Gusa, iata dovada!

9 Dec

Da, Cozmin Gusa a avut dreptate! Chiar azi m-am intalnit cu Basescu si am primit ordine de la el! Iata dovada atasata!

Acum serios vorbind, am spus, daca va aduceti aminte, in discursul de la Congres, ca nu vreau sa mai aducem in partid “mercenari” precum Gusa, tocmai pentru ca le cunosc “eficienta” si modul de lucru. Acum probabil isi inchipuie ca imi plateste acel moment, fara sa inteleaga ca eu sunt altfel decat cei cu care a lucrat sau lucreaza azi el! Eu nu ma supar pentru toate dezinformarile pe care le construieste. Il rog ca si el sa ia strict “professional” aceasta postare. Este dovada de care avea nevoie! Nu-i asa ca are dreptate?

P.S. Duminica seara va fi difuzata emisiunea pe Pro Tv cu Divertis; eu nu cred ca am fost prea relaxat, dar merita sa-l vedeti pe Ion Iliescu interpretat de Dragos Stoica!

40 Responses to “Gusa, iata dovada!”

 1. kitty December 9, 2010 at 7:48 pm #

  Dl Ponta sunteti mult prea SOFT cu “mercenarul” de Gusa.

  • dr.c-v.dobre, ph.d.in profesie-stiinta biomed December 10, 2010 at 8:33 pm #

   Revolutia-lui-Iliescu a fost furtul-secu al Revoltei Romanilor impotriva cizmarului care ii adusese la disperarea la care azi i-a adus marinarul-si el format politic sub Iliescu pe tron regal.I-a fost consilier guv cind i-a reusit ‘realizarea’ Flota disparuta cum planuita = in sistem-suveica, la moda pe glob atunci-cind estul era vindut globului, de oficialii estici.

   Sa nu uite Iliescu-6 ani de tron regal siesi- in 1996 a lasat Tara=Natia cu datorii publice care daca nu erau CDR-platite dupa’96, se intra in Faliment Statal.
   Ceace paste Tara si acum, dupa datoriile facute de Basescu-format politic sub Iliescu-6 ani in tron regal.

   In Stat-de-Drept, un Iliescu si un Basescu ar fi fost afara din politica, dupa realizari, ultimul si in justitie. ILiescu insa simte c apoate cinta-ce vrea- si la 20 de ani de ‘profitat de revolta romanilor’. A doua oara, prin Nastase, acum amandoi- printr-un Tisti-Bisti, Ponta, ILiescu-Nastase vor sa mai conduca Natia catre ce vor ei. Nici Stinga nu are nevoie de un Ponta, cum n-are stinga-dindu-se dreapta de un Basescu- cel de stinga- dovada, cum conduce, ce face multimii= ce a facut pcr-azi botezat psd si pd-l.

   • dr.c-v.dobre, ph.d.in profesie-stiinta biomed December 10, 2010 at 8:35 pm #

    Moderati, moderati = asa tineti Natia dezinformata si subdezvoltata-doar asa o puteti subjuga, cum faceti de 65 ani- 45 plus lati 20.

   • justitiaru December 11, 2010 at 8:37 am #

    Fara “revolutia lui Iliescu” erati in stare sa-l daramati pe cizmar ? Dar pe marinar?

  • Eugen K December 30, 2010 at 1:46 am #

   As spune mai degraba SMART …iar sa fii “mercenar”si sa te numesti coZmin ….aoleu !!!

 2. cmoro December 9, 2010 at 9:03 pm #

  Strict profesional Gusa e cred bun pe o campanie electorala..depinde insa ce anvergura are campania si Gusa in realitate..Are tupeu cat incape ,nesimtire tot asa ..si are mijloce de a procura multe informatii ..dar…aceste”calitati” cred ca il determina sa schimbe macazul din mers ..dupa mutrisoara unsuroasa pare predestinat sa tradeze oricand ..dupa cea mai mica adiere de Vantu si miros de oportunitati noi…
  Pare incomod si ca prieten si ca dusman ..are multa suficienta si aroganta cu care incearca sa-i convinga pe ceilalti ca el e omul potrivit ..la orice…Pe langa el Lazaroiu de la Cotroceni e profesor universitar in profesia de sef de campanie electorala ,in tenacitate,perseverenta si loial pana la capat celui pe care il slujeste ..pana la capatul de drum politic al respectivului si atata vreme cat acesta e la parghiile financiare si ale puterii …
  Gusa e un biet aventurier politic ,vesnic oscilant …in cautarea timpului pierdut ….
  Dle Ponta ..e bine sa aveti relatii amicale cu Gusa ..oricand poate fi de folos oricui …Din toate manelele sale politice oricand puteti extrage cate un leitmotiv pentru o veritabila simfonie politica…

 3. EC211 December 9, 2010 at 9:25 pm #

  Voi va acuzati unii pe altii si-n timpul asta tara este distrusa,iar noi exterminati …

 4. popateapa December 9, 2010 at 10:34 pm #

  D-le Ponta ,tineti-o tot asa fara respunsuri pt Dl Geoana!

 5. Sibilla December 10, 2010 at 1:14 am #

  Preşedintele ION ILIESCU a fost cel care a atenţionat RĂSPICAT, măi dragă d-le V Ponta, aceea că SE IMPUNE să NU fie acceptaţi pe reduta PSD, mercenari precum excrocul Guşă şi Lavinia aia…
  Din păcate, Mirciulică al * nostru *… că d-aia zic şi repet şi tot subliniez de fo ceva ani şi furnica de dumneamea: Geoană nu e făcut Prostănac, el netrebnicul ESTE prostănac şi… atenţie, un jmecher fără de pereche, după cum bine ştiţi. Doar nu se foloseşte mârlanul de la Cotroceni de oricine, n-aşe ?
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/12/08/si-a-gasit-crin-un-ortak-cel-mai-tare-prostanac/

 6. Sibilla December 10, 2010 at 2:09 am #

  D-le Ponta,
  Când veţi rezolva disfuncţionalităţile din PSD care nu numai că de regulă crează confuzie, ci lovesc direct ţinte cum ar fi : imaginea PSD, credibilitate, etc… şi mă refer la ceva anume, da :
  – disciplina comunicaţională
  Purtătorii de cuvânt ai organizaţiilor judeţene PSD ( teritoriul, bată-l !! ), au nişte atribuţii. Sunteţi amabil să vă faceţi timp să trimiteţi tuturor org. din teritoriu neşte * traduceri * din care să reiese clar, limpede, pe înţelesul tuturor mansardelor mai mult sau mai puţin deschise, aceea că:
  – purtătorul de cuvânt monitorizează, transmite informaţiile, comunicatele de presă
  – nu e normal ca alte persoane să iniţieze acţiuni care sunt în responsabilitatea purtătorilor de cuvânt iar acesta să nu fie nici măcar înştiinţat ( sunt situaţii în care purtătorul de cuvânt este abordat de o publicaţie şi întrebat de ce nu trimite comunicate de presă tuturor, iar acesta rămâne interzis, altcineva făcând-o )
  – purtătorul de cuvânt trebuie să ştie de TOATE conferinţele de presă organizate la nivel de organizaţie
  – purtătorul de cuvânt are responsabilităţi şi răspundere… ce se întâmplă însă când e doar un nume pe o hârtie pentru că se găsesc guguştiuci care în loc să se ocupe de Programul de acţiuni al PSD, fac treaba purtătorului de cuvânt c-aşa li se căşună
  – de ce purtătorilor de cuvânt NU li se aduce la cunoştinţă programul de acţiuni al organizaţiei, în schimb le aflădin… culmea, presă.. ??
  Exemplele pot continua. La capitole ca seriozitate, ordine şi disciplină, implicare, responsabilizare, etc, cu regret şi amărăciune o spun, în teritoriu, PSD e la pământ şi NU E ÎN REGULĂ !
  Şi mai limpede, concret : secretara să facă munca de secretariat, purtătorul de cuvânt treaba sa, respectiv org conferinţe de presă, monitorizarea presei, comunicate de presă, site partid, facebook partid… preşedinţii de organizaţie OFPSD, TSD, OPPSD la nivel de teritoriu au treaba lor ( fişa localităţii, evidenţa membrilor de partid, acţiuni concrete, discuţii cu electoratul, deplasări în teritoriu, comunitate, acţiuni de sărbători, atragerea de noi membrii şi aceasta NU ajutând DOAR prietenii selectaţi din mijlocul membrilor de partid, apropiaţii, căci electoratul cuprinde ŞI simpatizanţi, voluntari, susţinători… românii, cei mulţi şi cărora li se dă cu tifla !! )etc etc etc
  Sunt convinsă că-mi veţi lua îndrăzneala drept ceea ce este, bună credinţă şi nu altceva. Ca de ex să mă luaţi drept ne bună… sunt rea ca naiba, adicătelea am toleranţă zero faţă de impostorii şi vânătorii de funcţii şi atât, faţă de neghina care în opinia mea trebuie cernută naibilor odată!
  Mai am întrebări la care singurul răspuns pe care îl aştept e să se vadă/simtă SCHIMBĂRI cu adevărat :
  – monitorizează cineva de la Centru activitatea Departamentelor PSD în teritoriu ? ( dacă există au ba, dacă da în ce constă, concret )
  – monitorizează cineva de la Centru, evaluează cineva de la Centru nr de membre ale OFPSD din teritoriu, adicătelea un * top * ŞI ceva criterii de altă natură…
  – monitorizează , evaluează cineva de la Centru activitatea, acţiunile organizaţiilor locale şi judeţene pe parcursul unui an, anume nu să se * bifeze * ca activitate ieşitul în presă cu… declaraţii, vorbe şi cu aista punctum cu treaba, timpul trece, noi deţinem funcţii şi ne bucurăm de oareşce facilităţi ale… funcţiei .. ??
  – sunteţi de acord că aspectele semnalate mai sus se definesc ca haos, ghiveci, nicidecum altceva şi totuşi realitatea e cea care ne bate de fiecare dată la timpul Alegerilor ?
  – oameni ca Sibilla, sunt în plus în peisaj , trebuie amuţiţi, şicanaţi până pleacă de bunăvoie, sau… ??
  Mi-e ruşine de absenţa ruşinii şi cu anume personaje cu numele doar social-democraţi . Doftorii social-democraţiei EXISTĂ ! Nu lăsaţi microbii să-şi facă de cap căci ne dorim un partid sănătos şi vă stau în putinţă multe şi NU sunteţi singur !!
  Cu toată sinceritatea şi cele mai bune intenţii, dar n-aş fi eu de n-o spun în felul meu : TRIMITEŢI TRADUCERI ÎN TERITORIU, SEMNATE ŞI PARAFATE ( atribuţiile fiecăruia, ce prevede Statutul PSD, noile prevederi, ce e aceea disciplina comunicaţională şi nu numai, etc ) şi nu toleraţi ocupanţii de funcţii dijiaba şi de pomană, căci pentru fiece asemenea pată, PSD pierde mia de posibili membrii şi claro votanţi !
  Am spus-o direct căci vreau să nu crăp pe redute până ce nu apuc ziulica în care să NU mai am dreptate .
  Nu există * nu se poate * şi vi-o spune furnica pentru care frunzesky sorinache * ayatollahul * de Caraş-Severino e doar un mit şi atât, punct.
  Sibilla
  P.S. aceia din teritoriu care tremură şi se caină în faţa unor frunzesky, falcă, pinalti, etc, NU sunt decât nişte pămpălăi, sau şantajabili.

 7. dorin December 10, 2010 at 8:33 am #

  Ai dreptate Sibilla, numai ca e un proverb romanesc… “cainii latra si …” mai departe stii tu. Victor a iesit presedinte pe voturi reale si nepatate, dar in spatele lui sunt cei care si-au negociat functiile. Aici e problema, aici trebuie putin lucrat si apoi ai sa vezi ca se va revolva totul.

 8. Vlad December 10, 2010 at 8:58 am #

  D-le Ponta,
  am auzit ca o sa fiti cercetat pentru presupusele declarati facute in defavoarea Romaniei. Dar este cineva care a luat atitudine oficiala si inaintarea unor actiuni de cercetare pentru donmul Tokes?
  Acest personaj ar trebui expulzat din romania deoarece nu numai ca nu reprezinta interesele romaniei dar actiunile sale sunt indreptate inspre a distruge teritoriul romaniei.

 9. gicasandu December 10, 2010 at 10:03 am #

  D-le Ponta,dusmanul comun al nostru,al tuturor(bine,mai sunt si ,,talibani”portocalii)este sa scapam de acest regim,corect? Atunci lasati-l in plata Domnului si pe Geoana(cat am luptat sa castige si el….),si pe Gusa,si vedeti-va de drum,astea-s ,,fitile”venite de la Cotroceni,doar,doar,baga zazanie si iese vreun scandal la PSD! Se vede de la o posta stilul ,,marinarului”!Nu le dati satisfactie pentru ca asta asteapta,iar ,,latratorii”de serviciu sa iasa si sa spuna:,,vedeti oameni buni,astia de la PSD se cearta intre ei,tot noi suntem cei mai buni,bla,bla,bla”! Faceti ce stiti mai bine,aliati-va toata opozitia,si la tribunal,numai sa scapam odata de acesti nemernici,nu de alta,dar continua sa fie foarte puternici avand atatia bani negrii pe mana(vezi ce s-a intamplat recent la alegerile din colegiul de la Hunedoara)!Stiu ca,momentan,poporul nu va ajuta,dar poate anul 2011 sa aduca mai multa intelepciune acestuia si sa inteleaga ca si presiunea strazii e foarte importanta.Din pacate,inca nu intelegem asta.Sper ca umilul meu sfat sa va fie de folos!

 10. justitiaru December 10, 2010 at 10:05 am #

  D-le Ponta
  Ai dovedit deja ca ai calitati f. bune de comunicator media. Interactia cu cei aflati in platou este f.buna,esti un observator f.atent,reactionezi rapid si oportun ,ai o atitudine charismatica care emana liniste interioara si siguranta.
  Lider politic este insa cu mult mai mult decat atat si deocamdata la acest capitol nu ai convins.
  Pregatirea precedentei motiuni de cenzura a fost un fiasco inadmisibil datorita in special lipsa comunicarii si coordonarii cu PNL si a faptului ca te-ai lasat pacalit intr-un mod lamentabil de operatiunea de diversiune a asa zisului grup de “dezertori PDL”.
  Relatia cu MG si publicarea de catre el a asa zisei “retrospective electorale” a facut un deserviciu si lui MG insusi si tie dar si PSD.Este inadmisibil.Cata vreme MG este presedintele Senatului si in actuala conjunctura politica este inadmisibil ca MG sa fie marginalizat in propriul partid.Basescu si UNPR de abia asteapta sa le mai cada in brate inca un grup de dezertori la pachet”” iar MG ar fi pentru ei o “mina de aur” pentru actuala putere.Nu cred ca PSD isi poate permite o scindare,ar insemna victoria finala a clanului portocaliu.Trebuie sa ajungi la “pace cu MG care este un politician important f.sifonat(dar nu compromis) de precedenta campanie prezidentiala.
  Numai un acord serios fundamentat cu PNL,un program economic si politic comun reciproc acceptat(fara nesfarsitele atacuri reciproce)si mediatizat poate oferi o raza de speranata populatiei saracite si disperate.
  Numai un bloc al opozitiei solid, indestructibil(ratificat juridic)poate fi credibil si poate oferi si altor grupuri parlamentare o optiune serioasa.Trebuie insa bine inteles ca in viitorul apropiat PSD nu are voie sa adopte o linie politica paternalista fata de celelate aliate potentiale sau sa dea impresia ca vrea sa exploateze in folosul propriu aceste aliante.Daca vrei sa aduci o schimbare reala trebuie sa adopti o atitudine f.concilianta pe termen f.lung.
  Romania are nevoie de o perioada de refacere si tranzitie f.lunga rod al colaborarii unei coalitii largi antiportocalii.O coalitie PSD,PNL,UDMR,Monoritati (+anumite sectoare PDL-iste nemanjite de totalitarismul si coruptia regimului actual) va trebui sa guverneze inca cel putin 5 ani in armonie pentru a se remedia gravele daune aduse Roamniei si democratiei.Pregateste o alianta care sa faca o cursa lunga ca “Raliul Dakar” si nu o cursa de Duminica.

  • Socrate December 10, 2010 at 3:53 pm #

   @justitiaru * A propos de alianta PSD-PNL. Pentru o alianta, ttrebuie sa fie cel putin doi. PSD, fiind un partid rational, doreste alianta cu PNL-ul si alegeri anticipate. Alianta nu se poate realiza, oricate concesii ar face PSD, intrucat PNL – Crin – NU DORESTE NICI ALIANTA CU PSD, nici alegeri anticipate. Crin doreste de fapt o alianta PNL(vioara intaia ), PD ( coafat si reformat ), UDMR, Minoritati, altii, si spera sa o realizeze la alegerile la termen ( adica o alianta cu toate partidele parlamentare, mai putin PSD-ul, apreciat in jur de 40% ). E suficient sa recitesti declaratiile lui Crin, ca sa vezi care este situatia reala. Citez cea mai fransa declaratie: “Iar acum grija noastră şi obligaţia noastră este să ieşim din rotativa asta infernală pentru că ceea ce fac cu România Băsescu şi oamenii lui riscă să-i aducă la putere – pe cine? – pe cei din PSD. Ori asta nu poate s-o împiedice decât PNL”, a spus Antonescu la Hateg. Inca un argument. Recent, Victor Ponta a propus PNL-ului si PC-ului redactarea unui buget alternativ. Crin a refuzat, motivand ca diferentele doctrinare ( economice ) dintre PSD si PNL sunt prea mari pentru a putea realiza un buget comun. Pe cale de consecinta, nici o guvernare de avarie PSD-PNL, pentru alegeri anticipate, nu este posibila, ceea ce inseamna ca vom ramane cu portocaliii pe cap pana in 2012.
   Culmea ipocriziei, Crin pune conditii inacceptabile PSD-ului ( vezi premier independent, etc. ) si incearca sa dea vina pe Ponta si pe PSD pentru nerealizarea aliantei.

   • justitiaru December 10, 2010 at 6:53 pm #

    Daca-i asa cum presupui veti ramane cu portocalii nu numai pana in 2012 ei pana “la loc comanda”, iar comanda nu va fi la alegatori ci la Basescu si la Udrea.
    La toate aceste variante de claca exista una(singura rationala)-alianta tuturor in jurul lui Johanis (sau a altei personalitati de calibru)

   • justitiaru December 10, 2010 at 7:29 pm #

    Evident ca un premier independent este singura optiune rationala ,altfel de ce s-ar ralia PNL ?
    Asa cum am mentionat ” in viitorul apropiat PSD nu are voie sa adopte o linie politica paternalista fata de aliatii potentiali sau sa exploateze in folosul propriu aceste aliante.”
    De aceea sustineam ca este necesara o guvernare comuna pe termen lung pe baza actualelor ponderi parlamentare,inclusiv participarea in comun la viitoarele alegeri pana la eradicarea totala a “ciumei portocalii” de pe esicheriul politic.Numai asa exista o sansa.O alianta conjuncturala cum a fost inainte de alegerile prezidentiala este sortita esecului.Numai o alianta solida pe termen lung are sanse.Orice incercare a PSD sa-si triseze partenerii (ca Basescu PSD-ul)va avea ca urmare ramanerea la putere a actualei coalitii.

   • Vlad December 11, 2010 at 8:26 am #

    @justitiaru
    Ce ar trebui sa inteleaga electoratul roman este ca nicio alianta conjuncturala nu a fost buna pentru Romania post comunista. Sa luam guvernarea CDR, numai scandaluri timp de 4 ani, a urmat o guvernare a PSD care a mers in directia buna fara scandaluri, dupa care a urmat iarasi o alianta DA care s-a transformat rapid in NU si aceasta plina de scandaluri, iar acele scandaluri continua si astazi.
    Parerea mea este ca PSD trebuie, este obligat, sa ia mai mult de 50% din electorat, doar asa tara asta o sa mearga in directia buna, Altfel o sa ne procopsim cu o alta alianta PNL PDL … in care o sa inceapa certuri imediat ce vin la guvernare, iar aceasta aliata ii va asigura lui Traian Basescu functia pentru premier in la terminarea mandatului sau.

   • justitiaru December 11, 2010 at 9:22 pm #

    Vlad unde traiesti,n-ai vazut inregistrarile de la Calan ? Nici un partid (inafara PDL) nu are sanse sa mai castige alegerile(cat tim PDL este la guvernare).Ce este asa greu de inteles? Asta era insa clar demult pt. cine avea un pic de ratiune.
    Datorita conducerii incompetente si confuze a principaleleor partide de opozitie toata tara are “metastaze” oranj. Datorita inconstientei politicienilor opozitiei preocupati exlusiv de competitia pentru “pielea ursului din padure”, acum este totul este probabil tardiv,controlul PDL-ist este absolut la toate nivelele.
    Nu cred ca se mai poate face nimic.
    Opinia lui Udrea vorbeste de la sine,opozitia este o cantitate neglijabila.
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/204856/Udrea-Nu-PSD-si-PNL-ne-incurca-ci-televizoarele.html

 11. Marcus December 10, 2010 at 11:31 am #

  Basescule, Ia Cu Lecitina, Mosule !

  Din momentul in care chiombu’ a reusit sa acapareze in mainile viguroase de marinar fraile puterii absolute in Romania, avand drept seniorial de viata si de moarte asupra vasalilor sai, iar ubicuitatea sa s-a revarsat ca o pleasca mesianica asupra capatanilor de romani, pe modelul indicatiilor pretioase ale predecesorului sau cu piatra la capatai in cimitirul Ghencea, el a inceput sa vorbeasca intru luminarea poporului suveran dar cam tampit in pilde. Si nu orice fel de pilde, ci pilde personale, din care orice mujic sa se adape din Invatatura Sa si sa procedeze musai asijderea si pe cale de consecinta ca altfel jar mananca.
  De la Invataturile adresate copiilor la deschiderea unui anumit an scolar, in care-i indemna prin exemplu personal la mediocritate, chiul si fumat de la o varsta frageda, idemn al carui rezultate se vad astazi cu prisosinta in invatamantul romanesc, rezultate dublate de inflorirea comertului cu etnobotanice, daca se poate chiar in curtea scolilor, la rabdarea pe care trebuie sa o manifeste tinerii absolventi in ceea ce priveste devenirea materiala in viata pe modelul sau care la inceput de cariera castiga mai putin decat femeia de serviciu de la Navrom si pana la mamicile si bebelusii Romaniei basiste, care trebuie sa urmeze exemplul familiei prezidelului, invaturile lui chiombila ne inunda precum a inundat Dumnezeu Pamantul pe vremea lui Noe. Numai ca la o analiza putin mai atenta a acestor izvoare de lumina cotrocenista, descoperi fara prea multa greutate ca le poti cataloga fie drept miniciuni gogonate, fie dovezi ale efectelor consumului excesiv de alcool asupra memoriei prezidentiale.
  Ori cum noi stim foarte bine ca iubitul nostru presedinte nu si-ar minti boborenii nici daca ar fi ars cu fierul rosu, gurita sa de aur numai Adevar graind, ramane doar varianta cu Johnny Plimbaretu’ sau Chivasul scotian care i-au intunecat pur si simplu mintile.
  In ceea ce priveste salariul unui ofiter de marina in anii saptezeci pot declara cu mana pe inima, ca era mai mare decat salariul femeii de serviciu de la Navrom, eu insumi, ca proaspat absolvent al Institului de Marina si Ofiter Maritim III, fiind beneficiarul unui astfel de salariu care depasea cu vreo trei sute de lei comunisti pe cel invocat de Minciunila.
  Cat despre pilda cu prima doamna, care la trei luni dupa ce a nascut s-a dus voioasa la munca pentru a-si aduce pretioasa contributie la indeplinirea planului ceausist cincinal, chiombu’ iar o da in deficit de memorie, deoarece sotia sa il contrazice intr-un interviu anterior, povesindu-ne cum s-a retras din activitatea pe care o desfasura pentru a-si putea creste cele doua fete sugare si a avea grija de familie.
  Avand in vedere cele de mai sus si preocupat, ca orice bun roman, de starea sanatatii presedintelui sau, ii recomand fie sa se lase dracului de bautura, fie sa incerce cu lecitina, compot de oase de peste sau fosfor de la betele de chibrit ca altfel s-ar putea trezi romanu’ din starea cataleptica in care zace de mai bine de cinci ani si cine stie ce dracu’ mai iese.

 12. Iluminatu December 10, 2010 at 12:57 pm #

  Procurorule, om te-am făcut !

  SĂRBĂTORI ÎNDESTULATE

  Decriptând RALUCA ŢURCAN, ţaţa
  obţinem (sic!) : CURCANUL, RAŢA;
  două păsări taman bune la cuptor,
  ca să hrănească ura întregului popor !

  Aveţi haleală de Crăciun şi Anul Nou,
  în plus contaţi şi pe un Preşedinte Bou
  pus la-ndopat cu bani furaţi şi cu tărie
  în grajdul de la Cotroceni, pe „năsălie”.

 13. Fragmentarium Politic December 10, 2010 at 5:56 pm #

  O proiectie politica privind Romania urmatorilor zece ani (Agenda 2020), idee adusa in campul dezbaterilor de catre PSD, ar trebui sa fie suficient de scrutatoare, pentru a nu merge in orb, dar si destul de flexibila, pentru a nu deveni un pat procustian. Cateva observatii.
  http://fragmentariumpolitic.wordpress.com/2010/12/10/privind-inainte/

 14. Spartacus December 11, 2010 at 12:33 am #

  @ off topic: Domnule Victor Ponta, am promis ca nu mai scriu pe blog pana nu vad un sondaj de opinie…
  Dar nu pot sa nu scriu acum, cand domnul MG a declarat ce a declarat…
  Ca un tanar capitalist, cred in masurile de stanga(desi pare ca nu sunt genul)…
  Ca un tanar PSD-ist nu-l cred pe MG…
  Ca un tanar, simplu… Ce sa cred?
  P.S. Am incredere deplina in Victor Ponta, si ii vreau la puscarie pe portocalii…
  P.S. E ultimul meu mesaj pe blog daca nu vad un sondaj:P

 15. Păcală December 11, 2010 at 5:39 am #

  ĂLA CAL NU TU, BĂI ROMÂNE !

  Pe HotNews sub titlul „A căzut cu moaca în balega propriului cal – VIDEO” este înregistrarea doamnei Urdea Lenuţa într-o poziţie istorică demnă de o prăbuşire anticipată ( cătaţi direct finalul ediţiei )
  E o poziţie „de lucru” a opoziţiei.

 16. Marcus December 11, 2010 at 10:42 am #

  Uciderea Pruncilor (Noul Testament- Sfanta Evanghelie Cea Dupa Traian)

  Din Scriptura invatat-am cum ca Irod Imparat
  La un ceas de nebunie, crunt macel a ordonat.
  Vrand sa scape de Oracol, ce sfarsitu-i prevestea,
  A ucis toti nou-nascutii, tronul pentru a-si salva.

  Tot din cronici si istorii, stim ca-n veacuri inapoi
  Regi si popi si-au dat acordul sa porneasca un razboi.
  Avand oastea lor formata din copiii si-adolescenti
  Au iscat mare urgie, ucigand multi inocenti.

  Catre zilele noastre, mai precis chiar acest an,
  Ne uitam cum cu copiii poarta nou razboi Traian.
  Suparat nevoie mare pe mamici si bebelusi
  El ii vrea dusi pe vecie, de-ale lui masuri rapusi.

  Le ia tzatza de la gura si mamicile le-alunga
  Sclave pe a sa mosie, sa munceasca ca o sluga.
  Terminand cu vracii tarii, dascalii si pensionarii
  Ca un ghimpe-i stau in coasta, inamici ii sunt sugarii.

  Mandru e Traianul nostru, cand la unguri le graieste,
  Promitand marea cu sarea, el din vorba-i ameteste.
  Doar asa afla romanul sa-si ia gandul de la stat
  Care numai grija lui n-o are, un lenes si-un asistat.

  Noul stat al lui chiombila se vrea pentru bogatani
  Ce si-au dobandit averea, dovediti ca sarlatani.
  Restu’, adica talpa tarii, libera-i sa emigreze,
  Sau ca robi pe-a sa feuda, fara plata sa lucreze.

 17. Theodora December 11, 2010 at 1:17 pm #

  Domnule Victor Ponta,
  In primul rand vreau sa va rog sa nu considerati acest comentariu ca lipsit de respect. Eu obisnuiesc sa ma expim direct.
  Daca tot ati adus aminte de Congres (la care am avut onoarea sa particip ca invitata in loja bloggerilor) si de faptul ca nu doriti sa aduceti in partid “mercenari” precum Gusa doresc sa va intreb daca de bloggerii de stanga aveti nevoie
  Citeam ieri o declaratie a Elenei Udrea cu care (ma mir si eu) sunt de acord.
  “Pe Internet putem afla oricand, orice. Mai degraba uit acasa telefonul, dar nu si iPhone-ul, care ma ajuta sa aflu orice. Politicienii acorda si ei o mare atentie la ce se intampla pe Internet. Mai toti au conturi de Facebook, bloguri. Campaniile electorale viitoare se vor desfasura prin intermediul Internetului pentru ca toata comunicarea se muta acolo. Mesajul ajunge mult mai usor la oameni, decat prin intermediul clipurilor la televizor sau a panourilor electorale. Se pare ca si presa online va castiga teren in fata celei traditionale”, a spus Elena Udrea.
  Doreste PSD-ul sa se implice si pe internet in viitoarele campanii electorale?
  Si daca da, are nevoie PSD-ul de blogul meu?
  Daca nu are nevoie nu este suparare, renunt sa mai scriu articole politice si ma apuc sa scriu nuvele SF. Scap de injuraturi si de amenintari cu moartea

  Am aflat acum trei saptamani ca in septembrie ati avut o intalnire cu bloggerii la care adevaratii bloggerii de stanga nu au fost invitati.
  Eu una as fi putut sa ajung la aceea intanire pentru ca locuiesc in Bucuresti. Probabil ca si ceilati bloggeri de stanga din provincie si-ar fi dorit sa participle la intalnirea cu dumneavoastra.
  Ca sa va dovedesc ca sunt un blogger social democrat o sa va rog daca aveti timp sa cititi ce am scris in momentul alegerii dumneavoastra in functia de presedinte al PSD:
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/02/21/avem-un-nou-presedinte/
  si articolele pe care l-am scris despre Mircea Geoana inainte de Congresul la care ati fost ales:
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/02/14/scrisoare-deschisa-domnului-mircea-geoana/
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/02/16/social-democrat-votant-de-stanga-caut-partid-rog-seriozitate/
  Astept un raspuns si va multumesc pentru timpul acordat.
  Cu deosebit respect
  Theodora Marinescu

  • Victor Ponta December 12, 2010 at 12:42 am #

   Sigur ca am nevoie, si cred in acest tip de comunicare! La urmatoarea intalnire cu bloggerii nu uit sa va invit! Multumesc

   • Theodora December 12, 2010 at 12:41 pm #

    Va multumesc!

 18. gicacontraeu December 11, 2010 at 1:25 pm #

  Domnule Victor Ponta,

  Nu sunt PSD-ist dar sunt total anti-Basescu.
  Si in aceasta perioada este acelasi lucru.
  Imi sunteti foarte simpatic, si cel mai mult imi place la dumneavoastra deschiderea spre auto-ironie.
  O sa urmaresc emisiunea Divertis, cel mai probabil pe Internet, si nu in direct.
  In mod normal nu ma mai uit demult la aceasta trupa.
  O consider foarte depasita.
  Imi place enorm Mihai Bendeac.
  Daca o sa ajungeti acolo, o sa imi fiti mult mai simpatic!!!

 19. exasperat December 11, 2010 at 7:31 pm #

  Victor Ponta,

  Veniţi săptămâna viitoare la Târgovişte pentru Liga aleşilor PSD Dâmboviţa? Parcă miercuri ne-a anunţat Leo Badea în conferinţa de presă.

  Petruţ Dumitru

 20. MARIN December 11, 2010 at 7:39 pm #

  Daca vreti sa dati o noua imagine PSD-ului, scapati de DRAGNEA. Eu nu pot sa uit cum il omagia pe Geoana iar, acum a devenit un mare critic.

 21. Păcală December 12, 2010 at 8:46 am #

  „JAVREI ORDINARE” – VIA PROCURORUL

  Pune pe cinerva să-ţi citească următoarea postare de pe blogul frumoasei şi cerebralei Stela Popa din Republica Moldova, şi chiteşte de nu cumva se va-ntâmpla aşijderea şi-n „Ţinutul Secuiesc” după „legea ta, a educaţiei”:
  Alio, 1447. „Govori na normalinom iaziche”, dar nu na „țaranscom” și „țiganscom”!
  Această postare ar trebui prezentată sau comentată pe antenele doamnei Camelia Voiculescu.
  Procurorule, vorbirăţi la psd şi despre aiastă ispravă ?
  Dacă nu, faceţi un semn intelectual, cu degetul mare de la stânga strecurat binişor printre arătătorul şi mijlociul aceleiaşi mâini, să priceapă tot… rusul de la 1447; başca o “băşcălie politică” în Senatul-încă-al alegătorilor !!!

 22. Marcus December 12, 2010 at 10:34 am #

  Interviu In Exclusivitate

  Agentia de presa Erevan News dorind sa-si informeze cititorii cat mai exact, in privinta noului concept prezidential in domeniul transportarii bolnavilor de la spitalele dezafectate catre spitale performante, via helicopter, a obtinut un interviu in exclusivitate, cu d-l presedinte Basescu Traian care a detaliat acest mega-proiect:
  Reporter: – Domnule presedinte, conform celor afirmate de Dvs. pe postul national de televiziune, TVR 1, am retinut ideea reformarii sistemului actual de transport medical din Romania, prin crearea unei adevarate flotile de helicoptere, capabile la orice ora din zi si noapte sa transporte pacientii de la un spital la altul. Cum veti realiza acest proiect, stiut fiind faptul ca serviciul specializat in acest domeniu, SMURD, nu dispune decat de cateva helicoptere?
  D-l Basescu Traian: – Ei bine, in acest sens nu exista absolut nici un fel de problema. Inspirati din experienta comunista in care Armata pe timp de pace contribuia la muncile agricole, constructii, cataclisme etc. vom apela la serviciile acesteia care ne va pune la dispozitie aparatele necesare.
  R: – Excelent, domnule presedinte! Insa tinand cont de starea de criza prin care trece Romania, moment in care fortele aereiene nu dispun de combustibil nici macar pentru ridicarea de la sol a acestor aparate, cum vedeti Dvs. rezolvata problema?
  B.T.: – Aveti perfecta dreptate, insa pentru depasirea acestei probleme avem un plan alternativ. Dupa cum stiti, chit ca-l mai critic eu cateodata ha, ha, ha!, romanul este inventiv. Pornind de la aceasta idee, pana la rezolvarea problemei combustibilului, pentru a mentine totodata si forma fizica a pilotilor si personalului navigant de pe aceste aparate, acestia vor face cursuri si antrenamente speciale de transportat pacientii in carca, cu viteza maxima, de la un spital la altul. In plus, in bugetul pentru anul viitor, 80% din acesta este alocat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, personal D-nei Ministru Elena Udrea, in vederea construrii de popasuri speciale, din zece in zece kilometri, pe modelul Postelor, unde transportatorii vor fi schimbati. Sper ca acest concept revolutionar, pus in practica, sa genereze si o afluenta masiva de turisti, a caror prezenta sa amortizeze investitia.
  R: – Jos palaria, domnule presedinte, va dorim succes si va multumim pentru interviu.
  B.T.: – Si eu va multumesc si va doresc toate cele bune si nu uitati : http://www.armata.romana.serviciulpostalionhelio.ro

 23. Mag December 12, 2010 at 12:37 pm #

  PARAPANTA MIORITICĂ

  Eram pe muchea prăpastiei, cu ochii spre Cer.
  Din ceaţă stârnit ne sări în spinare un Cerber
  Cu găvlejele lui Traian, Emil, Elena – rânjite,
  Figuri groteşti asmuţite de Iad – prea coclite.

  Ce nu ştiau TB, EB şi preafrumoasa… toanta
  E că poporul mioritic prudent, luase parapanta ;
  Purtat de cel curent Divin spre Statul Social
  Lăsându-l pe Cerber în baia-i de , la canal.

 24. galibardi December 12, 2010 at 9:26 pm #

  “la bolnavi ca nu se vindeca din cauza la doctori” ar fi mai bine, in rest ok

 25. denisa December 19, 2010 at 1:47 pm #

  Buna ziua Domnule Ponta!
  Am doar un mic comentariu cu privire la Dracul acesta.
  Pot spune ca Dumneata te feresti de Dracu Basescu, si Domnul Iliescu a afirmat ca sunteti prea tanar pentru presedintie, avand in vedere ca e foarte important suportul psd-istilor. Mult succes in tot ce doriti sa intreprindeti!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cocosul American, sau taurul de la Corida « Popateapa's Blog - December 9, 2010

  […] United States officials have said they would step up joint military exercises with South Korea in th… […]

 2. Campaniile electorale viitoare se vor desfasura prin intermediul Internetului spune Elena Udrea « Hai ca se poate! - December 10, 2010

  […] Cei din stanga nu ma considera una de-a lor. […]

 3. Ce parere aveti de noul Cod al Muncii? « Omnia mea mecum porto - December 11, 2010

  […] si terminand cu top-managementul, care sa fie cunoscute de toata lumea, atat angajati cat si angajatori. In situatia de acum se pot naste oricand forme de abuz fata de angajat, datorita chiar […]

 4. Sa ii spuna cineva lui Basescu Traian ca Romania este un stat social « Dum spiro, spero - December 12, 2010

  […] Madi si Onu, Supravietuitor, Teo Negura, Gica Contra,  Aliosa,  Basarica, Bibliotecaru, Marcus, Victor Ponta, Corina Cretu, Popa Teapa,  Mirela Pete,  Motanul Filozof, Andi Bob,  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: