a da si in fata sa declaratia de mai sus, in vederea aflarii adevarului si a tragerii la raspundere penala a celor vinovati.

2) va rog sa luati masurile legale care se impun pentru ca aceasta cauza sa nu se tergiverseze; nu consider in interesul justitiei ca solutia sa fie amanata pana in 2012, an electoral, si nici ca cercetarile sa fie folosite pentru a fi acuzat dvs. sau institutia de indeplinirea unor ordine politice.

3) va rog sa-mi comunicati solutia chiar daca nu am nicio calitate procesuala; intentionez  ca solutia dvs. sa o folosesc ca mijloc de proba in plangerile penale pe care le voi face pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si fals in declaratii comise de numitii Basescu Traian si Blejnar Sorin.

4) insist sa va rog sa dispuneti cerecetarile necesare pentru aflarea adevarului deoarece sunt convins, domnule Procuror Sef, ca si dupa ce numitii Basescu Traian si Blejnar Sorin nu vor mai fi in pozitii oficiale si vor raspunde pentru abuzurile aratate mai sus, pot aparea persoane la fel de lipsite de morala si cu acelasi dispret fata de legi si de bunul simt care eventual vor relua calomniile respective; consider ca ma puteti sprijini Domnule Procuror Sef in demersul sincer al consolidarii statului de drept in Romania, pedepsind persoanele care abuzeaza de functiile trecatoare si folosesc institutiile publice in interes personal si pentru prigonirea adversarilor politici.

Precizez Domnule Procuror Sef ca fac aceasta declaratie pe blog deoarece nu ma aflu in Bucuresti, dar am aflat cu placere ca dvs. imi cititi blogul si deci pot utiliza aceasta procedura inedita dar eficienta; mentionez ca va voi transmite si in scris, prin posta, documentul.

Cu deosebita stima,

Victor Ponta

Advertisements

46 Responses to “Stimate domnule procuror sef al DNA”

 1. gigip1948 July 27, 2011 at 3:33 pm #

  Felicitari pentru actiune si mult succes in actiunea de vindecare a Romaniei de BUBA portocalie(regimul Basescu,Udrea,Bos ,Anastase).
  Peste 90% dintre romani va sustin!

 2. Ioana Bucataru July 27, 2011 at 4:04 pm #

  Felicitari Dl. Victor Ponta. Luptati -va cu ei si veniti-le de fac smecherilor portocali Nu va lasati intimidat de mafia Basista !

  Timisoara 27.07.2011 Cu stima si multa speranta ,

  IOANA

 3. Marcus July 27, 2011 at 4:13 pm #

  Ei, asa DA, Domnule Ponta, Succes!
  sa fiti iubit
  marcus
  Si un mic cadou:

  Economatul “La Izmana Cu D-ale Gurii”

  Tradatorii lu’ Izmana, far-avea de sanse la vot
  Vin cu mita-electorala, o felie dintr-un tort.
  Pensionarii din orase vor avea economate
  Cu produse d-ale gurii de guvern subventionate.

  Mai greu insa e la sate rasfirate-n aratura,
  Unde vor atrage lumea, in birturi, cu bautura.
  Metoda e patentata din campania lui chiombila
  Manelistu’ dandu-i votu’ pentru tuica-n sfert de kila.

  Daca langa de-ale gurii si multa horinca-n vrac
  Le mai dau s’o bicicleta, ne-am ales cu-acelasi drac.
  Vor iesi portocaliii chiuind de la votare
  Pusi pe furturi grosolane zise de “recuperare”.

  Romane, nu te mai vinde pe-o farama de glojdeala
  Sau pe-o tuica la cinzeaca, oferita la vrajeala.
  Fii si tu macar o data drept ca bradu-n batatura
  Lasa-i pe golanii tarii, de tampiti, cu de’stu-n gura.

 4. Alexa July 27, 2011 at 4:21 pm #

  UAU!

 5. Tiberius July 27, 2011 at 4:30 pm #

  Te simţi cu musca pe căciulă? Blejnar a fost mai mult decât clar când a spus că nu ai nicio legătură cu sesizarea…

  • gigip1948 July 27, 2011 at 6:46 pm #

   Blejnar,colectorul mitei din vami,spagarul sef al mafiei portocalii ar trebui sa-si dea demisia si sa se prezinte la pentenciar,cu bocceluta pregatita!

  • lenn July 27, 2011 at 7:48 pm #

   @Tiberius v-a luat frica cumva ? Aveti de ce, pazea, ati intalnit un altfel de om, altfel decat voi. PAZEA

   • ZOE, fii barbata ! July 28, 2011 at 7:46 am #

    @Tiberius,
    Ati intrat în linie dreapta, portocalii nesimtiti, care v-ati vândut sufletul Dracului pe doi techini de tinichea !
    Vijelia pe care o anticipa unul de-al vostru, împotriva presei zicea el si a oricui care se opune puroiului portocaliu,
    se va transforma în tornada împotriva voastra, nemernici fara frontiere ! Nu ati învatat nimic din lectia data de popor lui ceausescu, dar veti vedea pe propria piele ce înseamna sa trezesti mânia poporului. Tsunami va ramâne un mic flux pe lânga valul ce va sa vina ! As vrea sa dispareti pâna la unu voi cei care ati adus genocidul acestui popor napastuit !

  • justitiaru July 30, 2011 at 1:16 pm #

   Bai dejectie portocalie, Blejnar s-a adresat la DNA sa-l ancheteze pe Ponta pentru coruptie, dar a luat-o la dinti si isi mesteca spumele.
   In ultima verme se vede ca v-ati tampit de tot si nici macar la magarii nu va mai duce mintea. E semn sa va faceti valizele !

 6. catala99 July 27, 2011 at 4:52 pm #

  asa trebuie raspuns + plangeri penale pentru blejnar si basescu

 7. Daniel Cluj July 27, 2011 at 5:04 pm #

  Stimate domnule Ponta sunt perfect de acord cu dumneavoastra, nu e bine ce se intampla in Romania la aceasta ora sunteti din Garda noua a PSD-ului si trebuie sa faceti treaba buna , regretele mele sunt ca au trecut atatia ani si nu s-a facut nimic nici chiar PSD-ul de la acea vreme. Dar va doresc spor in ceea ce faceti !

 8. Jr. July 27, 2011 at 5:20 pm #

  Şi fără să cunosc amănunte îmi era cât se poate de clar că este vorba despre o hărţuire politică; Nu trebue să ai cunoştinţe juridice ca să-ţi dai seama că reprezentanţii puterii -începând cu Trăian Băsescu- forţează legile ţării pentru ai da de lucru lui Victor Ponta, un veritabil critic la adresa puterii şi o voce credibilă la vârf în USL.
  Sau îmulţit infracţiunile comise de membri PDL la nival central dar şi în teritoriu, motiv pentru care credibilitatea preşedintelui Trăian Băsescu, guvernul Boc şi Parlamentarii PDL, a scăzut alarmant de mult ceia ce periclitează speranţa de câştigarea alegerilor din 2012. Este obligaţia noastră, a cetăţenilor oneşti din ţara asta, să le spunem domnilor Băsescu şi Boc, să înceteze de îndată a mai pune instituţiile statului să hărţuiască liderii opoziţiei în scopul decredibilizării ei. Opoziţia nu se află în sondaje la 90% pentru că vrea Victor Ponta sau Crin Antonescu, ci pentru că poporul român a conştientizat că a fost dus în eroare de mai multe ori să voteze pentru Trăian Băsescu,EBA, PDL în general, care după ce şi-au văzut sacii în căruţă, îşi bat joc de români cu neruşinare, direct şi la obiect.
  Demersul d-lui Victor Ponta de ai acţiona în judecată pe cei care se ocupă de diversiuni, minciuni sfruntate, sfidând legile, este un gest de aplaudat şi românii îl susţin. Nu mă aştept la rezultate spectaculoase, dar la stoparea porcismelor infractorului Blejnar, Morar,Băsescu, Boc, e tot ce se poate în acest regim ticălos. Ce păcat!

 9. Bibliotecaru July 27, 2011 at 7:51 pm #

  Ha ha ha….

  Ca să recapitulez, procurorul şef al DNA va acorda o hârtie ce va putea duce la condamnarea domnului Traian Băsescu? Este absolut evident că domnul Băsescu nu poate fi condamnat de nimic. Problema nu este că domnul Băsescu vorbeşte dincolo de mandatul de preşedinte şi că face acuzaţii “pe surse” venite “de la servicii” (eu aşa îmi imaginez cel puţin), problema este că se găsesc foarte mulţi oameni care “se execută”. Ba cred că nici domnul Blejnar nu poate fi condamnat, pentru că implicarea domnului Victor Ponta pe lângă un dosar deschis domnului Şova, ca urmare a unui ordin direct din partea domnului Blejnar, este greu de probat.

  Oricum, numai şi ideea că procurorul şef al DNA va produce astfel de dovezi este haioasă.

 10. lenn July 27, 2011 at 7:55 pm #

  Felicitari Victor! Fa-i sa plateasca pt. tot raul pe care ni-l fac noua societatii romanesti, romanilor distrugand fizic si moral aceasta tara. Prin actiuni de acest fel ii castigi pe tineri.

 11. Motru - Gorj July 27, 2011 at 9:00 pm #

  Felicitari pentru atitudine! Mult succes!!!

 12. Marius July 27, 2011 at 9:56 pm #

  Nu ma convingeti…un PSD-ist incoruptibil? NU exista…:)Nu s-a nascut inca..

  • ZOE, fii barbata ! July 29, 2011 at 1:30 pm #

   @Marius,
   Dar un PDL -ist incoruptibil, s-a nascut ?!

 13. mariusardeleanul July 27, 2011 at 11:48 pm #

  dati mi cinci argumente ca nu sunteti produsul Sistemului si nici parte a LUI!

  • ZOE, fii barbata ! July 28, 2011 at 1:52 pm #

   @mariusardeleanu,
   Da-mi cinci argumente ca nu esti produs portocaliu si nici parte a lui !

 14. justitiaru July 28, 2011 at 12:06 am #

  D-Le Ponta
  Ati dat o replica f. eficienta detractorilor portocalii, iar ei la ora asta isi rod unghiiile de ciuda ,dar nu va culcati pe o “ureche”.Intr-o chestiune sunt de acord cu ei (dar din cu totul alte considerente) :mai lasati-o moarta cu raliurile.Ganditi mai responsabil , acesti indivizi abjecti nu s-ar da in laturi sa va aranjeze un accident.
  O sugestie : actionati in justitie pe ministrul Baconschi pentru folosirea aparatului de stat in scopuri partinice, prin acea circulara care cere diplomatilor romani sa promoveze votul prin corespondenta, o initiativa legislativa dezavuata de majoritatea gruparilor parlamentare…

  • Ciobotar Sorin July 28, 2011 at 2:33 am #

  • Elena July 28, 2011 at 12:47 pm #

   Multumesc DOMNULE PONTA pentru ca existati….Ne -ati redat speranta ca vom mai putea TRAI si noi in tara asta… va respect foarte mult si imi place atitudinea dumneavoastra de PROCUROR in ceea ce sustineti atat in dicursurile publice cat si prin exprimarea scrisa… iar cel mai mult imi place ca actuala”SLAHTA” de la conducerea acestei tari se chinuie amarnic sa va discrediteze in fata opiniei publice doar ca nu au cu ce va “agata” …si sunt foarte dezamagiti !!!! Sper sa nu stati prea mult in vacanta… ca nu se stie cu aceste minti volnave care ne conduc ce se mai “pune la cale ” in lipsa dumneavoastra!!! SA VA INTOARCETI CU MULTA PUTERE DE MUNCA PENTRU A PUTEA LUPTA IMPOTRIVA ACESTOR DUSMANI AI ACESTUI POPOR!!!

 15. moromete July 28, 2011 at 1:33 am #

  Puterea se crede in jungla
  Perdele de fum arunca
  Si-nvaluie batrini-n *economat*
  Sub politica mizera si de rahat

 16. Cosmin Gheorghita July 28, 2011 at 2:03 am #

  Sincer, această postare este un şoc pentru mine şi asta din mai multe motive:

  1. Nu mi-aş fi imaginat mişcarea asta din partea d-lui Ponta nici într-un milion de vieţi, mi se pare atât de inedită şi originală încât n-am cuvinte! E un cu totul alt aluat decât politicienii cu care suntem obişnuiţi.
  2. Este deosebit de trist să vezi un român, cetăţean al unui stat de drept membru al UE care-şi caută dreptatea printr-un astfel de mijloc deoarece căile normale ale statului de drept care ar trebui să fie România sunt închise. Fac abstracţie de faptul că acel cetăţean este un lider al unui partid politic, oricare ar fi el. Azi-mâine vom vorbi singuri în pungă deoarece organele abilitate ale statului nu-şi exercită funcţiile pentru care sunt plătiţi din banii NOŞTRI, nu ai lui Băsescu Traian.
  3. Zilnic se întâmplă ceva aiuritor, ba fii de primari pedelişti cu săbii ninja, ba declaraţii naziste şi revanşarde ale preşedintelui lui Niels, ba hoţi de fier vechi care fură focoase de rachete, ba un Ministru de Externe care trasează directive ambasadorilor cum să fure voturile, ba un preşedinte “democrat” care se declară la televizor şef peste cele trei puteri suverane ale statului de drept care a fost cândva nu demult România, ba ultima manevră a lui Băsescu Traian prin intermediul numitului Blejnar. CHIAR NIMENI NU VEDE UNDE AM AJUNS??? Ce suntem noi fraţilor, o republică bananieră pe o insulă pustie? Cât credeţi că ne mai suportă ţările civilizate de pe continent? Azi-mâine ne vor demonta bucată cu bucată şi ne vor împărţi vecinilor, deoarece noi nu suntem apţi să ne conducem singuri şi devenim un pericol pentru noi înşine şi pentru vecini! Reveniţi-vă!

 17. ZOE, fii barbata ! July 28, 2011 at 8:32 am #

  @Victor Ponta,
  FELICITARI PENTRU BARBATIE !
  Daca ar exista în tara asta si alti barbati adevarati ca tine, soarta noastra s-ar schimba si nu ne-am mai târî umiliti si badjocoriti de un sistem nemernic, în tara în care ” muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta “!
  Lupta cu ciuma portocalie este foarte grea, deja s-a ascutit de pe acum iar în anul care vine se va exacerba ajungând la cote nebanuite. Îi vezi cum trag ca hienele, de lesuri, pentru a nu pierde puterea, se vor deda la cele mai josnice metode.
  Tu, Antonescu si Constantin sunteti trei oameni curati, nepatati si neatinsi de mizeria arivismului, faceti corp comun, uniti-va fortele si mintile, nu cedati cu niciun chip !
  Sper ca macar în al 12-lea ceas poporul asta napastuit sa deschida larg ochii si sa nu se mai lase înselat, acum când cutitul a ajuns la os, când nu se mai poate respira în tara asta, altfel va fi vai si amar de capul lui. Cred în bunul simt al românului si în instinctul lui de conservare, cred în puterea lui de renastere ca a pasarii Phoenix. Când omul ajunge la punctul terminus, când constata ca nu mai are ce pierde, atunci curajul lui ajunge la cote nebanuite sfidând orice temere. Am credina ca România va învinge ! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  PS- felicitari pentru raliu, nu renunta la frumosul tau hobby !

 18. balbeck July 28, 2011 at 9:49 am #

  Mor de ras,are rabdare domnul Morar sa citeasca ce e aici.Daca citeste domnul Morar ce e aici,citeste si domnul presedinte Basescu?

 19. dorin July 28, 2011 at 12:08 pm #

  Foarte bine faceti domnule presedinte. Sper sa vi se comunice solutia intr-un interval foarte scurt ca apoi sa demarati actiunea urmatoare. Si, apropo, ne devem in delta.

 20. justitiaru July 28, 2011 at 3:15 pm #

  D-le Ponta
  Dezvaluirea facuta de A3 privind circulara ministrului Baconschi arata ca este vorba de un grav abuz in serviciu prin antamarea corpul diplomatic al statului pe o tema care nu numai ca nu este legiferata dar face obiectul impotrivirii unei majoritati parlamentare care include UDMR.Trebuie depusa o plangere penala in acest sens.

  Codul penal precizeaza:
  Art. 297 Abuzul în serviciu
  (1) Fapta persoanei care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
  (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi fapta persoanei care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane, ori creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.
  (3) Faptele prevăzute în alin.(1) şi (2) săvârşite de un funcţionar se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
  (4) Acţiunea penală pentru faptele prevăzute în alin.(1) şi (2) se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate

 21. Razvan Anistoroaei July 28, 2011 at 6:16 pm #

  Domnule Ponta. va abordez putin “off-topic” pentru ca nu aveti topicul care ma intereseaza. In principiu, va rog frumos sa nu va mai opuneti proiectului votului prin corespondenta asha cum o faceti. Nu aveti nici un motiv. Mi-ati raspuns odata (online la Hotnews) ca de fapt sustineti initiativa, dar NU (ca de obicei, trebuie sa fie ceva impotriva PDL) asha. Nu mi-ati mai raspuns niciodata CUM. Deci, va mai intreb odata: CUM si mai ales CAND. Ne prind alegerile care vin cu votul prin corespondenta sau nu? Multumesc frumos.
  PS. Stiu ca detestati diaspora (pentru simplul motiv ca de obicei nu sustine socialismul romanesc) dar cred ca aveti datoria morala de a sustine acest proiect. Poate ne mai schimbam si noi optiunile. Nu puteti evita zecile de mii de voturi impotriva USL din diaspora interzicand votul masiv. De ce nu veniti cu o platforma serioasa si pentru diaspora? Pana la urma asta v-ar credibiliza…si chiar ati avea sansa sa castigati…intr-o buna zi pe mana diasporei.Toate bune.

  • gigip1948 July 29, 2011 at 2:55 pm #

   Faci o mare confuzie!Aici nu e vorba de diaspora romaneasca,de profesori,doctori,specialisti in diferite domenii!Ei sunt oameni seriosi,responsabili,indiferent de optiunile lor politice,de dreapta(in principal,ori de stanga,mai putini)!Oricand si oricum votul lor prin corespondenta e bine venit.
   Necazul vine cu ceilalti romani,multi aflati sub limita saraciei,unii fara surse de existenta ori neintegrati social pentru ca prin votul prin corespondenta,PDL-ul le va cumpara sufragiul,cu putini bani si vor frauda alegerile! Ca dovada,desi nu era vot prin corespondenta,prin cumpararea voturilor de catre Basescu,acesta a fost ales presedinte,desi in tara Mircea Geoana a fost ales!

 22. Marcus July 28, 2011 at 6:36 pm #

  Crinule Si Bade Ponta, Desteptarea!

  Va veni si timpul nostru, timp de Domnul rostuit,
  Cand din tronu-i si in suturi il vom da jos pe bandit
  Si-mpreuna cu uratu’, chiomb, betiv si derbedeu
  Om da jos si camarila, ce ne fura ultim leu.

  I-om trimite dupa gratii, la loc sigur cu zabrele,
  Pentru ca in penitenta de pacate sa se spele.
  Ne-au furat nenorocitii mizer bot de mamaliga
  In borcanul cu dulceata reusit-au sa se-nfiga.

  Cu un precedent in spate, umbla din nou cu momeala
  Si vor voturi pe pomana, fiindca le-a tinut vrajeala.
  Sunt prezenti cu fofarlica si in loc de spor la pensii
  Infiinteaza-economate, material doar de impresii.

  Vor din nou sa fraiereasca cu malai si cu faina
  Pe-amaratii multi la numar, ajunsi sclavii lu’ Bashina.
  Si cu furt masiv de voturi fara frica la alegeri
  C-un procent sa se aleaga si pentru ca se cred jmecheri.

  Crinule si bade Ponta, sariti nene cu atacu’,
  Ca privind doar in sondaje, iar ne ia la anu’ dracu’.
  La malai si la faina, cereti tevea mai mic,
  Nu pomana izmenara, lungind drumul catre dric.

 23. Black Rose July 28, 2011 at 6:43 pm #

  Vino si tu in http://www.psdonline.ro/

 24. anonimus July 28, 2011 at 6:57 pm #

  Un asemenea obraznic ca Sorin Blejnar nu e posibil fara sa aiba impunitate la cele facute.
  Din fericire pentru noi,d-sa o sa aiba o groaznica surpriza.Cand n-o sa aiba nevoie de el
  chiar daca stie totul despre bani etc…o sa dispara ca o musca.Ar fi cazul ca Dl.Blejnar sa tremure de frica zi si noapte.Felicitari Dle Ponta,dar sa stiti ca Basescu are mana buna, sa fiti sigur ca veti fi Prim.Ministru in curand.Cu tot ce fac magarii astea portocalii nu pot scapa pierderea alegerilor.Cu stima.

 25. fury July 28, 2011 at 8:06 pm #

  Domnule Victor Ponta,
  Aud ca PSD are 600000 de membrii…ca e cel mai mare partid din Romania…Pai daca e asa credeti ca ar fi mult ca fiecare psd-ist sa mai aduca la vot inca 19 romani ??? Si cu 12 milioane de voturi cred ca ar ajunge pentru a schimba soarta Romaniei . Din cauza asta partidele romanesti afla numai dupa votare cum stau. Eu niciodata nu am crezut in numarul de membrii declarati… De aici se porneste… Daca fiecare membru aduce inca 19…Dar primul lucru…inventarul… Daca USL nu face 57% …va fi un calvar pana in 2014 cand se termina Epoca Basescu… 7% in plus trebuie pentru a nu lasa nici o sansa de manipulare la formarea guvernului in dec 2012…Ultima si cea mai toxica combinatie este PIN_otevista…Eu in Vanghelie nu am incredere de loc…nu ma mira ca e dat deja ca lider la OTV…cu toate ca el zice ca nu pleaca din PSD nici daca il dati afara…!!! Incercati o politica de stil nou…mai multi tineri…Veniti cu ceva nou…!!!

  • Razvan Anistoroaei July 29, 2011 at 4:49 pm #

   Da, e mult. Pe ce baze sa aduk un PSD-ist 19. De ce nu 20? Sau 15? De unde sa-i scoata? Chiar si cu sepcutele rosii, galetile si faina nu ai de unde sa scoti 19 per membbru. pentru ca, de ce sa nu recunoastem acesta este electoratul PSD-ului. Asistatii si leneseii. O fi Romania asistata si lenesa…dar nici chiar 19 x 600.000, dupa calculele dumitale.
   La ce anume te astepti dupa “epoca de calvar Basescu”? Miere? Lapte? Unde? Ca vin si eu. Trezirea, romani!!!

 26. murfy July 28, 2011 at 10:22 pm #

  Se coace amurgu *n PDL
  Trecuta-i timpul – asta e
  Degeaba toaca-*n TONOMATE (gen.TVR 1,2,i,Etno,B1,o-TV smdp)
  Si scoate iar ECONOMATE

  De atita * rau * si suferinta
  Ne -om razvratii – in umilinta
  Si vom oprii acest *prapad*
  Caci nu sunt ei ?- cit e norod..
  Rabdarea este pe sfirsite…
  Poporul merge … inainte.

 27. balbeck July 29, 2011 at 10:11 am #

  Un lucru e cert:politicienii se reclama la DNA.
  “Hai sa fie circ,sa ne distram.Mai distram si lumea suparata”.

 28. Bogdan Radulescu July 29, 2011 at 11:27 am #

  Bravo, Maestre. La obiect, cu stil si tais in bune proportii. Bogdan Radulescu

 29. gigip1948 July 30, 2011 at 3:03 pm #

  Bravo justitiarule,ca si marele carmaci ,guzganii portocalii nu mai stiu ce zic si ce fac! Se apropie funia de par,vor da socoteala pentru mizeriile facute romanilor!

 30. dicu dacian August 2, 2011 at 7:04 am #

  Very Proffesional
  I O
  C N
  T T
  O A
  R

  ………..DOMNULE PRESEDINTE , jos palaria !!!!!!!

 31. Whatafy August 2, 2011 at 12:53 pm #

  Foarte bine ceea ce faci, daca toti am lua initiativa, ar iesi fain, ce ziceti?

 32. cristian nemteanu August 3, 2011 at 11:50 pm #

  un vicepresedinte al curtii conturi a centralizat controlul privind avocatii care au contracte cu statul si l-a transmis lui blejnar pentru documentare.Varianta 1-informatia a fost distorsionata la nivelul celui care a transmis astfel incat sa-i puna pe sova si ponta in carusel de acuzatii fara temei;varianta 2-consilierii si seful de cabinet al lui blejnar a modificat informatia corecta care ar fi specificat ca nu sunt implicati dar sa-i dea satisfactie lui brejnev fonta au denaturat-o spunand ca sunt implicati.faptul ca apreluat informatii de institutia suprema de control,fara consimtamantul plenului,dovedeste ca acel vicepresedinte a incalcat legea si statul de consilier al curtii.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ponta ii cere lui Morar sa fie audiat, cauza sa nu se tergiverseze si sa-i fie comunicata solutia | Oferta D.J. Nic,Muzica Botez Timisoara,Video foto Timisoara,Muzica banchet Timisoara,Foto video botez - July 27, 2011

  […] pe care vrea sa le faca impotriva lui Traian Basescu si Sorin Blejnar. In scrisoarea publicata pe blog, adresata sefului DNA, Daniel Morar, Victor Ponta precizeaza ca doreste sa faca o serie de […]

 2. SCRISOARE DESCHISA, PROCURORULUI SEF AL DNA | PSD Baciu – Bine ati venit - July 28, 2011

  […] Stimate domnule procuror sef al DNA Victor Ponta | July 27, 2011 at 3:28 pm | Categories: Pareri ferme, Uncategorized | URL: http://wp.me/p1366F-fz […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: