Mafiile PDL

14 Apr

Va propun un exercitiu de curatenie si, totodata, va invit pe toti ca, prin sugestiile si informatiile voastre, sa completam aceasta harta impreuna!

Advertisements

346 Responses to “Mafiile PDL”

 1. Matei April 14, 2011 at 8:16 pm #

  Excelenta idee! Bravo! Asta este lista cu “INAMICII PUBLICI”. Ca la FBI, in perioada lui Capone. Sa avem lista cu cei pe care ii curatam, dupa alegeri, nu?

  Faceti si lista cu inamicii publici care vor face puscarie, sau care macar vor fi chemati in instanta, sa dea socoteala?

  Nu se mai poate altfel. Doar sa asteptam sa in trimitem acasa, sa consume in liniste milioanele furate si noi sa platim datoriile lasate de ei!!!

  • DARTH April 16, 2011 at 11:10 am #

   Matei…is toti de un neam, acelasi tata, dar cu mame diferite…adica toti P-ii (NL, SD, D, CR, etc, inclusiv non-P-UUUUDMR)
   Toti reprezentantii lor sunt multi multi multi milionari (vorbim de EUR aici), cu banii provenind din interventia asupra oricarei industrii care functioneaza la un anumit moment. Daca acum nu merg imobiliarele sau alta industrie de suprafata (legala)stai linistit ca scot banii de la traficanti de droguri, de carne vie, de arme (exemplu: de ce drac crezi ca este Blaga asa de tare? sau fratele marinarului atat de nesimtit?)SI ne miram de ce in toata Rrrr-omania pute de palate si limuzine ale caror proprietari nu numai ca nu le pot justifica in veci, dar le mai vin si ajutoarele de la stat cu postasul, caci ei sunt asistati social, saracutii de ei. Si toti nemernicii sunt protejati de putorile din Parlament!
   Slava tatucului Ilici care a avut grija din 90 sa nu moara colegii activisti, ci sa se ridice pe cele mai inalte culmi ale..democratiei!!!
   Am ajuns ca pe vremea fanariotilor, sa nu avem nici macar de unde promova un domn din randurile boierilor scarnavi, asa ca postul se cumpara! Si daca Domnul nu recompenseaza suficient cat sa multumeasca Inalta Poarta ce l-a numit, va fi dat jos imediat la urmatoarele alegeri.Daca insa reuseste, va iesi indiferent de ce aruncam noi in urne! Cum zicea marele ganditor Stalin “nu conteaza cine voteaza ci cine numara”, nu?

   Consluzie:Daca ai fi agricultor si asta ar fi situatia pe terenul tau agricol, ce ai face ca sa repari situatia? ai vorbi frumos cu gandacii?

   • Ioana Bucataru June 3, 2011 at 9:35 am #

    Ptr. Darth Doamne ce frumos le scrii , dar dece ? nu iesim in strada si sa -l ajutam mai tare pe Ponta, sa vada ca este sprijinit, din tot sufletul de noi,ceei multi care credem in el si partidul sau, pentu ca numai uniti si mai ales cu fapte concrete putem demonstra ca vrem sa-i dam jos si dorim o schimbare. JOS mafiia neagra.

  • Ioana Bucataru June 3, 2011 at 9:20 am #

   Matei! ai o gindire corecta acelas lucru gindesc si eu . Doresc ca Ponta sa nu se dea batut in lupta cu caracatita mafiota. Matei te-ai gandit oare dece au fost lasati acesti nemernici sa jefuiasca tara si acest popor ?…..

   Ioana Timisoara. 03. 06. 2011

   • mihai traian June 1, 2012 at 8:05 am #

    Din pacate,nici Ponta nu va face nimic.Vezi numirile in guvern:Corina Dumitrescu patroana fabricii de diplome,Mang,plagiatorul,Alistar incompatibilul,Diaconu,incompatibilul,Marga neavenitul,Corlatean,Hrebenciuc,Dan Nica,Vanghelie.El spunea ca guvernul si orice numire se va face doar de el,dar vad ca Grajdean a fost numit la insistenta unui prieten.Sa fie doar singurul?????

 2. Sonia Lorena April 14, 2011 at 8:23 pm #

  Imi place ideea si am s-o dau mai departe!

  • iugxg May 5, 2012 at 10:21 am #

   mai bine NU! Stai cuminte si CU MINTE!

   • Ioana May 7, 2012 at 10:37 am #

    Agricultura,facuta cu fermieri cinstiti si corecti salveaza romania ! Au furat destul de pe terenurile tale ,si au fost ajutati sa -ti lucreze la negru terenurile pentru ca inpartiau profitul rezultat si mai erau si protejati de primarii. Sa tot faci afaceri furand pe altii care nu stiau ce usi sa mai deschida ? fara impozite fiscale sa tot lucrezi , era raiul pe pamant pentru ei , asta am observat eu ?

 3. pandora April 14, 2011 at 8:25 pm #

  Domnule procuror Ponta, acesta tara are nevoie de dvs- are nevoie de un Cattani care sa impuste drept intre ochi aceasta caracatita portocalie!!!

  • Vasile April 15, 2011 at 7:33 am #

   Si pe Nastase??????

   • cristofor. April 17, 2011 at 9:19 pm #

    Lasa jos bey vasili!vad ca iti este foarte greu sa intelegi ce spune si ce face acest Corado Ctani,care in limba Romana se traduce Victor Ponta,dar ce ma mir eu,la IQ tau e de inteles.In alta ordine de idei,Adrian Nastase,daca nu stieai,a fost cel mai bun PM post decembrist,in comparatie cu basescu tau,Nastase este un vultur,iar basescu este o musca de hazna,Nastase nu a taiat pensiile baranilor si nu a inchis spitale,nu a taiat salarii,nu a impus impozitul forfetar,pricepi?

   • alin filip May 30, 2011 at 10:52 pm #

    Domnule PONTA ,la OLTENITA liderul PSD ,Petre Tone s-a aliat cu PDL , facind jocul actualului primar Milescu Costinel.Oamenii importanti din PSD au fost trecuti pe tusa de catre actualul lider PSD care are condamnare penala si despre care nu se stie din ce traieste pe un picior asa de mare.Daca-l mentineti in continuare la conducerea PSD pe TONE PETRE , actualul primar Costinel Milescu PNT-PDL va cistiga intrucit firmele lui , prin diversi interpusi au cistgat destui bani.Liderul PNL, viceprimar PNL la al 2-lea mandat-FLORIAN CERCEL are sanse mari cu USL.Va rog sa va implicati , sa-i chemati la discutii. TREBUIE SA SCAPAM DE PDL !

   • Vasile Roaita September 12, 2011 at 8:49 pm #

    Tizule,
    mai sunt si alte figuri care, din cauza comportamentului lor si, nu trebuie uitat, datorita actiunii opozitiei de atunci ( SAR, partide politice, trusturi de presa ) au intrat in folclor…Unii dintre ei sunt, astazi, la putere si fac un joc, de imagine, interesant…

    Credibilitatea opozitiei nu trebuie sa se alimenteze, doar, din traiul prost al oamenilor…Ci, mai ales, din afisarea unor indivizi valorosi, activi, necompromisi…

    Blogul asta pare o lume inchisa; o hora a prieteniei, un taram de vis unde toti “ai nostri” sunt si frumosi si destepti si…cu slanina-n pod!

    Este interesant ca din tabloul de “familglie” PDL lipsesc unii lideri judeteni consoderati buni! Pentru simplul motiv ca reusesc sa domine judetele lor cu zambetul pe buze si la o bere cu liderii opozitiei….

    Eu cred ca batalia nu a inceput! Atata timp cat nu transpare nicio activitate inteligenta, nicio miscare coordonata, micio deschidere efectiva a celor 3 partide…Sau, ma rog, doua partide, un mogul si Dna Tatoiu!

    Un lucru e cert! Pe acest blog vom castiga alegerile si daca nu ne prezentam la vot!

    Cum vad eu viata politica: Basescu, Udrea si, mai nou, Lazar”escu”, prin iesirile lor publice, fac agenda opozitiei, astfel incat, cu eforturi minime, sa dea impresia ca exista! Opozitia!

 4. Bibliotecaru April 14, 2011 at 8:58 pm #

  @ Victor Ponta

  Medusa este una singură… Aici pare un fel de încrucişare între Medusa şi Hidra cu multe progenituri cvasi-identice (se amestecă culturile şi perioadele), ceea ce face din Traian Băsescu un fel de Typhon. Dar cine e Echidna?

  Hmmmm…

  Nu cred că-mi place acest tablou. Mai mult, dacă toţi sunt subordonaţi preşedintelui, nu vorbim de mai multe mafii diferite, ci de o singură mafie cu mai multe familii, în stil sicilian. Nu, categoric nu-mi place acest tablou. Ceea ce nu reiese din el este tocmai că, undeva sub politicieni şi politică, există milioane de sclavi biciuiţi de incompetenţă şi interesele personale ale “liderilor licurici”.

  Domnule Ponta,
  Altceva vreau să vă întreb. Legea referendumului, adică Legea 3/2000 spune aşa:
  Art. 14. – (1) Problemele supuse referendumului local se stabilesc de consiliile locale sau judeţene, după caz, la propunerea primarului, respectiv a preşedintelui consiliului judeţean.

  Au propus domnii primari de sectoare ca să hotărască consiliile sectoarelor sau domnul primar general Oprescu ca să aleagă întrebările CGMB? Cine a stabilit exact că va fi referendum? Cine a făcut propunerea?

  O a doua întrebare este mai “aplicată”… Mai respectă cineva legea în ţara asta, că dacă deja s-a stabilit că am intrat în anarhie, se schimbă treaba. Poate avem şi noi, cei 20 de milioane neafiliaţi pe la partide, dar biciuiţi de incompetenţe şi interesele personale ale “liderilor” ceva idei de a corija această societate. Asta e culmea, să fie o anarhie de care profită tot cei care fac jocurile…

  Aştept cu nerăbdare răspunsul la cele două întrebări. La a doua poate adăugaţi şi un supliment care să spună de ce USLPSDPNLPC nu reuşeşte să facă nimic astfel încât legea şi Constituţia şi bun-simţul să se aplice şi pentru PDLUDMRUNPR şi Traian Băsescu?

  Eu unul sunt neputincios, că, dacă aşa putea, aş face câte ceva. Din păcate nu mă ia nimeni în serios. Domnia voastră puteţi face ceva?

  • cristian April 15, 2011 at 11:11 pm #

   @Bibliotecaru

   Am conversat si pe alte bloguri si am vazut ca sunteti la curent cu ce se petrece. Intrebari despre cit de legali sunt ei, dupa ce numara cum numara voturile madam Roberta, nu mai e cazul sa punem. Cit despre ce poate face USL fiind in opozitie..raspunsul e trist si e “nimic”. Poate doar sa incerce si sa-si faca datoria.

  • Bibliotecaru April 16, 2011 at 8:12 pm #

   @ cristian

   Domnule Cristian,
   NU EXISTĂ OPOZIŢIE. Această “opoziţie” este inventată. Într-o funcţionare normală, o funcţie în afara partidului nu este dependentă de partidul politic. Schisma nefirească a lumii politice în putere/opoziţie este cauzată tocmai de absurda dependenţă a celui aflat în slujba poporului de o a doua slujbă, cea la partidul din care face parte. Ştiţi că este şi o piesă de teatru, “Slugă la doi stăpâni”. Fiecare stăpân doreşte să aibă o slugă doar a sa, numai că sluga încearcă să-i servească pe amândoi pentru a fi câştigul mai mare. De aici apar toate anomaliile. Altfel un parlamentar al PSD, unul al PNL, unul al PDL, unul al PC, unul al UDMR, UNPR, minorităţi, independenţi şi… am uitat pe cineva?… toţi au un statut egal în Parlament. La fel şi în Consiliile Locale.

   Gândiţi-vă că vorbim despre separaţia şi echilibrul puterilor în stat, dar totuşi legăm Executivul de Legislativ numind Parlamentarii care provin din partide care formează Guvernul… PUTERE.

   “Opoziţia” nu trebuie să facă nimic altceva decât ceea ce face şi “puterea”. Nicăieri sistemul instituţional românesc nu face o diferenţă de tipul putere/opoziţie. Chestiuni de tipul “datoria opoziţiei este să se opună puterii” sunt, din punctul meu de vedere, aserţiuni infantile din punct de vedere politic.

   Omul politic (şi folosesc politic nu în sensul partinic, ci în sensul legat de guvernarea acestui stat la toate nivelurile statului) trebuie să-şi facă datoria, în mod competent, la locul de muncă. Dacă în urma voturilor sau a conjuncturii democratice nu are câştig de cauză, nu este nici o problemă, aşa este în democraţie. Trebuie să treacă mai departe şi să-şi facă treaba în continuare.

   Iată de ce mă enervează cumplit domnul Antonescu (intrat ieri în direct la o televiziune) care spune că domnia sa îşi face treaba de Senator altfel decât să fie în Senat şi să-şi exprime votul. La acest model găunos de gândire am putea adăuga şi altceva, la fel de găunos… “Oricum opoziţia nu poate face nimic, poate să stea acasă până la viitoarele alegeri”.

   Înţelegeţi unde este problema?

   Primul lucru pe care mă aştept să-l înţeleagă domnul Ponta este că PSD nu are interese în Parlament. Partidele nu au de ce să aibă interese în instituţii, numai cetăţenii au interese în instituţii pentru că cei care fac instituţiile să funcţioneze se află în slujba poporului şi nu a partidelor. Sistemul “votezi cum îşi spunem noi, susţii prin ce faci partidul, sau pleci din partid” este o siluire nu numai a principiilor democraţiei, nu numai o încălcare a constituţiei prin vot imperativ, nu numai o atitudine neprincipială la nivelul parlamentarilor… dar mai ales ceva foarte greşit pentru partid, un mecanism care produce o relaţie nefirească între membrii de partid. Spuneam cu altă ocazie că partidele NU CÂŞTIGĂ ALEGERILE. Singurul câştigător al alegerilor trebuie să fie cetăţeanul. În momentul în care un partid “câştigă alegerile” înseamnă că mandatul “câştigat” va fi exercitat în interesul partidului şi nu al cetăţeanului.

   Vedeţi cum se leagă toate?

   Eu aştept de la USL să fie altfel, dacă vrea să se constituie într-o alternativă la situaţia actuală. Ei bine, ei sunt la fel. Eu mă aştept ca USL să spună… Luptăm împotriva dictaturi cu mijloace democratice, cu NORMALITATEA. Schema de mai sus nu are legătură nici cu normalitatea şi nici cu democraţia, este o campanie de denigrare. M-aş fi aşteptat de la USL să facă, nu această reclamă negativă, ci, la o adică, să provoace cercetări penale împotriva “mafiilor” indicate. Dacă USL se bate cu aceleaşi mijloace cu PDL-ul, cu ce diferă de aceştia? Dacă nu este nici o diferenţă între unii şi alţii, cu ce mă ajută ca cetăţean că pleacă unii şi vin alţii (schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor). Eu vreau să plece nişte “politicieni stăpâni” pentru a fi înlocuiţi de “politicieni angajaţi ai poporului”. USL nu mi-a dat însă, până acum, nici un moment că are mentalitatea de angajat, ci mai degrabă că are frustrarea şi ambiţia celui care vrea la vârf să fie tare şi puternic.

   Ştiţi ce ar trebui să facă USL în primul şi primul rând? Să fie normali într-o lume anormală. Să vină la muncă acolo unde PDL-ul lipseşte, să fie civilizaţi şi ceremonioşi atunci când PDL-ul înjură, Să fie bolnavi de acribie acolo unde PDL este neglijent, să întoarcă şi celălalt obraz acolo unde loveşte “adversarul”. Să suporte scuipatul pe obraz pentru că poporul va săruta suveran şi ruşinea va trece.

   Ce spuneţi, poate USL să fie normali într-o lume anormală? Aceasta este întrebarea.

   • cristian April 17, 2011 at 3:47 pm #

    Cred ca poate fi, da. Problema e insa ceva mai profunda, cred eu. Anume faptul ca aceasta “normalitate” este relativa si fiecare o percepe intr-un anume fel. Teoretic aveti dreptate. Practica insa ne omoara pe noi. Sigur ca nimic nu e “normal”. Dar votul in interesul partidului este normal dupa parerea mea. O sa ma explic. Partidul are o anumita linie. Sa spunem de stinga. Un program, de fapt nu conteaza pe ce parte a esicherului politic. Plecam deci de la premisa ca se tine de acel program. Ca are nevoie sa-si promoveze legile si proiectele si sa le si voteze. Atunci nu vad de ce nu si-ar stringe parlamentarii sa le explice ca e necesar si de ce e necesar. De aici incolo intervine constiinta parlamentarului: ori merge pe linia partidului – nu pentru ca s-a vindut cind a acceptat sa candideze cu eticheta partidului pe banner – si face jocul partidului in interesul cetateanului, fie nu e de acord si se pozitioneaza in afara partidului. De aici incolo, daca a gresit, va fi sanctionat. Daca nu, va fi ales pentru alt mandat.

    Dar asa este, nu e nimic normal. Aici nu pot decit sa fiu de acord. Zic insa si ca e folositor dialogul cu oamenii, in limba inteleasa de toti. Poate gresesc eu, poate nu. Ne va demonstra istoria. Din nefericire va fi prea tirziu.

   • Bibliotecaru April 17, 2011 at 8:19 pm #

    @ cristian

    Normalitatea este subiectivă în România, dar nu ar trebui să fie subiectivă. Nu ar trebui să fie subiectivă pentru că normalitatea este definită de principiile de drept şi de Constituţie. Ea este subiectivă pentru că anumiţi politicieni au îndeajuns de puţin bun-simţ pentru a interpreta şi manipula Constituţia şi înţelesul constituţional astfel încât se ajunge la anormalitate.

    În constituţie nu scrie “(1) In timpul mandatului, Presedintele Romaniei nu poate fi membru al unui partid si nu poate indeplini nici o alta functie publica sau privata.” cu un mic asterisc de excepţie pentru cetăţeanul Traian Băsescu şi partidul PDL. Dacă preşedintele continuă să fie “preşedinte-jucător”, ba chiar şi preşedinte de facto al PDL, domnia sa încalcă Constituţia şi introduce anormalitate în societatea românească, or aici interpretarea nu are nici un rol, pentru că domnia sa ştie cu siguranţă că încalcă constituţia (deci şi normalitatea), dar nu-i pasă pentru că nimeni nu-i interzice (mecanismele democratice nu funcţionează fiind blocate de anormalitate).

    Atunci când există un dubiu al normalităţii, în democraţie există tribunale, judecătorii, Curtea Constituţională care, dacă nu ar avea o dimensiune politică, ar trebui să judece imparţial vis-a-vis de situaţia creată, numai prin prisma Constituţiei şi a principiilor de drept. La noi problema nu este efectiv legată de nepriceperea normei juridice. Problema este mai ales legată de o anumită contorsionare a înţelesului legii pentru a avea un câştig într-o anumită dispută politică. Aici nu mai vorbim despre nereglementare, ci de un nivel penibil de jos al politicii româneşti. Nu poţi să ajungi preşedinte, premier sau parlamentar şi să justifici încălcarea normelor prin faptul că tu aşa înţelegi normele şi, în consecinţă, ai dreptate.

    Relativ la relaţia membru de partid versus partid…

    Stimate domn, relaţia dintre membru şi colectiv nu este una de dependenţă. Cine intră în partid nu intră într-o structură militară în care trebuie să se supună şefilor ierarhici.

    Constituţia vorbeşte despre un DREPT la ASOCIERE.
    ARTICOLUL 40 – Dreptul de asociere
    (1) Cetatenii se pot asocia liber in partide politice, in sindicate, in patronate si in alte forme de asociere.
    (2) Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale.

    Prima dată am subliniat asocierea liberă. Nu scrie nicăieri că “trebuie”. După cum vedeţi constituţia pune pe picior de egalitate partidele cu sindicatele, patronatele şi alte forme de asociere. Mai mult se spune că aceste asocieri trebuie să respecte pluralismul politic şi regulile statului de drept (născute din principiile democraţiei în forma particulară a societăţii noastre).

    Aş vrea să fac observaţia că acel pluralism politic nu este unul legat de partidele politice (adică nu este un principiu care să impună partide de mai multe orientări doctrinare) pentru că la articolul Art. 8 se spune “(1) Pluralismul in societatea romaneasca este o conditie si o garantie a democratiei constitutionale.” Voinţa politică nu aparţine partidelor, ci poporului (şi art. 8 continuă “(2) Partidele politice se constituie si isi desfasoara activitatea in conditiile legii. Ele contribuie la definirea si la exprimarea vointei politice a cetatenilor, respectand suveranitatea nationala, integritatea teritoriala, ordinea de drept si principiile democratiei.”). Pluralismul politic înseamnă că POPORUL are opinii diferite asupra politici, adică asupra guvernării societăţii (politica este ştiinţa şi practica de guvernare a unui stat).

    Iată deci că partidele nu au voinţă politică, ci doar “contribuie la definirea si la exprimarea vointei politice a cetatenilor”.

    Ce înseamnă asta? Că cetăţenii se asociază liber într-un partid politic. Partidul Politic nu este un bun în sine, o entitate separată de membrii săi, reprezintă libera voinţă a tuturor membrilor care formează partidul. Fiecare membru de partid are dreptul să aibă o opinie separată de toţi ceilalţi, nu-i musai să aibă aceiaşi opinie. Rolul partidului, ca şi al sindicatului, al patronatului şi al altor forme de asociere, este de a grupa oameni asemănători, oameni care au o voinţă politică asemănătoare. Problema este că în România foarte puţini se duc spre un partid pentru valorile lui, pentru rezultatul gândirii ideologilor partidului, pentru principii şi doctrina de partid, pentru programul politic (atenţie, este cu totul altceva decât programul de guvernare!). În România oamenii se înscriu în partid mai mult din interes, pentru a căpăta forţă, pentru a avea avantaje de pe urma partidului… de aici şi traseismul politic, mai ales la nivelul cel mai înalt.

    În normalitate, partidele ar trebui să fie formate din oameni care gândesc asemănător, care au o voinţă politică asemănătoare. În mod natural, dacă voinţa lor politică este asemănătoare, rezultanta politică, în urma negocierilor naturale a sutelor de mii de voinţe politice dintr-un partid, conduce la o linie directoare pe care Partidul o transformă în program politic. Iată deci că membrul de partid va gândi la fel ca partidul nu pentru că îl ameninţă preşedintele că-l dă afară, ci pentru că intim gândeşte la fel cu ceilalţi şi acesta a fost motivul pentru care s-a înscris în partid.

    Un parlamentar PSD ar trebui să promoveze şi să voteze proiectele colegilor săi nu pentru că altfel e dat afară, ci pentru că, în mod intim, este normal ca toţi membrii PSD să aibă convingeri asemănătoare.

    Să-mi fie cu iertare, dar dacă se ajunge ca PARTIDUL să explice aleşilor parlamentari ce şi cum… asta înseamnă că parlamentarii respectivi nu au ce căuta în Parlament. Ce să caute în Parlament dacă nu ştiu deja ce şi cum? Aş face însă observaţia că NU EXISTĂ LINIA OFICIALĂ A PARTIDULUI în ceea ce priveşte sistemul de legiferare pe care parlamentarii trebuie să o urmeze. Votul după deget este anti-constituţional. Parlamentarul serveşte cetăţeanul. Mai precis, parlamentarul serveşte tuturor cetăţenilor României, indiferent de voinţa politică pe care o au cetăţenii. El trebuie să servească cetăţeanul cât de bine poate, conform conştiinţei sale. Mai precis, parlamentarul trebuie să-şi dăruiască toate puterea şi priceperea pentru progresul spiritual şi material al poporului român.

    Transferul de voinţă, mai precis de exercitare a suveranităţii, de la popor la parlamentar, are loc în momentul votul. Parlamentarul, o dată votat, nu are ce să mai consulte cetăţeanul în ceea ce priveşte activitatea sa parlamentară. El trebuie să consulte cetăţeanul atunci când este în starea de candidat, pentru a afla ce are de făcut 4 ani de mandat dacă este ales. Nu după ce este ales omul politic întreabă cetăţeanul ce părere are despre legea educaţiei (sa iau un exemplu). El trebuie să ştie cum doreşte cetăţeanul legea educaţiei ÎNAINTE de a candida. În campania electorală candidatul prezintă (sau ar trebui să o facă în normalitate) cetăţeanului, nu promisiuni deşănţate legate de guvernare, ci iniţiative legislative numai bune de depus în parlament. Astfel cetăţeanul alege, nu candidatul X, ci proiectele pe care acesta le propune cetăţeanului. Cetăţeanul nu abilitează pe Nea Vasile să-l reprezinte cum o putea în Parlamentul României, cu un mandat semnat în alb, cetăţeanul abilitează un candidat să-şi depună iniţiativele respective în Parlament. De aceea iniţiativa legislativă civică are nevoie de 100 de mii de semnături, cam cât reprezintă, în medie, un parlamentar.

    Aş mai avea multe de spus despre NORMALITATE, dar nu vreau să plictisesc.

   • Vasile July 2, 2011 at 6:10 am #

    Nu,deocamdata cei care injura sunt USLasii,care,in plus nu sunt o opozitie normala.N-am nici o incredere in acest USL si nici in Ponta, si mai mare neincredere o am in Antonescu,cat despre presedintele PC,nici nu conteaza in parerea mea.

  • BUCATARU IOANA July 31, 2011 at 11:11 am #

   Ptr. Bibliotecaru,asa cum scrieti .Cine face Legea in tara asta ? Nu vad ,opozitia ca sunt hotarati sa-i dea jos ,nu vad in teritoriu nimic palpabil ? Ai impresia ca au ajuns la o intelegere ? Doar ,Basescu si UDMR au fost tot timpul in structurile de guvern indiferent cine a fost la conducere ! asa ca despre ce vorbim !
   Trebuie sa iesim cu toti la vot si sa avem observatori buni la sectiile de votare !

 5. tchuruitoo-nedumeritoo@yahuooooo.com April 14, 2011 at 9:06 pm #

  Va recomand sa vizionati documentarul “Marea defrisare”din ciclul “Romania te iubesc”(cautati pe youtube).Apare acolo un deputat al dumneavoastra Mircea Dusa.Reactia acestui om alaturi de cea a lui Borbely Laszlo sunt de un ridicol si o ipocrizie antologice.Si vad ca l-ati uns si sef de grup parlamentar,cu toate ca “il doare gatul si nu poate vorbi”.Pai dumneavoastra cu asemenea specimene vreti sa-i schimbati pe briganzii lui basescu,cu dinozauri si fosti baroni locali scapatati?Eu unul daca nu va faceti curatenie in partid si tot cu candidati de teapa astora veniti voi vota cel mai extremist partid care va candida.Asa nu mai merge ca vad ca voi mimati cu pdl-ul schimbarea garzilor cu marko bela caporal de schimb.La treaba ca imediat vin alegerile si-n halul in care sunteti mai prostiti pe bunica din groapa!PS.si daca totusi ajungi si va votez eu si poporul meu vai mama noastra si nu rezolvi odata justitia asta romana sa functioneze, zilnic voi merge la biserica si te voi blestema.Ca de asta are nevoie cel mai mult si tanjeste sarman poporul roman, dreptate si redarea demnitatii iar restul vor veni de la sine.

  • Lavinia April 15, 2011 at 12:02 pm #

   Corect, real si logic comentariul. Domnul Ponta si USL ar trebui sa tina cont de el. Daca prin marginalizarea celor patati si corupti nu vor mai fi bani/donatii pentru partid, sa aiba incredere in noi ceilalti, care suntem inca neinmatriculati politic. ” Taiati raul de la radacina”, demonstrati-ne ca vreti sa faceti curatenie in propriul partid mai intai ca sa putem avea incredere in curatenia generala pe care o promiteti , daca veniti la guvernare. Si daca ne convingeti, mariti cotizatia si vom fi mai multi care vom adera la partid si sunt convinsa ca exista si multi oameni de afaceri corecti care vor vrea sa va sustina.
   Dati o sansa acestui popor. Ajutati-ne sa stam drept in picioare, sa avem coloana vertebrala in fata lumii intregi. Altfel nici dvs. nu veti avea sanse prea mari. Si atunci la ce va folosii? Convingeti-ne si vom venii la votare. Noi nu ne lasam cumparati cu o galeata sau un kg de zahar. Si vom fi multi, astfel ca oricat va vrea PDL sa denatureze rezultatul alegerilor, nu va reusi. Este ceasul 24 pentru acest popor.

   • ZOE, fii barbata ! April 16, 2011 at 8:55 am #

    AMIN !

  • Vladut April 16, 2011 at 11:16 am #

   Foarte corect acest comentariu! Ne-am saturat de circ si panarama! Parca ma uit la un film prost jucat… Antena 3 si Realitatea nu mai sunt de mult bastioane de jurnalism, ci doar latraii anti-PDL. Da, nici eu nu suport portocaliul dar s-a ajuns la un nivel jenant de ridicol cu aceste posturi! Am vazut si eu acel documentar… fara cuvinte! Sunteti toti o apa si-un pamant… Unde-i un Coposu cand ai nevoie de el???

   • mai conteaza? April 17, 2011 at 2:48 pm #

    domnule vladut,as mai complete la ceea ce numesti dumneata(pe buna dreptate)ridicol.Asadar ridicol este ca intr-o tara ce are pretentii europene,sa expunem caricaturi si desene,cand problemele noastre cresc de la o zi a alta.Ridicol e ca suntem indobitociti pe zi ce trece de majoritatea programelor tv,lipsa de profesionalism a unor moderatori.Ridicol este sa citim mizeriile unor intelectuali care se dezbraca de caracter afisand infantilitati de acest gen.Toti sunt o apa si un pamant,de asta am ajuns in halul asta.Nu ne intereseaza criterii si ierarhii mafiote ci doar o viata mai buna care in ultima vreme,incepe sa devina tot mai mult UN VIS.Rusine sa le fie tuturor acelora care isi bat joc de acest popor crestin si muncitor.De ce nu propuneti ceva mai inteligent domnule politician din Romania anului 2011?Atat stim unii,doar sa simpatizam cu anumite triburi,pardon,organizatii politice si sa aruncam cu vorbe grele si afise pe toti peretii despre ceilalti,fara sa avem habar de fapt,ce e aceea politica si mai ales responsabilitate

  • murfy April 17, 2011 at 10:41 am #

   Atunci nu ai decit sa-i tii in brate pe
   actualii dinozauri ai jafului national.

   • mai conteaza? April 18, 2011 at 1:33 pm #

    :)))..nu proposesem asta..nici pe departe.oricum ne aflam intr-un cerc vicios

  • tchuruitoo-nedumeritoo@yahuoooo.com July 4, 2011 at 11:54 am #

   pentru conformitate:

   Daca nu aveti timp sau rabdare vizionati intre min.40-47.Ce sa votez?Lupul sur si fara glas in locul celui ipocrit de acum?

 6. EU CU CINE VOTEZ ? April 14, 2011 at 9:53 pm #

  Cum naiba reusiti, domnule presedinte, sa fiti in doua locuri la aceeasi ora ?! Si la A3 si la Realitatea la ora 21 ?!

 7. EU CU CINE VOTEZ ? April 14, 2011 at 9:55 pm #

  Lasand gluma la o parte, in Giurgiu, Marin Anton, agricultura + rambursari de TVA

 8. Yngrid April 14, 2011 at 10:24 pm #

  Buna seara,

  As vrea sa cred ca tara asta mai poate fi salvata, dar daca nu se face ceva, catusi de putin, cat mai repede, va fi foarte greu sa distrugem aceasta caracatita caruia ii creste pe zi ce trece tot mai multe tentacule.

  Ne mor romanii, ne pleaca romanii!

  • serban niciolae April 16, 2011 at 9:46 am #

   Relax, Yngrid! Cand vor ajunge la conducerea tarii domnii Cattani si Antenescu, romanii vor deveni nemuritori.

   • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 9:24 am #

    @serban niciolae,
    Îtr-adevar pâna atunci, portocaliii sunt nemuritorii sau
    nemuricii, cum vrei sa le zici.Presupun ca si tu esti unul dintre ei deci,nicio lae !

   • Rox April 19, 2011 at 4:17 pm #

    MC, relax matale !

  • Ioana Bucataru July 3, 2011 at 12:33 pm #

   Ai dreptate Yngrid, aceasta caracatita, basista trebuie distrusa ,si tara ,sa fie repusa in matca ei adica sa intram in NORMALITATE .

 9. Vasile April 15, 2011 at 7:45 am #

  Domnule Ponta,daca nu ve-ti publica un tablou similar si pentru mafia USL-asa,nu va pot considera ca sunteti un luptator pentru reformarea societatii noaste si nu ve-ti lupa pentru lichidarea coruptiei din tara noastra,coruptie care nu cunoaste culoare politica.Pana cand ,in afara de mafiotii PDL-isti,nu vor fi pusi la punct si mafiotii USL-asi nu ve-ti fi credibil.V-as fi recunoscator daca veti vorbi si de mafia din propriul partid,fiindca stiti foarte bine ca ea exista.

  • bmarinescu41 April 15, 2011 at 8:37 pm #

   E foarte greu să facă un tablou similar şi pentru USL!!!
   Nu i-ar ajunge nici un spaţiu de 3 ori mai mare!!!
   În USL sunt reunite 3 mafii una mai tare decît alta!!!
   Sunt anti pedelist până-n măduva oaselor!Mă rog în fiecare seară să văd toate pedeleprele acolo unde le este de fapt locul,ori la JILAVA ori în faţa plutonului de execuţie ca pe Ceaşcă şi Nuţi!!!!!
   Dar mă doare să constat că USL vede paiul din ochii PDL şi nu vede bârna din ochii lor!!!
   Vorba lui Sorin Oprescu “TOŢI O APĂ Ş-UN PĂMÂNT”!!!
   Domnule Ponta mi-aţi scris că “am luat notă de sesizările despre Krivoi Rog”!!!Asta a fost acum câte luni??????
   CE AŢI FĂCUT ATÂT ÎN CALITATE DE DEPUTAT CÂT ŞI ÎN CALITATE DE LIDER AL CELUI MAI MARE PARTID????????
   ZERO BARAT!!! ZERO ABSOLUT!!!
   VĂ PASĂ TARE MULT DE BANUL PUBLIC ŞI VĂ BATEŢI CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNTEŢI UN LUPTĂTOR APRIG CU CORUPŢIA!!!
   SUNTEŢI LA FEL DE APRIG LA FEL CA ŞI PREŞEDINTELE ŢĂRII CARE SE BATE LA FEL CA DUMNEAVOASTRĂ CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ ESTE UN LUPTĂTOR APRIG CU CORUPŢIA!!!

 10. Irina April 15, 2011 at 8:16 am #

  Domnule Ponta, putem sa mai venim cu completari, sunt sigura ca si dvs mai aveti idei, dar numai incap!!! Tara asta numai poate si numai trebuie sa-i”incapa”.

 11. Black Rose April 15, 2011 at 8:43 am #

  Valerian Vreme(PDL) tocmai a incheiat cu SIVECO un contract in valoare de 6.009.675 de lei fara TVA. Contractul se refera la “cresterea performantei activitatilor specifice functionarilor publici” si presupune servicii de instalare de hardware, software, consultanta, programare……
  De numele societatii Siveco se leaga mai multe contracte cu diferite ministere.
  Conform dezvalurilor din Ziarul Financiar, nu de putine ori, serviciile oferite de Siveco nu au fost tocmai grozave. Spre exemplu, softul implementat pentru Agentia de Plati si Interventie in Agricultura a adus intarzieri de un an de zile chiar la platile pentru agricultori. Pe treaba asta, tara noastra era sa fie amendata de UE.

 12. Vali April 15, 2011 at 8:50 am #

  hmmm… buna asta insa chiar toti greii PSD sunt curati, poate ca exercitiul de curatenie ar trebui sa inceapa in ograda proprie…

 13. MARIAN ANTONESCU April 15, 2011 at 9:06 am #

  AVEM NEVOIE CA DE AER CA SA NE INDRUME SA SCAPAM DE SATANA SI BESTIILE LUI PORTOCALII,CARE AU URCAT HOTIA SI PROSTIA LA NIVEL DE STAT,IAR TARA AU TRANSFORMAT-O INTR-O COLONIE.DOVEDITI CA PSD ESTE CEEA CE PRETINDE CA ESTE CU IDEOLOGIE ACTUALIZATA DE STANGA PE SUFLETUL ROMANULUI DE RAND,CREDIBILA,MILITANTA,PENETRANTA,MOBILIZATOARE SI CALAUZITOARE.ATUNCI VETI AVEA DE PARTEA D-VOASRA O MARE FORTA.UN MARE CONDUCATOR VA FI PUTERNIC ATUNCI CAND ARE DE PARTEA SA POPORUL.ASTFEL VETI FI ACEL PUNCT DE SPRIJIN IN ACEST HAUS PROVOCAT DE MONSTROASA COALITIE PORTOCALIE IREDENTIST -FASCISTA TRADATOARE DE NEAM SI TARA. MARIAN ANTONESCU

 14. Nicoleta April 15, 2011 at 9:09 am #

  Va felicit pentru demersul dumneavoastra. Asa trebuie dusa lupta cu hotii din PDL si cu Hotul-Sef Traian Basescu.

  Sa ii aratati cu degetul pe fiecare dintre cei care spun ca nu au bani de pensii, nu au bani de salarii pentru profesori, nu au bani de alocatii pentru copii sau pentru persoanele cu dizabiliati, dar au bani pentru propriile afaceri, pentru propriile familii, pentru propria propasire.

  Lupta e grea, dusmanul e inarmat cu resurse, dar sunt convinsa ca veti reusi sa-l invingeti!

  In alta ordine de idei, va mai spun eu de Dorin Florea si Claudiu Maior, primarul si viceprimarul PDL din Targu Mures, ambii membrii ai Mafiei transportului local, al imobiliarelor, pavelelor, asfaltului si nu numai. Doi oameni care, din fruntea municipiului, s-au capatuit si nu ar vrea nici in ruptul capului sa renunte la functii.

  Sa ii aratati pe toti cu degetul, astfel incat romanii din judetele si localitatile respective sa stie ce oi negre au votat. Nu mai merge cu zicala “a furat, dar a mai si facut cate ceva”. Sa faca toti cate ceva si sa nu mai fure unul in Tara Romaneasca!

  Bafta si incredere!

  • Damian April 16, 2011 at 3:32 pm #

   Nu va felicit pentru demersul dvs. domnule Ponta, PROCUROR Ponta. Este simplu:
   DACA ceea ce comunicati este adevarat ATUNCI trebuie actionat pe calea justitiei cu probe si dovezi, altfel reusiti decat sa-mi aduceti aminte de o scena de final dintr-o emisiune a “doamnei” Firea, in care “dezbateau intens” scandalul frunzei din brandul de turism si pana in generic un tip (aparea mai des ca sigla) a prezentat o imagine editata in care prezentat un corp de femeie nud cu figura Elenei si frunza brandului acoperind vaginul si tipul cu o fata de onanist trist tinea foaia in mana aratand-o la camera.
   DOMNILOR daca sunteti domni nu asa se face politica (aka opozitie)!!

   PS: Sa va reamintesc ca dl Nastase a facut plangerea impotriva dl Basescu referitor la cazul Flota (care s-a inchis cu achitare). Astazi nu mai e la moda denuntul ???????????

   • cristofor. April 17, 2011 at 9:39 pm #

    @Damian!da tare slabut esti mobilat la mansarda,care justitie bre?ca parca justitia-n tara asta este instrubentul asimetricului,care raspunde numai cand rage el.

 15. ZOE, fii barbata ! April 15, 2011 at 9:35 am #

  @Victor Ponta,
  Foarte inspirata alegorie,te felicit !
  De-abia acum înteleg de ce acolitii Gorgonei sunt împietriti si nu poti scoate nimic de la ei.
  Sa vedem însa, daca îl gasim pe Perseus care sa omoare Gorgona si sa-i adune otrava pâna la ultima picatura.
  Ce face în tot acest timp “sarman poporul român”ca sa citez pe cineva de pe aici?! Pai, se mai înghesuie pe la câte o pomana, mai boceste pe la colturi ca o ducem extrem de rau, ca uite acum ne-au închis si spitalele, mai trage cu ochiul la Moni&Iri,Querida&Pepe si la alte “efemeride”,iar când va veni ora H va uita absolut tot,
  deoarece amnezia este boala nationala si VA VOTA,TOT CU EI,pentru ca singurul lucru pe care si-l va aminti va fi ca a primit pomana cu fotografie. Daca încerci sa le deschizi ochii acestor oameni te privesc tâmp ca si cum nu le-ai vorbi pe limba lor, se comporta ca si cum ar fi în transa si te întrebi daca nu cumva i-a prostit foamea-la propriu.Si când te gândesti, cât ne mândream noi cu inteligenta nativa a poporului nostru !
  Asa ca, ce rost mai are sa ne facem un car de nervi în mod inutil, sau sperante ca vom reusi sa scapam de blestem?!

  • tchuruitoo-nedumeritoo@yahuooooo.com April 19, 2011 at 11:14 pm #

   Zoe!Ori esti barbata ori nu mai esti!Cauta niste imagini de la revolutie si fa o analiza cum se comportau si chiar cum aratau oamenii in acele momente.Priveste si fara sonor.Vei fi socata.Romanii sunt astazi mult mai informati si au inceput sa gandeasca.Asta-i inebuneste pe profitorii care ne conduc.Cel putin in mediul urban manipularea nu cred ca va mai da rezultatele de altadata.In conditii normale daca romanii s-ar prezenta masiv la vot,pdl-ul ar trebui sa aiba mari probleme de a intra in parlament iar santajistii de la UDMR nici sa nu intre pt.ca si electoratul lor e divizat.Mie de altceva mi-e groaza:ca nu are cine veni in locul lor sa nu ne dezamageasca din nou.Ar fi tragic dupa parerea mea ca de exemplu inaintasul lui Cseke sa devina urmasul acestuia.Asta daca ne legam doar de incompetenta.
   Apropo de televiziuni,vezi bine ca nu sunt numai tchuruit,am si o nedumerire:oare chiar asa o fi ca romanii doresc sa vada numai iri,moni,si toate specimenele pe care ni le baga astia pe gat?Uite eu le propun romanilor un experiment care sa dureze o luna.Sa tinem o luna televizoarele numai pe TVR Cultural,Discovery,Animal Planet.Sa vedem daca dupa asta posturile de spalat creiere isi vor schimba cu ceva grila.

   • ZOE, fii barbata ! April 20, 2011 at 9:23 am #

    Mai draga( stii cine zice asa),sunt eu barbata dar când vad ce se întâmpla în jurul meu,îmi cam slabeste barbatia.Românii, au gândit dintotdeauna si chiar daca in “epoca de aur” erau doar 3 ore de emisie la televizor, unde se vorbea numai despre “realizarile marete” ale lui ceausescu, erau foatre bine informati pe alte cai.În primul rând, toata lumea asculta Europa Libera apoi exista mai mult decât oricând zvonistica si aceasta se adeverea de fiecare data, se “transpira” tot ce se întâmpla la putere. Nu trebuie sa-i subestimezi pe oamenii care au trait acele vremuri.Din contra, lumea era mult mai interesata de cultura,arta, cartile chiar daca se dadeau pe sub mâna, lumea si-le procura, se mergea saptamânal la teatru,la opera,la concerte; scoala româneasca era de elita,la scoala se învata carte cu adevarat, nu se copiau referate din internet(mai bine ca nu exista) si nici nu se intra la facultate pe teste grila,spiritul românesc era efervescent, aveam valori autentice.Oamenii de la tara,nu erau nici ei mai prejos,în fiecare taran se ascundea câte un Moromete si ei gândeau si nu erau rupti de realitate, desi munceau zi lumina nu erau abrutizati de munca, iar spiritul lor era viu.Îsi trimeteau copiii la scoala,ca sa scoata oameni din ei.
    Acum…aproape nimic din toate astea nu mai exista.
    Scara valorilor s-a rasturnat,carte nu se mai învata,
    în loc sa romanizam tiganii, le împrumutam vocabularul
    si atitudinea reprobabila,iar manelele au luat locul oricarei culturi.
    Nu spun ca românii nu sunt informati, spun ca nu-i intereseaza.Se complac în mocirla, în indolenta si nepasare.De asemeni sunt avizi de a “devora” vietile altora, stau cu ochii zgâiti la can can –
    urile unor pseudo VIP-uri,pâna mai ieri stateau -unii pâna dimineata- pe OTV sa vada cine a omorât-o pe Elodia.Când e vorba sa iasa sa-si exprime nemultumirile, gasesc orice altceva mai bun de facut.
    Vor veni pomenile electorale, au si început de fapt si multi dintre ei se vor lasa din nou prostiti.Ar fi bine sa ma însel, sa n-am dreptate!
    Nu poti sa spui ca Antena si Realitatea ( pentru ca la ele te referi)spala creierele.Ele nu fac decât sa prezinte faptul în sine, depinde de tine ca individ cum îl percepi si interpretezi.Apoi, exista telecomanda, cui nu-i convine schimba postul.
    Nu cred ca este nevoie de televiziuni, se vede cu ochiul liber cum se traieste, sau mai bine zis se supravietuieste,în ziua de azi.Si nu Papa de la Roma e
    vinovat de tot ce se întâmpla.

 16. nastyb0y April 15, 2011 at 11:12 am #

  Iar eu vă propun, între două raliuri, să facem o analiză pe text, să trimitem cercetătorilor lingvişti şi anti fraudă, de la Brussels, acest poem cu conţinut lucrativ. Desigur, anumite cuvinte pot fi înlocuite după bunul dvs. plac. Ex: cărare cu uliţă, drum judeţean, drum comunal, autostradă pe fonduri de dezvoltare etc., Vrăjitoare- poate fi asimilat cu numele ei adevărat, ex; Laura, Roberta, Codruţa, Andreea etc. Succes de etapă, vă doresc!
  EPOPEEA ELENEL DIN CLANUL TĂLMĂCENILOR

  Cobori din nori, tu Zeus blând
  Alunecând pe o rază
  În cer nu vei mai fi, nici gând,
  Dar stai şi mă veghează

  Doar singur Tu mi-ai mai rămas
  În astă lume crudă
  Căci nu mai e, acolo sus,
  Mai nimeni să m-audă.

  Flutur din gene şi jelesc
  Bat din picior, mă tăvălesc
  Dansez şi cânt, mă tânguiesc
  Dar toată lumea-i surdă!

  Când Crin şi Ponta vor veni
  La ministere, dup-alegeri,
  Prin frunze îmi vor răscoli,
  Păcat de ai noştri şmecheri!

  Şi dacă OLAF* bate-n geam
  La ceas de dimineaţă
  Traiane drag, tu să mă ţii
  C-atârn de un fir de aţă!

  Iar tu, Elena, tiza mea,
  Să nu mă laşi acuma
  Că eu te-am dus în Belgia,
  Dar nu-i făcută suma.

  Şi pentru cei care mă vor
  Cu orice chip, demisă
  Aş vrea să le transmit la toţi
  Că sunt foarte decisă…
  Să nu vă las, aici rămân
  Mai stau înc-o repriză!

  Suspin şi plâng
  Dansez şi râd
  Pe fonduri structurale
  Mă uit în gol spre orizont
  S-a închis orice ‘cărare’!

  Eu ce mă fac?!
  Bietul proiect….
  Ce răi aţi fost cu mine!
  Nu m-aţi lăsat
  Să mă descurc
  Zău, nu vă e ruşine?!

  Vă las acum şi mă retrag,
  Mă duc la ‘VRĂJITOARE’
  Să-mi dea în bobi şi în tarot,
  Oi mai scăpa eu, oare?

  *) OLAF- Oficiul European de Luptă Anti Fraudă

 17. Bibliotecaru April 15, 2011 at 1:59 pm #

  Propun şi eu o întrebare pentru referendum:

  Nu-i aşa că nu doriţi dispariţia sectoarelor?

  Şi atunci cetăţenii vor răspunde…

  Da, nu vreau ca sectoarele să dispară.
  sau
  Nu, nu doresc dispariţia sectoarelor.

  😆

 18. ZOE, fii barbata ! April 15, 2011 at 2:09 pm #

  DUBAI’S “HOSPITALITY” FOR FOREIGNS!
  O veste cutremuratoare a înconjurat mapamondul astazi!
  Deoarece A ÎNJURAT, un turist britanic a fost saltat de politia din Dubai, dus la sectie unde a fost batut cu bestialitate ore în sir. Dupa doua zile de zacut întru-un
  sac, fara a i-se acorda niciun ajutor medical,dar nici macar o cana cu apa,nefericitul a murit !
  Am o mare curiozitate:cum vor raspunde autoritatile arabe
  în legatura cu aceasta crima de o cruzime greu de imaginat?!

 19. Liviu Perisan April 15, 2011 at 3:10 pm #

  Ne facem dracu’ de ras cu tabloidizarui din astea. Scadem in sondaje si tu te tii de glume de OTV. Cu afise colorate ca asta nu castigam alegerile domle. La TV la fel, toata ziua aceeasi placa anti PDL, anti Base, anti Boc. Nu mai merge pe sistemul asta. Trebuie schimbata strategia, trebuie abordate subiecte de interes ca : agricultura, pretul gazului, al energiei, al benzinei. Solutii concrete fundamentate juridic si economic si explicate pe intelesul oamenilor. Sa spunem oamenilor concret cum starpim mafia cand ajungem la putere si cum facem ceva in tara asta. Eu ca jurist m-am oferit chiar si aci pe blog sa fac munca voluntara la PSD pentru a pregati masuri constructive pentru atunci cand vom ajunge la putere. Nu m-a bagat nimeni in seama. Legat de mafie, pe a noastra din PSD (sa nu-mi spuneti ca nu este ca stiu ca este) cand o starpim? cand curatam partidul de lichele, oportunisti, analfabeti si securisti? cand dam o sansa astora de varsta mea dispusi sa lucreze pe bune si DEZINTERESAT PENTRU PARTID SI PENTRU TARA? Da!! mai santem si fraieri din astia! Deocamdata si cat vom mai avea rabdare. Sa facem niste grupuri de lucru la nivel de PSD Bucuresti si PSD sediul central in frunte cu specialistii de top ca Sova de exemplu si sa pregatim un discurs constructiv pe care sa-l lansam in paralel cu chestii de scandal ca afisul asta. Va spun ca pe oameni nu ii mai intereseaza emisiunile gen Sinteza zilei cu dat la gioale PDL. Eu unul m-am saturat sa tot batem apa in piua pe aceleasi subiecte in timp ce scadem in sondaje. Oi fi eu social democrat convins dar incep sa am indoieli ca PSD e un partid Social Democrat. PS: Apropo de mafie, de ce naiba ne-am fastacit atat pana l-am dat afara pe severin din partid. Indiferent de circumstante, dpv. al mesajului media, trebuia ras imediat. In schimb s-a trezit Marian (unul pe care nu-l suport si l-as da afara din partid desi are rezultate incontestabile)sa miorlaie ca o domnisoara cand l-a dat afara pe Severin.

  • Liviu Perisan April 15, 2011 at 3:16 pm #

   PS: Legat de mesajul anterior. Ar fi bine sa bagam in discursul partidului si abordarea problemei economiei sociale a ideiilor celui de ,,al treilea sistem” foarte populare in social democratia europeana.
   Nu sunt PDL-ist si nici nu am ceva cu Ponta, pur si simplu ma enerveaza sa vad ca la ce potential ca partid avem batem pasul pe loc. Eu unul m-am nascut social democrat si asa vreau sa mor. Asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa raman simpatizant PSD.

   • cristian April 15, 2011 at 11:24 pm #

    D-le Liviu, cred ca dvs aveti acces la alte sondaje si la alta realitate. USL nu scade in sondaje si nici nu are avea cum, sociologic vorbind. USL are solutii concrete si le gasiti pe site-urile PSD, PNL, PC, etc. Despre Severin, o singura aruncatura de ochi in statut ne spune ca exista o procedura. Corect este faptul ca PSD s-a lepadat de el. Vanghelie? Sunt convins ca multi l-ar da afara din partid pripit. Ca asa suntem noi, la extreme. Cred ca exista calea dialogului si aia e de necontestat. Sunt multi oameni care lucreaza dezinteresat pentru partid, sunt convins de asta. Dati-mi voie sa ma indoiesc ca sunteti PSD-ist si ca nu aveti ceva personal cu Ponta. M-ar mira ca un PSD-ist integru, fara interese ascunse, sa nu fie de acord cu faptul ca in PSD a inceput o curatenie destul de serioasa. Ceea ce nu intelegeti dvs e ca un partid de talia PSD, cel mai mare partid din Romania, cu peste 600 000 de membri, e ca o padure in care nu pot sa nu fie uscaturi. Ca un asemenea partid are de dus batalii pe mai multe fronturi. Batalii la nivel central, local si batalii interne, inevitabile.

    Cu stima,

  • trtt April 16, 2011 at 11:00 am #

   stai linistit dl Liviu, in ei urla doar foamea dupa banii de la buget….doar stii ce datorii sunt la nivel de partid….ce programe economice ? ce masuri de iesit din criza? , ei habar au pe ce lume traiesc.Vor sa vina la putere pentru ca au cam tocat tot ce au furat inainte de 2008…nu le pasa de tara sau de noi muritorii de rand…hai sa fim seriosi…

   • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 8:50 am #

    Mare noroc avem cu portocaliii, ca lor le pasa de tara
    sau de noi muritorii de rând !
    Sa muriti bine !

   • cristian April 17, 2011 at 3:52 pm #

    PSD nu mai e la putere de prin 2004. Da’ omul pina nu-i fudul..D-aia a fost crestere economica si Nastase a fost cel mai bun prim-ministru. Chiar si Zeus-ul dvs a recunoscut, tov. Basescu Traian. D-aia nu se sinucideau batrinii, d-aia nu-i dadea nimeni afara din spitale. Ca are PSD datorii si ca n-are solutii. Ete ca atunci cind a fost cazul au avut. Au si-acu’ dar unii-s prea ocupati sa tina buzele in locuri calde ca sa mai vada si ce-i in jurul lor.

 20. Rox April 15, 2011 at 3:13 pm #

  Exceptional. Cine l-o fi facut? http://www.facebook.com/l/b48ffDHXyHwDSBrBhXAeEvBb3gw/www.youtube.com/watch?v=H6unFrPRyjk

 21. nastyb0y April 15, 2011 at 4:47 pm #

  Erată. Imi cer scuze cititorilor acestui blog select plin de oameni iubitori. De artă. Din cauze regretabile, care ţin de serviciile tipografice ale puterii, în textul de mai sus, respectiv: EPOPEEA ELENEI DIN CLANUL TALMACENILOR, s-a strecurat o greseala regretabila. Astfel, în loc de :”Cobori în jos, tu, Zeus blând/ Alunecând pe-o rază…” se va citi “Cobori în jos, tu, Zeus bând/ Alunecând pe-o rază…”. Este o deosebire de formă, stare şi sintaxă, ceea ce nu va denatura întregul, mai mult de atât, şi nici personajul. La revedere, domnule Ponta, voi fi pe traseu. Ţineţi stânga !

 22. murfy April 15, 2011 at 5:28 pm #

  Pe harta Romaniei azi – stiti voi cine *danseaza*
  o caracatita hulpava – hidoasa ne vegheaza
  tentacule de PDL se-ntind in jurul tarii
  de la hotar pin la hotar sub mraja disperarii,

  poporul neclintit se roaga sa scape de-asa loaza.
  si nemincat si umilit asteapta plin de groaza
  dar cind rabdarea-i pe sfirsit – izbeste cu putere
  ii taie toate bratele – s-atunci scirboasa piere.

 23. MRIAN ANTONESCU April 15, 2011 at 7:11 pm #

  Ma adresez unui JURIST,si nu unuia oarecare,ci unui PROCUROR.Cand acea DOAMNA LEGATA LA OCHI SI CU O BALANTA IN MANA NUMITA JUSTITIE,NU VA MAI FI VIOLATA DE TOTI NEMERNICII? De exemplu privesc stupefiat cum un pazitor de gaste,un BOCULET DE LANGA UN GARD DIN RACHITELE,UN NEICANIMENI,a ajuns sa incalce toate legile tarii si acest iresponsabil,sa-si asume chipurile raspunderea,impunandu-si aberatiile lui si alor lui prin ordonante de guvern devastatoare pentu NEAM SI TARA?Privesc stupefiat cum un alt PITICOT cu palate pe la IZVORANI pentru ca are gramezi de bani,isi permite sa-si bata joc de justitie cum vor muschii lui!Chiar nu putem sa-i punem pune acelei DOAMNE atat de violate si batjocorite,SA-I PUNEM O CENTURA DE CASTITATE SI ACESTI NELEGIUITI PORTOCALII FASCISTO-IREDENTISTI SA SUPORTE RIGORILE LEGII? FRATI ROMANI,ORIUNDE VA AFLATI,HAI SA NE DAM MANA CU MANA SI SA NE SALVAM PATRIA ROMANA,CARE ESTE IN MARE PERICOL SI ARE NEVOIE DE CEI MAI BUNI FII AI EI SA O SALVEZE.UN BATRAN CIURUIT,PARASIT,BATJOCORIT,UMILIT IN PROPRIA-I TARA DE NISTE COZI DE TOPOR ASASINE. MARIAN ANTONESCU.

 24. MRIAN ANTONESCU April 15, 2011 at 7:25 pm #

  TOTUSI,DOMNULE PONTA.NU CREDETI CA NU MAI TREBUIE SA DANSATI PE POANTE IN FATA LUI SATANA SI A BESTIILOR LUI PORTOCALII.SE PARE CA NU POT FI CONVISI ACESTI CAINI SA PLECE DE LA MACELARIE,DECAT FOLOSIND LANCEA LUI HOREA CUM SPUNEA ‘SPANZURATUL,,AVRAM IANCU? BUL(A)VERSATUL MARIN DIN URLATI.

 25. Alexa April 15, 2011 at 8:00 pm #

  Frate, astazi Udrea ti-a dat o replica cel putin hilara, uite-o:

  citez:
  “Domnul Ponta a facut o obsesie din a-mi pomeni numele la fiecare doua cuvinte. Probabil ca e lovit de sindromul Tourette”

  “L-ati auzit – ‘petrol – Udrea’, ‘mafie – Udrea’, ‘scoala – Udrea’, ‘spital – Udrea’, ‘Franta – Udrea’, ‘RADET – Udrea’…”, a mai spus Elena Udrea

  http://www.agentia.org/stiri/elena-udrea-dixit-ponta-are-sindromul-tourette-iar-talmacean-gata-10985.html

 26. serban April 15, 2011 at 8:40 pm #

  hai sa fim seriosi cu harta asta . sa o suprapunem peste harta usl si sa vedem ce iese

 27. florin April 15, 2011 at 8:51 pm #

  D-le Ponta intradevar cei de la PDL au dus coruptia la un nivel nemaiintalnit, incompetenta la rang de arta si multe alte rele, asta si-o poate seama oricine, cred, din aceasta tara, dar noi cei de 30 de ani, nu putem uita psd-ul lui Iliescu si Nastase care ne-au vandut tara. Si sincer acum, toti ne indoim de mai toate partidele politice din ziua de astazi. Cam toate au fost la guvernare, cam toate au vandut ce au putut. Sincer mi se face sila cand vad la tv pe d-na Nicolai vorbind de moralitate, ea fiind cea care vota cu ajutorul nepoatei, sau pe nastase cu procesele interminabile si cel mai probabil se vor prescrie. Se vede foarte clar ca foarte multe legi sunt facute pentru “hoti, si golani”. chiar de curand am fost pus intr-o situatie asemanatoare in care judecatorul desi isi daduse seama de adevar imi spune ca avocatul apararii are dreptate pentru ca asa este legea. aceste legi le-ati facut tot voi in parlament. D-le Ponta, cred ca vorbesc in numele multora de varsta mea, care am prins anii 90 oarecum, si care avem studii superioare, daca toti tacem nu ne mai luati de prosti cel putin. veniti la tv si promiteti orice acum, pentru ca oricum nimeni in toata mintea nu va mai crede. probabil daca ati veni doar dvs, s-ar putea sa fie ceva sanse, dar cu dvs vin si acei profitori care sunt aceeasi de 20 de ani. Mult succes in politica, si eu tot mai sper ca va veni pana la urma cineva care sa puna tara aceasta pe drumul cel bun. in primul rand trebuie schimbate foarte multe legi, care ii impiedica pe judecatori si procurori de a face dreptate, dar am impresia ca nimeni nu vrea acest lucru. O seara placuta!

 28. Nicolae April 15, 2011 at 8:56 pm #

  Domnule Ponta

  Va propun SI EU un exercitiu de curatenie si, totodata, sunt curios cat de bine intentionat sunteti sa mergeti pana in pnazele albe! Ceea ce sincer ma indoiesc!!!
  Mafia din Valcea: condusa cu succes de peste 10 ani de Maria Tudor, Constantin Roibu si Gheorghe Gogarnoiu.
  Cumulat cei trei au ca avere fara nici un pic de exagerare aproape 1 miliard de euroin proprietati imobiliare, afaceri si proprietati in strainatate. 90% din terenurile din Ramnicu Valcea sun in proprietatea lor si a interpusilor lor ( vorbim de peste 100 de hectare de teren cu valoare porinind de la 150 euro in sus, majoritatea de la 250-300 euro in sus).
  Eclipseaza jumatate din lsita de pe harta dumneavoastra.

  Sunt fapte reale nu vorbe. Insa cameleoni dim filiala dumneavoastra au tot interesul sa taca De la Radulescu pana la Calea. Si nu, nu sunt PDL-ist.

  Sa terminam odata cu povestea Roibu-Oltchim si cu faptul ca acest adevarat interlop ar tine orsaul in brate. Locul lui este de mult in puscarie, societatea este pe pierdere de 15 ani si singurul lucru pe care il face este imbogatirea si santajul.

  Fiul lui Roibu se pregateste de construirea a 2 cartiere in Ramnicu Valcea pe 2 terenuri in proprietatea lui sau cu diversi asociati din aceeasi zona din care unul chiar membru PSD. A depus documentatia la Primarie deci nu sunt povesti. Numai terenurile celor doua cartiere valoreaza aproape 100 de milioane de euro.

  Nici o afacere corecta nu se poate dezvolta decat sub obladuirea tripletei.

  As mai continua dar stiu ca scriu degeaba…

  • stefan April 17, 2011 at 1:51 pm #

   PERFECT ADEVARAT!

 29. MILITARUL April 15, 2011 at 9:09 pm #

  Am toata incredere in dumneavoastra domnule PONTA , ca pentru alegerile viitoare veti lua toate masurile de preintampinare a furturilor de voturi si ca nu v-om pati ca la alegerile trecute. Plasati-va oameni de incredere in toate punctele cheie , acolo unde credeti d-voastra ca se pot savarsi asemenea fapte.Fiti domnule PONTA mai bataios ,mai incisiv mai indraznet in batalia foarte grea ce va asteapta . MULT SUCCES!

  • tchuruitoo-nedumeritoo@yahuooooo.com April 17, 2011 at 2:22 am #

   Daca societatea civila nu se organizeaza sa supravegheze alegerile,vax albina.De la politicieni sa nu va asteptati la corectitudine,mai ales de la probabilii organizatori care au infiintat departamentul furt si spaga (DSS).De fapt politicieni pentru ca asa isi spun ei.Pe la bucuresti daca mai zaresti cate unu care mai arata a politician si stie pe ce lume traieste ca in teritoriu e o viermuiala cu o singura doctrina:BANUL

 30. Cetatean roman April 15, 2011 at 9:37 pm #

  Va rog sa nu-l omiteti din top (Bistrita) pe valutistul/recuperator ministrul lacheu Ioan Nelu BOTIS.

 31. Braileanul April 15, 2011 at 10:31 pm #

  Constat ca l-ati sarit pe cel de la Braila. Cel de pe locul 1, bineinteles.
  Zic de el fiindca aici traiesc si aici ma doare..
  Puteti sa-i puneti si numele: Gheorghe Bunea Stancu.
  Din pacate avem o problema… E presedintele organizatie PSD.
  Pe asta il trecem la mafiotii buni, nu-i asa?

 32. cocalarul April 15, 2011 at 11:09 pm #

  Si din Alba sau Cluj nimic ? Imi vine sa rad… cat de prost sunteti informat d-le. Ponta de catre organizatiile voastre de acolo care nu stiu cate sute de milioane de € se “rotesc” pe acolo.

 33. Fantomas April 15, 2011 at 11:22 pm #

  Asa.
  Si?
  Ma astept la din astea la Cronica Carcotasilor, la caricaturisti iar la Ponta ma astept sa aresteze “mafioti” ca astia nu sa deseneze.
  Deocamdata vad ca dupa vreo 2 decenii doar PDL a facut din astea.Care o fi motivatia nici nu ma intereseaza atata timp cat il aresteaza pe unu care a dat peste o femeie pe trecere de pieton si a scapat basma curata. Faptul ca ala era din PSD si organul iubeste PSD fiindca are si el o paine asa e doar o conjunctura.
  Daca veti face si voi la fel cu PDL abia atunci ne vom fi apropiat de o echilibrare a puterilor.

 34. Crin April 16, 2011 at 12:22 am #

  Poate explici cum vine cestiunea asta cu interlopii la olteni! Dincolo de cliseele vehiculate de o media de cea mai joasa speta, as vrea sa vad niste date concrete, statistice. Ar fi interesanta o comparatie de acest gen cu Bucurestiul, Timisoara sau Constanta. Lipsa de respect la adresa unei parti din populatie, venita din partea unui politician necopt, este cel putin deranjanta si s-ar putea sa-l coste, mai devreme decat se asteapta.

 35. priboi April 16, 2011 at 1:29 am #

  Victoras, sa-ti aduc aminte ca ii ai alaturi pe marii Dragnea, Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Zgonea, Mazare, Oprisan, Nechita si altii. E foarte buna harta, dar propusa de cineva care s-a dovedit in ultimul timp cam neserios, isi pierde din substanta.

  • murfy April 16, 2011 at 7:46 pm #

   Sunt mici copii pe linga mafia PDL-lista.

   • stefan April 17, 2011 at 1:57 pm #

    NU exista mafie PDL -ista si mafie PSD-ista ! este una si aceeasi MAFIE. Parlamnetul Romaniei este doar o anexa la aceasta MAFIE.
    De aceea NU se poate face curatenie prezentant doar harta Mafiei din PDL – este doar manipulare si ipocrizie. VREM harta INTREAGA !!! Doar asa deveniti credibil, D-ule Ponta si restul, domnilor sustinatori ai PSD.

   • cristian April 17, 2011 at 3:56 pm #

    Da’ cum sa fie mici? Doar vuiesc posturile TV despre dragnea, nastase, mitrea, hrebenciuc, zgonea, mazare, oprisa, nechita si altii! Nu vezi ca arunca oamenii din spitale afara? Nu vezi ca le taie pensiile? Nu vezi ca invirt spagile prin vami? Nu vezi ca isi pun amantele ministri? Nu vezi ca inchiriaza scene pe bani grei si fac campanie pentru copii tembeli pe bani publici si lumea moare de foame? Nu vezi ca au crescut TVA-ul? Se vad peste tot..mogulii PSD-isti nenorociti! Huo! Ei sunt de vina. De fapt nu PDL conduce. Are dreptate Basescu dom’le..hai sa-l mai punem presedinte o data.

 36. Dorin April 16, 2011 at 7:19 am #

  Ostaficiuc din Timis n-are nicio treaba cu vamile. Mai corectati harta. Altele sunt problemele in Timis, nu vamile. Daca e la granita hop vama.

  Daca tot voiati sa ajutati cu ceva faceati o cercetare mai de calitate. Harta asta e pe langa problemele reale din tara.

  Mi se pare o harta facuta la intamplare, pe ghicite.

  O zi buna si uichend fain sa-aveti.

  • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 9:40 am #

   @Dorin,
   Pai, tocmai Hidrele din harta asta au generat “problemele reale din tara”. Dar multi dintre voi, aveti ochi si nu vedeti, aveti urechi si nu auziti !

 37. CRISTEL April 16, 2011 at 8:29 am #

  Aceasta Harta arata Exact Realitatea unde a ajuns PD-Lul de cind Guverneaza este destul de trist ca sa ajuns aici.Toata vina apartine Presedintelui Basescu ca tolereaza aceste fapte de Coruptie si nu face nimic pentru a opri fenomenul care sia intins Tentacolele in toata Tara.Noi sintem in afara Uniunii Europene din cauza Conducatorilor Corupti pina la nivel Inalt.Sa nu creada PD-Listii ca Romanii or sai ierte pentu tot ce au facut ei la Poporul acesta care deabia supravetuieste.

 38. Rose April 16, 2011 at 9:02 am #

  PDL pierde masiv din electoratul urban și se gândește să-l cucerească pe cel de la țară, pe care l-a cam ignorat până acum. În Franța, camerele agricole sunt un fel de sindicate ale agricultorilor, care se asociază pentru a-și apăra interesele profesionale comune.În România, suntem originali și facem totul pentru partid – totul pentru victoria PDL. Așa se ajunge că, în Bacău, cel care organizează alegerile pentru acest sindicat agricol este chiar reprezentantul statului, adică directorul Direcției Agricole, ceea ce e o incompatibilitate morală.
  Miza este mare, pentru că aceste camere agricole vor tria, de exemplu, adeverințele de producător necesare la APIA, deci toți agricultorii vor avea de a face cu noua organizație. Cine va conduce aceste entități? Păi cică se fac alegeri, dar nu e așa de simplu, pentru că, în joc, a intrat vestitul falimentator agricol Mihai Banu, deputat PDL.
  Totuși, deputatul Banu n-are de gând să se lase, mai ales că el e noul Drăgănuță al PDL Bacău, adică se ocupă de adunatul banilor. Numai că fostul Drăgănuță era un dulce, față de subordonatul senatorului Berca. Sunt de notorietate presiunile frenetice asupra primarilor liberali și pesediști, pe care-i amenință direct sau voalat că le taie banii de drumuri, dacă mai calcă pe la partidele din care fac parte.

 39. Alexa April 16, 2011 at 9:09 am #

  Nu vedeti ca madam Udrea face deja campanie electorala la scoli?

  • Alexa April 16, 2011 at 5:53 pm #

   Doamne, cate Alexe ai Ponta, pe blog? Neplacut, cand cineva intentionat sau de buna=credinta se semneaza cu acelasi pseudonim cu al tau.

 40. ZOE, fii barbata ! April 16, 2011 at 9:24 am #

  @Victor Ponta
  Volente/nolente, ai intrat din nou în gura divei de Plescoi(a se citi Plescoa).
  Zice ca esti obsedat de ea ( crezi ca nu i-ar placea?!)
  si la doua cuvinte al treilea este numele ei.
  Ea, care se lupta à la Kill Bill cu atâtia misogini care o înconjoara te mai are si pe tine ca adversar.
  Acum, colac peste pupaza ai mai facut-o si Gorgona, când
  ea s-ar potrivi mai bine cu Gradina Hesperidelor.
  Mai, Ponta mai fii si tu mai blând cu “fiintele extraordinare” !

 41. trtt April 16, 2011 at 10:56 am #

  Dl Procuror trebuia sa incepeti cu Mafia PSD-sta prima data , daca erati un om corect….

 42. Doctorul April 16, 2011 at 11:12 am #

  1. Transportul in comun in Tirgu – Mures e controlat de firma Siletina Impex, firma viceprimarului PDL Claudiu Maior
  2. Salubritatea, deszapezirea in Tirgu – Mures e controlata de firma Salubriserv, firma apropiata primarului Dorin Florea
  3. In Tirgu – Mures nu se atrag investitori. Acestora li se cere spaga cel putin 10% din valoarea investitiei. Lipsa investitiilor duce la salarii mai mici cu 30% in Tirgu – Mures fata de alte orase din Transilvania ca Sibiu, Brasov, Cluj
  4. Echipa de fotbal locala sustinuta din banii primariei. Exista zvonuri ca apropiati ai primariei PDL joaca si la pariuri sportive scorurile si deznodamantul meciurilor. Primaria contribuie in sezonul 2010 – 2011 cu cel putin 4.5 milioane euro, in scop electoral.
  Lucrarile la stadionul echipei de fotbal locale se realizeaza din fondurile primariei si sunt derulate prin firme de partid.
  Delegatiile din vizite la primaria Tirgu – Mures, echipele de fotbal cazate pentru meciuri sunt cazate la hoteluri apartinand membrilor de partid.
  Membrii galeriei echipei locale primesc abonamente de transport in comun gratis si intrare gratuita in complexul de agrement Muresul.
  5. Parcarile publice din Tirgu – Mures sunt administrate fraudulos de catre o firma PDL. Primaria realizeaza, modernizeaza, intretine infrastructura de parcare din oras iar firma Tracia Trade doar administreaza sistemul de taxare. Firma raporteaza cifre de afaceri foarte scazute si profituri extrem de scazute desi in situatia actuala profiturile ar trebui sa fie foarte consistente.
  6. In Tirgu – Mures este e cel mai scump asfalt din Romania. Contractele de asfaltare sunt castigate in Tirgu – Mures aproape in totalitate de aceeasi firma, apropiata PDL. In Tirgu – Mures kilometrul de asfalt costa 700.000 Euro/km in conditiile in care media nationala e de sub 300.000 Euro/km.
  In plus, strazile sunt refacute o data la 2-3 ani, iar dupa 3 luni acestea incep din nou sa se strice.
  7. In Tirgu – Mures doar anumite firme primesc autorizatie de constructie.
  8. Primaria Tirgu – Mures ofera sedere temporara cu 6 luni pentru mii de persoane aduse din mediul rural pentru a vota PDL, in schimb primind aistenta sociala.
  9. Bugetul local e constituit in functie de activitatea firmelor PDL, nu exista o strategie coerenta de cheltuire, investire a banului public.
  10. Piata Teatrului (in centrul orasului) e construita de o firma PDL, valoarea proiectului fiind de aproximativ 3 milioane euro, proiect ce va fi terminat inaintea campaniei desi termenul de finalizare era stabilit in mai 2010.
  11. Primaria PDL doreste cumpararea unui bloc pentru asa zisi asistati sociali, tineri ce vor cariera in tg mures la 90.000 euro apartamentul prin credit luat de la banca unde constructorul are probleme cu insolventa. Acele apartamente se doreste a fi oferite rudelor, prietenilor membrilor PDL.
  12. Primarii de cartier in chirie in spatii controlate de membrii PDL. Pentru fiecare din cele 2 primarii de cartier se platesc lunar din banii bugetului local peste 10.000 Euro.
  13. Membrii importanti ai PDL ocupa functii in cate 10 consilii de administratie.
  14. Extinderea gradinii zoologice din Tirgu – Mures, situata in platoul Cornesti de face prin firme PDL si UDMR.
  15. Curatenia in primaria Tirgu – Mures, in unele ocoale silvice, alte institutii publice se face de firma fiului consilierului local PDL Todoran Liviu.
  16. Parcurile din oras sunt construite de firme PDL. Primaria are in proiect contruirea, reamenajarea a inca 15 – 20 de parcuri pana la inceperea campaniei din 2012.
  17. In Tirgu – Mures primaria cumpara bordure, piscoturi, biscuiti de la o singura firma la preturi foarte mari. De asemenea, in Tirgu – Mures bordurile se schimba extrem de des.
  18. Reclamele stradale electronice sunt administrate de catre firme PDL. Doar acestea au primit concesiune a spatiul public pentru amplasarea de astfel de panouri publicitare electronice.
  19. Complexul de agrement Muresul e administrat de PDL, administrare ce se caracterizeaza prin evaziune fiscala si deturnare masiva de fonduri publice.
  De asemenea, unii membrii PDL cer sume de bani posesorilor de terase din vichend pe langa chiria oficiala.
  20. In Tirgu – Mures nu se construiesc centuri ocolitoare pentru ca inca nu au fost achizitionate terenurile de catre membrii PDL.
  21. Energomur: s-au investit anii trecuti peste 20 milioane euro iar acum s-a facut licitatie cu dedicatie pentru o anumita firma de centrale termice de apartament.
  22. Management defectuos PDL la Clinica Judeteana de Urgente Mures. De asemeanea managerul acestei institutii ofera contracte preferentiale firmelor de partid PDL.
  23. In cetatea medievala Tirgu – Mures primaria achita servicii de arhitectura in valoare de 340.000 Ron in 2011.
  24. Reabilitare termica de blocuri facute de firme de partid la preturi foarte ridicate.
  25. Patinoare mobile achizitionate la pret cel putin dublu fata de pretul de piata.
  26. Licitatiile pentru achizitionarea de corpuri de iluminat pentru centrul orasului sunt castigate de firme de partid la preturi foarte mari.
  27. Primaria cumpara anual trandafiri la preturi ireale
  28 Primaria face garaje acoperite cu firme pdl, la preturi foarte generoase
  29. Presiuni, santaj asupra ziaristilor

  • Nebunul din Ploiesti April 16, 2011 at 5:11 pm #

   Cred ca pentru prima data va dau dreptate in legatura cu acea harta a mafiei PD-L. Stiu ca Anastase l-a amenintat pe fostul sef al politiei de pe Vasile Lupu,adica pe domnul Oprea daca(fiti atenti aici) SE VA ATINGE DE VRE-UN INTERLOP PLOIESTEAN!!! Da,vedeti bine. Si stiu din surse sigure! ACUM A FOST DEMIS PRIN PILELE SUS PUSE ALE DOAMNEI ANASTASE! Acum toate partidele,atat social-democratii cat si liberalii SI-AU PIERDUT IDEALURILE! OAMENI BUNI,DE CE VRETI VOI SA FURATI,FURATI,FURATI? NU VA GANDITI SI LA NOI? VOI NU MURITI DE FOAME,NOI DA! GANDITI-VA CA DACA TARA O VA DUCE BINE O VETI DUCE SI VOI MAI BINE! EU NU AM INCREDERE IN NICI UN PARTID SI SUNT MAJOR SI AM DREPT DE VOT! VOI,USL-ISTII,VA JURATI CU MANA PE BIBLIE CA VETI CONDUCE TARA ACEASTA SPRE BINE? SA ARDETI VOI IN IAD DE NU VA FI MAI BINE CU VOI LA PUTERE,IAR NOI SA VA MESTECAM IN CAZANE? DE CE VRETI SA NE OMORATI PE TOTI? AVEM CEI MAI DESTEPTI OAMENI IN ORICE DOMENIU DIN LUME,IAR VOI NE OMORATI CU ZILELE SI IN LOC SA MUNCIM PENTRU ACEASTA TARA VOI NE FORTATI SA PLECAM SA MUNCIM PENTRU ALTII!!! Inca nu m-ati convins sa va dau votul meu,dar mi-ar placea sa stergeti pedeleul din ISTORIE cum ati facut cu TARANISTII!

   Bafta la alegeri si mai ganditi-va si la noi!

 43. cu gand bun April 16, 2011 at 11:14 am #

  sustin ideea , mai ales ca sunt din MM si stim cu totii cine-i presedinte acolo

 44. cu gand bun April 16, 2011 at 11:16 am #

  imi place poezia lui nasty boy

 45. Daniel April 16, 2011 at 11:18 am #

  Un demers fix populist. dupa ce veti castiga alegerile veti inlocui mafia din imagine cu alta. ar fi mai bine sa spuneti ce masuri de trasnparenta in politica si administratie veti lua pentru a impiedica asa ceva. iar primul pas ar fi trasnparenta totala in fondurile de campanie. dar imi permit sa fiu sceptic.

 46. Teodor April 16, 2011 at 11:23 am #

  Cu ce ma incalzeste pe mine ca ii dati in gat pe PDL-isti cand toti sunteti niste hoti si daca ajungeti la putere o sa faceti la fel, m-as mira sa aprobati commentu asta!

 47. Sorin April 16, 2011 at 11:47 am #

  Ati uitat Argesul unde ati patimit de curand.Asa de repede uitati???Aici e un monstru care se inmulteste exponential.

 48. john April 16, 2011 at 12:03 pm #

  La Iasi aveti o mare problema cu Gheorge Nichita care este din partidul dumneavoastra,seamana cu celalalt Gherghe de la Piatra Neamt.Problema ca Stefan a facut o gramada de lucruri pentru orasul lui pe cand Nichita a furat doar ca sa duca bani la Bucuresti pentru campania lui Mircea care a pierdut pe incompetenta lui.

  • Vasile April 22, 2011 at 9:09 pm #

   Aferim.Iasul sub conducerea lui Nechita este practixc o mahala.

 49. ghiaur April 16, 2011 at 12:13 pm #

  La Bihor, adaugati Petru Filip – mafia imobiliara.

 50. Marcus April 16, 2011 at 1:08 pm #

  Leano, Daca Taceai…

  Ibovnica lu’ chiombila, Unsa de la Dezvoltare,
  Se facu din nou de caca, altfel zis de “treaba mare”,
  Vrand sa para ‘telectuala c-un vocabular select,
  Il apostrofa pe Ponta pe motiv de tic Tourette.

  In viziunea doamnei Leana, in sindromul respecticv,
  Victoras e scatofilic, repetand fara motiv,
  Numele ei de codana: “Udrea-n sus si Udrea-n jos”
  Zis in loc de-obscenitate si cu inteles scabros.

  Asadar romanu’ nostru, maestru la injuratura,
  Ar putea sa scoata “udrea” in loc de masacari pe gura
  Si fiind suparat pe dansa pentru ca ii fura banu’
  S-o “udreasca” dur de mama si in “bip” sa-i “udrea” neamu’.

  • murfy April 16, 2011 at 7:55 pm #

   continua sustinut pe aceias tot
   udrea-i ultimul sindrom – al prostiei universale.

 51. dan April 16, 2011 at 1:43 pm #

  primul comment,l-ai refuzat,ok.am fost ironic.vad ca apreciezi poeziile.am si eu una cu o mica adaptare.iti vine ca o manusa.si voi insista sa postez atata timp cat am posibilitatea.
  Eroul pacii,
  VICTOR PONTA,
  Impleteste in cununa timpului
  Visele inaripate de pace,
  Ce se contopesc cu respiratia viitorului.

  Din ochii sai izvorasc
  Fluvii de lumina,
  Care inunda cu incandescnta gandirii
  Arcul imens al Epocii de Aur.

  Pe buzele lui rasuna cuvintele
  Ce aprind luceferi
  In toate constiintele neamului romanesc

  TE VOTEZ DACA RECUNOSTI POEZIA ASTA,CU CARE AI SI CRESCUT…

  • Alexa April 16, 2011 at 5:48 pm #

   dan, de ce esti rautacios?

   am cautat pe net poezia asta si am gasit doar versurile ca pamflete adresate lui ceausescu.nu stiu cine a scris=o

   Dar in versul in care ai scris numele lui ponta, scria in poezia originala Nicolae Ceausescu.

   Chiar nu ti se pare ca exagerezi?De ce il compari pe ponta cu ceausescu?

   Victor Ponta a povestit cum a luptat la Universitate in 1989 ca elev de liceu, face parte dintr-o alta generatie,
   cred ca e o diferenta uriasa intre politicienii de atunci si cei de acum. Ponta este un politician modern,ca dovada ca ti-a admis comentariul pe blog.

  • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 9:06 am #

   ESTI VARZA!
   Îl acuz pe Ponta ca e prea permisiv, cu toate haimanalele
   care circula pe aici.

   • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 9:16 am #

    Commentul îi este adresat lui “dan”.

 52. ion April 16, 2011 at 1:48 pm #

  Mafia este in toata Romania. De la mare pana la mic majoritatea sunt manjiti. Acuma fura PDL-ul, Alta data PSD-ul in viitor USL-ul si tot asa. Oricine ar fi la putere fura. Ce vorbiti domnilor de DNA? Aia oare nu sunt manjiti? Majoritatea. In toate domeniile este mafie asa ca pe degeaba vorbim. Imediat dupa revolutie toti furau nu doar politicienii. Totul depindea cat putea fiecare fura.
  La noi nu este mentalitate, uitativa in Japonia unde oamenii care gasesc seifuri merg cu ele la politie si le predau, noi poate ne-am bate pt. ele.

 53. emil r April 16, 2011 at 3:00 pm #

  nu sunt pdlist dar sa puneti si harta cu mafia psd care cat a fost la putere a distrus tot in romania si acum mai comentati de altii care dupa cum vad eu continua tot ca comunistii din psd

 54. Marian din..Berceni April 16, 2011 at 3:19 pm #

  Domnule Presedinte Ponta…am inteles in mare ideea dar…sunt nevoit sa ma repet :CIND, CUM si MAI ALES CINE VOR JUDECA AESTI MAFIOTI PORTOCALII ??Cumva tribunalele si ” judecatorii ” din Romania ?Caci atunci, chiar ca AVETI O PROBLEMA…O MARE PROBLEMA , si ma mir ca [ daca nu dv.stra ? ]nici macar consilierii dv.stra , ca sa nu mai vorbesc de noi….alegatorii…vulgul, vorba dl.ui Madalin Voicu n-au reusit s-o sesiseze ..in timp util .Pai domnule Ponta ati uitat ca judecatorii actuali si-au votat Legea Pensiilor pentru ei iar pentru…vulg au considerat ca …nu-i constitutional ?Care judecatori, aia care dau mandate de ascultare intr-o veselie, aia care dau [ fara sa clipeasca ]mandat de arestare unuia care fura o paine si trei oua [ gestul frate conteaza in fata ”LEGII ] in scimb prelungesc pina la calendele grecesti dosare ale unora care n-au ” alta vina” decit ca sint extrem de…bogati si sus pusi ??!CUM credeti ca veti putea rezolva aceasta dilema domnule Ponta ? Veti …reinfiinta TRIBUNALUL POPORULUI ?ACUZATOR VA FI….POPORUL ??Ca n-asi prea crede ca dl. Morar, sau dna. Kovesi ar fi [ nu disponibili, Doamne fereste, astia o leaga si pe…mama , mama mea nu p’a lor evident ]potriviti.Si atunci …CINE ?!Mai ales la modul cum , nu numai eu , ci cred ca destui din…vulgul ce reprezinta masa alegatorilor percep ” opozitia” ca pe ..” cei ce tin sacu’ ”…Fara suparare, dar asa sinte-ti perceputi voi opozitia, adica cei ce ne solicita INCREDEREA .Poate ma veti …lumina si ma veti ajuta sa inteleg dilema aceasta, mai ales ca si-n PSD sint destui ce ar cam face obiectul…macar a urmaririi penale.Remus Oprisan este unul dintre cei ce-mi vin rapid in minte asta, ca sa nu pomenesc de Catalin Voicu si de ce nu…chiar ”Marean ” Vanghelie ?Va rog mult cititi-va mesajele de pe blog si luati in consideratie si acest comentariu al meu si [ daca se poate evident ] raspundeti-mi .Asi prefera ca raspunsul sa vina tot pe blogul dv.stra ca sa am timp sa-l ” rumeg ” ca de asa suntem perceputi de cei ce ne conduc, ca niste rumegatoare…si m-am cam saturat de asta.Daca crede-ti ca veti cistiga alegerile si veti face ca astia de acum…sa stiti ca-mi ascut …toporu’ de pe acum!Cu respect si speranta va saluta un om de aproape 60 de ani…prea tinar pentru pensionare si prea batrin…pentru munca ! Si ” La multi ani domnule Ponta ! Daca nu intelege-ti ce doresc a spune, intrebati si dv.stra pe Victor Ciutacu.

 55. t April 16, 2011 at 3:28 pm #

  “Tica si Adi” de la EUROIL SiBIU… Protejatii ministrului Ariton.
  milionari din sibiu…au zeci de contracte cu statul prin firmele lor
  si au pompat sute de mii de euro pentru ca Ariton sa ajunga
  ministru.

 56. latinist April 16, 2011 at 4:35 pm #

  Bine ca macar la Baia Mare nu prea au sanse (teoretic) sa castige alegerile, pe 8 mai… Dar e in continuare o mare problema, intrucat aceasta caracatita, pe sistem piramidal se intinde pana la baza ei inclusiv in sate, comune, unde la alegerile locale de anul viitor vor fi mari probleme, cu mita si galetile de …diverse bunuri (a se vedea imbulzeala romanilor saraciti la diferite promotii). De voturile prin corespondenta se va ocupa dl. Branza, nu-i problema… Eu am mari emotii pt. viitoarele alegeri, va spun drept, tocmai pt. ca nu este deloc o competitie corecta, cum ar trebui sa fie intr-o tara normala: ei au de partea lor acesti corupti din teritoriu, care la randul lor manevreaza altii mai mici si tot asa, banii de la bugetul statului si din contrabanda la discretie, serviciile iarasi vor fi folosite (in special STS-ul) in folos propriu si pt. santaj, cu diverse dosare… Oamenii din presa care le sunt acoliti si care practica “executii” mediatice la comanda sunt deja o banalitate.
  Ei vor face totul pt. ca USL sa nu aiba 50% plus 1 la alegeri, ceea ce coroborat cu procente consistente in plus pt. ei, prin metodele mai sus mentionate va duce la o situatie in care Basescu din nou va jongla cum ii place lui mai bine si va desemna tot un fel de Boc prim-ministru, bazandu-se pe faptul ca nu va exista o majoritate care sa-l poata suspenda.
  Practic, prin tot ceea ce face, e neschimbat ca si comportament, iar asta, pentru cineva care teoretic nu mai are pt. ce sa lupte, nemaiputand sa candideze, e extrem de suspect. Din punctul meu de vedere, ei vor face absolut totul ca sa iasa cu bine din alegerile de la anul, iar in 2014, cel mai probabil, Basescu o va propulsa pe Udrea la prezidentiale, unde din nou vor fi fraude de neimaginat, pt. a-i prosti pe prosti vor fura exact cat ar fi necesar, va castiga probabil cu vreo 0,5% in plus, dupa care il va desemna, normal:), pe el premier. El de anul trecut incoace isi exersa viitoarea functie. Practic, modelul pe care merge este exact cel din Rusia, cu o pseudo-democratie. Acuma recent, am auzit ca Putin “ar putea” sa candideze pt. inca un mandat… Nu vi se pare interesant?

 57. Rox April 16, 2011 at 4:56 pm #

  Vrem sa votam primarul de sector si nu “sa fie numit'” de o sleahta dupa chipul si asemanarea lor. Vrem ca acesta sa nu fie un lacheu neputincios fara buget propriu. Vrem buget propriu la primariile de sector ! Noi de la primarul de sector pretindem rezolvarea unor situatii specifice zonei in care locuim. Nu vrem ca acesta sa fie indreptatit sa ridice neputincios din umeri cand cetatenii ii pretind ceva !

 58. Rox April 16, 2011 at 5:09 pm #

  Iar joaca “alba-neagra” cu referendumul asta ? “Vreti ca cetatean sa alegeti prin vor direct primarul de sector ?” Da sau Nu. Sa inceteze cu cioara vopsita in blond portocaliu.

 59. sibianul April 16, 2011 at 5:12 pm #

  Pedelistii din judetul Sibiu conduc mafia energiei din Romania. ION ARITON – Ministrul Eonomiei care si-a numit in posturile cheie pe urmatorii sibieni: TRIHENEA CONSTANTIN – Director Gen. la Compania Hidroelectrica, PITEIU MARCEL – Director Gen. la Compania Nationala Romgaz, FLORIN MUNTEANU conduce din umbra Compania Nationala Transgaz Medias, (directorul numit in locul lui este papusa lui) GALL STELIAN – Director Gen. la Compania Nationala Transelectrica. Toti sunt din sibiu, toti sunt compromisi si toti sunt manjiti si conduci de ION ARITON, care tace si face. JUSTITIA SA-I VERIFICE SI SA-SI FACA DATORIA!!!

  • tchuruitoo-nedumeritoo@yahuooooo.com April 17, 2011 at 1:56 am #

   Da ,ca si voi ati pus pdleii la bucate…daca nici voi(sibienii) n-ati stiut sa faceti diferenta intre johannis si muc cel mic,acu’ bazaitzi fratilor,degeaba aveti primar neamt ca nu va mai da marinelu’nici un sfantz,na ca fac si eu versuri!!!Voi chiar va meritati soarta…

 60. Black R ose April 16, 2011 at 7:25 pm #

  Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a gafat în timpul discursului ţinut la Botoşani şi a rostit celebra formulă consacrată de Elena Băsescu. Udrea vorbea în acel moment despre Emil Boc şi parteneriatul cu preşedintele României. “Acest parteneriat care ne-a adus nouă succesuri, dar care a adus un guvern responsabil, cred ca trebuie continuat”, spunea Elena Udrea

 61. dan April 16, 2011 at 8:35 pm #

  alexa,cea kre ma certi pentru poezia adaptata,vreau sa spun k e una inchinata lui ceausescu,asa cum ai gasit pe internet.corect.ma repet,ii vine k o manusa.intro alta ordine de ideei,cred k avem varste apropiate si si eu eram in primii ani de liceu la revolutie,dar nu mai consider k e cazul sa ma laud cu asta.si te asigur k nu am stat ascuns in kmara k altii cu certificat.in incheiere,subscriu la ce spunea cineva in legatura cu jud valcea si familia tudor.in legatura cu caricatura postata aici mi se pare un circ ieftin,jenant.ca o cearta intre doi pusti de 8 ani.patetic

 62. murfy April 16, 2011 at 8:38 pm #

  Voi jigodii pdl-iste
  aratari cu chip de om
  figuri acre – figuri triste
  din al timpului nesomn

  ne scurmati aievea in gind
  ne-ati luat totul-ne-ati luat viata
  cit sa va rabdam – plingind.
  ne distrugeti si speranta

  sus romane , hai la lupta
  in credinta si-n dreptate
  nu lasa sa te invinga
  ce-i ce te-au trimis la moarte.
  ceasul de singuratate.

  da-le lovitura crunta
  la alegeri – *de-ti dau semn* (mita-pomana)
  cu stampia – otravita.
  fa-i sa cada in blestem.

  • ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 9:08 am #

   SA TE AUDA DUMNEZEU !

 63. Black Rose April 16, 2011 at 8:43 pm #

  Dupa cum aminteste Realitatea.Net, “succesurile” au devenit, fara doar si poate, o marca Elena Basescu, recunoscuta de altfel pentru neglijentele gramaticale cu care-si puncteaza interventiile. Perla a aparut pentru prima data in celebra fraza “Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri…” .

 64. Black Rose April 16, 2011 at 8:44 pm #

  • Rox April 17, 2011 at 4:24 am #

   Nu sunt foarte sigura daca nu a spus “succesul” si s-a auzit altceva fiindca inghite cuvintele la repezeala in stilul binecunoscut. Discurile misselor insa m-au umplut de greatza ca deobicei. Alocatiuni de precupetze cu expresii gen ” incapatinarea si siretenia”, “legea egoismului” “scoala-te tu ca sa ma asez eu”, laude gen “noi suntem onesti” buni si imaculati te pomenestui din moment ce “nu se tem sa sustina adevarul” (???). De excrocherii nici vorba, departe de imaculatele si incomparabilele madame. Ailalta iti ajunge doar figura si vocea si schimbi canalul. E insuportabil sa-i asculti emanatiile grobiene.Prea mult ! Astia chiar nu vor “sa se ridice de pe scaun”. E clara treaba. Ce-or avea de gand ? Ne hacuiesc pe toti cei care facem parte din cealalta jumatate care de-acum e net mai mare ? Oare “Asa sa ne ajute Dumnezeu” ? Cum ne-o fi norocul, vorba lui Ciutacu “nu ma indoi” orice ar fi caci asta nu e viata de om ci viata de gladiatori la cheremul unor brute cu mintile oarbe.

 65. Mihai Antoci April 16, 2011 at 10:41 pm #

  Mesaj de ziua lui Chiorete:
  Scaderea celor mai mici pensii si salarii din Romania=GENOCID.
  GENOCID=Targoviste.
  Sa muriti bine tovarose presedinte!
  Mihai Antoci
  +40744665005
  antocimihai@gmail.com

 66. Vaisamar April 17, 2011 at 1:57 am #

  Din pacate inscrierile la emisiunea romanii nau talent s-au incheiat, incercati la anul =)

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:45 pm #

   @Vaismar,
   Dar, la Românii au tupeu – te-ai înscris?!

 67. Black Rose April 17, 2011 at 8:27 am #

  Astăzi, de sfânta sărbătoare a Floriilor, le spun “La Mulţi Ani!” tuturor celor care-şi celebrează onomastica si va daruiesc o melodie draguta.

 68. Black Rose April 17, 2011 at 8:42 am #

  În Scorţeni, o comună din Prahova, liniştea a fost tulburată de organizarea alegerilor. Pe 1 mai oamenii sunt aşteptaţi la urne, să-şi aleagă primarul. Fostul edil a fost condamnat pentru abuz în serviciu. Este prima zi de campanie. Agitaţia a început însă de ieri. Alegătorii nici nu se gândeau ce li se pregăteşte.

  Pasul 1. La sediul de campanie al PDL sosesc tineri purtând pe braţe pungi cu făină de mălai. Pasul 2. O mică şedinţă de organizare. Şi pasul 3, cel mai important. Campania “din uşă în uşă”.

  Pachetele sunt variate. Primim lămuriri. “Împărţim nişte căni, căni goale”, a spus un organizator

  “Uite, mi-a dat mălai, peşte şi nişte poze cu băiatul pe care îl votăm şi o felicitare. Îl mănânc şi eu de Florii”, a spus o localnică.

  Un alt localnic dezvăluie o altă realitate. “De la PNL mi-a dat şi bani, îi susţin”, a spus bărbatul

  Orice urmă de îndoială ne-a fost spulberată de o autoritate locală: un primar aflat deja în funcţie.

  “Partidul a mai făcut acţiuni de genul ăsta. Şi cu tineretul şi cu pensionarii şi excursii. Toată lumea dă, toate partidele dau peşte. Eu unul le-am zis să ia de la toată lumea, fără niciun fel de regret, că dacă vor să voteze, votează tot pe cine vor ei”, a declarat Ciprian Stătescu, primarul din Băicoi.

  Înţelegem oricum, tot din zonă că bătaia pentru voturile localnicilor a început în urmă cu două săptămâni. La sfinţirea unei troiţe, candidaţii s-au promovat: unii cu peşte şi mălai, alţii cu bere.

  (sursa REALITATEA TV)

 69. loki April 17, 2011 at 9:30 am #

  tovarase ponta daca ne aratai si mafia psd, mafia pnl,mafia udmr mafia sri, mafia sie erai mai convingator si poate te si votam…

 70. ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 10:13 am #

  @Victor Ponta,
  Cu aceasta harta, foarte inspirata de altfel,ai reusit sa scoti serpii la drum! Uite-i cum se încolacesc pe aici cu veninul lor gata sa sara la beregatele noastre.Cele mai hidoase târâtoare de culoare portocalie îsi fixeaza prada
  gata s-o înhate, de aceea trebuie sa fim prudenti si pregatiti în orice moment sa-i anihilam.
  Altfel, vom ramâne din nou prizonierii prostiei noastre
  pentru înca nu stiu câti ani !

 71. aaaaaaaaaaa April 17, 2011 at 10:48 am #

  Voi chiar credeti ca Ponta si Antonescu vor face ceva pentru tara? Ori sunte ti orbi, ori nu vretisa intelegeti ca nu avem clasa politica. De 20 de ani aceeasi mafioti conduc tara asa. Pleaca mafia PDL-ista si UDMR-ista si vine mafia PSD-PNL. Inlocuim niste hoti cu alti hoti.
  Daca stiti vreunul din profesorii de scoala generala si liceu ai lui Ponta, nu este rau sa-i contactati sa vedeti ce parere au despre caracterul lui victor. Da, merita ca numele lui sa fie scris cu litera mica!

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 8:56 am #

   Da, eu chiar cred ca vor face multe pentru tara.
   Nu ma intereseaza parerile niciunui profesor, eu
   vad “produsul” finit si îl apreciez.
   Chiar îl admir pe Ponta,e instruit, educat, are bun simt,e
   omenos, are simtul umorului, carisma, e diplomat si e integru.
   Si daca numele lui Ponta, merita sa fie scris cu litera mica, atunci cel al cârmaciului neghiob nu merita sa fie scris, ci aruncat la lada de gunoi a istoriei!
   Sa muriti bine,voi astia care mai credeti în fantasme !

 72. ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 10:52 am #

  În tot acest timp,viata merge mai departe sau prostia merge mai departe!
  În comuna Scorteni din Prahova, se pregatesc alegeri locale.PDL-istul care candideaza pentru primar – nu conteaza ca a fost condamnat pentru abuz în serviciu- el vrea sa se “aleaga”.Asa ca,ce s-a gândit el,ca tot vin Floriile
  sa le dea niste peste la tarani.
  O baba, foarte încântata de pomana primita le arata reporterilor punga, comentând :”uite, mi-a dat peeste, malai mi-a dat, uleei, uite si o felicitare si o pooza…
  a, asta e baiatul pe care trebuie sa-l votez – primaru da, asta e primaru”.
  Altul, la poarta unei case mai pricopsite, afirma nonchalant ca lui i-a dat si bani.
  Un alt “destept” în haine ponosite, pupa poza PDL-istului
  chiar în mijlocul drumului, multumindu-i pentru peste.
  Acest tablou se multiplica în mii de exemplare mai ales la sate dar si la orase.
  Si atunci, sa mai ai încredere în acest popor de circari?!
  Sa mai speri ca vom scapa de Gorgona, când realitatea palpabila, arata contrariul?!
  Sa nu te adâncesti în tristete ca sa nu zic disperare, ca nu vom mai scapa de astia în veci?!
  IARTA-I DOAMNE, CA NU STIU CE FAC !

 73. Marian din..Berceni April 17, 2011 at 11:40 am #

  Don Pontaaa aloooo…De ce ti-ai mai facut …blog daca nu raspunzi nimanui? Sau raspunzi doar…alesilor ?De curiozitate nu zic de politete , dar daca le-ai citi…altfel ai conduce PSD-ul ca tara…tare ma-ndoiesc.La multi ani domnule Ponta.Repet daca vrei sa sti de ce ti-am urat asa…intreaba-l sau intra peblogul…lui Ciutacu.

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 8:38 am #

   @Marian din… Berceni
   Mon cher,stai putin nu te ambala,daca nu ar citi comment-urile nu le-ar posta.Chiar îti închipui ca trec toate fara o filtrare prealabila?Iar daca ar fi sa raspunda la toti care se vântura pe aici, ar însemna sa-si lase munca si sa stea toata ziua pe blog.Fii rezonabil,mon cher !

 74. ZOE, fii barbata ! April 17, 2011 at 11:41 am #

  La Vata, va spune ceva? Nu, nu e Lavazza italiana scrisa pe
  “româneste” este o statiune in jud.Hunedoara cu hoteluri de 4 si 5 stele. Sincer, habar nu aveam de aceasta asezare.
  Pâna de curând, în aceasta statiune se recuperau, se odihneau, soldatii MAPN în general si cei veniti de pe teatrele de operatiuni militare, în special.
  Fiind un loc, parca rupt din Rai si dispunând de o baza de tratament utilata – ultimul ragnet- dar si de niste hoteluri moderne, cu interioare de bun-gust,a devenit o mare atractie pentru unul dintre capetele Gorgonei(la noi Gorgona,are mai multe capete asa cum arata harta) !
  Asa ca,i-au zvârlit cât colo pe soldateii de “plumb” si
  le-au luat statiunea.’Geaba,s-au tânguit ei,’geaba le-au spus ca se pot finanta singuri, ca-si pot plati chiria si altele de genul asta,raspunsul a fost simplu si la obiect, NU !
  În reportajului facut de televiziune,
  oamenii locului spun ca, dupa câte stiu ei acum apartine
  divei de Plescoa.Nimic nou sub soare, nici chiar nesimtirea si scuipatul în ochi !
  Ceva nou ar fi, sa ne vina noua mintea la cap, macar în al 12-lea ceas. Ceea ce nu cred ca se va întâmpla decât,
  la PASTELE CAILOR !

 75. Marian din..Berceni April 17, 2011 at 11:46 am #

  Vreti sa va spun ceva domnule Ponta…daca pe mine , om la aproape 60 de ani , si nu ma puteti …convige atunci cum va puteti gindii sa convingeti …macar pe astia ce va scriu pe blog…iar ” astia ” sunt si alegatori si …mai ales TINERI !?Da este probabil , nu spun ca si posibil, probabil sa cistigati in 2012…dar crede-ma domnule Ponta singura diferenta intre ei si voi va fi…numele celor pe care-i veti face, OAMENI !Si mare lucru de nu vor fi…aceeasi…OAMENI .

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 9:19 am #

   Scuze, daca pâna la vârsta asta nu te-ai copt la minte,nu cred ca mai ai sanse pentru viitor!
   Sa va intre bine în cap la toti: când votati, o faceti pentru voi si pentru copiii vostri în primul rând.
   Si daca unii dintre voi va complaceti în mizeria în care traiti, aflati ca multi altii nu mai suporta calvarul asta.
   Nu vrem sa ne irosim vietile în zadar,iar tinerii sunt primii care vor aduce schimbarea. Nu vrem sa ne întoarcem vesnic în trecut,ori sa întoarcem coada la lapte sau la orice aliment, cu coada la pomana! Atunci, pentru ce si-au mai varsat sângele eroii Revolutiei ?!

   • Marian din..Berceni April 20, 2011 at 10:28 am #

    Chiar consideri ca eu la aproape 60 de ani nu m-am ”copt la minte ”?!Pai desteptule…daca …nu ma coceam, puneam botu’ la tita PDL-ului si poate ca azi aveam daca nu un loc de munca, cel putin o pensie amarita.Ca sa sti ca ” vechime pe tarlaua muncii ” am cit sa-ti dau si tie si altora …ca tine!Iar chestia aia cu ” votatu’ pentru copii si nepoti”…te roaga fratele tau: scoateti-o din cap.Cine-ti garanteaza ca a doua zi dupa ce votezi, democreatia si libertatea de opinii cei pe care i-ai votat nu se transforma in autocrati , in tirani , in despoti ?!Zici ca ” unii se complac in mizeria in care traiesc iar altii nu mai suporta calvarul”?Ce fac aia …” unii ” care nu mai ,suporta ” calvarul ” ?Scriu pe blog-ul …lui Ponta ?Pai mizeria asta in care traiesc ” unii” de cine a fost provocata ? Nu cumva de oamenii ”politici ” alesi in urma votului si mai ales in urma promisiunilor ca EI SINT Alesii ?Si tu om amarit care ai un singur mod de ” a sanctiona ”, un singur mod de a protesta, iar ala este o data la 4 ani ce sa faci ?Daca iesi mai inainte satul de nedreptati , satul de mizerie si mai ales deziluzionat de ce primesti in scimbul increderii ce poti sa faci ?! ZI desteptule!Aaaaaa iesi …in strada ?Stai in banca ta flacau, nu sti ca iesirea in strada este reglementata de o lege ” data” pe timpul lui Ion Iliescu si Petre Roman…primii mari”democrati ” ai Romaniei ?Altfel…iei papara de la jandarmerie sau in cel mai bun caz o amenda.Cit despre ”eroii revolutiei”..nu si-a varsat NIMENI singele, a fost varsat cu buna stiinta, iar asta ti-o spune unul care…a fost acolo.Si spune-mi cum veti aduce ” voi tinerii schimbarea”, pe blog-uri, la Bam-Boo,?Ca si EBA tot tinara este daca nu man-sala memoria si crede-ma :nu ma-nsala!Vrei sa ti-l citez pe Eminescu acolo unde spune el ce fac” Ai nostri tineri” ?Da este NEVOIE de schimbare insa acea harta era completa daca pe ea s-ar fi regasit si unii [ nu spun care ]din PSD.Da este nevoie de schimbare insa eu unul nu mai ies in strada nici d-al dracu’ fara sa am in mana un AK-47.Gata am inghitit o data ”galusca ” in’89 si in zilele de 13-15 iunie’90 plus nu mai departe de anul trecut cind m-au tavalit haidamacii de la jandarmereie de mi-au scos din cap ideile..revolutionare.Da jandarmii carora li s-a luat 25% din salariu , aia si nu altii..a si probabil unele ” servicii”.Asa incit nu mai da cu bolovani daca nu esti in stare sa stai fizic in fata lor.A bolovanilor…aruncati de altii.Cred ca ar fi de bun simt sa-mi ceri scuze pentru ce ai scris in reply la adresa mea si a altora ..de virsta mea.ASTA abia inseamna un inceput de schimbare !

   • ZOE, fii barbata ! April 21, 2011 at 9:58 am #

    Marian din..Berceni,
    Amesteci lucrurile si oamenii.Îi bagi pe toti în aceeasi oala si nu vrei sa recunosti cum traiai pâna acum 6 si jumatate si cum traiesti acum.
    Daca stai cu drobul de sare deasupra capului si nu ai încredere în nimeni, nu vota, sau voteaza-i tot pe astia
    care ti-au facut pensia de mizerie cum zici ca o ai.
    Pe vremea lui Iliescu,se mareau pensiile în fiecare an, se adauga si rata inflatiei, acum se “maresc în jos”! Când Petre Roman era Prim Ministru, îmi amintesc perfect cum a marit alocatiile copiilor – asta doar un mic exemplu.Îti convine sau nu, ei chiar au pus bazele
    democratiei în aceasta tara care a stat atâtia ani sub
    cizma comunista.Si primul pas a fost deschiderea granitelor tarii la 01.ianuarie 1990.
    Nu uita ca intrarea în UE se datoreaza PSD-ului.
    Unui ministru ca Adrian Nastase, om de mare valoare intelctuala,respectat de toata Europa.
    Cum eram vazuti si respectati în occident si cum suntem acum ?!
    Niciun guvern nu si-a permis sa ia pâinea de la gura românului, sa-i închida spitalele, scolile,sa taie toate drepturile, sa ia cele mai multe taxe si impozite din Europa,sa ne îndatoreze pâna la a nu stiu câta generatie, ne faca puturosi – fara sa asigure un loc de munca- sa ne minta în fata cu tupeu, în timp ce emanatii lui îsi
    etaleaza cu ostentatie averile obtinute pe spinarea noastra !
    Dar ce stau eu sa-mi bat capul cu explicatiile, fiecare e liber sa gândeasca si sa actioneze cum vrea!

 76. Fla April 17, 2011 at 12:43 pm #

  sunt apolitic dar in ultima vreme nu am avut cum sa nu ma implic in niste lucruri care m-au deranjat in orasul meu, Alba Iulia.
  domnule postaci, ati uitat sa adaugati poza primarului nostru in dreptul judetului alba.

 77. stefan April 17, 2011 at 1:46 pm #

  BRAVO, BRAVO, BRAVO – cu o conditie.
  Actiunea d-voastra, Dle Ponta, este EXCELENTA daca o completati cu o harta a MAFIEI din PSD. Altfel, este doar IPOCRIZIE. D-voastra, Dle Ponta, decideti daca sunteti un LIDER PUTERNIC, un MARE politician, sau doar un POPULIST IPOCRIT, un lider arogant_cu_gura mare insa fricos. D-voastra, Dle Ponta, decideti daca ne prezentati si o Harta a MAFIEI din PSD sau daca sunteti un politician las si fricos ascuns in spatele “datoriei” si “recunostintei eterne” fata de acei lideri Mafioti din jur…
  Scuzele, de genul ” Nu PSD este la guvernare in aceste zile” nu va aduc credibilitate atata timp cat exista MAFIE in PSD. Ce doriti? sa schimbati MAFIA PDL cu ETERNA si NEMURITOAREA MAFIA a PSD? Pana la urma este una si aceeasi Mafie…
  Va vom astepta cu SPERANTA, Dle PONTA !

 78. asd April 17, 2011 at 3:23 pm #

  Eu nu ma voi duce la un referendum de modificare a Constitutiei. Nu vreau sa legiferez raptul NE Ardealului prin transformarea sa in euroregiune ungureasca.

 79. cochiorbogdan April 17, 2011 at 3:55 pm #

  Domnule Ponta! In prima sesiune vreau sa va transmit faptul ca va stimez enorm, pentru faptul ca ati reusit prin prezenta d-voastra si nu numai sa schimbati constitutia PSD-ului, lucru care se cerea facut.
  Insa, sunt de parere ca ar trebuii sa abordati un alt fel de plan de atac asupra sistemului care dupa cum bine stim seaca societatea romaneasca de ultimele resurse financiare si sociale pe care le mai are. Nu este drept ca un singur om s conduca tot statul, nu este corect ca banii sa fie distribuiti in functie de culoarea politica a unei zone sau a alteia. eu sunt din Bacau, inteleg faptul ca Moldova aduce bugetului de stat cei mai putini bani, in prisma economie si a meediului de afaceri slab dezvoltat in aceasta parte a tarii, insa sunt de parere ca singura cale de a reusii sa ne ridicam la nivelul financiar occidental este aceea de a creea un echilibru pe toata suprafata Romaniei. Romania ar trebui sa isi indrepte toate resursele financiare pentru a creea un sistem agricol productiv, sa revigoreze industri care momentan cu cateva mici exceptii este in calops. Sa renunte in a mai asista financiar toata plebea societatii…nu este drept ca toti puturosii sa primeasca ajutoare sociale cand ar putea foarte bine sa munceasca pentru bani. Suntem prea saraci pentru a apela la masuri populiste, suntem prea jos pentru a putea mentine pe linia de plutire pe cei care nu fac nimic in aceasta privinta. Alocatiile scolare trebuiesc date doar celor care au o situatie financiara precara, ajutoarele sociale, doar celor ce nu sunt apti de munca. trebuie reglementate atat legea invatamantului cat si cea a munci, legile propuse de PDL pentru aceste doua sectiuni vitale, sunt infecte. Invatamantul trebuie inclinat in a produce elite, nu doar gramezi de absolventi. in a creea forta de munca specializata in adevaratul sens al cuvantului, un sistem de invatamant inclinat inspre practica nu doar teorie.
  Domnule Ponta, d-voastra impreuna cu PNL, prin alianta pe care ati semnato va faceti datori fiecarui roman in parte sa ne reprezentati bine.
  Am incredere ca o veti face, insa nu va recomand sa va consumati energia hulind si blamand, ci inaintand dosare organelor competente in a le rezolva, opinia publica nu are puterea decat de a comenta, justitia, doar ea poate pedepsi.

 80. Ilie April 17, 2011 at 4:09 pm #

  Domnule Ponta, maleficul de Basescu face exact ceea ce stie el mai bine, adica sa puna referendumul la alegerile locale. Este incredibil de ce este in stare acest om numai sa faca smecherii sa obtina un scor cat de cat bun la alegeri. Sfatul meu este ca daca ei tot fraudeaza alegerile sa faceti si voi psd acelasi lucru, furati domnilor cat cuprinde,profitati de primarii pe care ii aveti si nu lasati sa fure doar pd-l. In tara asta daca nu furi nu esti om,nu ai pozitie buna.

 81. nicolae tudor April 17, 2011 at 4:09 pm #

  v-am scris un email si nu mi-ati raspuns. dl iliescu era presedinte de tara si mi-a raspuns acum 20 de ani. si am avut placuta surpriza sa observ ca ideea mea a devenit lege in 30 de zile.
  eu, care vreau sa conduc o altfel de lume, daca as intalni o atfel de situatie cand cineva care are incredere in mine imi sesiseaza ceva, ii raspund cu bucurie. daca ii pasa de cei care tin cu mine. cu atat mai mult cand eu sunt cel care intinde catre cetatean un camp de exprimare. cum faceti dv. aici. daca nu tin viu dialogul, inseamna ca sunt depasit de situatie.
  tot o sa va votez, chiar daca mi-ati devenit nesuferit.

 82. Black Rose April 17, 2011 at 6:32 pm #

  Președintele PC Daniel Constantin susține că Elena Udrea și PDL doresc desființarea sectoarelor pentru a nu avea șapte înfrângeri în București , ci doar una, la alegerile locale din 2012.”Ceea ce face partidul stat şi Elena Udrea în ultimele zile este încă o încercare disperată a PDL de a nu avea şapte înfrângeri în Bucureşti – şase sectoare şi Primăria Capitalei, ci de a avea o singură înfrângere şi, în felul acesta, de a atenua acest lucru la nivel naţional. Este foarte limpede pentru toată lumea că Bucureştiul dă tonul şi în ceea ce priveşte alegerile parlamentare din acelaşi an. Cu alte cuvinte, cei de la PDL ştiu foarte clar că nu pot să câştige niciunul dintre cele şase sectoare şi nici Primăria Capitalei şi atunci încearcă să desfiinţeze sectoarele pentru a nu avea şapte înfrângeri în contul PDL, ci doar una, pe care o pot masca mult mai uşor”, scrie Daniel Constantin pe blogul propriu.
  http://www.danielconstantin.ro/2011/04/referendumul-pdl-–-o-incercare-de-manipulare/

 83. Alexandra April 17, 2011 at 6:42 pm #

  O serie de lideri pedelisti in frunte cu personajul ala antipatic care inghitise broscoiul, pe numele sau Ioan Oltean, au inceput campania pentru sustinerea lui Boc in fruntea partidului. Dupa cate am aflat noi (astia nu anunta, sunt secretosi cu presa, mai putin cu trustul lui Sechelariu, acolo se simt bine printre anunturile cu morti), “Broscoiul” Oltean au fost astazi in Bacau sa le explice pedelistilor ca este mai bine cu Boc decat cu Blaga. Iar ca bonus, le va spune astora de la Bacau ce fel de rahat sa manance in viitoarea campanie electorala.

 84. moldovean April 17, 2011 at 6:42 pm #

  Cam mult curaj, cand si ei pot face o asemenea increngatura care prin unele pucte se incruciseaza cu a lor. In tot cazul de aici lipseste :
  – CCR = B.EX.PDL-BASE , LUCREAZA TOTAL INAFARA CONSTITUTIEI.
  – SEFA MINISTERULUI PUBLIC= servanta la ordin pentru ca are de aparat ce ascunde
  – MINISTRUL JUSTITIEI= care nu prea stie jocul dar se pronunta la ordin
  A INCERCAT CU CSM , L-A CLATINAT, DAR SE PARE CA ACESTA ISI REVINE .
  PLANGEREA PENALA E CAM DEGEABA, CALEA CEA MAI SIGURA : TOATA OPOZITIA SA PARASEASCA PARLAMENTUL SI SA SE FACA ALEGERI ANTICIPATE, POATE ZICETI CA E CRIZA, DAR ASA O LUNGIM SI PANA IN 2012 CADEM DE TOT, CU EI IN FRUNTE NU PREA VAD IESIRE….

 85. Alexa April 17, 2011 at 6:46 pm #

  Ponta,trandafir rosu de gorj, te rog daca imi permiti sa-ti analizez blogul.

  In 3 zile ai reusit sa aduni 120 de comentarii.La 2 randuri si un pic de blog si o poza.

  De ce sa mai scrii 1 pagina cand abia aduni 150 de comentarii in 2 saptamani? Cu cat e mai scurt blogul si mai expresiv, pui si poze acolo, cu atat te citesc mai multi si comenteaza.

  Domnule Ponta, blogul acesta vad ca e si interactiv, te citez : “si, totodata, va invit”, adica ne inviti si pe noi pe cititori, dar apoi nu te-am mai vazut sa mai raspunzi la cineva care a comentat.

  Bravos,domnule Ponta, vad ca ai devenit un blogger cu experienta si priza la cititori.

 86. dan April 17, 2011 at 8:39 pm #

  pt zoe…esti prea comunist si semidoct sa te iau si in seama.

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:41 pm #

   @dan,
   Totusi ai facut-o, fiindca ai raspuns,hahaha!

 87. Rangă April 17, 2011 at 10:08 pm #

  LEACUL INEGALITĂŢII SOCIALE

  Un minisubmarin la purtător de câţiva metri liniari
  M-ar proteja de JON*, bogaţii pdl-udmr şi alţi tâlhari,
  Iar ca muniţie de bord m-aş mulţumi c-o singură torpilă!
  Dom’le VP, acesta-i leacul: săracii toţi – o unică “godzilă”.

 88. dobrican April 18, 2011 at 2:39 am #

  Aveti mare dreptate, domnule Ponta. Acum, asteptam cu mare interes si o harta a mafiilor PSD, inainte de regimul portocaliu si una actuala. Promit, asa cum cereti dumneavoastra, sa va ajut s-o intocmiti. Putem incepe cu nordul tarii, unde personal cunosc cateva cazuri nefericite ale unor “bieti” PSD-isti plini doldora de contracte cu statul.

 89. Black Rose April 18, 2011 at 8:11 am #

  Ministerul condus de Elena Udrea a inceput programul de modernizare si reabilitare a drumurilor judete si comunale.Acest lucru ar fi bun daca s-ar face dupa proiecte serioase si nu dupa culoarea politica a primarilor. La sfarsitul saptamanii trecute, pe site-ul ministerului a aparut anuntul conform caruia la Suceava si Botosani se vor reabilita “149,6 kilometri de drumuri judetene si 198,1 kilometri de drum de interes local in perioada 2011-2013”. Evident ca cei mai multi kilometri se vor reabilita in judetul condus de Flutur. Banii pentru proiecte sunt insa pe hartie. Conform comunicatului de la minister, banii ar trebui sa se elibereze in 2013. Pana atunci constructorii vor trebui sa se descurce din fonduri proprii.

 90. Black Rose April 18, 2011 at 8:22 am #

  Berca este un demagog desavarsit, are tendinte traseistice si din momentul in care l-a cunoscut pe Stavarache s-a lipit doar de functii platite de la bugetul de stat. Ca bonus, poate vorbi despre nimic ore intregi reusind sa para important. Plus ca nu prea se omoara cu prezenta in plenul Senatului.

 91. Black Rose April 18, 2011 at 9:34 am #

  Merita vizionat ….cica UDREA e sotia lui BASESCU http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803248/PDL-in-propaganda-electorala-cu-dulciuri-la-elevii-de-scoala-generala/

 92. Black Rose April 18, 2011 at 9:42 am #

  Peştele confiscat în raziile făcute în pieţe! Urmăriţi imagini de la pomană electorală a Partidului Democrat Liberal. Oamenii s-au călcat în picioare pentru peştele oferit de “cunoştinţele Elenei Udrea”, după cum spun oamenii. http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803525/Peste-de-pomana-electorala-oferit-de-PDL-Oamenii-s-au-calcat-in-picioare/

 93. Marian din..Berceni April 18, 2011 at 10:55 am #

  Domnu’ Ponta revin cu intrebarea sau intrebarile: CIND , CUM si MAI ALES CU CINE Veti trage la raspundere [ voi USL-ul] mafia a carei ” harta ” ati desenat-o si nu uitati sa adaugati pe aceeasi harta si pe cei de la Dv.stra din …partide.Sa nu credeti cumva ca oamenii , astia ca mine care mai au un dram de speranta uita asa usor.Mai ales ca acum am facut ochi …am invatat sa folosim ….internet-ul.Si imi permit sa va dau un sfat: luati contact cu cei ce fac parte din ” structuri”.Fara colaborarea acestora….nu veti face NIMIC.TRADARE SA FIE DAC-O CER INTERESELE TARII …iar asta o stim si noi si mai ales…O CEREM !

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:34 pm #

   @Marian din Berceni,
   Hahaha…adica TRADARE, TRADARE ,DAR SA STIM SI NOI !
   Te rog, nu-l face invidios pe Nenea Iancu!

   • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:37 pm #

    Scuza-ma, nu ma pot abtine…adica IUBESC TRADAREA DAR ÎI URASC PE TRADATORI ? hahaha !

   • Marian din..Berceni April 20, 2011 at 10:43 am #

    Frate..jura-te pe mamica ta ca n-am dreptate !Pai ce s-a mai pomenit vreodata in istoria omenirii sa se faca ceva fara sa existe si…tradare ?!Jura pe mamica ta ca nu-i asa!Ce vrei sa-ti aduc aminte de tradarile din acel secol XX?Si cu ce ma rog secolulXXI ar fi mai bun ?Pai domnul Ponta, [ voi vota USL-eul stai linistit , nu ca m-ar convinge neaaparat ]daca dorea sa fie corect punea pe ” harta ” aia macar asa la hoha si ceva ..” marfa” din gradina proprie.Asta asa ca tot se doreste a fi un Saintjust…numai sa nu se transforme ” dupa” in ….Danton !

  • ZOE, fii barbata ! April 21, 2011 at 9:12 am #

   @Marian din..Berceni,
   Nu e vina mea ca n-ai simtul umorului. Si nici ca m-ai trimis cu commentul tau direct la Nenea Iancu.
   Nu ti-se pare ca te exprimi în maniera Catavencu ?!
   “Structuri”, care ? Sau ai vrut sa zici servicii ?

   • Marian din..Berceni April 26, 2011 at 2:31 pm #

    Zoeee…Zoeee…fi barbata! Cine ti-a spus tie fratioare ca n-am …simtul umorului?Pai …doar cu asta am mai ramas de cind avem la conducere..” serviciile”!Poti jura pe…mamica ta ca Basescu si gasca lui portocalie, fac ce fac…asa de capul lor ?!Zici ca-ti “miroase” si a…Catavencu ?Pai numai de…”Catavenci” avem parte de…20 de ani incoace !L-ai uitat pe profesorul Stefan Cazimir si al sau …Partid…Liberschimbist ?!Sau chiar [ de ce nu ? ] pe…Vadim si a sa…Romania Mare ?Ce astia ce erau?Sau pe onorabilul …profesor de drept…constitutional…Emil Boc ?Si ca sa-ti dau si un raspuns la ce-mi turnai mai zilele trecute in cap…pe 21 mai precis la ora 9 si 58 si anume ca ” am uitat cum am trait de sase ani incoace” sau ca ” amestec lucrurile”…NU AM UITAT NIMIC! …SI SA FI SIGUR [ aici ma jur eu…pe mamica mea]CA NU VOI UITA VREODATA !Corect ar fi fost sa spui ca daca sub regimul lui Ion Iliescu si Petre Roman [apropo nu Petre Roman s-a desprins din FSN…PDSR sau cum s-o mai fi chemind si a infiintat Partidul Democrat din care “provine ” si…Basescu ? ]cresteau salariile..asta era datorita faptului ca in acelasi ritm alert crestea si…inflatia.Eu aveam in ’90 salariu de 4-5 mii de lei iar de cind luam salariu si pina sa-l cheltuiesc…o pereche de tenisi costau de trei ori mai mult…asa ca zau las-o balta.Nu Petre Roman a afirmat ca industria romaneasca este un morman de fiare vechi ?Lasa ca au venit , unii sa cumpere fierul vechi si …uita-te la aia de la Galati ,indienii aceea, au s-au n-au profit de pe urma ..fierului vechi ce era industria din romania ?Si DA.Consider ca Adrian Nastase a fost unul dintre Prim Ministrii de CLASA ai Romaniei.Ce-l strica? Nu stiu…poate …AROGANTA ?Si nu uit mai draga….Zoe ca sub Ion Iliescu , da sub doua guvernari , ale acestui [ de ce sa n-o recunoastem ?]adevarat politician s-au desfiintat o mare parte din fabricile ce aduceau paine pe masa unor oameni care nu aveau alta vina decit aceea ca se nascusera in…Romania.Nu a realizat [ ma intreb si azi cum s-a putut asa ceva { poate ma luminezi tu ca tot esti destept nevoie mare}, din partea unui politician versat si de”meserie” ca Iliescu ]ca o data cu fabricile desfiintate sau cu uzinele inchise…dispare si MASA pe care o poti folosi. Sti chestia: ” …la un caz…pac, la Razboiul…”Chiar ma-m mirat mai ales ca dupa Ianuarie ’90 sau [de ce nu ? ]13-15 Iunie si un “orb”…vedea ce forta reprezinta …masele de oameni , nemultumiti, sau multumiti…dar MASE !Si nu o neg , in perioada cind PSD-ul a fost la guvernare chiar daca am fost de vreo patru ori somer, niciodata , dar niciodata nu am dus somajul pina la capat: dupa trei sau maxim patru luni gaseam de lucru si ma angajam.Azi …nu mai sunt nici macar..somer .Din octombrie…am iesit din plata..iar de angajat cine dracu’ angajaza un muncitor ce are , deja aproape 60 de ani ?!Asta , repet , sa nu cumva sa crezi ca sunt vreun..uituc si ca nu mi-am dat seama de ce ai vrut sa zici ..la reply.Si…Zoe nu uita ca intrarea in…UE de care vorbesti si asupra caruia poporul roman NU A FOST INTREBAT, nu ” se datoreaza PSD-ului” ci faptului ca ..eram si mai ales sintem..o “piata de desfacere” a marfurilor de calitate indoielnica ale Uniunii..iar noi cu ce ne-am ales ?Cu saracia ?Mercy mon cher ami dar de asta …chiar eram satul ! Si ma jur [ tot eu si de data asta ]pe mamica mea ca daca se dorea iar Iliescu, Roman, Nastase si cine dracu’ a mai fost ar fi fost niste adevarati SPECIALISTI asa cum se prezentau si mai ales cum erau prezentai, Romania ar fi trebuit la ora asta sa fie apropiata de Elvetia , cel putin ca nivel de trai.Astept cu nerabdare sa vad ce dracu’ de reply imi mai dai si de data asta…de ce anume ma vei mai acuza!? Si inca o data [ asta ca sa fi linistita draga …Zoe ]voi vota USL-ul chiar daca NU MA CONVING DELOC!Am ajuns in situatia de a vota numai ca sa scap de acest cosmar numit …Epoca Basescu, epoca portocalie, care sper sa se incheie cit mai curind si sa ramina ca o gluma macabra a istoriei acestiu pamint romanesc !

 94. Black Rose April 18, 2011 at 11:18 am #

  Deputatul Cristian Rizea, președintele PSD Diaspora, a fost prezent sâmbătă, la conferința de înființare a Organizației PSD Milano. În prezența delegaților și a membrilor noii echipe, a fost ales președintele organizației, domnul Ciprian Manoliu, se arată într-un comunicat de presă remis luni.„Am înființat această organizație în Milano, deoarece aici locuiesc mii de români și consider oportun și mai ales necesar ca aceștia să beneficieze de cadrul favorabil pentru a se implica activ, atât în influențarea deciziilor pe plan politic în România, cât și pe plan politic local, mai ales că acum pot beneficia de această posibilitate prin acordul semnat pe 14 ianuarie între Victor Ponta și omologul său italian, Pier Luigi Bersani. Cu toate că sunt plecați din țară, românii din diaspora își doresc să fie conectați permanent la ceea ce se întamplă în România. Ne dorim, ca în scurt timp să înfiițăm cât mai multe organizații PSD locale, în țările cu comunități mari de români, pentru ca împreună să formăm o echipă cât mai mare și unită pentru a schimba atât statutul românilor peste hotare, cât și situația politică actuală din țară. ”

 95. Andrei April 18, 2011 at 11:31 am #

  Draga Victor,
  Sa stiti ca multa lume isi pune increderea in voi, tu si Crin Antonescu, si ca sunteti ultima noastra sansa.
  V-as sugera sa incercati cat mai multe exercitii de normalitate. Nu va dati seama cat de mult ar conta pentru noi,populatia, sa va vedem si in alte ipostaze decat aceea de oameni politici, de exemplu, o vizita de familie, o plimbare in week-and a celor doua familii intr-un peisaj autohton de munte, cu discutii si comentarii legate de natura. Poporul vrea sa se convinga ca sunteti oameni normali, va miscati normal, discutati normal, aveti aceleasi preocupari ca majoritatea romanilor, sunteti nu numai parteneri politici si lideri ai opozitiei, dar si prieteni. Numai din lupta aceasta cu partidele aflate la guvernare nu castigati foarte mult in imagine, dar nu trebuie facute gesturi gen: botez, nasi de nunta,slujbe cu sobor de preoti, etc., ar conta mai mult dialoguri simple intre dvs. si dl. Antonescu despre lucruri din viata de zi cu zi, care sa inspire relaxare si normalitate, cum ar fi, de exemplu : gradinarit,plantat de puieti, pick-nick, discutii pe marginea unei piese de teatru, a unui spectacol, o iesire cu familiile in public la un eveniment cultural, o expozitie de arta, un concert, etc.
  Lumea e satula de mondenitati grotesti, de declaratii politice repetate la nesfarsit, de programe de guvernare, de talk-show-uri zilnice. Alegatorii s-ar simti mai relaxati intr-una din situatiile enumerate mai sus.
  Fireste ca sunt si alte posibilitati decat cele propuse, acest spectru e larg.
  Poporul roman e suprasolicitat nervos de nevoile de zi cu zi, agravate de masurile aberante ale Puterii actuale.
  V-as ruga sa tineti cont de ceea ce va sugerez, asa ca un jucator de pe marginea jocului, care vede si altfel lucrurile decat ca cei implicati direct in lupta politica. Cu multa dragoste si sperante , al dvs. ANDREI-un lucuitor din capitala.

  • ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:28 pm #

   @Andrei,
   Nu e o idee rea, chiar ai dreptate !
   Iar în legatura cu nasitu,soboru de popi
   si alte manelisme d-astea, ai pus punctul
   pe i.Desi, nu cred ca baietii astia doi s-ar
   preta la asa ceva.Au alta structura si vin din
   alte medii familiale.
   Subscriu si apreciez gestul tau sincer !

  • Jr. April 18, 2011 at 3:11 pm #

   @ Andrei,
   Andrei, ca locuitor al capitalei ai putea să ne spui la câte demonstraţii de protest ai participat în faţa Palatului Parlamentului anul trecut? Sau tu nu ai motive! Eu cred că ai dori să baţi mingea pe maidan într-o zi cu Victor Ponta; Dar oare îi mai ajunge timpul şi pentru lucrul ăsta? Duşmanul politic lucrează tot timpul, nu doarme şi nici nu aleargă după fluturi pe câmpii. Dacă îl scapi de sub observaţie, eşti pierdut! Şi aşa ai văzut cum fraudează alegerile de faţă cu noi toţi; Ne putem permite să-i cerem lui Ponta şi Antonescu să slăbească hăţurile? Deocamdată, NU. Va veni o primăvară după plecarea guvernului PDL şi Preşedintelui Băsescu, să culegem floricele pe câmpii pentru mame şi copii. Aşa să ştii.

   • Andrei April 18, 2011 at 5:21 pm #

    Sunt prea batran pentru meetinguri si prea tanar ca sa ies din ” sistem” cum vrea Boc. Recunosc, n-am fost la meetinguri, poate varsta , poate boala. Mingea as mai vrea eu s-o bat pe maidan cu VICTOR PONTA, dar ma tem ca s-ar juca numai la o poarta, a mea.Nu cer sa lase garda jos, il rog sa construiasca o alta imagine de leader, pentru ca e inteligent si pentru ca poate si cred ca a inteles.Oamenii s-ar uita cu placere la ceva ce seamana cu normalitatea mult dorita de noi toti.
    Prin imagine se castiga mult, cum se spune : muzica imblanzeste si cele mai rele animale de prada. Pana si ultimii sustinatori de rand ai PDL-ismului ar putea ramane fara argumente si ar zice ca-n vechime : “iata, omul “, ma rog, tandemul care ne va scoate de unde ne-au aruncat astia de la putere.
    In lupta politica nu trebuie neglijata nici o cale. Greu va fi si dupa victorie pentru ca sunt enorm de multe de reconstruit. Dar sper sa renastem ca pasarea Pheonix din cenusa.Asa sa ne ajute Dumnezeu !
    Am un sentiment inaltator, optimist, in Saptamana mare si nu urasc pe nimeni, nici chiar pe dusmanii nostri. Un ultim cuvant : INCREDERE.

   • Ioana Bucataru June 3, 2011 at 9:59 am #

    Ptr.Jr.Amin si eu cred cu tarie ca va venii si soarele in tara noastra si prin votul nostru ferm si hotarat , vom da speranta oameniilor cinstiti si muncitori. IOana Timisoara

  • aurel b. April 18, 2011 at 4:28 pm #

   O postare prea de aspirant la structurile de partid ca sa nu cred ca e o gluma.
   In cazul in care e serios ,recunosc ca destul de rar am citit o liguseala si prosteala mai mare.

   • Andrei April 18, 2011 at 7:45 pm #

    Prea te-au inrait vicisitudinile vietii, domnule AUREL B.La cei peste 55 de ani ai mei nu mai visez sa intru in politica, daca n-am facut-o pana in prezent.De ce l-as lingusi pe VICTOR PONTA ?Nu sunt nici yes-man sau sicofant din anturajul lui, asa cum zicea raposatul Brucan.Sa nu vedem raul peste tot, chiar si acolo unde nu exista si sa nu cantarim toata lumea cu cantarul nostru, s-ar putea sa fie stramb.
    Desigur domnule AUREL B. ca sunteti mai tanar, mult mai tanar, dar asta nu va scuteste sa aveti experienta. Sa va calauzeasca gandul pe drumul cel bun si sarbatori pascale fericite!

   • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 12:07 pm #

    Andrei,
    Tu esti prea delicat pantru o cizma ca “aurel b.”
    Crede-ma, nu-ti bate capul cu astfel de specimene,
    oricum sunt niste robocopi fara gândire proprie.

  • Ioana Bucataru June 3, 2011 at 9:52 am #

   Vasile, daca ai avea putina minte gandestete putin si fii corect , Nastase si pdsr-ul au fost mici copii,pe langa guvernantii de astazi, care nu stiu sa gestioneze banii tarii .? Au reusit sa distruga tot sistemul tarii din toate domenile.Si ar mai fii ceva Romanii cei stabiliti in strainatate nu mai votati si ne stabiliti voi viata noastra ! Ioana

 96. ZOE, fii barbata ! April 18, 2011 at 12:12 pm #

  MITA BASTON,LASA MANGAFAUA LA BUCURESTI SI PLEACA ÎN WEEKEND.
  “Ambetata” de atâtea “succesuri” repurtate în ultimele
  zile
  în Dâmbovita – unde a înotat în nisip si pietris cu tocuri
  de 20 cm, sau prin Moldova pe unde a mai umblat în acest weekend, dar cu portretul cam sifonat ( de oboseala, probabil)se exprima azi la întrebarile unui reporter, ca între Ponta si Antonescu l-ar vota pe Basescu, stimabila
  Mita Baston de Plescoa.
  Noroc, ca mai existam si noi, care dintre Basescu si Boc îi vom vota pe Ponta si Antonescu !
  Între timp, gastile portocalii se latra între ele si se manânca precum haitele de câini pentru ciolan.
  Pungile cu plocoane electorale si fotografie circula pe la porti în cautare de voturi.Sarmanii- din ce în ce mai multi- se înghesuie la pomana.
  Si uite-asa, toata lumea-i multumita si cu lacrimi pe obraz !

 97. Bardă April 18, 2011 at 12:59 pm #

  1. JON* A SCHELĂLĂIT TAMAN LA COVASNA

  JON* „a declarat, duminică 17 aprilie a.c., la Covasna, ca nu işi propune ca obiectiv să fie fluierat la diverse evenimente, dar că nu este o surpriză schimbarea atitudinii oamenilor faţă de el, atat timp cât ei nu acceptă să trăiască intr-o Romanie modernă” [care bă JON* ?!].
  Ceke(ste) dom’le ? La Covasna potaia nu e fluierată !!! Cunună din iarbă / Tot ţi-o dăm în barbă…

  2. CONFESIUNEA ASTRELOR DESPRE JON*(SCORPION)

  „Nu-şi găseşte echilibrul decât în extreme.Având totdeauna o motivaţie putenică, sălbatic în opţiunile sale, el nelinişteşte şi fascinează, asemenea fiarelor mari, gata să se năpustească.Gustul său pentru manipulare şi acţiune îşi găseşte terenul propice în servicii, poliţie, armată Orgoliul şi caracterul său absolut pot lua o formă destructivă ; să distrugă, aceasta este soarta acestui pasionat şi individualist. Dificultăţile îl stimulează. Atras de rău, el îl combate cu preţul unor grave crize de conştiiţă. În profesiile subterane : agent secret, medium sau ocultist se simte în largul său. Gelos, bănuitor şi posesiv, el adoră ceea ce îi scapă şi dispreţuieşte ceea ce i se oferă. Este capabil de prietenii pasionate , ba chiar ambigue.Chibzuiala sa se dovedeşte mai scăzută în domeniul temperaţiei, căutând în alcool sau toximanie un mijloc de a-şi intensifica reacţiile emoţionale. Este fascinat de moarte care îi dă angoase şi îl atrage.”

  JON* – Javra Ordinară Naţională

 98. Jr. April 18, 2011 at 2:44 pm #

  DE FLORII
  Se mai îndoeşte cineva că Trăian Băsescu nu are limite pe o scară de la minus-plus infinit? S-a folosit de ziua de Florii ca să ne strice sărbătoarea la toţi. Bine dispus a explicat tuturor celor care au dorit să-l asculte că “ iarna nu-i ca vara”,”răchita nu-i ca pomul”, “ beţivul nu- ca omul”, şi-om muri când o vrea “Domnul”, zic eu. Ce căuta însă în Staţiunea Covasna, n-a vrut să ne spună. A aburit ziariştii cu “discuţii pe Constituţie”, o minciună cusută cu aţă albă, evident. Omul a mai întors o pagină în activitatea glorioasă a domniei sale; De unde cu numai câteva zile în urmă umbla cu poza unui prim-ministru în buzunarul de la piept să-l pună în locul lui Emil Boc, ieri şi-a reînoit jurământul de susţinere a mai vechiului său partener dl. Boc. Vasile Blaga a zis că nu-l mai vrea pe Boc preşedinte PDL şi pentru prestigiul partidului va candida personal. Preşedintele Trăian Băsescu îi transmite că PDL nu e o “căprărie care are nevoie de un “caporal care să comande pe bani (sâc)”. Cu alte cuvinte Boc trebue să fie reales preşedinte PDL cu orice preţ. A încercat Pinalty să-l trimită la dracul pe “piticul atomic” şi a doua zi s-a trezit la DNA unde procurorii i-au arătat un fişet doldora de dosare penale pe care scria Gh. Ştefan din Neamţ. Toată puterea politică în frunte cu Băsescu e ancorată în organizarea alegerilor în PDL. Susţinătorii lui Emil Boc s-au înmulţit sub presiunea lui Băsescu. Votul secret va decide câţi pedelişti mai ascultă de Băsescu. De ţară şi de români nu se mai ocupă nimeni în această perioadă: legi proaste trec în Parlament prin asumarea răspunderii, românii stau cu ochii pe Elena Udrea să le aducă alimente şi dulciuri de sărbători, Cseke desfiinţează spitalele şi Băsescu îl susţine, lumea protestează cu morţii lor pe stradă, Parlamentul de la Strasbourg nu înţelege ce se întâmplă în România, nemţii cer scoaterea României din UE, Băsescu vrea s-o rupă mai întâi în bucăţi şi ROMÂNII tac.
  Românii huliţi de autorităţi ca fiind leneşi, mincinoşi, beţivi, puturoşi, stau pe şanţ cu berea la gură şi cer de la stat mâncare , haine, căldură, pâine şi sare. Aceşti români modificaţi genetic au votat PDL la guvernare, pe Trăian Băsescu PRESEDINTE şi iată răsplata. Dl. Băsescu i-a hipnotizat-violet. Până şi presa are limba umflată; d-na Pora abia că mai tuşeşte din când în când.
  Când e vorba de pelerinaje la mânăstiri participă cu sutele de mii; când trebue să ceară un drept al lor de la autorităţi, le moare apetitul de protest. Halal popor roman. Când a degenerate românul cel care spărgea piatra în pumn pe timpul lui Stefan Cel Mare? Câteva mii de ţărani moldoveni au bătut un întreg imperiu; Astăzi douăzeci de milioane nu pot scăpa de o fiară numită Băsescu.
  17.04.2011. V. R.-Piatra Neamţ

  • tchuruitoo-nedumeritoo@yahuooooo.com April 19, 2011 at 12:33 am #

   Domnul presedinte nu doreste sa schimbe partenerul.Totusi, macar pozitia…
   Popor ingrat si neperformant…Dupa ce ne-a injurat pe bresle si meserii acum o face otova.Daca mergeti la statisticile ultimelor alegeri veti observa ca din 18 milioane de votanti romani l-au votat 5 milioane fara sa scadem furturile si vrajeala cu moldovenii din Basarabia pe care i-a uitat a doua zi dupa alegeri.Asta in procente inseamna mai putin de 30%.Halal performanta!Nu stiu daca nu ar fi indicat sa se faca un raport intre “marea performanta” si durata mandatului.Daca electoratul nu se prezinta la vot candidatul nu are chiar nici o vina? Sa li se scurteze mandatul corespunzator.

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 7:41 am #

   Multa dreptate ai !

 99. timur lenk April 18, 2011 at 3:01 pm #

  „România are potenţial de a deveni, prin intermediul portului Constanţa, principala poartă de intrare a bunurilor provenind din Estul Asiei şi Orientul Mijlociu către Europa Centrală şi de Est, şi astfel de a ajunge una dintre rutele comerciale majore din viitor. Dar pentru a-şi maximiza avantajele geografice competitive, în afară de îmbunătăţirea infrastructurii, România trebuie să implementeze câteva modificări legislative esenţiale, care ar transforma-o într-o destinaţie ideală pentru importurile europene. Mă refer în principal la amânarea plăţii TVA la import pentru toate companiile, indiferent de cuantumul importurilor, la implementarea sistemului reprezentării fiscale globale şi la facilităţi vamale precum Agentul Economic Autorizat “, a declarat Peter de Ruiter, Partener, Liderul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică, PwC România.

  Domnule Ponta, ca premier trebuie sa faceti asta. Romania trebuie sa actioneze cat mai repede.

 100. Alexa April 18, 2011 at 3:31 pm #

  Draga domnule Ponta, oare nu era in vremea conducerii PSD cand s-a dat acea lege ingrozitoare sa puna E 536 in sarea alimentara?

  Acum eu caut sare fara antiaglomerant si mi s-a spus sa merg la salina!!

  “Ferocianura de potasiu este un agent de separare, stabilizator, artificial care are diverse utilizări. Este din ce în ce mai întâlnit în alimentație, prin introducerea sa în sarea iodată ca antiaglomerant. Ferocianura de potasiu este un aditiv interzis în Anglia, dar este admis în România[1]. La peste 100°C se descompune și se formează cianura de potasiu și clorura de fier[2].”

  Tu intelegi? la peste 100 de grade C se transforma in cianura de potasiu. Si la o temperatura mai mica si tot e iritant pt. organismul uman.

  Eu acum imi pun sare in farfurie, dar inainte imi puneam in oala care fierbea pe foc!

  Fira-ti ai dracu sa fiti cu cei care ati dat legea asta anti-populatie!

  Daca vrei sa te sustin domnule Ponta, si vorbesc serios, trebuie sa faci ceva sa scoata E536 din sarea alimentara. Urgent!

  Sa reglementati folosirea pesticidelor si trecerea cantitatii obligatirie in descrierea produsului.

  Sau macar sa incurajati agricultura bio romaneasca!

 101. aurel b. April 18, 2011 at 4:10 pm #

  Pentru ca aveti dreptul la o opinie,opinie impartasita dealtfel nu numai pe blog dar si la toate televiziunile mogulilor,consider ca in aceasta ,,dictatura”am si eu dreptul la o opinie.
  Eu nu va doresc presedinte,nu va doresc parlamentar,nu va doresc in nici o demnitate publica,nici macar sa lucrati ca bugetar.
  Eu nu am incredere in dumneavoastra ca ma veti reprezenta asa cum trebuie cu atat mai mult ca si in postura pe care o avti sunteti platit din impozitele si taxele pe care le platesc.
  De ce considerati ca aveti dreptul sa interziceti exprimarea prin vot a majoritatii cetatenilor de la alegerile trecute?
  Doar pentru faptul ca in acest moment nu puteti beneficia de ciolanul de la putere,de beneficiile pe care vi le confera o demnitate publica?
  Aveti dreptul sa decideti daca in acest moment trebuie sa mai conduca actuala putere sa nu?
  Doriti sa instituiti o noua regula in romania, ca atunci cand cuiva din psd nu i mai convine rezultatul alegerilor, sa decida in numele poporului cand sa fie schimbata o conducere de stat?Eu si multi altii am votat pentru 4 respectiv 5 ani.
  Nimeni nu va da dreptul sa dictati dumneavoastra ce e mai bine pentru popor.
  La urmatoarele alegeri poporul va decide daca si cine va conduce tara.
  Din punctul meu de vedere dumneavoastra sunteti un viitor dictator incapabil sa accepte rezultatul vointei poporului
  Noroc ca in mod sigur nu o sa fiti niciodata in timpul vietii mele presedinte.
  Sa va spun si eu asa cum spuneti dumneavoastra ca o sa sfarsiti prost asa cum au sfarsit o toti dictatorii?

  • asd April 19, 2011 at 1:06 am #

   Ce-i prostia asta de comentariu ? Dam in opozitie ca sa protejam puterea?

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 7:56 am #

   @aurel b.

   Tu si “multi altii” SA MURITI BINE !
   Nu Ponta decide când sa fie schimbata o conducere de stat
   contra naturii, ci noi ,POPORUL.Noi suntem cei care dorim
   sa scapam de aceasta dictatura acerba care a întrecut de mult prin tupeu si cruzime pe însusi ceausescu.
   Si daca cineva trebuie s-o sfârseasca prost, aceia veti fi voi!

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 9:14 am #

   @aurel b.
   Si înca ceva, tu te consideri poporul?
   Sau ai învatat de la Woodrea ca “tara sunt eu”!
   Tu vorbesti de linguseli si prosteli?
   Sterge-ti te rog, balele portocalii de pe aici!

   • Rox April 19, 2011 at 4:27 pm #

    Bravo Zoe, fii barbata ! Da-le peste bot mujicilor ! Auzi, tu Vata, Vergu, Botis si cati altii. Toti sunt agatati de harta tarii pana o vor smulge de pe glob. Par ca s-au inscaunat pe vecie ! N-au nici o jena ca pe tarlaua proprie si se otarasc la popor “ca nu e eficienT”. Ei ofera oportunitati pentru ai lor dar nu si conditii de munca si dezvoltare sociala. Nivel de trai subuman pentru toate categoriile sociale. dispret fara de doctori, profesori, artisti, politisti, juristi, etc. Haita lor imbecila si fara scupul sa traisca bine ! Nu vad cat sunt de pagubosi cai au ajuns a nu mai aiba de unde sa fure si sunt nevoiti sa scoata tara la mezat pe bucati. Zicea Boc ca ii vor incuraja pe cei care “aduna pamantul”. Care-s aia ma intreb ? Nu se putea altfel ? Si-au vandut sufletul necuratului si nu ma stiu ce fac.

 102. Alexa April 18, 2011 at 4:16 pm #

  Te rog sa nu te superi Ponta, tu n-ai fost implicat in aceasta lege, dar poate te implici acum si ajuti la modificarea acestei legi.

  Exista si o petitie online (nu mai stiu ce s-a intamplat ca e din 2009) http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_e_536_si_iod_in_sarea_alimentara_-p33693052.html

  Hai iodul ca iodul, dar E536 e de=a dreptul o otrava!
  Adica oamenii sa nu-si puna sare in nici un preparat de la cuptor, mancare sau prajitura, sau pe foc, supa, etc. pt. ca efectiv se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier. Poate e in cantitati minime, dar chiar si in cantitati minime e periculos.

  Uite-aici ce scrie: “Capsulele folosite de agenții secreți conțineau între 100 și 250 mg de cianură de potasiu, având un efect mortal (140 mg) imediat la om, în contact cu sucul gastric se formează acid cianhidric. La pești este suficient o doză între 1–5 µg/litru.” (wiki)

  Daca la 140 mg cianura de potasiu omoara un om pe loc, oare cate mg sau micrograme se formeaza daca pui 1/4 lingurita sare cu E536 intr-un preparat la peste 100grade Celsius?

  Oare statul nu ii poate da in judecata pe producatori pt. ca otravesc populatia, sau nu avertizeaza pe eticheta sa nu se foloseasca sarea la peste 100 grade Celsius?

 103. Alexa April 18, 2011 at 7:27 pm #

  ‘Excesul de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii”

  Hopa, vezi ca sarea au pus-o prima pe lista, oare de ce?Stiau poate ca din cauza anti aglomerantului E536 se descompune in cianura de potasiu la peste 100 grade Celsius?

  Intre timp am descoperit ca este aprobat si perfect legal in UE acest E536 adaugat in sarea pt. consum uman.In Anglia este interzis.

  Alti anti aglomeranti folositi sunt carbonat de calciu
  ( usually the principal cause of hard water. It is commonly used medicinally as a calcium supplement or as an antacid, but excessive consumption can be hazardous).

  si carbonat de magneziu=praf de creta
  (As a food additive magnesium carbonate is known as E504, for which the only known side effect is that it may work as a laxative in high concentrations.[4]

  Toxicology: Magnesium carbonate itself is not toxic. However, its excessive use may cause central nervous system depression and cardiac disturbances.[5] It is slightly hazardous in case of skin and eye contact and may cause respiratory and digestive tract irritation in case of ingestion or inhalation.)

  Alt aditiv folosit in sare in alte tari:
  E552=silicat de calciu( Avoid CALCIUM SILICATE (E552) in water retention in liver disease)

  Concluzie: nici un aditiv nu e bun in sare! Deci nu vreau sa scoata E536 si sa puna altul in loc la fel de cu probleme. Nu vreau nici de-astia.

  Dar pe consumatori i-ati intrebat? nu am nevoie de antiaglomerant in sare! Daca se aglomereaza o pun in rasnita de piper, sau o macin eu! Nu vreau aditivi si prostii in sarea de bucatarie!

  Este absolut inadmisibil sa nu existe pe piata romaneasca nici macar 1 singura marca de sare de bucatarie, bio sau obisnuita care nu are anti aglomerant!

  Mi s-a spus sa cumpar sare pt. dedurizarea apei ca aceea n-are antiaglomerant insa poate avea impuritati, deci nu e buna alimentar!

  Am senzatia ca ne trebuie o Agentie Nationala pt. Promovarea Alimentelor Naturale,fara aditivi.

  Nu e normal ca si sarea bio sa aibe antiaglomerant!

 104. Fault April 18, 2011 at 8:32 pm #

  REPLICĂ MIORITICĂ

  Domnul din Cotroceni-numitul JON*,
  Hulit de gloată, ca cel mai prost bufon,
  Cu un IQ subunitar, barem la un ratat,
  Autosurghiunitul din Covasna, limitat,
  Inspiră milă, silă , poporul îl înjură ;
  Fac coadă muritorii să-i bage ceva-n gură.
  Grăbiţi se-nscriu pe lista primului bărbat,
  Prea scurtă pentru plebe, cu număr limitat.
  …………………………………….
  Ca să vă răcoriţi, am să dezvălui taina :
  Leguma JON* se va retrage în… Ucraina.

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 12:49 pm #

   Hahaha,mi-a placut trimitrea la Regnul vegetal preluata de tine, dar si în Ucraina.
   Duca-se, fara retur!

 105. Alexa April 18, 2011 at 9:12 pm #

  Rectific: doar sarea bio din Romania are antiaglomerant si cea marina din Grecia.

  Exista in schimb sare importata din Pakistan, oceanul Atlantic,Franta si Spania la preturi pe masura, alea n-au si sunt vandute ca sare nerafinata.

  Ia uite, drace, acuma trebuie sa iau io sare din pakistan sau din ocean? comanda pe internet,sa platesc si transportul, uite ca nu vreau! sarea de ocean are intotdeauna metale grele, de-aia se si spune sa nu mananci peste din ocean!

  deci se inghesuie cumparatorii sa cumpere sare bio nerafinata din alte tari,importata, in timp ce la noi, tara producatoare de sare nu putem sa facem macar 1 sortiment de sare naturala si fara aditivi (si eventual si neiodata)

  Ponta, daca vine USL- la putere, adica noua generatie de politicieni pnl si psd, faceti o Agentie Nationala pt. promovarea alimentelor fara aditivi? Si-i obligati pe astia sa incurajeze alimentele bio romanesti?

 106. Alexa April 18, 2011 at 11:38 pm #

  Tot eu cu acelasi subiect.

  Intre timp am aflat ca E536 este interzis si in S.U.A. Deci in Anglia si S.U.A.este interzis.

  Numai noi acceptam sa ne bage toate E-urile in mancare.

 107. murfy April 19, 2011 at 12:25 am #

  UDREA se crede mafalda Romaniei.
  Ea nu este decit Epopeea si Odiseea lui basescu.

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 12:42 pm #

   Nu, dragul meu ar fi prea idilic !
   Ei sunt mai curând Echidna si Typhon.

 108. Gheorghe April 19, 2011 at 8:23 am #

  D-le presedinte Victor Ponta am iesit la pensie in 1996 si nu am primit grupa 1 de munca cu toate ca am iesit la pensie in 1996.Oare dc mint atata???

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 12:30 pm #

   @Gheorghe,
   Stai sa te dumiresc eu,ca am exemplul unei rude, la acest caz.
   La unii au dat, la altii nu!
   Trebuie neaparat sa mergi la Casa Pensiilor din localitatea
   unde domiciliezi cu : Cartea de munca- în care este specificat ca ai lucrat în grupa respectiva de ramura, cupon de pensie,buletin si decizia de pensionare.
   Sa mergi în audienta la Director, nu-ti pierde timpul la ghisee, ca nu faci nimic si sa nu te lasi pâna nu îti da în mâna decizia de recalculare pentru legea 100/2008.Chiar daca încearca sa te trimita la plimbare, spune-le ca nu pleci fara decizie -ESTE LEGE, TREBUIE S-O RSPECTE !Atfel, îi dai în judecata si faci si publica starea de fapt.
   Încearca, vei reusi daca esti ferm pe pozitie si nu cedezi, oricât ar încerca sa te “abureasca”.
   Îti doresc succes !

  • ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 1:12 pm #

   @Gheorghe,

   Revin cu o precizare
   Când am zis ca la unii au dat la altii nu,m-am referit la
   faptul ca numai cine s-a dus sa-si caute dreptul, a primit.
   Cine a asteptat acasa, a asteptat degeaba.
   De aceea ar fi mare pacat ca sa lasi acesti bani statului
   când ai muncit în conditii grele, de gr.1 !
   Îti vor da banii retroactiv, de la data când ai dreptul;
   dar trebuie neaparat sa te duci !
   Nu te lasa, bafta !

 109. ZOE, fii barbata ! April 19, 2011 at 8:59 am #

  DACA NU ÎTI PLACE POPORUL,CAUTA-TI ALTUL!
  Dupa ce ne-a luat “la roata” pe fiecare categorie în parte,
  a venit rândul taranilor sa fie acuzati, poate pentru simplul fapt ca exista.Dar, mie îmi pare bine,poate ca asa le vine si astora mintea la cap, poate se trezesc si casca bine ochii când vor pune stampila la vot.
  În nota caracteristica arhicunoscuta,onor Aiatolahul atoatestiutorul si marele critic al natiei,îi badjocoreste si pe tarani.
  Nu se gândeste ca dintr-un sat de 7000 de suflete ,sa zicem,stau la cârciuma câtiva – mereu aceiasi- iar restul
  muncesc zi lumina pamântul, pentru o bucata amara de pâine!O fi stiind cât costa motorina, ca sa bagi plugul într-un hectar jumate de pamânt din “spatele casei”sau se refera la plugul tras de om?Daca tot suntem în Evul Mediu
  de ce n-ar trage omul la plug.Asta e exact ca la inundatii, când certa o baba ca nu si-a asigurat casa de chirpici.
  Si trecând de la individual la general,aflam ca suntem un popor limitat care nu vrea o Românie moderna !
  Probabil un popor, care nu vrea sa iasa pe “cale naturala”din sistem, care se încapatâneaza sa traiasca si sa-si ceara drepturile dobândite prin munca, un popor prolific, care da nastere urmasilor si cere lapte, pampers si alocatii pentru acestia,care cere spitale în loc sa moara acasa sau sa se trateze la Viena,un popor care cere scoli, în loc sa-si trimita copiii cu vitele pe câmp, care nu doreste ca printr-un cod al muncii draconic sa devina sclav în propria tara etc. Dar… si un popor care a votat cu ochii închisi si care, scuzati-ma, îsi merita soarta!
  Oare câta apa trebuie sa mai curga pe Dunare ca acest popor sa spuna, STOP pâna aici?!

  • Marian din..Berceni April 20, 2011 at 11:08 am #

   Inteleg ca esti un fel de administrator al blogului …ca vad ca prea raspunzi mai mereu.Fi bun si vezi ce ti-am raspuns la unele dintre interpelarile pe care mi le-ai facut.Daca te intreb cum TREBUIE sa arate o Romanie moderna…ce-mi raspunzi ?Oare nu intelegi ca fiecare dintre cei[ hai sa zicem atit]20 de milioane de locuitori ai acestei tari au propria viziune despre cum trebuie sa ”arate ” tara?In ’90 in Ianuarie,Februarie,Martie…tot ascultam ce spuneau altii despre cum ”ar trebuii sa arate Romania” si ascultam cu religiozitate parerile lor si ai aprobam.Asta atunci…Atunci chiar ne lasam manipulati de catre unii care au ajuns, dupa aceea in conducerea tarii, alesi de noi acei ce cuprinsi de mirajul a ce ne vrajau aia…am uitat ca SI NOI AVEM IDEI , AM UITAT CA SI NOI CONTAM…sau am crezut…CA SI NOI CONTAM..Va mai curge apa pe Dunare, insa ar trebui sa fi aflat daca nu ai reusit pina acum ca…nu popoarele spun STOP.Ma acuzai pe mine, ca pina la virsta asta n-am inteles…dar tu ?Iar poporul cum spui tu , n-a votat cu ochii inchisi, s-a lasat manipulat s-a lasat pacalit, mintit …cum iti place mai mult.Si doresc sa-ti atrag atentia , asupra faptului ca pe BASESCU , UDREA ,TALMACEANU,BLAGA ,VIDEANU,BERCEANU si de ce nu [?] EBA….i-au votat[ ai sa razi ] TINERII, care au votat la ..hoha.Nu le-a pasat de copii pe care-i puteau avea intr-un viitor …indepartat si si-au zis” : mai eu tot am de gind s-o tai in Vest la prima ocazie…lasa-i pe prostii ce vor ramane sa se chinuie !”Deci daca nu le-a pasat de copii pe care oricum nu-i aveau …de ce sa le pese de…nepoti ?!Da frate…TINERII nu amaritii ca mine…bosorogii cum ,va place sa ne numiti, tinerii au votat viata pe care o traim azi si acum se dau de ceasul mortii …pe blog-uri!Nu sunt un tip care sa stea zilnic pe NET , pe blog-uri dar de data asta chiar voi urmarii atent Blog-ul lui Victor Ponta , nu de alta dar sunt al dracului de curios ce-mi vei mai raspunde si eventual daca vei citii reply de mai sus, daca-ti vei cere scuze.repet asta ar fi intradevar un inceput la ” schimbarea ” pe care toti sau majoritatea si-o doresc.

   • ZOE, fii barbata ! April 21, 2011 at 8:53 am #

    Îmi pare rau, nu întelegi modul figurat si nici metaforele. A vota cu ochii închisi este o metafora pe care am preferat-o termenului de manipulare.
    Daca îi votau numai tinerii, nu ar fi iesit în veci, nu draguta i-au votat si juniorii dar si seniorii.
    Si daca nu este poporul cel care trebuie sa spuna STOP, pâna aici, cine crezi ca trebuie s-o faca?!
    Degeaba se lupta opozitia, daca masele nu o ajuta.
    Când sunt mitinguri autorizate – ca la astea ma refeream, nu sa iasa lumea de capul ei în strada- de ce nu vin toti sa-si strige nemultumirile si prefera sa înjure pe la colturi? Vrei sa stai relaxat în fotoliu si sa-ti vina schimbarea pe tava,uite ca nu se poate!
    Au fost atâtea manifestatii de protest în Europa, la
    Paris au iesit 2 milioane de locuitori,ca un singur exemplu,dar sunt atâtea alte exemple pe care nu le mai enumar aici. La noi, cu chiu cu vai s-au strâns 8000 de insi! Alta data, au iesit în strada sa protesteze
    si s-au trezit dansând, dansul Pinguinului.
    Pai asta e o natie serioasa sau o gloata manelisto-circara ?! Si atunci cum sa-i ia puterea în serios si sa se teama de ei?
    Nu sunt “administratorul” niciunui blog, dar am dreptul la libera exprimare a opiniei, pe care nu cred
    ca mi-l poti lua nici tu dar nici altii ca tine !
    Raspund la ce vreau si oricât de des cosider ca e cazul si nu trebuie sa ma justific pentru faptul ca am pareri personale cum are orice om.
    Cât despre conflictul dintre generatii, nu eu l-am inventat;daca voi nu vreti sa întelegeti tinerii uitând ca ati fost ca ei,sa le dati circumstante atenuante tinând cont ca tineretea înseamna exuberanta,îndrazneala, încredere în viitor etc.cu siguranta ca nici ei nu se vor grabi sa va înteleaga.
    În fond nu vârsta conteaza ea este o sansa, nu un merit! Poti sa ai o vârsta mai înaintata, dar inima sa-ti ramâna tânara. Demonstrati-le tinerilor ca îi luati în serios,încercati sa tineti pasul cu ei si nu le taiati aripile, uimiti-i cu cunostintele voastre si mai presus de toate faceti-i sa se simta iubiti de voi
    si atunci, va veti bucura de respectul lor.
    Daca este cazul sa-mi cer scuze o voi face, vreau sa stiu însa, pentru ce !

 110. silviu din Transilvania April 19, 2011 at 12:19 pm #

  Mesaj Protest,

  Catre Intaiul Alcoolist, Manelist, Mondial, Destrabalat, Schmenar, Bataus de copii si Satanist(jura strimb cu mana pe Biblie) al Romaniei, celui mai neperformant Primar al Bucurestiului si celui mai Neperformant Presedinte al Romaniei din toata istoria ei,

  Baaaai “Sugativa” !
  Cum indraznesti sa-ti spurci si sa-ti batjocoresti poporul din truda caruia bei la Whisky pina-ti sar ochii la loc si nu te mai uiti crucis ?!
  Ma alcoolistule !
  Cum iti permiti sa insulti un popor ajuns intr-un asemenea grad de saracie, stare care ti se datoreaza si tie personal intr-o masura foarte mare ?!
  Maaa prapaditule !
  Ce ai construit tu in viata ta, cu mina ta, un lucru, un obiect, un Proiect pe care sa-l duci cu bine la bun sfirsit ?!
  Ai distrus o Flota dintre cele mai bune din lume, ai distrus si distrugi orice iti pica in mana !
  Singurul domeniu in care esti “performant” este schmenul, intrigile si diversiunea !
  Ce ai facut la Ministerul Transporturilor ?!
  Ai rezolvat Flota si CFR !
  Ce ai facut la Primaria Bucurestiului ?!
  La Primarie ai Miorlait ca nu poti face treaba din cauza consilierilor ?!
  Marele “Jucator” in functia de “Presedinte” iar a plins si miorlait ca nu poate face treaba din cauza lui Tariceanu ?!
  Alcoolistule !
  Tu nu esti in stare decit de intrigi, diversiuni, si sa bati cu pumnul copii si cu palma de pamint pe linga tzigancile tale “imputite” !
  Baaai Baragladina !
  Tu ce faci ca Presedinte de Tara ca sa stimulezi harnicia si performanta poporului roman care este blestemat sa aiba un Presedinte ca tine ?!
  Le inchizi Scolile si Spitalele ?!
  Daca tie si familiei tale nu-ti place sa inveti crezi ca trebuie sa fie si altii prosti si ignoranti ca tine ?!
  Cum sa performeze poporul roman daca ai trimis-o in Parlamentul European pa “Performanta” de fiica-ta care nu-i capabila sa balbaie macar o propozitie corect, coerent si gramatical ?!
  Cum sa performeze poporul roman cu un Presedinte ca tine, cu un PM ca Boc cu toti Ministri tai handicapati pe care ti i-ai pus sa administreze aceasta tara in folosul tau personal si ca sa o poti distruge in voie ?!
  Cum sa performeze inspre bine si progres la fel ca si tarile civilizate din vest sau din jurul nostru cu atitia Mondiali, tovarasi de hotii mafiote, citi ai adunat pe linga tine ?!
  Tara asta ai pus-o pe coordonatele furtului, hotiei, schmenului, destrabalarii si curviei, ai indepartat-o de Dumnezeu si o duci in Haosul Satanist cu alde Placinta si toti ai tai !
  Pina si pe “nefericitul” Daniel de la BOR l-ai pus sa-ti binecuvinteze in Parlament functia de Presedinte al Romaniei obtinuta fraudulos, prin hotie si in cardasie cu alde Balonski, Blaga, Videanu, Berceanu si validata de o CCR pe care ti-ai aservit-o si care asculta de ordinile tale si nu mai respecta legile Statului Roman !
  Maaai destrabalatule !
  Esti multumit de cum performeaza Nutzi si nu esti multumit de cum performeaza poporul Romaniei ?
  Cit de performanta este Nutzi ? Unde si cum se manifesta performanta ei ?!
  Spune ma Baragladina, de ce sint atit de apreciati si performanti romanii, poporul roman, cetatenii romani imediat ce pleaca din Tara asta nenorocita de Regimul tau portocaliu, guvernata de tine si gozurile tale ?!
  Imediat ce ajung in tari care sint conduse si guvernate de oameni COMPETENTI si Gospodari care guverneaza in interesul tarilor si popoarelor lor, romanii devin foarte performanti, de multe ori mai performanti decit localnicii acelor tari ?!
  Blestemele poporului Roman pe care il batjocoresti pe nedrept sa te ajunga pe tine si tot neamul tau Netrebnic si Afurisit !
  Esti o Satana si un Tradator de Tara, Neam si de Dumnezeu !
  Sinteti tot ce are mai rau si mai urit Poporul Romaniei !
  Dumnezeu sa va pedepseasca dupa cum meritati, acum in ajunul Sfintelor Sarbatori ale Pastelui !

  p.s. Tot raul spre bine !
  Datorita acestei Calamitati care s-a dovedit a fi T.Basescu si tot ce a generat Spiritul sau Malefic, Societatea Romaneasca a avut si are sansa sa fie supusa unei selectii care sa o duca la o Epurare si o Lustratie a ei, astfel se va putea debarasa de aceste Mizerii Umane, Gunoaie Abjecte ale Poporului Roman !
  Tot ce a avut si are mai Rau si mai Murdar Poporul Roman s-a adunat, coagulat in aceasta Ciuma Portocalie la fel cum s-a mai intimplat si la Ciuma Bruna Hitlerista sau Ciuma Rosie Stalinista-Ceausista !
  Aceasta Gasca Mafiota si Satanista, aceasta Ciuma Portocalie este mult mai rea decit predecesoarele ei, ea pune in pericol insasi existenta fiintei noastre Nationale, a Poporului si a Statului Roman !

  • Vasile April 22, 2011 at 9:20 pm #

   Silviule,as fi vrut sa te contrazic,dar constat ca nu este cazul.Sa stii ca nu se spune alcoolist ci alcoolic.Totusi iti dau un sfat.:Consulta un psihiatru.Cred ca ti-ar fi de mare folos.

   • silviu din Transilvania April 24, 2011 at 7:22 pm #

    @Vasilica !

    Crezi ca ai suferi mai putin daca ti-ai impartasi suferinta si cu altii pe la psihiatrul pe care-l recomanzi altora ?
    Te obsedeaza ideea cu psihiatrul ?
    Ai vrea ca Opozitia, oponentii lui Base’ sa fie facuti inofensivi, izolati, exilati, inchisi in azile psihiatrice, in puscarii basiste, sa revenim incetul cu incetul la statul politienesc samd ?
    La ce ti-ar folosi aceasta stare ?
    Ai duce-o tu si familia ta mai bine ?
    Ai fi mai fericit intr-o tara nefericita ?!

    Un om sanatos ar fi apreciat cele spuse de mine mai sus ca pe ceva util, folositor si necesar pentru a indrepta si vindeca societatea noastra bolnava, bantuita si condusa azi de fel de fel bolnavi, handicapati mintali, baieti isteti sau smecheri care s-au facut stapini pe banii Bugetului de Stat sau al contribuabilului european pe care-i toaca fara niciun discernamint sau vreo urma de responsabilitate pentru interesul Public !

    Iti doresc Sarbatori Fericite, daca esti capabil sau apt de a fi fericit !

  • murfy April 30, 2011 at 8:15 pm #

   Exact aceiasi tip de atitudine ar trebui sa aiba toti romanii urmariti de semnul divin al dreptati,
   cinstei- omeniei – credintei – demnitatii , orice roman
   intreg la minte care-si doreste o altfel de
   ROMANIE – vorba cintecului *Vreau o tara ca afara *.
   Cinste tuturor celor care au atitudine .-uniti-va.

 111. Marian din..Berceni April 19, 2011 at 3:32 pm #

  Bai frate dar pe Basescu..il tine cineva cu forta ? L-a adus la Cotroceni cu japca ?De ce dracu nu pleaca sa ne lasa-n pace?Pai daca a uitat ca nu exista popoare de mana a doua ci numai lideri..de mina a doua, pot sa-i amintesc ca facerea de ” bune ” pe care o face el ..se cheama …VIOL !Sa plece dracului de unde a venit!Iar USL-ul a cam venit vremea sa-si dea demisiile din Parlament ..asta daca au singe in instalatii!Numai asa putem spera la …alegeri anticipate.

  • ZOE, fii barbata ! April 20, 2011 at 9:57 am #

   Vezi sa nu plece! Din contra se pregateste dinastia basinosilor.Fiica cea mare vrea si ea politica.
   Adica,”toata lumea cu coledzi” si numai eu sa nu m-aleg ?
   Asa ca neicusorule, puicusorule,clopoteii zdronca,zdronca
   si ea ca românul impartial vrea o felie de politichie.

   • Marian din..Berceni April 26, 2011 at 2:51 pm #

    Zoee…Zoeee sa sti ca inteleg …si modul “figurat” si”metaforele”…oricit iti pare de ciudat astfel incit ma chery..nu e cazul sa ma acuzi nici pentru virsta , care ai dreptate nu este un merit, si nici macar pentru “mitingul ” …ala cu dansul de care vorbeai.Dar CRBL…nu este oare…tinar ?!Si cine a “dansat” ? Nu cumva …tot tinerii?Adica tot aia cu mult, cu mult mai tineri decit mine ?Zici ca in Franta au fost niste milioane de manifestanti ? Pai aveau si cu ce , aveau si de unde !La noi …de unde mase muncitoresti ?Le scoate …USL-ul din vreo…palarie ?Adica tot din palaria in care le-a facut sa dispara ?Ma indoiesc !

 112. Black Rose April 19, 2011 at 3:39 pm #

  Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat astazi că luni(18 aprilie) a înregistrat un proiect de lege prin care vrea să interzică exporturile de gaze din România până când nu vor fi diversificate sursele de aprovizionare, deşi România nu are capacitatea tehnică de a exporta, informează Mediafax.”Exportul este acum lovitura de graţie pe care o poţi da economiei româneşti. Prin această lege România nu va putea face exporturi, până la diversificarea surselor”

 113. Alexa April 19, 2011 at 6:56 pm #

  Asa, si sa continuam.

  citez :
  “E536 – Ferocianura de potasiu
  Recomandare: Consumul frecvent nu este recomandat”

  Pai cum dracu sa nu consumi frecvent ca practic toate preparatele cu sare au E536?

  Si industria alimentara foloseste tot sare cu antiaglomerant!

  Adica in industria de panificatie, in paine, in biscuiti, care se fac la peste 100 grade Celsius.

  Si oriunde altundeva se cere sare,de exemplu: in ciocolata, in anumite formule de lapte pt. copii, in produse de patiserie de orice fel, in branzeturi, in cascaval,in conserve si compoturi, in bere.

  Si se mananca asa in fiecare zi=Atentie e doar mancare normala care se mananca de obicei! Oare microgramele acelea de E536 descompus in cianura de potasiu si transformat in acid cianhidric in cantitate minuscula nu se aduna in organism?

  Ba mai mult in unele studii zice ca in contact cu orice acid e toxica substanta in sine, la temperatura camerei, de exemplu in combinatie cu sucul de lamaie!

  http://www.dako.com/download.pdf?objectid=119648001

  Ma rog nu prea sunt eu expert asa ca daca cineva stie riguros stiintific mai bine rog sa ma contrazica, sa demonstreze ca e perfect sigura pt. consumul uman frecvent adica zilnic si cu adaosuri de acizi. Ex. fructe, legume, suc lamaie.

  Ponta, tu mai stii ceva de la chimie de prin liceu?

 114. BOA April 19, 2011 at 9:27 pm #

  Tara in care traim:

 115. Alexa April 20, 2011 at 12:06 am #

  Stii cantecul ala: When I came to Spain …Johnny, la gente esta muy loca,What the f*ck!?
  SAK NOEL – Loca People lyrics
  http://www.lyricsreg.com/lyrics/sak+noel/Loca+People/

  chiar acu’ 2 minute l-am ascultat la kiss fm

  Ei bine, domnule Ponta, si cand esti in Bucuresti, la gente esta muy loca!

  http://www.cotidianul.ro/142984-Raluca-Turcan-il-vede-pe-Boc-in-rolul-Nemuritorului-pe-Antonescu-in-cel-de-Lascarica

  “Într-un interviu acordat cotidianului Adevărul, Raluca Turcan afirmă că Emil Boc este un Highlander (n.r. Nemuritorul) care a supravieţuit unei perioade dificile de guvernare, iar despre liderul PNL Crin Antonescu spune că s-a transformat în subalternul lui Ion Iliescu, amintindu-i de “parteneriatul Lăscărica-Domn Semaca”.”

  Dar ce zici tu domnule Ponta, crezi ca Boc seamana cu Sergiu Nicolescu din filmul Nemuritorii? Cred ca la filmul acesta s-a referit desi nota redactiei a tradus Highlander.

  Eu nu cred si stii de ce? adevaratii nemuritori sunt doar sfintii, nu politicienii.

 116. Sibilla April 20, 2011 at 1:33 am #

  Nu-i singur Iuda vinovat… nu numai marii preoţi ori Pilat, nu doar poporul * contraperformant * ci … MAI ALES ACEST GUBERN PERDANT MÂNAT ÎN LUPTA CEA NEDREAPTĂ DE-UN… PIRAT !
  Să NU îl ierte şi să NU îi ierte Dumnezeu pe aceşti TRĂDĂTORI DE NEAM ŞI ŢARĂ! AMIN !

 117. ZOE, fii barbata ! April 20, 2011 at 10:13 am #

  ÎN URMA CU 10 MINUTE, EX/VALUTISUL DE LA BISTRITA, A DEVENIT EX/MINISTRU !

 118. ZOE, fii barbata ! April 20, 2011 at 10:32 am #

  Si în al 12-lea ceas, Piticul “Atomic” de Gradina, persista în nesimtire si nu vrea sa spuna rotund, ca Botis a demisionat.Atâta sfidare din partea acestui gagauz, nu poate decât sa îmi produca o greata organica.
  În mod normal si el ar trebui sa demisioneze pentru ca stia foarte clar ce face Botis, asa cum stie ce fac toti din sleahta lui;sigur asta daca nu s-ar numi Boc si nu ar avea o doza atât de mare de nesimtire si un obraz atât de gros.
  Este posibil, ca Aiatolahul sa-l fi “razgândit” pe Botis.
  El face toate jocurile si toata regia, asa ca nu cred ca propria constiinta l-a determinat pe acest falcos sa demisioneze.Acum are timp sa-si numere propriile bibilici,daca are, daca nu numara banii- ca d’astia are destui!
  Nu avem motive sa ne bucuram prea mult, în locul lui va veni un alt “Botis”.Parafrazând: Botis est mort,vive Botis !

 119. ZOE, fii barbata ! April 20, 2011 at 10:38 am #

  Chiar în acest moment hamsterul valutist se lauda cu “realizarile” lui. Legile imbecile care ne aduc atâtea
  necazuri, aureolate cu acceptarea Codului sclaviei.
  Duca-se pe apa Sâmbetei, cu toata tagma jefuitorilor,sa poata respira din nou biata tara !

 120. Marcus April 20, 2011 at 10:56 am #

  Paste Fericit, Traiane, Asa Cum Ne-ai Facut Tu Noua!

  Chiombului de-a fost cuminte iepurasul o sa-i aduca
  Bratari albe cu cheita, pe mascati si loc in duba.
  Costum nou cu dungi de-al lungul, invers ca de marinar,
  Vorbitor o data-n luna si pachet la fel de rar.

  Loc in pat langa Mondialu’, in pent-house cu zabrele,
  Batai dese si-apasate, ba cu pumni, ba cu vergele.
  La succesul ce avut-a si la cat a fost votat
  Va fi “Miss”, ales pe viata, in felatii abuzat.

  Asa ca nea Traienele fa-ti damblaua cat mai poti
  Zi-ne betivani si lenesi, un popopr de tampi si tonti.
  Iar in ziua judecatii, cand vei fi adus in duba,
  Talmacean, de alinare, sa-ti danseze-n draci o rumba.

  • ZOE, fii barbata ! April 21, 2011 at 7:50 am #

   Bravo Marcus, sclipitor, ca de obicei !

 121. nastyb0y April 20, 2011 at 12:32 pm #

  Daca as fi lupul, as proceda in felul urmator. As da ordin imediat la servicii sa caute, de urgenta, un conflict de interese la nivel inalt in tabara USL. Eventual, chiar legat de gestionarea fondurilor europene si incompatibilitati in speta. Dar rapid, pana nu se racesc apele si nu zboara penele bibilicilor catre toate zarile. Tot e bine ca, macar, ne-am atins un scop (noi, lupii). Lumea a uitat de evaziune, bani pentru investitii fantoma ori colaterale si, bineinteles, de Blejnar, reginul vamilor. Succes. Bine ca nu sunt lup. Dar nici oaie bleaga. Paste fericit! La revedere.

 122. Black Rose April 20, 2011 at 3:34 pm #

  Ioana Basescu, a rezervat la OSIM denumirea: “Miscarea Populara”!!!!!!!!!! Poftim? Se pune de un nou “Plan” o alta “Lucrare” in familia Basescu? 🙂
  Cine mai spune ca saptamana Patimilor va fi linistita, greseste!

 123. murfy April 20, 2011 at 10:46 pm #

  Onorata OPOZITIE – as vrea sa te vad foarte activa
  revoltata – cu atitudine taioasa , sa atacati
  la baioneta reduta cuibului banditesc PDL , sa
  fiti mereu in prim planul luptei anti-mafia
  -dind exemple pe masura (vezi cazul BOTIS ,COCOS
  UDREA ,BERCEANU , VIDEANU ,BOUREANU ,FLUTUR , FALCA,
  ANASTASE si toti ceilalti).
  Razboiul trebuie sa fie total ,sa fie distrusi cu armele lor (prin cuvintele lor de odinioara)
  Nu-i lasati doar pe jurnalisti in lupta asta
  inegala. Atacati-i continuu – precum si ei ataca
  poporul in stil banditesc – mafiot.
  Demascatile toate delapidarile , aranjamentele si
  afacerile necurate-dubioase, spagile trase ,stilul
  porcesc in care gindesc – vorbesc si actioneaza .
  Fiti vehementi – actionati , actionati , actionati >

  • Ioana Bucataru April 24, 2011 at 12:06 pm #

   Hristos a inviat ! Poate acesta este semnul sa fim uniti ,pentru ca suntem mai multi si trebuie sa fim fara mila si chiar duri la nesimtirea si incompetenta lor. Trebuie starpiti ,altfel nu avem nicio sansa de mai bine !

 124. nastyb0y April 21, 2011 at 4:20 am #

  Incet, incet ajungem la vorba lor. Sau, ma rog, ei la vorba noastra. Câţi dintre dvs. au auzit de agentul secret al SUA, Harry Giknavorian ori sistemul de monitorizare prin satelit MONSAT? Cica s-ar fi fraudat niste alegeri. Ba, mai mult, cica va redau un extras din articolul “ASA SE FURA ALEGERILE IN ROMANIA”: “NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii…”- sursa, link: http://www.surse.org/2011/04/dezvaluiri-asa-se-fura-alegerile-in.html

  Paste fericit, sa ne revedem cu bine! La revedere.

 125. nastyb0y April 21, 2011 at 4:36 am #

  Dar, nu in ultimul rand, pentru ca tocmai ce se pune pe televiziuni capacul ASESOFT-Sebastian Ghita-SOV peste oala fierbinte cu bibilicile lui BOTIS, iata ca apare ceva care ar putea avea legatura cu problema, inchizandu-se, astfel, totul, ca o bucla in mintea noastra. Asadar, cică: “Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft (!!!-nota mea) şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales….”-sursa: http://www.surse.org/2011/04/dezvaluiri-asa-se-fura-alegerile-in.html

  La revedere. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 126. Black Rose April 21, 2011 at 8:32 am #

  Azi este JOIA MARE! Cautati-va sufletul! Cautati-L! Iubiti-va! Iubiti…fugiti de drumul pierzaniei daruindu-va bunatatea neconditionat si respectand cu credinta! Nu tradati macar acum, nu inselati macar acum, nu huliti macar acum…LUMINA SFANTA sa va intre in suflet si in casa….Offfff, de-ar fi bine pentru toata lumea, dar…..
  Apel la ratiune daca a mai ramas! Nimic nu poate fi mai multumitor decat sa ti se RECUNOASCA: respectul, credinta, cuvantul, onoarea si omenia! Cat de usor este sa fii Rau sa stai in cotloanele intunecate….

 127. silviu din Transilvania April 21, 2011 at 12:23 pm #

  Basescu, “Carpa UDMR-ista” performanta !

  Ce instructiuni o mai fi primit Basescu de la Orban in timpul ultimei si recentei sale vizite facute in Covasna ?!
  Cum a fost posibil ca societatea romaneasca impreuna cu “serviciile” care ar trebui sa protejeze interesele Romaniei, sa permita ca Romania sa devina vasala, subalterna intereselor unor Maniaci, altii dar asemanatori cu Maniacul Rosu sau cu cel Brun !?
  Basescu-Orban, acesti doi Sarlatani care s-au cocotat in mod fraudulos in functiile de Presedinti ale tarilor lor, conduc acum destinele si interesele acestora in mod iresponsabil spre un deznodamint care va produce in final pagube imense celor doua popoare, popoare vinovate de altfel pentru iresponsabilitatea si impotenta lor prin care au permis ascensiunea acestor Spirite Malefice la functiile si Puterea pe care o detin astazi.
  Aceste vinovatii, pacatul de a accepta, tolera si traii impreuna cu toate pacatele pe care le genereaza aceste personaje Malefice impreuna cu Camarilele lor, vor atrage consecintele si pedepsele corespunzatoare.
  Aceste vremuri pacatoase vor permite insa si o selectie a celor buni de cei rai ceeace va fi un lucru bun facut pentru Tarile si Popoarele noastre !

  Am senzatia ca mai marii acestei Lumi, cei care au initiat si pun in aplicare asa zisa “Globalizare”, coordoneaza sau cel putin provoaca si determina aceasta stare de Haos, Abuz si Extremism cu Crize(urmeaza cea Alimentara) de tot felul folosindu-le, incluse in programul lor de acaparare totala a controlului(in folosul cui ?) asupra acestei Lumi.
  Coordonatorii acestei Globalizari vor impinge evenimentele folosindu-se de Indivizi Limitati care accepta acest joc Satanist, cum sint Basescu si Orban pina acolo unde situatia va deveni exploziva si o vor folosi in interesul lor dar spre paguba natiunilor pe care le tintesc planurile lor.

  Acesti indivizi, Unelte, Discipoli ai Raului, Slugi ale unor fel de fel de Idoli Pagani Violeti samd, sint incapabili data fiind constitutia lor Malefica, sa inteleaga ca acest Proiect pe care incearca ei impreuna cu Geniul cel Rau care-i patroneaza, este impotriva Firii, impotriva Legilor Lui Dumnezeu, impotriva Creatiei si Ordinii Universale !
  Este sigura infringerea acestor forte Malefice pe care le reprezinta un Basescu sau un Orban !
  Daca slaba Credinta in Dumnezeu, Ignoranta sau Pasivitatea celor doua popoare ar putea fi indreptate, am putea deveni mult mai repede, doua tari normale aduse in parametri Tarilor Civilizate si Democrate, am putea sa ne salvam si sa ne eliberam de sub controlul acestor Dictatori intirziati in Mileniul Trei !

  • murfy April 30, 2011 at 8:25 pm #

   UDMR -ul trebuie sa dispara ca partid – il tine in mina o jleatca de hoti – care isi fac de cap prin
   tinuturile conduse de ei , iar poporul lor –
   maghiari de rind traiesc la fel ca si romanii
   criza si saracia in care ne-au adus si aceasta
   mina de smenari – care prin lozinci secesioniste isi
   bat joc atit de ei cit si de intreaga tara.
   Stau aliati formand impreuna aceasta caracatita
   hulpava si rapace ce dicteaza in ROMANIA .

 128. Black Rose April 21, 2011 at 3:21 pm #

 129. Alexa April 22, 2011 at 6:05 am #

  Doamnule Ponta, cine se scoala odata cu gainile (sau porumbeii in cazul celor de la oras, evident!), departe ajunge.

  Astazi e Ziua Pamantului. Wow! Super!
  Cum sarbatoresc politicienii ?

  Esti verde, domnule Ponta?

  eSTI bIO Ponta?

  Vreau Bio,Ponta!
  Tu vrei bio Ponta?
  Sa fim cu totii bio, si prieteni!

  Si uite si o poezie de Ziua Pamantului, cu autor anonim, caruia ii place viata huzurind la tara sub un pom, sa-i cante pasarelele in urechi toata ziua, decat viata la oras :

  ” A Comparison/Author Unknown
  I’d ruther lay out here among the trees,/
  With the singing birds and the bumble bees,/
  A-knowing that I can do as I please,/
  Than to live what folks call a life of ease -/
  Up thar in the city. “…/

  Te-ai muta la tara,Ponta?
  Nu prea poti ca ar trebui sa faci naveta catre Bucuresti in fiecare\zi, dar asa ca idee, ca tot locuiesti tu in gorj.

  Mie mi-ar placea sa locuiesc intr-o statiune turistica montana, sau regiune de deal,tot gen statiune, ceva gen provence. Provence de Romania. Si avem cateva statiuni frumoase in Romania. Bine organizata, cu facilitati, cu magazine, cu trasee misto, cu drumuri pietruite, in afara soselelor principale, intr-o casuta simpla dar inteligent construita cu concept, nu vila care costa nu stiu cat dar nu e ca lumea, si as trai din turism.

  nu ma intreba cand cum si daca, poate intr-o zi, cand
  o sa prezinti si tu stirile pe realitatea da’ neaparat nud, ca altfel nu tragi audienta in sus.
  La Dolce Vita, tutto bene (nu niente!).

  Si uite si o poezie de echipa Albinuta invatatoare plus elevi de la Scoala primara Mihai Viteazul din Ineu.

  “Salvaţi Pământul!
  Salvaţi Pământul
  De pieire!
  Salvaţi Pământul!
  Salvaţi Pământul
  Cu iubire!

  Oameni buni, nu ezitaţi
  Verde crud să presăraţi,
  Copiilor să le-arătaţi
  Cum Pământul îl respectaţi.

  Oameni buni, să nu uitaţi
  Albastrul zării să-l luaţi,
  În privirile senine
  Să se oglindească bine.

  Oameni buni, nu-ntârziaţi
  Pe copii să-i educaţi
  Pentru-o viaţă cu credinţă
  Dragoste şi biruinţă.

  Oameni buni, nu conteniţi
  Din suflet să dăruiţi
  Şi mereu să mulţumiţi
  Pentru tot ce-n dar primiţi.”

  Eu iti multumesc pt. blog domnule Ponta, altfel unde mai tipam eu “What the f**uck?” de ce ati pus E536 in sarea de bucatarie?
  (fara sa m-auda nimeni, ca la surzi!)

  Apropo, m-am aprovizionat cu sare bio fara aditivi importata evident, pt. 6 luni de acum incolo.

  Iti place logo google pt. ziua pamantului? parca ar fi fost desent de cineva de la USL. De ce zic asta?

  PAI, seamana cu o zoo in aer liber cu animale,pasari si un peste portocaliu mancat de un lup care rasare din tufis daca dai click cu mouse-ul.

  E, hai ca te-am lasat ca ai o zi buna in fata!

 130. PLANO10 April 22, 2011 at 6:29 pm #

  Harta mafiilor portocalii este cea mai tare lovitura de imagine data de Ponta regimului Base`n boc.
  Va face cariera devastatoare pntru PDL in campaniile ce vor sa vina.

 131. dlnimeni April 22, 2011 at 8:48 pm #

  Paste Fericit!

 132. Paul April 23, 2011 at 8:35 am #

  cum zicea bunica mea “acolo unde se agata harta in cui”, e unul dintre cei mai mari mafioti: MIRCEA MAN! cine locuieste in Baia Mare simte asta pe pielea lui.

 133. Black Rose April 23, 2011 at 8:51 am #

  PASTE FERICIT OAMENI FRUMOSI SI DRAGI! Astept sa ciocnim oua de Sfanta Sarbatoare …vom gasi noi o cale, inventam ceva! Conteaza sa ne pastram omenia si dragostea, sa nu ne transformam in ceva urat…se apropie INVIEREA si toate se vor rezolva, cei Buni macar acum sa invinga raul….viata e dura, e urata uneori… Eeeee, dar sa fiu un pic optimista 🙂

 134. Silviu April 23, 2011 at 9:38 am #

  Paşte fericit, Victor, pt. întreaga familie!

 135. Black Rose April 23, 2011 at 2:30 pm #

  Ruga mea de azi, este una: sa fim iertati de greselile NEVINOVATE, dar cine a gresit INTENTIONAT, a tradat si mintit sa plateasca asa cum Isus Hristos, a platit tot pentru noi, dar nu numai pentru noi cei Buni ci si pentru cei RAI! Ptr ca suferinta este pricinuita numai de cei Rai! Iar Isus n-a lasat asa in ordinea LUI! ” Cine pozeaza in bunatatea intruchipata si se roaga, este ca si cum ar da cu PIETRE IN ISUS! ” Parintele Grigorie, spunea ca: “ruga de azi este HRANA ptr cel ce si-a infaptuit cu dragoste si piosenie dreapata obligatiile fata de cei dragi si cei din jurul lor! Ruga este ptr toti, iar cei care au spurcat acolo unde era curat, au patimi mari de tras pana la moarte…….”

 136. murfy April 23, 2011 at 5:17 pm #

  Voua tuturor oamenilor – curajosi , cinstiti si
  destepti si drepti, ce aveti mereu o atitudine pozitiva in fapta si gindire – mereu activi intr-u desteptarea si propasirea natiei romane a viitorului ei .
  Va urez – LA MULTI ANI !.

 137. Black Rose April 23, 2011 at 8:33 pm #

  Lumina şi căldura Paştelui să vă încălzească sufletele, să vă lumineze minţile, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.
  Să fim mai buni, să ne bucuram din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară, să fim drepţi şi corecţi asemenea Aceluia care ne călăuzeşte!

 138. Bibliotecaru April 24, 2011 at 1:18 am #

  Hristos a înviat!

 139. Sibilla April 24, 2011 at 2:54 am #

  Hristos a înviat!
  Bucuraţi-vă si primiţi în suflet Lumina Invierii Domnului!

 140. mgabim2009 April 24, 2011 at 4:13 am #

  Tie, familiei, prietenilor, celor ce te colinda pe acest blog, un Paste fericit si imbelsugat!

 141. Iluminatu April 24, 2011 at 7:05 am #

  (RE)ÎNVIEREA

  O slugă sfântă mă scoase din transă :
  Cristos a Înviat ! avem o nouă şansă !
  Val de lumini trecut din mână-n mână
  Vestesc : în curând, o nouă glorie română.
  …………………………………………..
  Diavolul saşiu ce te-a făcut nefericit
  Urlă-n Cotroceni, răpus d-un Paşte Fericit.

 142. Alexa April 24, 2011 at 7:28 am #

  Hristos a inviat,domnule Ponta!

 143. BOA April 24, 2011 at 8:16 am #

 144. Black Rose April 24, 2011 at 9:23 am #

  Hristos a Inviat!

 145. Black Rose April 24, 2011 at 9:28 am #

 146. Black Rose April 24, 2011 at 9:32 am #

 147. ZOE, fii barbata ! April 24, 2011 at 10:44 am #

  HRISTOS A ÎNVIAT !
  PASTE FERICIT TUTUROR !

  • Marian din..Berceni April 26, 2011 at 5:08 pm #

   Asi fi extrem de fericit ca acest Paste se fie si ultimul Paste in strae de libertate pentru toti cei prezentai pe harta domnule Ponta…dar sincer ma indoiesc.Pentru ca poporul roman in neasemuita sa intelepciune [ asta-i citat, numi apartine ]are un fel de …zicere in aceasta priviinta :” CORB LA COORB….NU-SI SCOATE OCHII !”.Cred ca a cam venit vremea sa faceti si dumneavoastra ceva, dumneavoastra cei ce doriti sa ajungeti iar in fruntea…bucatelor si anume: SA VA PREZENTATI DEMISIILE IN BLOC DIN PARLAMENT.TOT USL-EUL! NUMAI ASA PRIN ALEGERI ANTICIPATE VETI REUSII SA SCURTATI AGONIA ACESTUI POPOR ATIT DE INCERCAT !

 148. silviu din Transilvania April 24, 2011 at 5:57 pm #

  Hristoa a inviat !

  Lumea este la fel sau chiar mai rea decit in vremea rastignirii Domnului Nostru Isus !
  Lumea are nevoie din nou de o purificare !

  Romania suferinda si in permanenta tranzitie a trecut de la Bolsevicii Atei si Anticristi, baciti de Ceausecu, la “Carpa Kgb-ista” cu fata umana, Iliescu, (cel care a inlesnit si creat premizele aparitiei si venirii la putere, la conducerea Romaniei, a “Carpei Horty-iste” Basescu), am ajuns cum spuneam, la aceasta “Carpa Horty-ista”, la acest Satanist(prin cuget, simtire si fapte)convins, la acest vasal dependent pentru pastrarea Presedentiei si a Guvernarii de vointa si capriciile UDMR sau a lui V.Orban P.M.-ul Ungariei !
  Spre ce ne indreptam, ce ne mai poate astepta in viitor daca Basescu si Ciuma, Mafia lui Portocalie va continua sa patroneze Romania, daca nu vom reusi sa blocam o alta Frauda Electorala pe care o pregatesc cei de la PDL ?!

  Sarbatori Fericite tuturor celor care cred in Dumnezeu si-n Fiul Sau Isus Cristos, tuturor acelora care-I respecte Poruncile, tuturor acelora care-si respecta Poporul, Natiunea, acelora care-si iubesc aproapele ca pe sine insusi !
  (Este clar ca Basea+Gasca nu fac parte din aceasta categorie)

 149. Anemona April 24, 2011 at 8:46 pm #

  cel mai tare om din opozitie , tine-o tot asa si hai sa iesim in strada sa ii omoram cum fac si ei cu noi

 150. Anemona April 24, 2011 at 8:47 pm #

  hristos a inviat si trebuie sa ii lumineze mintea domnilor din pdl

 151. Barbierul April 24, 2011 at 8:49 pm #

  aici este ca in jungla amazoniana

 152. Alexa April 24, 2011 at 10:51 pm #

  De cum am auzit cantecul acesta ( il dau tot timpul pe la kiss fm ) am avut asa, o emotie de cetatean, gandindu-ma la opozitie,evident si mai ales la liderul opozitiei, dumneata domnule Ponta:

  Nu-i asa ca ti se potrivesc versurile astea ?(macar cele din refren!)

  Alessia dixit:

  Refren:
  No surrender. No retreat.
  Voters, this is not a treat!…

  We don’t want you on repeat!…
  So please, can u vote a little bit?

  (Alessia-Ale,Ale)

  si mai are si strofa, olecuta sa le pun:

  I can see you’re moving hot
  Voter, u can find the stamp
  Maybe u can get it up;
  UP(X4)(audienta,naturellement!)

  And when u know I’m what u want,
  I can take u to the top; TOP(x4)

  Slow down a lil’ bit
  Let me take u to the beat

  No surrender. No retreat.
  Baby, this is not a treat!

 153. Alexa April 24, 2011 at 11:01 pm #

  Aoleu Ponta, ce tot pui linkurile cu previw la youtube in halul asta de mari, tot timpul ma sperie si acuma n-o sa mai citeasca nimeni ce-am scris eu , o sa dea fuga toti pe youtube s-o vada pe Alessia ca e cat jumate’ de blog aici!

  Apropo, am uitat sa precizez Titlul cantecului:

  V. Ponta: Vote me, (Ale, Ale)

 154. Alexa April 24, 2011 at 11:22 pm #

  Te rog, sper ca nu te-ai suparat dom,nule Ponta!

  A fost doar un micut Divertis/ment muzical.

  Just the way we like it in politics.

 155. Maxim Daniela April 25, 2011 at 9:48 am #

  Hristos a înviat, domnule Victor Ponta și vă doresc să aveți parte, de la Dumnezeu și de la oameni, de multă bucurie și pace în viața dumneavoastră!

 156. Maxim Daniela April 25, 2011 at 9:49 am #

 157. buzea dan April 25, 2011 at 11:39 am #

  Da Victor desi nu-mi place PSD-ul vechi sunt de acord cu tine in ceea ce priveste PDL-ul si mai ales pe Udrea,Anastase,Boc,Basescu si toata turma de nevertebrate catre ne distrug ca rozatoarele tara.
  Hristos a inviat!

 158. Alexa April 25, 2011 at 7:54 pm #

  Hey, Domnule Ponta! Salutare!

  Si Matteo & Lee More – Champion (LLP Radio Edit)
  ti se potriveste fix, ca o manusa!

  De 2 ori campion national la 2 sporturi diferite, baschet si raliu si cel mai tanar presedinte de partid politic.

  Ti-am zis ca mi-a placut mult ce-ai scris in rubrica DESPRE MINE : ” Sunt mai inalt decat par la televizor, dar mult mai putin arogant.

  In timpul liber sunt campion national de raliuri, asta dupa ce am fost campion national de juniori la baschet. Cel mai mult la raliuri imi place nu viteza, ci controlul atent al vitezei prin ratiune si planificare.

  Si imi mai place ca mor de ciuda toti deontologii ca pot sa mai am pasiuni si sa ma tin de ele!”

  am si eu o pasiune, senor ponta, poate nu atat de spectaculoasa ca ale tale,(si imi place sa cred ca nu-i deloc periculoasa): imi place sa ascult kiss fm

  Matteo & Lee More – Champion (LLP Radio Edit)
  Yee, He’s one in a million
  He walks like a champion

  Shines like a star (on the walk of fame)
  and he’s hot like…

  Oh no,Oh yeah
  he puts cancan on the run,
  Like a real bad gun

  he’s the one champion
  Oh no Oh, yeah
  He’s a true number one
  And this can’t be undone
  He’s a real champion,yeah

  Oh no, Oh yeah
  He’s a true number one
  Señor Ponta,
  He’s a real champion,OH YEAH!

 159. Alexa April 25, 2011 at 8:14 pm #

  Nu te-am luat peste picior, ponta! sa stii, zau, crede-ma!desi imi place sa ma iau de tine recunosc, dar asta tocmai pt. ca te admir sincer.

  Eu sunt doar o persoana mititica, in lumea asta mare, Slava Domnului!

 160. murfy April 25, 2011 at 9:09 pm #

  Stiti care este semnificatia guvernarii PDL – (Partidul Dilimandrosilor Libidinosi)- sub marele
  cirmaci COMUNISTO-SECURIST – Basescu ?
  – JAFUL si DISPRETUL fata de popor.
  Ar fi in stare sa portocalizeze pina si ouale de PASTE print-o lege SPECIALA – sau prin asumare – acesti paranghelisti ahtiati de putere – razbunare ,
  acesti odiosi ai neamului romanesc .

 161. Maxim Daniela April 26, 2011 at 7:40 am #

  http://www.radiovaticana.org/rom/Articolo.asp?c=481409

 162. dragnea arestat April 26, 2011 at 3:47 pm #

  http://www.catavencu.ro/dragnea-urmrit-de-7-zerouri-449556
  Dragnea, alte probleme penale – Depozitul de la Mavrodin, o groapă în care se scurg fonduri uriaşe.

  L.Dragnea, omul care vrea să fericească România cu “soluţii care fac ca România să fie guvernată mai uşor”, are, din nou, probleme cu fondurile europene. După ce DNA a început să investigheze cazul bacului Turnu-Măgurele – Nikopol, pentru că s-au făcut matrapazlâcuri cu amplasamentul său, iată că şi “celebrul” Depozit de la Mavrodin, celebru prin faptul că a fost dat în funcțiune(chiar Dragnea a tăiat panglica, anul trecut), dar nu funcţionează decât pe hârtie, a intrat în atenția DNA.

  Ca toate afacerile cu bani publici, unde este prezent Dragnea, este şi o “afacere” pentru firmele sale. Proiectul depozitului de gunoi de la Mavrodin ar fi costat 40 de milioane de euro, o sumă imensă pentru ceea ce s-a făcut, efectiv, acolo.

  Depozitul trebuia să adune într-un spaţiu ecologic toate resturile din judeţ. Dragnea ar fi aflat din timp unde urma să funcționeze groapa şi ar fi cumpărat terenul, pe care l-ar fi vîndut statului, evident, mai scump. Problema e că proiectul ar fi raportat ca finalizat, dar oamenii aruncă gunoiul pe cîmp, printre sondele Petrom, în timp ce Consiliul Local din Mavrodin încasează banii.

  Operațiunea a ajuns şi în atenţia OLAF, biroul european antifraudă, iar Dragnea caută acum, cu toate forţele, să acopere gaura financiară uriaşă cu cât mai mult gunoi politic. “Salvatorul” judeţului nu este decât un parvenit care îşi însuşeste banul public.

 163. murfy April 26, 2011 at 5:46 pm #

  PREVIZIUNE
  Sub portocalii va fi catastrofa – va fi colaps.
  Si nu glumesc deloc.
  Voua zooportocaliilor de serviciu va spun bezmeticilor- treziti-va ! —- voi consilierii de imagine ai persoanei gratulate – Elena Udrea – ce nu suportati
  critica si adevarul pe Guestbok – Luati aminte .
  Imaginea ROMANIEI este pusa in joc – insa-si existenta si viitorul ne sunt amenintate-amanetate —
  datorita dezmatului PDL -ist – din bani publici.
  Ma-ntreb daca ” presedintele * – jucator i-si da
  seama catre ce ne indreptam – sigur spre dezastru
  asemeni Titanicului. Oare, intreaga cohorta de securisti
  ce-i sunt in slujba credinciosi , – nu-l atentioneaza,
  nu-l trezesc la realitate ?
  Ori vor cu dinadinsul sa se aleaga praful de aceasta societate (tara).
  BANII ce-i multi cca 20 mil-de EURO lua-ti de la FMI
  i-au tocat (frunzarit si imprastiat) pe tot
  felul de nimicuri -drept obiective marete – din care
  mare parte se regasesc in vilele ,afacerile, averile si conturile lor — s-au terminat- papat.
  Pentru ei –o sa platim noi toti prosperitatea si
  dezmatul lor triumfalist.
  De alti bani 12-13 mil-de EURO ,si alti bani au
  neaparata nevoie – De unde o sa-i obtina ? De la FMI
  vreo 3 mil-de EURO i-ar restul …………. ?de unde?
  In ce mocirla ne-au infundat ,in ce abis ?
  Voi distrugatrii -jefuitorii portocalii , bagati bine
  la capetele alea seci – tara asta cu actualul sistem
  de impozitare nu mai poate continua- cota unica este esuata- trebuie sa fie introdus cit de curind
  cota graduala – proportionala – altfel se va alege
  praful.- Degeaba i-i tot aparati pe * superbogatii vostrii* – ve-ti duce tara de ripa, daca continuati asa. Degeaba a-ti consumat atitia bani de la FMI –
  nu se vede nimic facut- iar situatia in prezent este
  de groaza – exploziva . SIGUR STITI -poporul nu este de
  vina. OPRITI-VA din furat ,pentru D-zeu , ca altminteri prapadul va v-a cuprinde si ne v-a cuprinde pe toti. Dati-va la o parte securistilor si nepriceputilor-(dementilor)- lasati tara s-o
  conduca oameni pregatiti, valorosi-profesionisti ,cinstiti si cu spirit de sacrificiu – asemeni
  *japonezilor*. Iar tu SOCIETATE CIVILA trezeste-te ,
  i-a atitudine , fii mereu pe baricada democratiei.

 164. X-ul April 26, 2011 at 10:42 pm #

  Acad. Dinu C. Giurescu, istoric: „Doreşte actuala majoritate parlamentară să destrame teritorial România?”:
  ….„Potrivit Legii Educaţiei, 92% dintre elevii români au mai puţine drepturi decât 8% dintre elevii minorităţilor”
  …o şcoală cu numai 5-6 elevi maghiari continuă să funcţioneze, în timp ce o şcoală cu 10-15 elevi români se închide. Cea dintâi capătă personalitate juridică, în timp ce a doua nu. O anomalie! O lege foarte greu de înţeles. Al doilea exemplu: niciunul dintre cele 23 de „principii directoare” ale legii nu face trimitere la necesitatea cunoaşterii istoriei, creaţiei şi civilizaţiei româneşti. În schimb, când e vorba de minoritari, se spune explicit că trebuie să cunoască istoria, tradiţiile, civilizaţia comunităţii respective. De acord să cunoască ei, dar de ce nu şi noi? Mai mult, istoria este acceptată ca materie a „bacalaureatului naţional” numai la clasele umaniste, iar manualul de clasa a XII-a nu se mai numeşte „Istoria românilor”, ci, simplu, „Istorie”. Cui îi e ruşine de istoria românilor? Curioasă scăpare…
  …- De ce credeţi că i-au tăiat pe „români” din titlul manualului?

  – Ca să se piardă identitatea naţională a românilor. O spun cu toată seriozitatea, cu deplină răspundere: mai multe fapte asemănătoare merg către acest scop. Tineretul să nu mai aibă conştiinţa apartenenţei la un neam. Să fie un tineret de ăsta, euro-atlantic, axat pe valori precum mall-uri, vacanţe, călătorii, braking news, vibe radio etc. Pentru minorităţi, vom avea însă manuale diferite, în limbile lor materne. În acest caz mă întreb de ce? Credeţi c­-o să cunoască mai bine istoria şi geografia României, dacă le-o traducem în maghiară sau germană? Mi se pare extrem de stranie această prevedere. Dacă vorbim, în context, de Tirolul austriac, atât de des invocat de UDMR, cred că germanii din Italia (din Tirol) ar fi foarte miraţi dacă, într-o zi, li s-ar spune că vor învăţa istoria Italiei în limba germană, şi nu în italiană, cum se întâmplă în prezent. Ar fi uimiţi să audă că limba italiană, limba statului în care trăiesc, le este predată ca limbă străină, cum se întâmplă cu limba română în şcolile maghiare de la noi. Am senzaţia că toate aceste revendicări ale UDMR, satisfăcute „la moment” de majoritatea românească şantajabilă, tind la o separare completă a minorităţii maghiare de majoritatea românească: „Nu mai vreau să am de a face cu dumneata! Nici în educaţie, nici teritorial, nici ca simboluri, nimic. Să ne separăm!” Bine, dar totuşi trăim într-un stat care are graniţe recunoscute internaţional, un stat naţional ce vine din istorie, sunt realităţi pe care nu le putem nega… „Ei, bine: noi vrem separare!” Aici mergem… Si-mi pun întrebarea: domnilor de la UDMR, doriţi ca această separare, să-i zicem culturală, să ducă la o separare teritorială? Întrebare retorică, se înţelege…
  …Prin Senat a trecut o lege hoţească, prin care UDMR urmăreşte să-şi decupeze din România propria ţară, mergând pe graniţele trasate în 1940 de criminalii de război Horthy Miklos, Benito Mussolini şi Adolf Hitler. Cât este de grav acest lucru, domnule academician?

  – Pornind de la Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului European, Guvenul Român a iniţiat şi Parlamentul a aprobat Legea nr. 315/2004, privind dezvoltarea regională, stabilind opt regiuni de dezvoltare şi păstrând împărţirea pe judeţe. În 2009, senatorii şi deputaţii UDMR au înaintat Senatului o propunere legislativă pentru „modificarea şi completarea Legii 315/2004″. Propunerea constă în formarea a 16 regiuni şi 5 macroregiuni de dezvoltare, în locul celor 8 existente în prezent. Expunerea de motive nu explică de ce împărţirea pe cele 8 regiuni de dezvoltare din 2004 ar trebui înlocuită. De notat că denumirea de „judeţ” nu apare nicăieri în propunerea UDMR, ceea ce înseamnă că judeţele ar urma să dispară. Mai mult, cele 16 regiuni de dezvoltare reprezintă o fază intermediară, cu o durată de 3 ani, spre cele cinci macroregiuni, obligatorii, speră UDMR, din 2013. Desfiinţarea judeţelor ar fi un unicum în Uniunea Europeană, unde asemenea unităţi teritoriale de bază există în continuare, în toate ţările. Între cele 16 proiectate regiuni de dezvoltare, la nr. 14 figurează „Covasna-Harghita-Mureş”, fiind astfel reconstituită teritorial, pe baze etnice, fosta „Regiune autonomă maghiară” din anii 1952-1958. Insă aspectul cel mai grav existent în propunerea UDMR priveşte Macroregiunea de nord, trasată pe aceeaşi graniţă cu cea atribuită Ungariei prin „arbitrajul” puterilor Axei din august 1940. Să fie o simplă coincidenţă? De ce n-au redesenat graniţele din 1916, că tot acelaşi lucru ar fi fost? Coroborată cu Legea Statutului Minorităţilor şi cu Legea Educaţiei, regionalizarea „marca UDMR” urmăreşte clar desprinderea părţii de nord şi nord-vest a Transilvaniei, cu o suprafaţă de peste 50.000 de kilometri patraţi, de sub suveranitatea statului român. Cred însă că nu se va ajunge aici dacă românii vor reacţiona pentru apărarea individualităţii şi drepturilor lor, respectând în acelaşi timp toate preceptele UE.
  …Evenimente relativ recente (vezi fosta Iugoslavie) au demonstrat că nu este prea complicat să se constituie un „nou stat” pe teritoriul unui stat european, fie prin mijloace militare, fie altele, cu concursul susţinut al mass-mediei internaţionale. Este un posibil precedent care, adaptat, poate fi invocat şi pus în practică şi în România. Anume o detaşare de facto, prin regionalizare şi mijloace economice (investiţii mari) menite să arate tuturor locuitorilor avantajele noii împărţiri teritoriale.

  – Cum a fost posibil ca Senatul să adopte propunerea prin aprobare tacită?

  – Printr-o manevră iniţiată de liderul majorităţii PDL din Senat. Fapt e că o propunere de împărţire a României pe regiuni a trecut de una dintre Camere fără să fi avut loc nici un fel de dezbatere şi nici un fel de discuţie în public, fiind totuşi vorba de o chestiune de interes naţional şi care priveşte destinul a milioane de cetăţeni români. Până şi regimul comunist a fost mai… democratic la acest capitol decât autorităţile actuale. Când Ceauşescu a renunţat, în 1968, la împărţirea în raioanele şi regiunile de tip sovietic, propunerea de revenire la judeţe a fost publicată în presă, cu harta respectivă, spre dezbatere publică. Iar definitivarea, atunci, în 1968, a ţinut seamă şi de opiniile venite din public…

  e posibil oare ca, într-un sistem cu mai multe partide şi presă liberă, constituirea unor noi regiuni de dezvoltare, cu consecinţe ce pot duce foarte departe, să treacă pe tăcute, pe furiş, ascunsă cu totul opiniei publice?! Ne întrebăm pe bună dreptate: doreşte actuala majoritate parlamentară – PDL, UDMR, UNPR şi minorităţi – să destrame teritorial România?
  Indubitabil exista un program de distrugere a acestei tari si a acestui neam. Iar chestiunea ungureasca este doar o componenta …

 165. Alexa April 26, 2011 at 11:53 pm #

  Iar despre ce zici tu, eu nu ma pricep, dar iti dau dreptate. Tu esti expertul./
  Ti-am promis, tu ai intotdeauna dreptate.

  A, si chestia aia cu udrea e preluata din aia cu obama si sarah palin cand au ras de ea la tv. si au zis ca e foarte buna ca vice president deoarece vede Rusia din curte: “I can see Russia from my house”

  Si eu, si eu, vad Casa Poporului din RATb,.

  Deci si eu sunt buna la politica, si ti-am mai zis, daca m-ai intreba:

  ” Alexa, Esti de stanga?”,
  ti-as raspunde cu toate seriozitatea:
  ” Domnule Ponta, sunt de stanga cand te vad pe tine. ”

  Hmm, asta inseamna oare ca sunt o oportunista? Sau doar ca te admir si reusesti sa ma convingi de fiecare data?

 166. Alexa April 27, 2011 at 12:17 am #

  Trebuie sa mai fac o mica precizare, cu voia dumitale.

  Am spus ca eu ma pricep la politica pt. ca vad casa poporului din ratb pt. ca imi place sa fac misto de mine insumi,ca un apropo la sarah palin, si nu are nici o legatura cu nici o persoana nici de sex masculin, nici de sex feminin din Romania.

  Gata?!Ok!

 167. ZOE, fii barbata ! April 27, 2011 at 9:47 am #

  MITA BASTON OF PLESCOY,
  îl ataca iar pe Ponta, spunând ca nimic nu îl califica pe
  acesta sa faca aprecieri pe subiectul politica externa, decât faptul ca face plimbari cu Ghita în Dubai sau Monte Carlo.
  Stai si te gândesti, cine de cine e obsedat, de fapt ?!
  Iar noi, stam inerti si impasibili privid toata aceasta golaneala portocalie fara sa facem nimic.
  Acum, vin si satrapii FMI sa stea aici doua saptamâni-trai nineaca pe banii babachii-sa sugereze( ca ei spun ca nu impun)te miri ce alte enormitati, care sa ne strânga cu usa si mai rau, ca si cum am duce-o pe roze si trebuie sa se mai strânga surubul. “Acordul preventiv” de 3,5 miliarde de Euro va merge în aceeasi gaura neagra, iar românii vor plati cu vârf si îndesat luxul “alesilor”.
  Vor urma noi taxe si impozite,mai ceva decât pe vremea fanariotilor, probabil se va impozita si aerul respirat asa poluat cum e, dar si alte lucruri pentru ca mintea paranoica e foarte inventiva.
  Piticul de gradina, interimar la Munca intra “în forta” pentru stârpirea muncii la negru/zice el.Adica el,rezolva
  o problema pe care nu e capabila USA sa o rezolve dar nici onor Europa occidentala. El, marele NIMIC cu mintea în colturi înaltat pe scaunel,va stârpi munca la negru.
  Probabil asa cum a stârpit si munca la “alb”, lasând pe drumuri atâta amar de oameni.
  “Industria româna e admirabila, e sublima, putem zice,dar lipseste cu desavârsire”.Asa ca,”pâna când sa n-avem si noi falitii nostri”?
  Bonjour Popor va multumesc ca m-ati ales!

 168. Marcus April 27, 2011 at 2:17 pm #

  Intoarecerea lu’ Messia de Basarabi Spre Popor

  Ei bine si uite asa mai trecu un Paste pe langa romani, Paste in care nici macar Saptamana Mare nu le-a fost lasata de basesc pentru rugaciuni si impacare cu Dumnezeirea si cu semenii lor. Nu, nesimtitul, nesimtitilor, Dusmanul Numarul Unu al Neamului Romanesc a trebuit musai sa iasa pe sticla si sa-si mahalageasca in stilu-i caracteristic supusii pe motiv de lene, betie si slaba performanta in ale araturilor de primavara din spatele casei. Ca d-aia nu intra Romania in spatiul Schengen, d-aia minte Boc de ingheata apele, cand raporteaza forurilor europene situatia economica “infloritoare” a tarii, d-aia se duse dracului si termenul pentru trecerea la Euro, d-aia ministrul muncii a primit asternut de la muierea luata cu acte si pirostrii doar in schimbul fondurilor europene primite de aceasta cu viteza luminii, d-aia judecatori isi permit sa conduca automobilul personal beti cui, sa fie prinsi de politisti si sa-i vada o tara intreaga pe la teveuri cum ultragiaza “organu’”, pentru ca in final sa fie scosi basma curata de Justitia romana,, culmea chiar la cererea procurorului, d-aia n-avem ce manca etc. pentru ca la birturile satesti cativa dintre mosnegutii incapabili sa ia drumul pribegiei spre coclauri andaluze si, suparati nevoie mare ca statul le da ciuciu subventii pentru a-si lucra tarlaua, isi ineaca amaru’ in cateo cinzeaca de matrafox.
  Si culmea este ca grija cea mare a d-lui presedinte nu sunt numai acesti mosneguti cu darul betiei si al leneviei in sange, ci dumnealui are in continuare probleme majore de reformare a statului pe care atat de intelept l-a adus la ruina economica, financiara, sociala si morala.
  Asemuit fiind de pupincuristii de serviciu cu Messia, lui Il Capo di Tutti Capi chiar i-a intrat in cap acest lucru si, precum Nazariteanul retras in desert tot asa si Messia de Basarabi s-a retras in pamantul pustiit de elementul etnic romanesc al Har-Cov-ului, pentru a citi, a medita si a intelege modificarile pe care doreste sa le aduca Constitutiei Romaniei, uitand ca de fapt practic, datorita lui si a ajutorului neconditionat dar extrem de interesat si regeste rasplatit dat de asa-zisa Curte Constitutionala, Romania in momentul de fata nu mai are Constitutie. Dar, ma rog, la puletii iubitori de manele, chestia cu retragerea Realesului in inima secuimii, da al dracului de bine aducand puncte electorale pretioase portocaliilor aflati cu mic cu mare cu mainile intinse la usa plescoitei, care din varful stiloului multimiliardar in Euro, pe banii contribualului roman, distribuie cu nonsalanta si fara pic de retinere sau rusine, banii bugetului catre sustinatorii neconditionati ai bocului la sefia adunaturii oranj.
  Tot zilele acestea, presa ticalosita mai descoperi si cine erau mogulii, din campania electorala a basescului, care vroiau sa puna mana pe Posta Romana. De tot hazul, pe modelul bicicletei din bancul cu Radio Erevan, este faptul ca nu moguluii rai doreau aceste lucru, ci tocmai mogulii buni din clanul mafiot al basitului ravneau la butoiul cu miere de la Posta, lucru pe care l-au si realizat prin niste firme “abscone” d-ale Cocosului si Ibovnicesei, firme care “lucra” la devalizarea fara rusine a institutiei in cauza taman si exact in folosul lui Messia de Basarabi si al discipolilor sai in ale furatului, mintitului, manipulatului si etc deoarece mi-e deja scarba pana la voma sa le enumar pe toate celea folosite de acesti derbedei.
  Si ca in orice an, in Postul Pastelui, pentru ca show-ul sa fie total, am avut parte si de mascati si de extradari spectaculoase, care mai de care de palmares telenovelistic basescian, deooarece din punct de vedere al rezultatelor concrete din Justitie, pot paria cu capul ca vom avea parte de acelasi canci cu “C” mare de care am avut parte si pana acum (cel mai recent vezi vrajeala cu vamile).
  Cam la asta s-a redus oferta prezidentiala de Pasti pentru romani, oferta de “trei in unu’” si asezonata de prezidel cu mascari, suturi in cur si capete in gura date romanilor care l-au vrut musai si a doua oara de presedinte.
  Concluzionand as putea spune ca, exact cum anticipam de multa vreme, de data aceasta prezidelu’ chiar s-a intors spre popor, dar a facut-o cu curu’ si i-a ordonat, in Saptamana Mare, sa-l pupe in respectiva cavitate expusa simbolic la tevereunu.
  Si romanii au facut-o!

 169. Marcus April 27, 2011 at 8:41 pm #

  Mica Publicitate

  Biroul parlamentar al D-nei Roberta Anastase anunta scoaterea la concurs, la sediul SPP, dar sub stricta supraveghere a Presedintelui Camerei Deputatilor, d-na Roberta Anastase, prin reprezentanta acesteia, D-na Viorica Ciufulici, a 4 (patru) buc. posturi SPP, pentru candidate specializate in asigurarea protectiei de aproape a doamnei Roberta, angajata in punerea pe bigudiuri si eventual tuns si permanent a pilozitatii inghinale (din ce in ce mai uzata de eforturi politice sustinute si cu carliontii originali adusi aproape de starea “linsa”) , in saloanele de specialitate coafura vaginala de pe teritoriul Romaniei. Singura cerinta necesara si suficienta care trebuie indeplinita de candidate este rezistenta la stres-ul serviciului executat sub masa pe care are loc operatiunea respectiva, in conditii de “under-cover” (la propriu, adicatelea sub prosop). Remuneratie excelenta, se asigura bonuri de masa la cantina Parlamentului si spor de lucru in conditii de atmosfera viciata (aer puturos cvasi-irespirabil emanat dinspre zona in discutie)
  Pentru inscriere a se aplica cu CV si cerere timbrata la d-na
  Viorica Ciufulici
  Sef Birou Parlamentar D-na Roberta Anastase.
  Comentarii oprite
  Frattilor, atat pe blogul meu cat si pe cel al Roxanei Iordache, cel putin pana acum, politia politica a chiombului a reusit sa intre in wordpress si sa opreasca comentariile. Daca nici asta nu este dictatura , atunci ce puii mei e? Probabil urmeaza arestarile.
  sa fiti iubiti
  marcus
  ps daca nu-mi mai voi putea folosi blogul, voi pune postarile mele pe toate blogurile disponibile din Romania.

 170. Alexa April 27, 2011 at 10:19 pm #

  Ai multe bloguri in categoria Iluminare. Ilumineaza-ma si pe mine, Ponta.

  • Alexa May 1, 2011 at 1:54 pm #

   Stii una e sa luminezi pe cineva, pasnic, si alta e sa-l prajesti.

 171. Şam Săn Jur April 28, 2011 at 7:27 am #

  TREI CIZME-N DAR

  Puterea pedele-udemer împarte iarăşi multe daruri,
  Cu scop electoral, la proşti şi vite, făcând valuri !
  La rândul lor ăi foarte mulţi le înturnă trei cizme, jur…
  Lui Boc-Băsescu, javrelor (două-n picioare, ş-una-n cur).
  C-aşa-i românul din străbuni de cinste mare iubitor ;
  Chiar când a fost sărac lipit tot n-a rămas dator !…

 172. ZOE, fii barbata ! April 28, 2011 at 9:38 am #

  “BONJOUR POPOR!TOT FERICIT,TOT FERICIT?”
  Nu cred ca exista vreun loc în lume unde te poti distra mai
  bine ca aici, la noi.
  Fiind preocupati nevoie mare de alegerile care stau sa vina
  -timpul trece repede si acum ne trezim în 2012- onor guvernantii nostri s-au pus pe treaba si au nascocit o noua gaselnita : schimbarea galetii portocalii cu…bicicleta.
  Asa ca, se vor comanda în China 4 milioane de biciclete care vor costa cca.30/40 Euro per bucata.
  Acestea vor fi distribuite în toata tara, la sate/conform
  comentariului facut ieri de D-na Olguta Vasilescu la un post de televiziune.Aceasta stire, nu a fost nascocita de D-na Vasilescu ci a fost aflata din surse sigure.Mereu a fost asa pe tarâmul nostru mioritic,secretele noastre în urechile voastre! Totul “transpira” aici la noi.
  Cum a auzit,Madame Plescoi, a si aruncat pisica în bratele lui Ponta(nu zice ca ea e obsedata de el,ci viceversa!)spunând ca nici vorba de asa ceva si ca vor fi mai curând niste masinute pentru acesta(Ponta)
  Vom trai si vom vedea, cum se va mari “parcul bici” de la tara si numarând exemplarele per capita, vom sti cine cu cine a votat, aproximativ,ca vor fi si unii care le vor lua pomana fara sa-i voteze.
  Ieri la Vâlcea, Piticul de gradina a fost din nou huiduit
  la sccena deschisa,de cca. 150 de persoane.Venise sa-i convinga pe PDL-isti sa-l voteze ca pres al partidului.
  Plin de draci, l-a prins de mâna pe un cetatean întrebându-l insistent daca munceste, când acesta i-a raspuns ca este profesor si-a înghitit vorbele si a plecat mai departe în “sufragiile” publicului.
  Nu a scapat de “felicitari” nici Madame Plescoi, care iesea cu un brat de balarii din incinta unde avusese loc sedinta, strecurându-se rapid prin multime.
  “Încoltit” de presa care îl întreba ce parere are despre acest protest ad-hoc,Piticul a afirmat ca asa este în democratie, dar nu a scapat ocazia sa trimita o sageata otravita PSD-ului, acuzându-l ca este “mâna” acestuia.
  Adica, omul nu poate sa-si manifeste nemultumirile ca, pac la Razboiu cu PSD-ul! Dar prosti ne mai cred astia, mai frate!!!
  Dar faza cea mai haioasa de ieri a fost când Piticul atomic si-a dat pe post adresa de mail emilboc09@yahoo.com, de acum încolo sa te tii deluviu de mesaje.Comentarii peste comentarii, unii ziceau ca mai curând ar fi 00 în loc de 09, altii ca 007 s-ar potrivi mai bine,sau ca probabil acest 09 ar fi tinta lui de guvernare.Mai pe seara, spunea ca deja a primit 500 de mesaje, dintre care a citit 200 în masina.
  Interesant ar fi de aflat câte îl tamâiau si câte îl spurcau.
  Iata ca nu se dezminte faptul ca suntem o tara vesela si ca întotdeauna la noi, când tara piere, baba se piaptana!

 173. Marian din..Berceni April 28, 2011 at 10:36 am #

  Domnule Ponta mi-am mai spus parerea si sunt nevoit sa o…repet: demisionati toata opozitia “in bloc” din parlament.Consider ca in felul acesta , provocind alegeri anticipate , ve-ti scurta chinul acestui popor amarit a carui singura vina este aceea de a se fi nascut …aici in Romania.Nu se poate ca o demisie in bloc sa nu atraga [ daca mai era nevoie , ] atentia organismelor europene ce vor fi obligate sa intervina intr-un fel sau…altul.Daca voi …opozitia , USL-ul aveti incredere in voi in primul rind , iar apoi in faptul ca oamenii s-au saturat de, mizeria asta portocalie, daca aveti singe in instalarii…atunci demisionati!Va garantez ca veti scurta cu cel putin un an chinurile prin care trec romanii si dezastrul in care este adusa tara.Daca peste trei sau patru luni sau peste o luna vor avea loc alegeri…garantat USL-ul va cistiga…asa peste un an, e greu, gasesc nemernicii astia portocalii o modalitate sa ia mintile poporului asta indobitocit, adus la stadiu de…animalitate.Si inca o data spuneti-mi si mie CUM , CIND si CU CINE veti trage in judecata pe acei multi din PDL, care daca nu man-sel sint colegii dv.stra actuali in parlament, cu care probabil serviti cite o cafea la ” bufetul” parlamentarilor ?Daca tot vreti sa schimbati ceva…atunci , A VENIT MOMENTUL !

 174. Andrei April 28, 2011 at 11:12 am #

  Dar mafiile PSD-ului…cand le afisezi?

  • ZOE, fii barbata ! April 29, 2011 at 9:40 am #

   @Andrei,
   Va e teama ca a furat vreunu în tara asta, mai mult ca voi
   portocaliilor?!

  • big_bang May 2, 2011 at 2:58 am #

   pdl are mafioti de speta joasa fata de psd.
   psd este,CAPO DI CAPPI

 175. Trezirea April 28, 2011 at 11:53 am #

  D-l Ponta cu tot respectul, lasati hartile si intepaturile la Tv si plecati cu echipa in teritoriu, discutati cu primarii , cu autoritatile locale. In momentul de fata se pune o presiune extraordinar de mare pe primarii PSD, prin diverse tehnici (chemari la DNA, pomeni electorale la fiecare poarta/usa, oferte “avantajoase” pentru a trece la PDL). Stiti ca in Arges , aproape jumatate din primari sunt deja cu un picior la PDL, oameni cu peste 15 ani de PSD ? Nu va ingrijoreaza treaba asta ? Daca pierdeti Argesul , adio va garantez ca pierdeti si localele si generalele. Daca nu va mobilizati in teritoriu , daca nu veniti cu o strategie de coordonare a primarilor si de suport al acestora, s-a terminat, sunteti istorie. NU va bazati pe nemultumirea oamenilor fata de guvern, mai mult de 50% din ei sunt in zonele rurale unde se voteaza omul nu partidul, sau se voteaza pe 2 cozonaci si o sticla de ulei. Si tocmai acei primari ii pierdeti.
  Actionati acum daca vreti sa mai treceti pragul de 5% la urmatoarele alegeri. Pierderea alegerilor nu e o optiune, inseamna sfarsitul democratiei asa cum o cunoastem in momentul de fata.

  • murfy April 29, 2011 at 12:07 am #

   Foarte pragmatic – porniti in teritorii actiuni
   concertate de sustinere a primarilor ce-i aveti.

 176. marcus April 28, 2011 at 12:40 pm #

  Oastea lu’ Anastase

  Borfetu’ de Anastase vrand frizura inghinala
  Si-a pus sepepisti “de sase” sa n-o vada lumea goala.
  Caci ce alt motiv avut-a hoata dovedita furand voturi
  Altul decat de a-si satisface niste toane zise mofturi?

  Un pluton calit in lupta, sepepisti cu state grele,
  Au stat drepti facand de paza la pohta unei lichele,
  Si-au vegheat ca romanasu’ rupt in fund si mort de foame
  Sa nu deranjeze fufa in salonul pentru doamne.

  Caci l-atata saracie si la jalea ce domneste
  Or mai protesta vreunii, vazand lumea cum posteste
  Si cuprinsi de nebunie or da buzna-n grup cu totii
  Peste Coana cu Hotoaica cand isi face carliontii:

  Reprosandu-i ca-i borfasa, gainara de doi bani,
  Pusa doar ca sa serveasca vrerilor unor golani.
  Si privind la parasuta coafata intre craci,
  Sa dea de pamant cu dansa, razbunand pe cei saraci.

  Asa ca flacaii nostri, sepepisti platiti la greu,
  O pazesc pe fosta “miss-a”, unsa-n tron de derbedeu,
  Si oriunde-ar merge stoarfa, la obor sau doar la buda,
  Bodigarzii-s o armata, falnic scut pentru o tuta.

 177. hunter75 April 28, 2011 at 1:09 pm #

  Buna tuturor.
  Ma ascund in spatele acestui pseudonim din motive personale. Nu am urmarit discutiile de mai sus. Sunt in acelasi tot pe toata mass media. Ceea ce va propun eu este un exercitiu de sinceritate pentru toti forumostii si desigur pentru cel care detine acest blog.
  Sunt inginer, am absolvit si un master pe profil, asta nu o spun ca sa ma laud si vreau sa scot in evidenta ca nu sunt un nene cu 2 clase precum trenul. Am vrut sa ma implic politic, am incercat in decursul existentei mele de pana acum in mai mult partide politice, am vrut sa nu stau deoparte, am vrut sa fac ceva, sa nu imi psuneti ca am vrut sa particip la ciolan, ne corect, nu am dorit sa ajung sa am functii doar am vrut sa cunosc oamenisa pot sa ajut familia, deci si motive personale. De fiecare data am fost mintit. Mi s-a promis ca voi fii chemat(anuntat) cu prima ocazie, lucru care nu s-a intamplat.
  De cand la PSD a fost ales ca presedinte domnul Ponta am crezut ca pot spera. Am crezut ca se da gir tineretului, am crezut ca ceva se misca si pentru noi cei tineri care nu avem unichi si matusi “Tamara” sa ne spuenm cuvantul, sa ne facem auziti, dar desigur m-am inselat.
  Dupa sarbatorile din iarna m-am decis sa iau inca odata drumul politicii, sa incerc defapt. Am luat legatura cu o anumita persoana din organizatia de tineret. Am discutat despre intrarea mea in organizatie, toate bune si frumoase mi sa inmanat o cerere de aderare, am fost oarecum entuziasmat si a doua zii era gata completata si din cele discutate cu persoana am asteptat telefon, lucru care nu s-a intamplat. Dupa 2 saptamani am sunat eu, mi s-a raspuns ploticos am inteles ca a avut niste probleme de sanatate si nu am fost sunat, dar a inmanat telefonul meu unei alte persoane in a carei raza de activitate sunt cu domciliul. Dupa alte 3 saptamani am fost sunat in sfarsit de aceasta. Am stabilit o intalnire. Intalnirea a avut loc intr-o locatie deloc protocolara, m-am asteptat sa fiu chemat la unul din sedii pt a discuta si a-mi depune cererea. Locatia aleasa a fost un bar, la respectiva intalnire au aparut doua persoane, una tanara cea cu care vorbisem alta mai in varsta. La prima vedere am simtit ca au fost dejamagiti de prezenta mea, nu m-am dat jos din nici un mercedes, nu am fost pus la 4 ace, etc…, la sfarsit nu am platit nota, dar mi sa primit cererea si apoi am fost asigurat ca va urma o intrevedere cu liderul organizatiei PSD. Ne-am despartit amical si am astaptat. domnilor vreau sa spun ca nici in acest moment nu am fost chemat sau anuntat, si a trecut mai bine de o luna de zile de la eveniment.
  Stau si ma intreb, de ce? Ce se urmareste defapt la intrarea intr-un partid? Spaga? Plocoane? Ce urmaresc acesti tineri si batrani politicieni de la noi? Doar voturi?
  Si atunci stam si ne intrebam, cu asa oameni credeti ca vom iesi din criza? Cu asa oameni vreti sa ajungem in UE?
  Astept raspunsuri. Chiar si de la domnul Ponta daca are timp sa vada acest mesaj.
  Sunt curios ce criterii trebuiau indeplinite sa fiu membru activ de partid.
  Va multumesc pentru rabdarea cu care ati parcurs aceste randuri.

 178. Miron Costin April 28, 2011 at 2:19 pm #

  Idealul meu politic este cel al democratiei, chiar daca acest sistem politic nu este perfect. Fiecare om sa fie respectat ca individ si nimeni sa nu fie idolatrizat. Cand traim vremuri grele, ca acum, cand exista tensiuni si instabilitate, oamenii devin la randul lor dezechilibrati si pot urma un lider dezechilibrat, in cazul Romaniei-Traian Basescu. Orice guvern este in sine un rau in masura in care are tendinta sa degenereze in tiranie.
  Slabiciunea sistemului democratic sta in faptul ca aceia care detin puterea economica si politica au mijloace eficiente prin care sa influenteze opinia publica in favoarea lor. Sistemul ca atare nu rezolva problemele, dar ofera un cadru propice in care pot fi rezolvate. Totul depinde de calitatile morale si politice ale cetateanului, care din pacate lipsesc aproape in totalitate poporului roman.
  N-am fost niciodata comunist. Dar chiar daca as fi fost, nu mi-ar fi rusine de asta.
  Romania si estul Europei n-ar fi cazut niciodata prada Rusiei lui Stalin, daca puterile occidentale ar fi preintampinat fascismul german agresiv al lui Hitler, grava eroare care a dus apoi la nevoia de a cersi ajutorul Rusiei.
  O buna guvernare…ofera cetateanului un maximum de libertati si drepturi politice, in interesul sau. Pe de alta parte, statul trebuie sa-i asigure cetateanului securitate personala si o anumita securitate economica. Situatia impune un compromis intre aceste doua cerinte, care trebuie realizat in functie de imprejurari. Din pacate, acestei tari, cel putin intr-un viitor apropiat, nu-i dau nici cea mai mica sansa, din toate punctele de vedere. E simplu, prietene: fiindca politica e mai grea decat fizica. Politica e un pendul al carui balansuri intre anarhie si tiranie sunt intretinute de iluzii revigorate in permanenta.
  Romanii, in marea lor parte, nu sunt oameni adevarati, cu sentimente autentice; sunt reci, sunt un amestec ciudat de snobism si servilism, si nu manifesta bunavointa fata de semenii lor. Pe strazi, luxul ostentativ merge mana-n mana cu saracia. Romania a avut nesansa sa fie otravita, mai intai cu belsug, iar apoi de multa stramtorare. Nu pot intelege reactia de pasivitate a intregii lumi civilizate fata de aceasta barbarie moderna portocalie. Oare lumea nu vede ca Basescu vrea razboi?
  Atata vreme cat am de ales in privinta asta, voi trai numai intr-o tara in care sa domneasca libertatile civile, toleranta si egalitatea cetatenilor in fata legeii…In momentul de fata Romania nu intruneste aceste conditii. Singurul lucru bun pe care il vad in asta, e ca Basescu, obsedat de puterea lui, va face destule prostii incat lumea intreaga sa se alieze impotriva acestui tiran.
  Asa zisa “elita intelectuala” romaneasca, a avut intotdeauna tendinta de a-i servi cu slugarnicie pe psihopati. Dar nu au reusit niciodata cu atat succes ca acum.
  Traian Basescu este un om cu capacitati intelectuale limitate, nepotrivit pentru vreo activitate folositoare, explodand de invidie si de inversunare la adresa tuturor celor pe care imprejurarile ori natura i-au favorizat mai mult decat oe el. A cules de pe strada si din carciumi toti oamenii fara capatai, si i-a organizat in jurul sau. Asa a ajuns el “marele politician”.

  • ZOE, fii barbata ! April 29, 2011 at 9:33 am #

   @Miron Costin,
   Perfect adevarat acest comentariu !

  • murfy April 30, 2011 at 11:26 am #

   Aceasta trebuie sa fie gindirea si atitudinea lucida si corecta a fiecaruia dintre noi – intr-o tara
   dominata si condusa de politicieni mediocri-neperformanti pusi pe jaf si inavutire rapida prin
   furt in multiple feluri din banul public – fara a
   fi trasi la raspundere .politicieni ce nu au nici un D-zeu.- care au tras tara in mizerie si saracie. Poporul trebuie sa patimeasca datorita
   acestor aventurieri scelerati si iresponsabili.

 179. Alexa April 28, 2011 at 11:34 pm #

  Salutare, Ponta!

  Zici ca premierul nostru da raspunsuri de gradinita?

  Nu stii inca ce-i aia gradinitia. Stai sa vezi ce de gradinita sunt io.Si-mi place!

  Astazi, dupa ce am stat o jumate de ora sa mi le aleg in librarie de o exasperasem pe aia!mi-am luat caiete cu printese si desene, si nu, nu erau pt. nepoata mea de 4 ani, ci erau chiar pt. mine! si cand am ajuns acasa le-am ‘personalizat’ copertile dupa preferintele mele (=a se citi= mazgalit)si abia atunci am fost multumita.

  Deci Ponta, fereste-te de mine, ca sunt rea.

 180. Alexa April 29, 2011 at 12:28 am #

  A si am vazut ieri pe utube cum ai fost invitat la tvr sa dai premiul vip in 2006 lui mihai traistariu pt. cea mai buna melodie a anului

  Si ai povestit tu cum ai deschis plicul in culise (!) si te-ai bucurat ca a castigat traistariu pt. ca inca de o luna inainte cand ai fost in china in discoteca ai auzit melodia, si te citez :
  “tornero, tornerai la mia vita mi darai”, frate vreau sa-ti zic ca ai gresit versurile total era de fapt refrenul:
  “Tornero, tornero, la mia vita ti daro’

  Si apropo de VIP, MAINE e nunta printul;ui William cu Catherine middleton, la 66 de ani de la casatoria lui adolf hitler in buncar cu eva braun, si cea de-a noua casatorie regala din westminster abbey,dintre care ultimele 4 casatorii celebrate acolo 3 au dat divort.

  Eu nu o sa ma uit la nunta printului in direct, o sa vad maine seara niste poze, pt. ca protestez
  Da, protestez ca unii sunt privilegiati si altii nu
  Ma uitam cum invatase sa salute Kate multimea asa cu mana ca o fluturare de binecuvintare, si efectiv mi s-a facut scarba

  Apreciez monarhia din Anglia si tarile nordice, insa ma deranjeaza existential aceste uriase diferenjte sociale

  Este pur si simplu nedrept

  Cum zicea cineva,in filmul mica printesa,toate fetele sunt printese,si toti baietii sunt printi
  cum zicea nevasta-ta pe blog ‘in aceasta realitate nedreapta’ numai unii sunt tratati ca atare, restul vai de ei,saracii

  Oricum stiu ca kate si william se confrunta cu o uriasa responsabilitate si toti sunt cu ochii pe ei, si asta e cel putin uzura psihica,si ii inteleg. dar efectiv m-am saturat de diferentele astea de clasa

  Lumea ar trebui sa fie altfel,

 181. Alexa April 29, 2011 at 1:20 am #

  A si inca ceva. Am spus ca nu mi-a placut cum cei din anumite clase binecuvinteaza multimea pt. ca nu sunt deloc mai grozavi, si asta in timp ce adevaratii oameni care vor sa ajute sunt maltratati si tinuti in obscuritate

 182. Marian din..Berceni April 29, 2011 at 8:53 am #

  Ei? Domn Ponta…ati citit cite ceva din parerile oamenilor care intra pe blog-ul dv.stra ?Sau stati sa cititi…ce “intra la Emil ” pe blog?Ati vazut ca nu sunt singurul care spune sa demisionati urgent tot USL-eul din parlamentul rusinii nationale ?Cam ce parere aveti ?Si apropo mai imainte afisati pe blog la ce televiziuni sinteti invitat , fie in ziua respectiva fie, in alte zile.Acum….care-i treaba, ati fost invitat in Anglia la nunta lui Kate cu William sau aveti iar vreun raly ?Pai in felul asta …PDL-ul va fi la guvernare si-n 2050.Ei sau Noua Dreapta .Administratorul blog-ului va remite mesjele dupa ce le…cerne sau asteapta ca dv.stra sa aveti timp, sa va faceti timp pentru a lua , act de ele ?Acum chiar ca sunt curios ce va mai comenta draguta de…Zoe !Nu de alta dar constat ca-i foarte…informata si de multe ori…acida nejustificat, gratuit daca doriti.Zau ca este necesar sa interveniti si dv.stra pe blog [ doar este al dv.stra , nu ?] si sa dat totusi oamenilor , niste raspunsuri macar asa…decente, cum sinteti si dumneavoastra , sau cum m-am obisnuit eu sa va consider.

  • ZOE, fii barbata ! May 1, 2011 at 11:02 am #

   @Marian din..Berceni,
   Hahaha !
   Daca as avea minte de “Vuitton”, as putea sa spun si eu ca
   ai facut o obsesie pentru mine! Noroc,cu aprecierea “draguta”, chiar daca ai spus-o în mod peiorativ, ca te mai spala de pacate.Ai sa râzi, dar eu chiar sunt draguta.Vezi,ce mare ma dau?!
   Cred ca a zâmbit si Ponta(el are simtul umorului)când a citit comentariul tau,unde insinuezi ca eu as fi Administratorul blogului sau.
   Ma bucur ca ma consideri bine informata, dar sa stii ca am aceleasi mijloace de informare ca si tine sau ca oricare alt român,presa scrisa, televiziunea si internetul.Este adevarat ca îmi place sa ma informez,sa stiu si eu pe ce lume traiesc.
   Cât despre faptul ca nu-ti raspunde tie la comment-uri, ce ai vrea, sa stea sa raspunda fiecaruia, sau sa-si vada de munca lui? Crezi ca e asa de usor cu atâtea responsabilitati pe care le are?
   Si eu scriu de câteva luni bune pe blogul lui, dar nu mi-a raspuns niciodata.Îmi este suficient ca citeste ce scriu si consider ca e de acord cu ceea ce spun, din moment ce imi aproba postarea.
   Chiar daca nu raspunde, el tine cont de parerea nostra, cel putin asa a afirmat de mai multe ori si eu îl cred.
   Asa ca, mon cher s-avem rezon!

   • Marian din..Berceni May 3, 2011 at 11:16 am #

    Ma cher …Zoeee..m-ai linistit, chiar daca nici macar o secunda, nu mi-am inchipuit ca ai minte de…”Vuitton”. M-a amuzat nespus acea idee …aia cu obsesia ce as fi facut-o pentru matale .Voi sta mult timpp sa vizionez mental imaginea : Ponta si obsesia lui….Udrea linga Marian [ care tot in Berceni locuieste ] obsedat de….Zoe care-mi “rabda “…multe de cind ma luat la tinta.In ce priveste ” informarea”…no ofense, my dear Zoe dar, mi se pare facuta …profesional, ” profesionist” as spune …parca n-asi prea crede ca-i facuta de ” mica gospodina ” ce-si imparte timpul intre sotul adorat, bucatarie si mas media.Nu ti-a raspuns niciodata zici? Zoeee ,Zoe…Am avut onoarea s-o cunosc pe doamna Zoe….Petre pe cind domnul Constantinescu era doar asa pe departe…cu gindul la ce avea sa devina , adica presedinte.Ai sa rizi dar …si ea era ” bine informata”.Evident nu-ti fac vreo vina din astra dar crede-ma nici eu n-am “minte de Vuitton”.Si nu ma supara remarcile acide [ multi meritam asa ceva ] , ma supara atunci cind n-au justificare evidenta, cind sunt ” injurat ” gratuit asta ca sa intelegi mai bine ce vreau sa zic.Nu terebuie s-mi raspunda MIE la comenturi…ar putea s-o faca insa, asa in plan general, atunci cind este pe la vreo televiziune, sa ne raspunda tuturor si nici n-am pretrentia sa dea….”name si emaile”ca sa stie fiecare ca lui aio este adresat!Insa sint , totusi chestiuni punctuale la care multi inca asteapta …raspunsuri.Zici ca esti ” draguta”…ma lasi …Cind am intrat prima oara pe NET am luat teapa asta in sensul ca m-am trezit ca ma ” apelau ” niste tipe care de fapt….erau…sa nu-ti mai apun ca-ti dai si singura seama.Deci la asa rezon asa…motiv.Ca tot zise-si ca esti doar o tipa careia ai place sa se informeze, ia incearca sa ma informezi si pe mine: au de gind USL-ul sa provoace alegeri anticipate? 2] daca guvernul zice in 2012 ca n-are …gologani si ca atare nu poate organiza alegeri ce se intimpla ?Se trece la subscriptia publica ? Alez ma petit ami Zoe…ma poti “ilumina ” ?Acum chiar astept cu nerabdare interventia matale.

   • ZOE, fii barbata ! May 3, 2011 at 1:56 pm #

    @Marian din..Berceni
    Mi-se pare mie sau întreci limitele bunului simt ?
    Daca aveai un pic de minte nu asociai afirmatia mea gândurilor tale frivole! Nu ma intereseaza “calatoriile” tale în lumea virtuala.
    Iar treaba cu gospodina,e la fel de neinspirata ca si toata pledoaria ta, mai bine zis talmes-balmesul incoerent al unui neuron suferind pe care îl ai în minte.
    Recunosc, am gresit raspunzându-ti ca unui om normal.
    Întrebarile care te framânta si care ti s-au asezat precum musca pe tichie,pune-le unui Oracol, nu mie,
    ca nu sunt Mafalda!De acum în colo:
    NO ANSWER,IS THE BEST ANSWER FOR YOU !

   • Marian din..Berceni May 6, 2011 at 10:15 am #

    Azi am “deschis” calculatorul…Azi am citit o reply de tot …bulshet-ul, reply la care sincer nu ma asteptam, din partea unei persoane atit de apropiate lui Victor Ponta cum m-am obisnuit sa te , consider “Zoe”.Credeam ca cei din cercul sau in dorinta de a aduce o schimbare in Romania sint ei insisi schimbati sau macar in postura de a face acest lucru…evudent m-am inselat iar tu esti exemplul cel mai concludent …Daca aveai rabdare, cel putin rabdarea pe care ti-o solicita bunul simt si [ de ce nu ?] educatia, daca citeai si incercai macar sa pricepi ce am scris nu ajungeam in situatia de a ma indoii de cel caruia ai scriu pe blog, de Victor Ponta.Pentru ca daca ma indoiesc de tine , draga Zoo…ico , chiar daca te juri ca nu esti administratorul blogului, ma indoiesc de Ponta.Omul poate si este “judecat ” si-n functie de colaboratorii pe care-i are, iar tu ma cher Zoe in mod evident esti nu numai “o simpatizanta”, “un membru al partidului”, sau o persoana dezinteresata ce sustine “ideile” PSD-ului in general sau ale lui Ponta in particular, esti in mod vadit o foarte apropiata “colaboratoare”, cel putin …”de la partid”.Pe moment , sincer , am crezut ca de fapt esti….Daciana, sti cind era micuta taticul o alinta…Zoe, si de aceea te-am intrebat atitea lucruri la care ma asteptam sa capat raspuns.Ziceai ca EU nu stiu de gluma insa vad ca-i…tocmai pe dos, si zau ca-i mare pacat la o persoana zic eu tinara si care se mai si considera….[?] draguta.Oricum inca o data stai linistita…voi vota USL!This is …the best for you ?

 183. ZOE, fii barbata ! April 29, 2011 at 9:25 am #

  DEMOCRATIA PE GENUNCHI,LIBERTATEA DE A NU FI LIBER !
  “Sufragiile” strazii au continuat si la Drobeta Turnu- Severin, pentru omul MIC si la propriu si la figurat supranumit sugestiv Pitic atomic sau de gradina.
  Un cetatean si-a “permis” sa protesteze si s-a ales cu o amenda, dar si cu o bumbaceala pe înfundate data de vajnicii
  aparatori ai “ordinii”/dezordinii publice, în excesul lor de zel.Omul a iesit schiopatând din incinta unde a fost dus.
  Din câte s-a spus de catre televiziune, aceast domn în vârsta de 50 de ani are dubla cetatenie, româno-americana. Cu atât mai mult el ar trebui sa nu lase lucrurile în coada de peste si sa-si caute dreptatea.
  Am mai auzit, tot prin intermediul televiziunii, ca la Râmnicu Vâlcea cei care au strâns mâna – care le-a taiat pensiile, salariile si multe alte drepturi, dar care le-a dat impozite pe saturate – erau membrii PDL, iar cei care
  au huiduit si aruncat cu oua, au fost filmati si nu cred ca s-a facut asta pentru ca aveau carisma si ar putea fi distribuiti în vreun film american !
  Sa nu ne îmbatam cu apa rece, traim o pseudo democratie si din ce în ce vom fi strânsi cu usa si vom fi obligati sa ne ascundem sentimentele si gândurile.
  Este o imagine déjà vu si ne induce ideea ca ne-am întors de unde am plecat si ca sacrificiul eroilor Revolutiei a fost în zadar.
  Traim un cosmar care nu se mai termina si la care noi asistam neputinciosi fara ca nimeni sa ne dea o mâna de ajutor.Satana îsi face mendrele în fel si chip si ne râde în nas sardonic. Uitati-va la ei, în timp ce lumea moare de foame, acesti parveniti adusi din toate colturile tarii si pusi sa comande destinele noastre, ne flutura în ochi bogatia opulenta pe care au facut-o luându-ne pâinea de la gura copiilor nostri! Ne râd în nas ori de câte ori
  au ocazia si ne mint în ochi, ca aceasta este “calea” de urmat, pentru a duce o viata mai buna – minciuni sfuntate, cinism, sadism, sfidare, badjocura pe fata !
  Aici am ajuns din cauza prostiei celor care s-au lasat ademeniti si cumparati pe doi bani si tare mi-e frica sa nu se repete istoria.Pentru ca prostia nu este betie, din betie te trezesti dar cu prostia mori.
  Vede cineva vreo iesire din acest labirint, ca “luminita de la capatul tunelului” s-a stins de mult, dragii mei compatrioti ?!

 184. Marcus April 29, 2011 at 1:16 pm #

  Hai La Vot Sa Le-o Dam In Bot!

  Erevan News este in masura sa prezinte cititorilor sai stenograma discutiei telefonice purtata intre oferta udemerista “doi in unu”, Marko Bela si Kelemen Hunor si presedintele Basescu, discutie care a dus la demiterea la “hoha” a consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu:
  Basescu : -Alo, cu cine vorbesc ?
  Bela&Hunor: – Surpriza, Traian baci, suntem noi, Bela si Hunor!
  B: -Kezi ciocolom, prieteni dragi, ce pot face petru voi?
  B&H: -Traian baci, avem problema mare la Lazaroiu baci, care vorbit de rau la UDMR. Rugam frumos, daca mai vrei sa stai la Cotroceni, musai dai afara Lazaroiu baci!
  B: – Ioi, Istenem, dar nici nu se pune problema sa nu execut ordinul, incepand cu 1 Mai Lazaroiu isi va cauta de munca la Mica Publicitate.
  B&H : – Foarte bine, Traian baci si ai grija sa nu se mai repete. No, servus!
  B: – Servus si la voi, prieteni dragi, si kezi ciocolom!
  Lasand gluma la o parte, realizati Dvs., stimati compatrioti romani, unde a ajuns chiombu’ cu slugarnicia si obedienta fata de ungurime?
  Va dati oare Dvs. seama ce otreapa mizerabila de sters picioare unguresti, pres la usa UDMR-ului, ce tradator ticalos de neam si tara, ce javra ordinara, gata sa ne vanda transati honvezilor , bucata cu bucata, numai pentru a ramane el in scaun la Cotroceni, conduce aceasta tara, altfel binecuvantata de Dumnezeu?
  Supermanul care plezneste copiii in campanii electorale si pe urma se jura stramb pe Biblie ca n-o fura, caprar pizdos care se da rau la cadrele militare in rezerva, transformandu-le dupa cheremul sau in asistati social, Mister Musculo care se da dur la pensionari si la femei lipsite de aparare, animalul politic care, cu dosarele fabricate de politia sa politica sub brat, urla de mama focului in CSAT santajand ditai sefu’ de patrid de Opozitie, Mike Tysson-ul care-i musca de urechi pe mosnegutii care din cand in cand mai rad cate o cinzeaca de matrafox la birtul comunal, ei bine, acest Macho de Basarabi isii ingalbeneste izmenele in fund de frica suspendarii urmata neaparat de “mititica” si executa “So, pe ei !” la comanda ungurimii, indeplinind intocmai si la timp orice ordin i-ar da aceasta.
  Japita asta penala, peste ceva timp, cand interesele lui imediate se vor intalni din nou cu crererile honvezilor, va iesi pe tevereunu si ne va explica faptul ca suntem tampiti de tampiti doarece nu intelegem ca o Romanie intr-adevar moderna nu are nevoie de doua judete cu populatie majoritar de alta etnie, care si asa nu aduc nimic la bugetul de stat, motiv pentru care spre binele si intru propasirea noastra nationala e musai sa taiam din teritoriul tarii, asa dupa cum am ciomizat si salarii, pensii si am dat afara mii de oameni, lasandu-i pe drumuri si obligandu-i la pribegie, dand ungurimii ceea ce si-a dorit dintotdeauna, Ardealul, Vatra Noastra Nationala.
  Individul asta, bun de bagat in formol la Mina Minovici, etichetat “asa, nu !”, nu numai ca nu are nimic sfant la care sa gandeasca, sau de care sa se teama, dar in mediocritatea lui intelectuala, situata chiar la limita imbecilitatii, este in stare de orice masravie doar pentru a-i fi lui bine.
  Asta-i specimenul care, dupa ce cu ajutorul voturilor manelistilor din aceasta tara su cu furtul masiv electoral practicat si in tara si in strainatate a reusit sa se vada si cu al doilea mandat in buzunar, vine acum si cu un tupeu nemiaintalinit decat la Hitler cand dorea moartea nemtilor pe motiv ca nu i-au castigat razboiul, isi catalogheaza propriul popor drept un neam de tampiti, betivi si lenesi, incapabili sa accepte sau sa inteleaga noul.
  Oameni buni, acum cand toata speranta de a scapa de ciuma portocalie in frunte cu odiosu’ chiomb a ramas doar in alegerile parlamentare de anul viitor, este cazul sa nu se mai puna botu’ la eventuale biciclete electorale si tot romanu sa se cace in pomenile portocaliii de campanie, facute tot din banul nostru, dar cu scopul imbogatirii nelimitate a cuplului Udrea-Basescu si a clanului de mafioti care-i sustin neconditionat, contra unor foloase materiale fara numar, din banul contribuabilului roman.
  Sa ne trezim din letargie si sa mergem cu totii la vot pentr a le-o da in bot, exact cum au facut ei cu noi in aceste mandate nenorocite ale chiombalaului, cu bonus-ul de rigoare oferit de guvernarea Basescu-Boc!

  • murfy April 30, 2011 at 5:31 pm #

   Reverberatii ale istoriei – *BUBA – Asa nu ! *

  • ZOE, fii barbata ! May 1, 2011 at 11:31 am #

   @Marcus,
   Tare mult as dori ca toate aceste comentarii pe care le facem noi aici, sa nu ramâna la stadiul de defulare si
   sa se materializeze într-o atitudine concreta de neacceptare a raului care ni-se face în mod deliberat si
   sistematic!

 185. bibicu April 30, 2011 at 6:29 am #

  Pentru procurori, procurat cu procură.

  MISS COCOŞATA LA SELECŢIE

  La selecţia organizată de Prinţul William în vederea alegerii viitoarei soţii a participat şi “oaţa” Roberta – cunoscuta Alma, care şi-a dat “curicu” odată cu o foto nudată-n relief : spate, faţă şi “la umăr arm”.
  Un mic incident apărut la prezentara albumului, care nu se închidea în dreptul fotografiei Almei, l-a pus în încurcătură pe William, care a cerut explcaţii secretarului :
  – Ce se-ntâmplă ? Cineva doreşte să-mi atragă atenţia asupra acestei personae ?
  – Nu ! Pur şi simplu albumul nu se-nchide din cauza cocoaşei domnişoarei Alma !…
  – Şi cum a trecut de selecţie ?
  – …cu curicu(lum) vitei…Scuzaţi !…vitae…Înălţimea Voastră…
  – Renunţ la selecţie. O prefer pe superba Kate Middleton…

 186. Iluminatu April 30, 2011 at 9:10 am #

  CATREN DUCESC şi POANTĂ

  Ciudat, Williams, ducele cu aura
  Avu probleme la băgatu-n gaura,
  Ieri, în plen, lui Kate-n Westminster.
  Ce-o fi făcut 8 ani rămâne un mister…
  ……………………………………………………
  Oricât ai fi de mare duce şi vedetă
  Îţi dă probleme o banală verighetă !

 187. Marian..tot in Berceni locuiesc April 30, 2011 at 5:03 pm #

  Stimate domn Ponta astept in continuare raspuns la , nedumeririle mele, la intrebari pe care le-am considerat de bun simt .Ma cheri Zoe….pai n-ai fost atenta ce zicea “seful” jandarmilor ?Zicea ca omul…a incalcat LEGEA. Pai ce sa-i faca saracii jandarmi daca respectivul nu aflase INCA ca pentru un PROTEST SPONTAN…ai trebuia AUTORIZATIE ?! Ce asa mare lucru sa se fi dus cu 72 de ore inainte si sa ceara aprobare iar apoi, cind venea ministrul pe care dorea sa-l huiduie…putea s-o faca linistit…LEGAL, numai legal.Dar te intreb eu draga Zoe…sub a cui guvernare a fost…produsa legea respectiva ?Alez mon cher ami…ce mai ai de zis? Si inca o data stai linistita …voi vota USL !

  • ZOE, fii barbata ! May 2, 2011 at 11:27 am #

   @marian..tot in Berceni locuiesc

   Hahaha, pai daca e SPONTAN cum sa se duca înainte sa ceara aprobare?! Ori e spontan, ori nu mai e !
   I-a venit omului sângele la cap când l-a vazut pe NIMENI în
   drum,fudul nevoie mare de “succesurile” repurtate si l-a spurcat putin din gura.Si pentru asta trebuia sa fie
   schlodit? Si eu te întreb:sub a cui guvernare se da na-na
   la oameni de fix 6 ani jumate?
   NU MA INTERESEAZA PE CINE VEI VOTA, sa-ti intre bine în cap ca eu nu fac campanie nimanui, VOTEAZA CUM TE DUCE CAPUL !
   Stii ce ? Ma plictisesti si nu vreau sa-mi bat capul cu mutanti !

   • Marian din..Berceni May 9, 2011 at 10:57 am #

    Zoe, Zoeee chiar , te rog…nu-ti bate …capul.Pai ce vrei sa faci …buba ?Daca afirmam ca voi vota USL faceam asta pentru a te linistii in priviinta mea , ca vazuse-m cum l-ai “porcait” pe unul ceva mai inainte si…nu doream sa sufar si eu acelasi “tratament”.Repet [ nu trebuie sa te superi dar asa reiese din ce rely dai de obicei ] ca …daca nu esti administrator cel putin “faci” ceva campanie pentru domn Ponta.Asta nu ca ar fi ceva rau , blamabil , insa eu, neofitul, bobocul, juniorul , incepatorul in materie de intrat pe NET , pe blogurile oamenilor[ ca am avut placerea sa fac aceste precizari cu nu stiu ce ocxazie]ma gindeam ca dumneata ma poti ajuta sa -mi lamuresc …unele necunoscute ce ma interesau din culisele USL convins fiind ca esti “prinsa” in staff-ul de campoanie [ daca nu esti SIGUR VEI FI ] al domnului Ponta.Asta-i tot ce mare ….brinza?Daca zici ca nu “faci” nimic pentru domn Ponta [ jura-te pe mama dumitale si…poate te cred ]nu-i nici o problema…asta e, insa sa stii ca TOTI cei traitori in tara asta sintem ….MUTANTI, inclusiv …TU ma chere Zoee.De ce ? Asta ramane sa afli singura.Eu nu vreau sa-mi bat capul …cu alti mutanti!

 188. murfy April 30, 2011 at 5:50 pm #

  Ca idee programatica ar fi ca incepind cu
  1 mai si pina la anul sa mergeti in teritoriu
  pas cu pas si sa tineti treaza nemultumirea
  oamenilor aratindu-le toate relele facute romanilor
  de catre aceasta guvernare odioasa – punctat fiecare dezastru – omparativ cu politica -oferta ce vreti sa o puneti in aplicare .
  Porniti din timp la drum – pentru un succes deplin.

 189. Iluminatu April 30, 2011 at 9:21 pm #

  Off topic

  Motto:
  Puneţi-o în ramă de grabă-n iatac deasupra capului ;
  Rostită-n San Pietro de Papa-strănepotul valahului,
  Cel ce mâine la 11, la Roma Columnei fii-va beatificat,
  Şi-apoi, la o vreme, tot prin voie Divină, sanctificat.

  RUGĂCIUNE către MAICA DOMNULUI
  De Mihai Eminescu

  Tu Maica durerilor
  Regina ţărilor
  Tăria soliilor
  Izvoru-ndurărilor
  Luceafar al mărilor,
  Indură-te, pleacă-te
  Nădejdea corăbiei
  Invingerea sabiei.
  Crăiasa alegandu-te
  ingenunchem rugându-te
  Inalţă-ne, ne mântuie
  Din valul ce ne bântuie
  Fii scut de intărire
  Si zid de mântuire
  Si dreapta ta-ncercată
  Asupra-ne coboară,
  O, Maică Preacurată,
  Si pururea Fecioară Marie!
  Limanul sărmanilor
  Si soarele anilor
  Balsamul răniţilor
  Norocul iubiţilor
  O, dă-ne tărie
  Sfantă Marie!
  Rugămu-ne-ndurărilor
  Luceafarului mărilor!
  Din valul ce ne bântuie
  Inalţă-ne, ne mântuie!
  Privirea adorată
  Asupră-ne coboară
  O, Maică Preacurată
  Si pururi Fecioară,
  Marie.

 190. Marcus May 1, 2011 at 12:20 pm #

  Vis De Glorie Si Groaza

  Sub bonsai-ul din gradina Nanoboc se hodina,
  Dupa ce artat-a-n tinda tot hectaru’ cu pricina
  Sa-i arate lu’ chiombila cum e baiu’ in Ardeal
  Cand motu’ nu bea horinca si lucra de nu e bal.

  Stand la umbra si in tihna, iaca, il apuca somnu’
  Si in visu-i ii apare si-i vorbeste chiar el, Domnu’.
  Care dulce-i proroceste cum va lua Puterea-n tara
  Nemaifiind argat lu’ voda, doar un pres sau o obiala.

  Pe cand Domnul ii vorbeste se aduna si poporu’
  Ce-n urale-l proslaveste, invadandu-i tot ogoru’.
  El, din tron, le face semne ca e tare fericit
  Cand priveste la multime, vazand cat e de iubit.

  Brusc, un sepepist, de ceafa, il ridica de sub pom
  Si-l ascunde-n buzunaru’ de ceas de la pantalon,
  Cu gand sa il protejeze de o gloata stransa ghem,
  Care-l huiduie si striga:- ” Capul Bocului il vrem! “

 191. Cirstoiu Alexandru Ctin May 1, 2011 at 1:09 pm #

  Domnule Ponta imi explicati si mie cum se poate ca un consilier local PSD sa pupe in fund in ultimul hal pe “doamna” Udrea si guvernul ei??

 192. Marcus May 1, 2011 at 2:08 pm #

  Un Fierbinte Omagiu Carmaciului, De 1 Mai Muncitoresc

  Multumim tata Traiane, pentru viata ce traim
  Azi uniti in fapt si cuget sanatate iti dorim.
  Din cocioaba de la tara pana-n vila lu’ Videanu
  Manelistu’ mandru este, i se zice basescianu’.

  Circ ne dai pe-ndestulate, gaguri si burlesc politic
  Sustinut esti de Famiglia si de-un premier pitic.
  N-avem paine, ciorba-n oala, ne lipsim de sanatate
  Dar avem un presedinte mare iubitor de-o carte.

  De la Decebal sau Stefan, de la Mircea sau Mihai
  Intregit-ai panoplia de cand te-ai urcat pe cai.
  Ne esti far si calauza, ne esti mos ereditar
  Decretat de blonda Udrea, la moment aniversar.

  Ciuruitu-i mandru-n ceruri de urmas tovarasesc
  Cand serbeaza cu Lenuta 1 Mai Muncitoresc.
  Pentru toata fericirea, pentru traiu-ndestulat
  Noi iti multumim, Traiane, sa fii vesnic la palat.

  Nota:

  De amicii ma certara, pe motive de urare
  Vin si spun ca-i mea culpa si solicit indurare.
  Sincer ii doresc lui Basea, cand se crede dictator,
  Tihna verde-n camp de taina dupa’o frana la motor.

 193. viorel grecu May 1, 2011 at 4:15 pm #

  un articol excelent

 194. cactus flower May 1, 2011 at 4:43 pm #

  Mai multi tineri ai PSD Bacau au iesit azi la iarba verde, unde au decis sa stranga gunoaiele din zona podului din zona localitatii Lespezi. Podul, care cred ca e cel mai “decorat” cu semne de circulatie din tara, se afla in reparatii de vreo cinci ani.Din cauza asta, pe pod se circula pe un singur fir. Podul a fost vopsit azi in portocaliu si a fost impodobit cu un banner pe care scria “PDL-istilor, reparati podul!”.Mda …ramane de vazut daca il vor repara…….

  • cactus flower May 3, 2011 at 8:36 am #

   Upsssssss…….ieri cei de la Drumuri au revopsit podul in alb, insa ploaia a sters vopseaua si acum podul e roz. Problema este ca trec TIR-uri de 20 de tone desi restrictia e de maxim 12. Si stiti cum face podul cand trece ditamai namila de TIR? N-ati vrea sa va aflati pe pod taman atunci!

   • cactus flower May 3, 2011 at 8:37 am #

 195. Şam Săn Jur May 1, 2011 at 6:56 pm #

  RIME NUDE

  De 1 Mai
  Ce trai
  Pe vătrai,
  Numai
  Cu alai,
  Musai
  Ca-n Rai,
  Că n-o fi bai.
  Când ai
  Mălai
  Eşti crai…
  La calici dai
  Pospai
  Cu susai
  Şi-un bay-bay.
  Hai, hai !
  Păr bălai
  Sus pe plai
  Să o dai
  Dacă n-ai
  Nişte «cai ».
  Vivat 1 Mai !

 196. Nam Săn Jur May 2, 2011 at 6:07 am #

  Motto : Pe bune !

  UŞURARE

  – Colegu de blog ai aflat despre noua reglementare ONU care interzice circumcizia până la 18 ani ? Se lasă cu beliciune…
  – Ufff ! Ce bine că nu se aplică retroactiv !…

 197. Marcus May 2, 2011 at 12:49 pm #

  Good Job, USA, Go For It Obama!

  Citeam pe un blog (nu spun al cui, persoana importanta, oricum) o postare reusita din punct de vedere al formei si continutului, referitoare la imensul succes obtinut de americani prin reducedrea la tacere a teroristului mondial “most wanted” si am constatat cu aceasta ocazie ca sunt deja comentatori care incearca sa-i gaseasca presedintelui american Obama, intentia de a bifa puncte electorale prin prisma campaniei pentru prezidentialele americane de anul viitor. O fi, nu zic nu, dar nu cred ca asta a avut presedintele american in cap si in vedere in momentul in care a continuat in mod sustinut eforturile initiate de predecesorul sau de a-l face sa plateasca “dead or alive” pe cel responsabil de uciderea atator oameni nevinovati, doar pentru ca asa a vrut el.
  Dar la noi ca la nimeni, daca se intampla ceva bine, obligatoriu trebuie sa se gaseasca unii, de obicei foarte multi, care sa se intrebe daca nu cumva capra vecinului, in urma binelui respectiv, a inceput sa dea lapte mai bun si mai mult.
  Acum ca s-a terminat cu Osama, este foarte bine, nu numai pentru americani, ci pentru toata lumea, practic a disparut un simbol al raului si chit ca lupta impotriva terorismului nu este nici de departe terminata, in opinia mea, va trebui sa treaca ceva timp pentru ca sa mai apara un asemenea personaj cu o asa de mare influenta si posibilitati materiale care sa organizeze astfel de lovituri abomniabile ca cea din 09.11.
  Revenind insa la castigul electoral al presedintelui american in urma acestei operatii, nu pot sa nu-mi aduc aminte de mascarada pusa la cale de Basescu si de Serviciile sale, in Romania, in cazul “Rapirii din Serai” a jurnalistilor romani, mascarada in urma careia chiombu’ a bifat la greu la capitolul popularitate si castig electoral, chit ca teroristul lui, spre deosebire de al americanilor, fusese inventat de el, pentru ca in final acelasi terorist sa fie condus cu garda de onoare la punctul de frontiera prin care a fost lasat sa plece din Romania.
  In USA, aseara a fost fiesta, americanii mandri si fericiti au iesit pe strazi manifestandu-si bucuria. La noi, in momentul eliberarii ziaristilor din “captivitate”, Basescu s-a tinut de mana cu ei si ridicand bratele in sus a tinut sa marcheze faptul ca el si numai el este eroul datorita caruia jurnalistii s-au intors teferi si nevatamati, iar “teroristul” Hayssam a fost bagat dupa gratii. Si romanii, precum gugustiucii, pentru o perioada au inghitit gogoasa pe nerasuflate. Numai pentru nemernicia asta si ar fi trebuit sanctionat la al doilea mandat, dar n-a fost sa fie.
  Cert este ca, electoral sau ne-electoral, prin uciderea lui Osama s-a incheiat un act de justitie si ca, indiferent pe ce meridian s-ar afla, oamenii din toata lumea pot rasufla oarecum usurati si multumiti ca un nou capitol din lupta dintre bine si rau s-a incheiat cu victoria primului.
  Felicitari USA, Bravo US Army si nu in ultimul rand Bravo si Felicitari soldati romani care va riscati vietile in Afaganistan pentru ca sa nu mai apara si alti ben ladeni!

 198. ZOE, fii barbata ! May 2, 2011 at 1:28 pm #

  @Victor Ponta,
  Felicitari pentru modul în care le-ai facut fata, cu eleganta si rabdare,domnului/fost tovaras Tatulici dar
  si insolentei duduii Dobre jurnalista lui peste prajit !
  Eu pe astia doi, de câte ori îi vad, îi “asasinez” cu telecomanda ! Ieri am facut exceptie fiindca te-am vazut în
  foisor unde va ascundeati de ploaie.Era frumos la Târgu Jiu, chiar daca ploua iar parcul este minunat.
  Sa fii iubit !

  • Alexa May 5, 2011 at 1:43 pm #

   ‘exceptie fiindca te-am vazut în
   foisor unde va ascundeati de ploaie.Era frumos la Târgu Jiu, chiar daca ploua iar parcul este minunat.
   Sa fii iubit !’

   ups, miss zoe vorbeste ca si cand ar fi o fosta iubita de-a ta, Ponta!

 199. BOA May 2, 2011 at 5:47 pm #

  In curand vom fi cu totii biciclisti…cu alte cuvinte-CHIORI! Detalii:

 200. Alexa May 3, 2011 at 7:29 am #

  Sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa…

  Intamplator am dat pe Realitatea aseara, sa vad daca apare Elan Schwartzenberg si ce vad?

  Pe domnul Mazare dansand, am prins exact momentul.

  Ma intreb eu, oare tipul asta o fi de la PSD, il caut pe net si ce vad, da e de la PSD.

  Suna periculos,trage panatalonii in jos…domnu’

  Si mai era ceva care suna foarte periculos, dar din lipsa de timp ti le amintesc aici cu Mazare

  ai relatat un accident pe care l-ai avut cu motocicleta acum vreo cativa ani la Senzatii TARI,si de cand am vazut chestia, de anul trecut tot am vrut sa-ti spun cum de nu stii cum le chema pe alea 2 batrane care te-au salvat prin gardul cimitirului?

  Pe una o chema Brigitte, pe cealalta o chema Bardot

  …Brigitte bardot bardot, brigitte Peugeot Peugeot…

  Brigitte Mitsubishi Lancer EVO X

 201. gigi May 3, 2011 at 8:26 am #

  Daca nu eliminati fantoma comunista(ion iliescu)din conducerea psd sigur ve-ti pierde alegerile care urmeaza,acest om trebuie sa lase partidul si sa-si vada de pensie.

  • omul de rind May 4, 2011 at 9:27 pm #

   Gindesti gresit – la fel am gindit si eu cu ceva timp in urma – Distructia a pornit de la ROMAN si
   continuata de BASESCU – spre un capitalism salbatic.
   Uita-te bine in jurul tau si ve-i intelege
   masura timpului acesta?

 202. Marcus May 3, 2011 at 1:06 pm #

  Comunicat Prezidential/CSAT

  In urma sedintei CSAT in care s-a analizat propunerea primita de la aliatul NATO american, respectiv d-l presedinte Obama, Administratia Prezidentiala este in masura sa dea publicitatii urmatorul Comunicat:

  In cursul zilei de ieri, d-l presedinte Basescu Traian a primit de la omologul sau american o scrisoare in care acesta, ca urmare a ramanerii fara obiectul muncii pentru trupele speciale americane, prin executarea lui Osama, se oferea sa ne puna la dispozitie aceaste unitati de elita ale USA, ramase acum somere, pentru a-l aduce din Siria in Romania, pe teroristul national no.1 Omar Hyassam, “dead or alive” (sau , ma rog, invers).
  Studiind propunerea americana in cadrul CSAT, partea romana, personal d-l presedinte Basescu este de acord doar cu jumatate din propunerea americana si anume sa ne fie adus “dead”, partea cu “alive” implicand anumite riscuri pentru siguranta nationala si anume ca fiind viu, el poate vorbi si vorbind, pe de o parte isi poate cere proprietatile inapoi de la arabul bun Youssuf, iar pe de alta parte ar putea relata sub juramant in ce au constat meditatiile pe care le-a primit de la d-l profesor si mai ales cine este d-l profesor.
  Drept urmare, daca ni-l aduc mort sa-l aruncam in mare, OK, daca nu sa-l lase dracului in Siria ca nu ne trebuie (mai rau ne incurca).

  Consilier prezidential
  A. Tucal

 203. Kastravete May 3, 2011 at 6:34 pm #

  de ce descurajati exilul romanesc, la ce ajuta asta…?
  ma refer la romanii fugiti de urgia comunista si care au azil politic in Occident, romani care stiu ce-i aia infrastructura si de ce structurile actuale se clatina, dispar…
  niciunde politizarea societatii nu a dus la nimic bun si creativ, din contra, partidele de acest fel au devenit nuclee mafiote pe harta administrativa nationala, locala si individuala, politica se face benevol, nu este un job full time…:)

 204. cosmin May 4, 2011 at 9:50 pm #

  jos cu hotii asta! jos pdl

 205. silviu din Transilvania June 2, 2011 at 8:56 am #

  Libertate ! Egalitate ! Fraternitate !

  Daca societatea romaneasca va permite lui T.Basescu, acest individ avid de putere, al carui loc este mai degraba in tavernele, barurile sau bordelurile porturilor prin care a hoinarit sa-si impuna Constitutia pe care si-o doreste si cu care vrea sa-si consolideze Dictatura, aceasta va inseamna ca socitatea noastra nu este inca suficient de evoluata, este inca prea slaba, prea lasa si lipsita de onoare sau demnitate !
  Acest individ lipsit de scrupule nu are nici cel mai mic respect pentru Statul Roman, pentru popor, natiune, cetatean sau democratie.
  Singurul lucru care-l preocupa si care ii provoaca frisoane, este ce se va intimpla cu el atunci cind va pierde controlul puterii in Romania, cum poate sa evite aducerea lui si a gastii lui mafiote portocalii in fata justitiei, in boxa acuzatilor pentru toate faradelegile pe care le-au comis.
  Aceasta noua Constitutie pe care si-o doreste T. Basescu, ar parafa instituirea Republicii Bananiere Romania care Republica in mare parte deja functioneaza dupa regulile dictaturilor Pol Pot-iste, ne-ar scoate definitiv din peisajul European si din UE si ar condamna Natiunea Romana la rusinea de a se supune ambitiilor acestui infractor penal si la dispretul natiunilor democrate si civilizate din cauza lasitatii noastre sau a vocatiei de slugi sau sclavi de care am da dovada !
  La fel de periculosi ca si Dictatorul sint membri Camarilei care-l sustine si care este in aceeasi masura interesata de a-si proteja hotiile, abuzurile si averile ilicite pe care si le-au facut !

  Jos Dictatorul ! Jos Dictatura ! Jos Camarila !

 206. silviu din Transilvania June 5, 2011 at 2:02 pm #

  Frunza care dezveleste Rusinea Romicii Buzoience !

  Ideea cu “Frunza” trimite mai degraba la interpretarile si obsesiile erotice ale unei Minestrese frustate, inculte, avide de putere si imorale, ale carei comportamente si infatisare o plaseaza mai degraba pe Centura Bucurestiului pe unde sa-si ofere nurii celor chemati de ea sa-si caute in Romania “sufletul pereche” pe care apoi sa-l desfrunzeasca oricum si oriunde l-or prinde pe plaiurile Gradinii Carpatice !

  Aceasta Frunza si aceste imagini dovedesc inca o data ca in mintea primitiva a acestei Romici Buzoience si a Parpanghelului ei de Cotroceni nu exista niciun sentiment adevarat patriotic, sau vreo urma de respect pentru traditie, pentru adevaratele si multiplele valori si repere ale culturii Romanesti ci doar un motiv si un mijloc dintre cele mai primitive de a “Ciordi” din banii cuveniti Romaniei pentru niste proiecte care sa ne aduca cu adevarat tuturor vreun folos !

  In timp ce Brevetele pilotilor din USA poarta cu mindrie imaginea, simbolul sau brandul “Pasarii Maiestre” ale Marelui Roman Gorjan, C.Brancusi, aceasta Sexi Buzoianca nu numai ca nu apeleaza la un asemenea reper romanesc, ci lasa in calitate de responsabila a Turismului sau Dezv. Regionale, casa parinteasca a acestui Titan al Culturii Universale in paragina !

  In timp ce Sanctitatea sa, Papa Ioan Paul al II-lea recunoaste, aseamana si numeste Romania ca pe o “Gradina a Maicii Domnului”, aceasta Satanista care periodic isi consulta Vrajitoarele cu care impreuna isi realizeaza proiectele malefice impotriva Interesului Nostru al tuturor cetatenilor romani, isi indeamna adeptele din OT-PDL, novicele pdl-iste, sa-si iasa din “tipare”, si sa le depaseasca. Se refera probabil la tiparele, preceptele, regulile Crestine lasate de Dumnezeu, le indeamna sa ii urmeze exemplul personal, sa se vopseasca in Blonde, sa se fardeze si sa nu li se mai recunoasca adevaratul ten tuciuriu, sa se incalte si sa umble pe tocuri inalte, sa se impopoteneze cit mai tzipator la fel ca si femeile de moravuri usoare !

  In timp ce Sanctitatea sa trateaza teritoriul Romaniei ca pe un loc Sfint, in acest timp Nutzi vrea sa faca din aceasta tara un Bordel si-l promoveaza in acest sens pentru amatorii de turism erotic !
  Sau ce spuneti de starea actuala a Arcului de Triumf din Bucuresti ?! Si exemplele ar putea continua.

  La vremea cind Inchizitia era responsabila de moravurile din societatile Crestine, comportamentul acestei Romici din Buzau ar fi adus-o la o candamnare cu ardere pe rug pentru Erezie !
  Azi asistam spectatori pasivi la Parazile Gay sau la profanarile permanete pe care le savirseste acest Regim Portocaliu prin si cu Romica Blonda din Buzau !

 207. mihaic3001 June 14, 2011 at 6:06 pm #

  Domnule Ponta !
  În calitate de “cetăţeanul gogu” al acestei ţări, amărât, sărac şi vai de el, dar şi în calitate de viitor votant cu ambele mâini al USL-ului, vă întreb deschis şi pe “scurtătură” :
  Îi băgaţi la puşcărie ptr. dezastrul lăsat în urma lor şi hoţiile făcute ? Şi pe Băsescu, şi pe Boc, şi pe Udrea, şi toată gaşca de mafioţi gen Falcă, Flutur, şi alte “scursuri” asemănătoare lor ?

 208. ion June 30, 2011 at 12:05 pm #

  Domnule Ponta, raii sunt intotdeauna cei care conduc. Nu au contat de-a lungul vremii cum s-au chemat: comunisti, FSN-isti, PNL-isti, PDL-isti cu nici unii dintre voi tara n-are viitor!
  Romanii trebuie sa continue sa fuga din tara asta si sa lase acesti “politicieni” pe care eu i-as numi “fara mama fara tata” ca sa nu spun altfel sa o termine de supt si distrus.
  Am fost printre primii care am vrut sa plec definitiv din cocina asta, n-am reusit pana acum
  dar sper macar sa fiu printre ultimii ca multi nu mai sunt in tara si o sa va treziti vorbind la bec.
  Credeam ca esti mai tanar si se va schimba ceva dar vad ca pana ajungeti pe un post sunteti deja bolnavi. Tara fara viitor de (…).

 209. cristian nemteanu September 14, 2011 at 11:18 pm #

  in provincie,la 60 km de capitala,o structura condusa …. torquemada cluj a generat drama la foc continuu.acum 6luni a decedat un colonel pctf,comandant de unitate,atras in afacere de un unprist ,dupa ce a fost fortat sa se pensioneze de ancheta.in aceeasi speta ,un fost prefect,inginer navalist de certa valoare sub presiunea inchizitorilor s-a imbolnavit de cancer.acum urmeaza tratament cu citostatice si radioterapie,aflandu-se intr-o stare grava.

 210. Petruta Petrof May 30, 2012 at 11:55 pm #

  cerbulescu constantin fost presedinte la ANPC este cel mai mare mafiot si hot din gasca lui silvian ionescu platitor cotizant la pdl sector 3 pentru care a facut o gramada de matrapazlacuri inconjurat la ANPC de oameni loiali care l-au sustinut si ajutat in perioada in care se plateau stimulente acesta facand un pact cu angajatii loiali prin care “intorceau” lui cerbulescu cota parte din stimulente.Sa se verifice conform declaratiilor de avere cam care erau “veniturile ” anuale ale anumitor angajati si cam cat castigau cei care nu cotizau la el.Spre exemplificare din cloaca de angajati care intorceau bani sa se verifice veniturile veronei stefan;nela badauta….etc.Cum poate o mizerie ca acest prost sa stea in libertate chiar si acum in conditiile in care solicita fel de fel de foloase la mai marii firmelor pe care comisarii din subordine le controlau pentru a nu aplica amenzi si pentru o asa zisa consiliere.A se verifica firmele “consiliate ” de ANPC in ultimii doi ani si amenzile pe care acestia le-au primit.A se verifica si cine contrasemna aceste consilieri:Valentin Negrila;Anica Popa…etc.A configurat in comisariate o caracatita delegand persoane incompetente pe care mai apoi sa le conduca dupa propriul interes.Vezi comisariatul Prahova Ploiesti,Comisariatul Giurgiu,Comisariatul Brasov,Comisariatul Bucuresti,Comisariatul Ilfov….etc

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mafia basescului « Basarica – Profund Anti basescu - April 14, 2011

  […] Sursa : Ponta […]

 2. Pentru prima data in Romania: harta mafiotilor, cu nume si zona in care actioneaza | Blogul meu - April 14, 2011

  […] De aici. […]

 3. Asta inseamna sa fii la conducerea tarii?:) « cristinamarcus - April 14, 2011

  […] Articolul il puteti citi aici. […]

 4. Impact In Gorj | Manţog, pe harta lui Ponta - April 15, 2011

  […] Ponta atacă PDL pe blogul său. Preşedintele social-democraţilor a postat pe pagina sa o aşa-numită hartă a mafiei PDL. […]

 5. Victor Ponta a desenat pe blogul său "harta mafiei PDL" | Agregator De Stiri Nationale, Stiri Romania, Stiri Externe, Actualitate, Stiri Locale, Cancan, Stiri Valea Prahovei, Video, Video Publicitate, Sanatate, Stiinta, Divertisment, Sex, Life Style, Uti - April 16, 2011

  […] Ponta atacă PDL pe blogul său. Preşedintele social-democraţilor a postat pe pagina sa o aşa-numită hartă a mafiei PDL. […]

 6. “Harta Mafiei PDL”, pe blogul lui Victor Ponta | Ziarul Timpul - April 16, 2011

  […] Ponta, preşedintele PSD, a postat pe blogul său o aşa-numită hartă a mafiei PDL, pe care se află nume ca Udrea, Boc, Berceanu, Videanu sau […]

 7. Berceanu şi Solomon, pe "harta mafiei PDL" a lui Ponta | Radical de Dolj - April 16, 2011

  […] Ponta atacă PDL pe blogul său. Preşedintele social-democraţilor a postat pe pagina sa o aşa-numită hartă a mafiei PDL. […]

 8. Etichete şi doar atât, deocamdată : Blogosfera - April 16, 2011

  […] voastre, să completăm această hartă împreună”, scrie domnul Victor Ponta pe blogul său.  Pentru câteva personaje ştim că au dosare de cercetare sau pe rolul justiţiei, […]

 9. Basescu a gasit adevaratul vinovat – poporul neperformant « Hai ca se poate! - April 18, 2011

  […] Poza preluata de pe blogul lui Victor Ponta […]

 10. Clujul, buda mafiei imobiliare PDL « Florin Moldovan - April 18, 2011

  […] Sursa: https://blogponta.wordpress.com/2011/04/14/mafiile-pdl/ […]

 11. Ceva ce nu-mi place « Motanul Incaltat - April 19, 2011

  […] de alta parte Dl. Ponta, pe blogul domniei sale, face harta mafiilor PDL. Uitand esentialul. Care ar fi acela? Dupa parerea mea ar trebui sa mergem mai profund in fondul […]

 12. Patimile românilor | Pensiuneaedenjibou's Blog - April 19, 2011

  […] Va propun un exercitiu de curatenie si, totodata, va invit pe toti ca, prin sugestiile si informatii… […]

 13. Puterea e coruptă întotdeauna, indiferent cine o deţine | Gazeta Bistritei, GBNews, Stiri, Noutati, Actualitate, Bistrita-Nasaud - April 20, 2011

  […] ce Victor Ponta a postat pe blogul personal o hartă a “mafiilor PDL”, Mihai Poliţeanu, consilierul europarlamentarului Monica Macovei, a […]

 14. 1 Mai – Strângem mizeria portocalie!! | Pensiuneaedenjibou's Blog - April 29, 2011

  […] Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat marţi că de 1 Mai vor fi organizate acţiuni de tip “verde”, ecologice, iar el, impreună cu ceilalţi lideri social-democraţi, vor participa in colegiile lor la aceste momente, care vor fi insoţite şi de acţiuni politice, impotriva “deşeurilor portocalii”. “De 1 Mai şi eu personal in colegiul meu şi toţi colegii din conducerea centrală, in propriul lor colegiu, vor participa la acţiuni de 1 Mai verde, de muncă verde dacă vreţi. Ca şi anul trecut, dar mai ales anul acesta, cand practic toată populaţia Romaniei se confruntă cu o criză economică şi socială, nu e moment de petrecere şi veselie. Vrem să păstrăm un mod de marcare a acestei zile in concordanţă cu realitatea”, a spus Ponta, citat de Mediafax. Preşedintele PSD a menţionat că prin astfel de acţiuni partidul işi propune să dezvolte componenta ecologistă, necesară intr-o Romanie “in care pădurile se desfrişează, preşedintele Traian Băsescu a vorbit in campania electorală de exploatarea minereurilor cu cianuri, iar partidul de guvernă-mant işi face un titlu de glorie din omoratul animalelor”. […]

 15. Repertoarul coruptiei politice romanesti – Anunturi Stiri Reviste - May 5, 2011

  […] “Va propun un exercitiu de curatenie si, totodata, va invit pe toti ca, prin sugestiile si informatii…Aceasta a fost invitatia lui Victor Ponta catre cititorii blog-ului sau. E vorba de o harta a “mafiilor PDL”, asa cum s-a exprimat presedintele PSD.  Romanicurata.ro va prezinta o sinteza a celor mai importante procese de coruptie in care au fost implicati politicieni. Este vorba de fosti sau actuali: a) parlamentari, ministri, presedinti de CJ-uri, prefecti si primari de  municipii si b) directori de companii de stat. Filed under Prima Pagina Tagged as anunt gratuit, anunturi, anunturi gratuite, cumpar, gratis, ieftin, oferta, oferte, vand Both comments and pings are currently closed. Termeni populari in Googlenissan facebook com, vw facebook com, volkswagen facebook com, volks sharan, Agua e Vida OR Sierra club OR Amnesty International OR Greenpeace, www superfemei web com, iphone antena, disponibilizari mai 2011, vertue motor, 0737096697, 0733843641, 0736409925, adrian baranescu, 0737076271, blackwishez, 0763636522, Inmormantarea lui ioan sisestean, adiconfid33, renault astra, 0722752195, katleenmorena, munca in strainatate sudor, 0753868242, disponibilizari politie 2011, 0762 059 794, www superfemei webs com, 0766880083, 0752012484, 0734069865, 0747030762Termeni cautati in Google0769298070, despagubire delea veche, part time job in kindergarten bucuresti, curieri bucuresti scuter 2011 sect2, vreau sa invat o meserie, experimentul hamlet, clinica medicala hipocrat 2000 bucuresti loc de munca ca sofer, menajera otopeni 2011, confectionere iancului, senator cristian anghel doina anghel, actrita agatha auchan, loto 6 din 49 ploiesti, vand lg shine oradea, www superfemei web com, eos volkswagen, femeiwebs, alfa, vand toba malaguti drakon, columbia cel mai mare producator de droguri, mondo tv petrosaniCategorii […]

 16. INTERVIU « - May 14, 2011

  […] inteligenţi decât cei care conduc oraşul, să ofere acea direcţie de care oraşul are nevoie. Dacă acea schimbare va avea loc la Târgu-Mureş, evoluţia oraşului nostru va fi precum cea a Clu… Rep.: Unii contracandidaţi au anunţat că vor crea locuri de muncă. Ce vizează proiectul […]

 17. Prostia salvează mafia – Palatul Sutu - June 11, 2011

  […] autorul/autorii site-ului Mafiile PDL, lansat zilele trecute, tot ce trebuie să facă e să dea un click aici. Adevărul e că mafia se instalează întotdeauna pe fond de multă […]

 18. Victor Ponta a desenat pe blogul sau “harta mafiei PDL” | Romanasi din toate colturile u(r)niti-va!!! - June 13, 2012

  […] Ponta posta in aprilie 2011 pe blogul sau o asa-numita harta a mafiei […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: