In seara aceasta, la 21:00, voi fi la Antena 3

6 Dec

In aceasta seara, de la ora 21:00, sunt invitatul lui Razvan Dumitrescu in emisiunea Subiectiv, difuzata de Antena 3. Va astept cu sugestii!

Update: Transcrierea emisiunii din 6 decembrie o gasiti AICI.

Advertisements

24 Responses to “In seara aceasta, la 21:00, voi fi la Antena 3”

 1. Vasile Roaita December 6, 2010 at 5:39 pm #

  Fiti atent!
  Sa nu care cumva sa fi facut vreo boacana ca Razvan va prezenta caseta!

  Va rog sa transmiteti felicitari dlui Dumitrescu; el ne-a aratat cat de mic este Traian Basescu!

  Noi stiam asta; dar e bine ca ne-a mai spus-o odata!

  Daca veti citi analizele facute pe votul din 6 decembrie, veti vedea ca toate categoriile sociale, profesionala care l-au votat pe Geoana, acum, platesc cu banii din salariu!

  Si, nici macar, nu banuim ce ar mai putea urma!

  Razbunarea arma lui Basescu!

  • claus December 9, 2010 at 12:03 pm #

   fiti dumneavoastra insasi si pentru noi,,poporul,, este de ajuns

 2. Fragmentarium Politic December 6, 2010 at 6:08 pm #

  Privind starea si perspectivele opozitiei, PSD va trebui sa dea mesaje clare si ferme de UNITATE, in asa fel ca o eventuala defectiune sa nu-i fie imputabila. Istoria a aratat ca in fata aceluiasi dusman s-a facut front comun, indiferent de apartenenta ideologica. Dupa victorie drumurile se vor desparti, nu mai devreme…

 3. comentator December 6, 2010 at 6:13 pm #

  fiti impertinent! nu fiti “diplomat”, ca nu este cazul…fiti ferm!

 4. Bibliotecaru December 6, 2010 at 6:20 pm #

  Nu vă mai dau sugestii de moderaţie a limbajului, am văzut că nu ţineţi seama de ele.

 5. Radu Herjeu December 6, 2010 at 6:42 pm #

  In primul rand, pregateste raspunsuri la afirmatiile lui Geoana, postate pe blogul lui azi. Si apoi la afirmatiile madamei Turcan despre Schengen!
  In al doilea rand, incepe sa realizezi ca Antena nu mai e partenerul tau fidel si ca nu intotdeauna bunavointa moderatorilor este benefica invitatului.
  In al treilea rand… ar fi prea multe pentru spatiul acesta si nu au legatura directa cu emisiunea din seara asta ci, mai mult, cu schimbarea a cate ceva ini strategia de comunicare si in cea de construire a imaginii presedintelui PSD.

 6. Cristinel Virgilius Degeratu December 6, 2010 at 7:14 pm #

  Ce sa mai zici, ca suntem ingroziti de ce le trece astora prin cap. Totul pentru a ne face rau, totul pentru a mai face ei rost de ceva maruntis pentru copilasii lor (luand de la gura alor nostri). Razbunarea javrei ca a pierdut alegerile …

 7. R van Nieuwenhuize December 6, 2010 at 7:42 pm #

  Stimate Domn,

  De câţiva ani am urmarit dezbaterile politice din România şi ceea ce mă îngrijorează cel mult este lipsa de modelare macro-economice. În scopul de a ma exprima pe scurt, mă voi limita în acest mail la un singur exemplu.

  La momentul de izbucnire a crizei financiare, guvernele din democraţiile bine stabilite în Europa de Vest au înţeles direct responsabilităţile lor: modelul de “night-observatory” al statului fiind mult timp în spatele lor, au luat responsabilitatea lor şi se aplică după Milton Freedman pentru a injecta bani în economia lor; in special acele sectoare care au fost afectate. În Germania şi Olanda, bancile, sectorul construcţiilor şi unele companii au primit miliarde sub forma de împrumuturi sau de sprijin pentru a fi în măsură să îşi continue activitatea. Desigur, aceasta a dus la o creştere de debite in aceste tari, dar stiind undeva la sfârşitul ciclului economia s-ar ridica din nou, credinţa în recuperarea acestor bani injectati a fost mare. În trecut, au aflat că în vremuri de criză prioritatea numarul 1 a fost pentru a ţine pasul circulaţie a banilor în economiile lor; activitatea economică este măsurată ca suma de bani în economie înmulţită cu viteza de circulaţie. Primul semn al unei crize este încetinirea vitezei de circulaţie (de exemplu, de economisire, etc), astfel încât volumul măsurat de economie este în scădere. Acum, în loc de a invata din economiile occidentale bine stabilite, ceea ce a făcut guvernul lui Bausescu la începutul crizei: extragerea de bani din economie prin cresterea impozitelor! Desigur, ei au crezut să urmeze o politică monetară şi nu a vizualizat mai mult decât soldul de stat. Toate acestea, prin extragerea de bani au încetinit în continuare circulaţia banilor şi a scăzut volumul economiei statice. Incetinirea circulaţie este evident, că procentele au crescut taxa nu ar duce la veniturile necesare monetare, astfel încât mai multe taxe au fost introduse, fapt care a cauzat o incetinire si mai adanca, etc…!

  În concluzie, în loc de urmare a tendinţei generale, bine cunoscutele masuri de stimularea, guvernul lui Basescu a indus o spirală descendentă, de la sine. A fost incredibil pentru mine faptul că nimeni nu a reacţionat la acest lucru prin explicarea inaptitudinei de monetarism guvernamental într-o astfel de situaţie. Şi acum, după doi ani România se poate alătura Lituaniei ca fiind cele mai sărace economii performante din Europa. Se pare că Emil Boc încă nu a înţeles, pentru că tot mai adauga nnnnn impozite. Din cate am inteles acum cateva luni, daca as transfera o sumă de bani din străinătate în România, o să plăteasc un anumit impozit! Desigur, nu este un mod de a atrage investitori, aş spune.

  O sa faceti o treaba buna, daca dati acest exemplu de manipulare care este complet greşit pentru o criza bine cunoscuta de catre adevarati profesionisti in economie, in fata publicului şi a Parlamentului.

  Cu stima,
  R.van Nieuwenhuize

 8. EC211 December 6, 2010 at 8:22 pm #

  Clarificati , va rog , despre alimentatia controlata din Romania , despre distribuirea pe piata a produselor facute din organisme modificate genetic si despre ”obligativitatea ” buletinelor, cardurilor de sanatate cu cipuri, despre ceea ce a declarat L.Tokes referitor la ziua nationala a Romaniei.
  In Constitutie Romaniei scrie clar :
  “ROMANIA ESTE STAT NATIONAL, SUVERAN SI INDEPENDENT,UNITAR SI INDIVIZIBIL”
  “ROMANIA ESTE UN STAT DE DREPT, DEMOCRATIC SI SOCIAL,IN CARE DEMNITATEA OMULUI, DREPTURILE SI LIBERTATILE CETATENILOR,LIBERA DEZVOLTARE A PERSONALITATII UMANE, DREPTATEA SI PLURALISMUL POLITIC REPREZINTA VALORI SUPREME,IN SPIRITUL TRAIRILOR DEMOCRATICE ALE POPORULUI ROMAN SI IDEALURILOR REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 1989,SUNT GARANTATE”
  “Teritoriul Romaniei este inalienabil;…”
  “Ziua nationala este 1 decembrie”…

  Drepturile si libertatile fundamentale
  “dreptul la viata si dreptul la integritate fizica si psihica SUNT GARANTATE!!!!!”
  “Libertatea individuala si siguranta sunt inviolabile “…
  Declaratia Drepturilor omului
  Art 12:”Nimeni nu va fi supus la imixtiuni arbitrare în viata sa personala, în familia sa, în domiciliul sau în corespondenta sa, nici la atingeri aduse onoarei si reputatiei sale. Orice persoana are dreptul la protectia legii împotriva unor asemenea imixtiuni sau atingeri.”
  Ceea ce se vede astazi este in totala contradictie cu ce scrie aici … CHIAR NU MAI CONTEAZA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, ROMANI???????????????????????

 9. Viorica Buda December 6, 2010 at 8:36 pm #

  Va urmarim . Succes.

 10. Theodora December 6, 2010 at 9:20 pm #

  Excelent!
  Asa este. Basescu ne inraieste pe unii impotriva celorlalti.
  Va urmaresc acum la emisiunea Subiectiv.
  Felicitari domnule Ponta!
  Sunt alaturi de dumneavoastra… NU NU ALATURI…. SUNT IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA.

 11. romania inedit December 6, 2010 at 9:46 pm #

  Vazui emisiunea de la inceput si pana la sfarsit , si pot sa scriu ca emisiunea fu magistrala si reusisi sa transmiti imaginea unui politician matur si responsabil .

  Si Razvan Dumitrescu contribui la reusita emisiunii , mai ales ca Boc cu sacu de tepe si cei trei prostalusi care aparura in decor ( basescu , boc si ialomiteanu ) fura bine plasati .

 12. Dan December 6, 2010 at 10:10 pm #

  Domnule Ponta,
  Va felicit pentru calmul si fermitatea de care dati dovada in iesirile televizate.Sint un sustinator al PSD-ului , si sincer m-am saturat de incompetenta portocaliilor…..Am convingerea ca generatia noastra (si eu am 40 de ani) vom putea sa schimbam cite ceva in tara noastra.Referitor la declaratia lui Geoana o cred copilaroasa,rautacioasa care face foarte mult rau Psd.Acest om nu cred ca este rau ca fond dar cred totusi ca dupa pierderea alegerilor nu face altceva decit sa se razbune pe toti si pe toate.Merita sa fie pus la punct dupa astfel de declaratii.Am facut campanie pentru domnul Geoana si am stiut la fel de bine ca dupa greselile facute in campanie

 13. BEREA ADI December 6, 2010 at 10:36 pm #

  Buna seara.Astazi ,prin decizia 1600 a PRIMARIEI IASI ,s-a inchis reteua de difuzare ADIPRES (presa si carte),dupa o activitate de 15 ani.Probabil ca MOS NICOLAE nu a tinut cont de cele aproape 60 de familii care isi castigau o paine din aceasta activitate.Politica social-democrata a partidului ar fi trebuit sa influenteze, in gasirea unei solutii legale pentru a evita acest dezastru.Daca dv. sau altcineva din conducere ,puteti sa ne sprijiniti ,va asteptam cu sugestii la aceasta adresa sau la telefoanele 0753.050555 si o744.224944.Va multumesc.Cu speranta gasirii unei solutii pozitive apreciez interesul dv. pentru aceasta problema.BEREA ADI.

 14. Florin December 6, 2010 at 10:45 pm #

  Vai… cum îi roade frica, vin lichelele să acuze că a zice adevărul înseamnă să fi pericol național,dar cei care jignesc ziua națională și vor să rupă țara nu-i consideră pericol,ba chiar îi susțin, bineînțeles că doar sânt împreună pe ciolan. Lichelele astea nu se pot numi români,nu au legătură cu neamu românesc,ăștia și-ar vinde și mama. Sânt niște marionete care îndeplinesc interese pentru interese. Întotdeauna a fost mizerie în politică,dar ăștia sânt că**ți mișcători. Nu sânt simpatizant al vreunui partid,dar sânt unii oameni care îmi plac,printre care și dvs., sper să reușiți cumva -împreună cu PNL,oricum nu cu cei de acum- să vindecați țara de cancerul pe care îl are,să opriți cumva procesul ăsta artificial de descompunere a țării.
  un tânăr căruia îi pasă de neamul și de țara lui.

 15. comentator December 6, 2010 at 10:49 pm #

  aaa…si Geoana trebuie zburat…pur si simplu se cere afara, este de-a dreptul penibil…

  • Marius Merisanu December 7, 2010 at 11:02 am #

   Domnule Presedinte,ar fi cazul sa vedeti odata ca acesti indivizi din pd,sunt papusii pe sfori iar papusarul este basescu,eu va sugerez ca cetatean,sa luptati cu aceleasi metode cu mafia pd,ar fi cazul sa faceti un demers legal,in sensul in care o instanta de judecata sa-l oblige pe basescu sa faca un control medical,care sa ateste ca nu este bolnav de cancer,boala care afecteaza si sanatatea mentala,sunt sigur ca este grav bolnav, pentru ca un om in deplinatatea facultatilor mentale nu poate sa faca atata rau poporului Roman,noi suntem gata sa introducem o actiune in instanta in acest sens,iar analizele sa fie efectuate in Austria sau Germania,analize care vor arata de ce basescu este paranoic.S-ar putea ca dupa acest mail sa am probleme,dar nu e problema,mie chiar nu imi este frica,as lupta impotriva mafiei pd,dar suntem un popor de lasi si perversi,asa ca speranta noastra este PSD,nu ne abandonati.

 16. Marcus December 7, 2010 at 10:45 am #

  In Loc De Coliva Si Colaci, O Noua “Nefacubila” Cotrocenista!

  Ieri, derbedeii de la guvernare, in frunte cu tatucul lor Basescu, au ratat doua mari oportunitati. In primul rand, domniile lor, facand apel la rezervele strategice de grau ale tarii, ar fi avut sansa de a intra in Cartea Recordurilor cu cea mai mare coliva din lume, iar in al doilea rand, daca ar fi avut o minima educatie crestin ortodoxa si de respect fata de datinile noastre strabune, ar fi putut anagaja un cor de popi, intruniti sub forma unui sobor cu care s-o puna de-o “Vesnica Pomenire”, pentru a comemora crestineste implinirea unui an de la moartea democratiei si a statului de drept in tarisoara aflata la poale de Carpati, tarisoara care aspira in van fie primita in Spatiul Schengen.
  Dar si cu aceasta ocazie sleahta de golani a dat dovada de faptul ca nu-i intereseaza decat propriul buzunar motiv pentru care decesul susamintit si consemnat exact in urma cu un an, cand derbedeul national numaru unu, furand la greu si ciuruindu-si poporu’ a fost reconfirmat pentru un al doilea mandat, ocazie cu care i-a mentinut si pe ei la guvernare in ciuda oricarei morale data de cei sapte ani de acasa, a tuturor prevederilor constitutionale si a unei majoritati, alta decat cea formata din lingai, tradatori si unguri revansarzi si revizionisti, a fost dat uitarii, chit ca el a consemnat inscaunarea lor ce se vrea vesnica intru nenorocirea acestui neam.
  Carapanosii nu numai ca n-au dat de pomana o lingura de coliva si un eventual pahar de vin fiecarui crestin mioritic, dar au continuat politica de genocid si ciomizare inceputa de cand au venit la Putere, politica prin care au reusit sa ucida pe rand, cate un pic, prin metoda picaturii chinezesti toate categoriile socio-profesionale din tara dependente de buget, supravietuitorii fiind la randul lor izgoniti pentru a iobagi pe meleaguri straine.
  Consecvent acestei politici, nanopremierul Boc, pe post de goarna cotrocenista, a iesit la sfarsit de zi pe posturile tv, pentru a transmite amaratilor ramasi inca in viata pe aceste meleaguri, noile pofte presidentiale in stare sa-i potoleasca ura viscerala, patologica pe care o resimte fata de poporul pe care il conduce. Asa ca de la unu ianuarie, Romania, in cel mai “curat” spirit al discriminarilor practicat de acesti trogloditi perversi pana in maduva oaselor, va avea parte de doua categorii de bebelusi. Prima categorie, cea avantajata (sic!), se va bucura de prezenta nemijlocita a mamelor in procesul direct de crestere si educatie pana la varsta de doi ani, cea de-a doua categorie, ghinionistii nascuti incepand cu prima ora a noului an, dupa implinirea frumoasei si rotundei varste de un anisor, fie ca vor popula spitalele neperformante din Romania si transformate la indicatiile pretioase ale chiombului in crese, fie ca scarbiti de portocaliii si de chiombila, isi vor lua destinele in propriile manute si vor zbura spre meleaguri mai ospitaliere.
  Sincer sa fiu, am incercat o inventariere a celor care si-au dat tributul de sange pe altarul masurilor in primul rand vindicative si apoi voit si declarat salvatoare (pe dracu!) din criza in care ne-a bagat pana peste cap chiombu’ si ostile sale de impotenti intelectual si am ajuns la concluzia ca singurii care nu au fost inca incolonati in turma de sacrificiu dictata de chiriasu’ de la Cotroceni sunt mortii. Si asta deoarece, pana in momentul de fata, guvernul nu a umblat inca la ajutorul de inmormantare si nici nu s-a gandit la vreo taxa pusa pe slujba de pomenire sau pe colacii si coliva date de pomana. Spun asta deoarece, in viziunea reformatoare a sefulu statului, cuvantul pomana trebuie practic scos cu forcepsul din dictionarul limbii romane, utilizatorii lui si practicantii acestui gen de activitate urmand a fi supusi oprobiului public prin expunere si bataita la poponeata in pietele Romaniei basiste.
  Dar tot eu m-am incurajat si mi-am spus ca n-a trecut totusi un an de cand s-au numarat voturile romanilor la Paris si in Republica Moldova, asa ca timpul minunilor basiste comise pentru ca noi sa traim bine este abia la inceput si ca, ne este dat sa traim altele si mai si decat am vazut si trait pana acum.

 17. dany December 7, 2010 at 11:47 am #

  un penibil mai infantil decat geoana asta nu cred ca mai exista, stiti vorba aia “prostanacul pana nu e fudul, parca nu e prostanac destul”

 18. baba novac December 7, 2010 at 10:24 pm #

  Domnule presedinte fiti dirz si nedublicitar nu negociati cu tradatoriii??cred in sansa Dvoastra daca si D voastra credeti si nu faceti compromisuri impotriva N A T U R I I ,am speranta ca totusi nu folosesc termeni nca poporul roman bla….,ci cei care cred in D VOASTRA DIN BUN SIMT ,NU SUNT INREGIMENTAT SI PUTEATI SA FITI SI LA PARTIDUL X,BUNUL SIMT NU ARE PARTID (E MARCA INREGISTRATA SPER SA VA FOLOSITI DE EA)

 19. Marcus December 8, 2010 at 11:36 am #

  Basescule, Potoleste-ti Bestiile, Ca Va Veni Vremea Judecatii!

  In timp ce paturicii si paturicele basescului isi fac de cap prin Guvern si prin Parlamentul tarii, intrecandu-se in a-l servi pe dictator in satisfacerea setei sale de razbunare primitiv-viscerala impotriva celor care nu l-au votat, nestiind ce biruri aberante sa mai impuna amarastenilor din aceasta tara, beizadelele acestora toaca in nesimtire recompensele basesciene pentru servilismul de-a dreptul imbecil manifestat de parinti, prin varii strainataturi, chipurile la studii, iar cand vin in tara, profita de ocazie pentu a urina pe simbolurile crestinatatii neamului sau pentru a fugari cu masina cu scop vadit terminator conationali, care intamplator nu suporta sa vada cum isi molesteaza aceste odrasle prietenele in public.
  Basescu si gasca sa de derbedei, practic nu stiu ce sa mai inventeze pentru a ne umili si, dupa ce ca in mod discretionar ne confisca dreptul la viata, prin progeniturile lor ne aduc aminte zi de zi ca ei au luat tara in stapanire, iar noi nu suntem altceva decat niste slugi dispensabile (cu cat mai curand, cu atat mai bine), aflate la totala lor discretie, sortite sa asistam la orice toana de-a lor, oricat de perversa sau cretina ar fi ea fara sa cracnim, ba daca se poate sa si aplaudam.
  Daca bestia de Placinta jr. si-a permis ieri demonstratia de animalism total, pe care ne-au prezentat-o televiziunile, fata de cetatenii acestei tari, asta se datoreaza sistemului de nonvalori promovat de chiomb. Pe de-o parte faptului ca atunci cand, intr-un dispret total fata de valorile religioase ale neamului s-a pisat pe o troita maramureaseana, gest imortalizat si facut public chiar de catre animalul in cauza, nesimtita de ma-sa, la vremea respectiva unsa de Basescu ca ministereasa responsabila, culmea, cu viitorul tineretului acestei tari, a iesit pe un post de televiziune unde, in loc sa se arate oripilata de o asemenea fapta abominabila, a sfidat pur si simplu audienta, declarandu-se mandra de “performanta” cretinului, iar pe de alta parte faptului ca, beizadele precum EBA, semianalfabete, ajung prin vointa parintlor si lipsa de reactie a romanilor, sa reprezinte tara la cel mai inalt nivel european.
  Avand in tara niste organe de cercetare penala, total obediente basescului, care sa bulucesc, spre exemplu, sa dea NUP atunci cand fratiorul dictatorului de caricatura isi permite sa agreseze o soferita in trafic, sau cand o cerere de arestare a unui deputat portocaliu, pe motive de santaj, amenintari etc. inaintata de Parchet Parlamentului zace de vreo trei luni uitata prin cine stie ce sertare la fel de portocaliii, sau cand, si mai si, gestul de furt pe fata in ditai Prlamentul tarii, practicat de curevetu’ de Anastase, ramane nesanctionat, mi se pare mai mult decat normal ca aceste javre care accidental ne-au luat destinele in stapanire, sa se comporte de maniera aceasta, stiind ca atata timp cat asupra lor se pogoara protectia baseasca dimpreuna cu lumina de la Elena Udrea, le este pemis sa faca ce “vrea muschii” lor, intr-o tara in care institutiile staului au ajuns la discretia totala a chiombalaului si a clanului sau de mafioti damboviteni.
  Tin minte, imediat dupa decembrie ’89, cum tirajele ziarelor depaseau matca normalitatii, revarsandu-se diluvian asupra noastra cu dezvaluiri referitoare la beizadelele fostilor demnitari comunisti, cu precadere la fiul cel mic al dictatorului, care era pur si simplu stigmatizat pentru niste aventuri extraconjugale, sau pentru consum excesiv de alcool.
  Pai, sa ne fie cu iertare, ceea ce ni se prezenta atunci din povestiri, in ideea de a reliefa “monstruozitatea printisorului” fata de ceea ce vedem astazi cu ochii nostri ca se preteza sa faca acesti trogloditi de bani gata (bani furati din buzunarele noastre), nu prea se incadreaza de niciun fel in vreun criteriu de comparatie, Nicusor putand fi considerat cel mult drept un fiu obligat de ma-sa sa se insoare impotriva vointei lui, pe cand o bestie ca cea vazuta de toata lumea, in plina actiune, trebuie musai izolata pentru multi ani de aici inainte.
  Si pentru ca rahatul Placinta sa aiba si mot, aleasa neamului dimpreuna cu “hotul din Paris”, Baconschi, au pus-o si de infiintarea cu mult fast si bautura a unei fundatii crestin-democrate (sic!), in timp ce protestatarii din Finante isi plangeau spontan amarul veniturilor macelarite de tatucu’ de la Cotroceni.
  Ce-o avea in comun urinatu’ pe troite a lu’ mult laudatu’ fi-su cu fundatia lu’ ma-sa, numai Dumnezeu poate sti.
  Sau, daca nu Dumnezeu, in mod cert Basescu si dracu!

 20. Marcus December 9, 2010 at 11:09 am #

  Mizerabilu’ (Varianta De Basarabi)

  Silviu: – Ne-am scos, Adriana, am semnat cu Basescu un contract pe patru ani sa-l scap de toate mizeriile pe care a stat pana acum la Cotroceni. Ne umplem de bani !
  Adriana: – Ce bine, dragule ! Poate acum ne permitem si noi un plici nou !

  Faptul ca Basescu este o sursa inepuizabila de nesimtire si tupeu, dublate de o imensa doza de dementa egocentrista, cred ca a devenit clar pentru orice roman cu mintea intreaga si nepupator de cur basescian. Sincer sa fiu, nu stiu de unde le scoate, dar acest exemplar bun de studiu in laboratoare de criminalistica, reuseste totusi, cu fiecare aparitie televizata, sa-si surprinda auditoriul cu cate una si mai si in domeniul autodepasirii personale in materie de badaranism, mitomanie si derbedeism dambovitean, daca nu chiar universal.
  Ieri, par examplu, aflandu-se in inima mahalalei personale in care a transformat televiziunea nationala, stand la o barfa cu doua tzatze invatacele, mahalagioaica numarul unu a tarii, Basescu Traian, si-a pus din nou, demonstrativ poalele in cap si si-a aratat romanilor izmenele otravite cu maro, indreptandu-si de aceasta data tirul mascarilor in directia Presedintelui Senatului Romaniei si a mamicilor si bebelusilor acestei tari.
  Substituindu-se, fara pic de rusine sau retinere Constitutiei tarii, mascariciul mahalagiu a gasit o explicatie de rasu-plansu’ pentru faptul ca si-a bagat din nou picioarele in Legea Mama a tarii si ca l-a numit pe becisnicul de Boc sa primeasca onorul garzii militare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in locul cuvenit constitutional de drept celui de-al doillea om in stat, Mircea Geoana.
  Incercand din nou o alba-neagra cu romanii mai usor de fraierit, derbedeul s-a produs cu doua materiale in care erau trecute temele la care atat el cat si contracandidatul lui in alegeri, Mircea Geoana, trebuiau sa se pregateasca pentru a face fata intrebarilor puse de moderatorul confruntarii finale dintre cei doi. Substituind intrebarile temei confruntarii, mitomanu’ a tras concluzia ca adversarul sau este nedemn de a primi onorul Armatei Romane, pe motiv ca duce in spate o tona de mizerii care ar fi intinat onoarea ostenilor patriei basiste.
  Sa fie clar, nu mi-e drag de nicio culoare Mircea Geoana, mai ales ca a pierdut ca ultimul prostanac, pe mana lui si iuteala de mana a basescului alegerile prezidentiale, lasandu-ne cu Anticristu’ pe cap pentru inca un mandat, dar ca un individ ca Basescu a carui intreaga cariera si ascensiune politica se bazeaza pe un morman de mizerii si rahat, de la fost colaborator al Securitatii, la delicvent de drept comun si mai nou la gropar al neamului romanesc, sa aiba tupeul sa-l acuze pe Mircea Geoana care, in afara de binemeritata porecla, nu s-a facut cu nimic remarcat in domeniul salubritatii, e o cale extrem de lunga.
  Pai, daca criteriul dupa care Armata da onorul unei personalitati politice consta in cantitatea de mizerie de la curul personalitatii respective, apai chiombu, pentru care nici groapa Marianelor n-ar fi suficienta sa primeaca in custodie ticalosiile acestui individ, n-ar trebui lasat sa se apropie nici macar la distanta de vizibilitate de vreun ostean al acestei Armate, daramite sa mai primeasca si onoruri militare. Dar pe principiul atat de folosit pana acum de chiombu’, “hotul striga hotii”, se pare ca aceasta manipulare ordinara si grosolana inca mai prinde la sub zece procente din populatia acestei tari.
  Dupa ce a terminat cu Geoana, mahalagiu’ a dat-o la terfeleala cu mamicile si bebelusii lor, confirmand inca o data, daca mai era nevoie, ca el, personal, n-are mama, n-are tata cand vine vorba de a-si satisface poftele cretine. Totusi de la mamicile pe care el doreste sa le responzabilizeze si sa nu mai astepte pomana de la stat, a gasit si exceptia care intareste regula, in persoana nimanui altcuiva decat a inocentei Ridzi, pe care a cainat-o sincer, o data pentru ca are de crescut un copil, deci nu poate face puscarie pentru japca pe fata si a doua oara pe motiv de boala intervenita la momentul oportun.
  Si pentru ca tacamul sa fie complet, a terminat en fanfare, bagandu-si picioarele si in statul de drept, declarand nonsalant si hahait faptul ca organele de cercetare penala din Romania fac anchete si investigatii fara a avea un mandat legal, prealabil emis de organul judecatoresc in acest sens, motiv pentru care continutul calculatorului ministrului Ridzi a fost cercetat si rascercetat de catre procurori, cererea adresata de acestia Parlamentului fiind de fapt o simpla formalitate.
  Concluzia acestui monolog televizat basescian este una singura. Daca pana la alegeri chiombu’ le graia mai cu fereala, sau cand le scapa arata spre altii ca le-ar fi tras, de cum si-a vazut sacii in caruta le trage la liber, in vazu’ si auzu’ concetatenilor, care trebuie sa bage la cap ca el este stapanul acestei tari si ca face ce vrea cu slugile sale, avand drept seniorial, discretionar de viata si de moarte asupra supusilor sai.
  La cat de apatica, umila si rabdatoare se dovedeste societatea romaneasca, singura speranta care mie, unu, mi-a mai ramas in ceea ce priveste terminarea mandatului sau inainte de temen, in afara de iesirea naturala din sistem (vezi Boc), consta in alegerile parlamentare care sa dea o noua majoritate capabila sa-l suspende pe chiomb si sa-l trimita de urgenta dupa gratii pentru toate marsavile si ticalosiile comise in toti acesti ani de mandate prezidentiale.

 21. anna December 21, 2010 at 1:52 pm #

  D-le Ponta,explicati-ne si noua ce aveti de gand sa faceti !Am citit yoate postarile si am ajuns la concluzia ca nu se contureaza nici o solutie.Nicimacar la viitoarele alegeri.pana atunci toti oamenii sau aproape toti ce se afla sub 50 de ani vor fi plecat din tara,cei varstnici vor muri ,iar Romania va ramane o tara goala.O parte din familia noastra a plecat deja si nici noi nu mai avem mult.Puteti sa ne condamnati ,dar nu poti trai intr-o asa tara, pentru ca nimeni nu are 10 vieti.Daca ar exista o solutie,daca s-ar mai mobiliza cineva intr-o actiune,am participa ca si la revolutie,dar sa ne marginim la vorbe,vorbe,vorbe la infinit pe televizor….merci,nu!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Omorâţi-ne, dragi guvernanţi « Popateapa's Blog - December 6, 2010

  […] şeful !→→→→→→→↓ Iată-l pe şeful haitei Image via […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: